Από τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου ο Άρης βρίσκεται στον Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 6 Μαρτίου. Ο Άρης έχει την έξαρσή του στον Αιγόκερω, δηλαδή το συγκεκριμένο περιβάλλον τού επιτρέπει να εκφράσει με τον πιο δυναμικό τρόπο τις ιδιότητές του. Ο πλανήτης της δράσης, της διεκδίκησης, της μαχητικότητας, περνάει στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τη σκληρή δουλειά, την κοινωνική καταξίωση, την καριέρα, την ενηλικίωση.

Σε αυτό το διάστημα η δράση μας θα είναι πιο στοχευμένη, μεθοδικότερη, ουσιαστικότερη, με σκοπό την επίτευξη των στόχων μας. Η ανάγκη για κατάκτηση θα μας οδηγεί στο να σκεφτόμαστε τις κινήσεις μας, να παίρνουμε τον χρόνο μας- όταν και όπου χρειαστεί- και να πράττουμε με γνώμονες τη λογική, την εχεφροσύνη, την αποτελεσματικότητα.

Η αυστηρότητα του ζωδίου σε συνδυασμό με τη μαχητικότητα του πλανήτη, απαιτούν προσοχή στις αντιδράσεις, ιδιαίτερα αν διακυβεύεται η έκβαση της δουλειάς ή αν πρόκειται για οικογενειακές υποθέσεις ή θέματα ακίνητης περιουσίας. Καλό είναι να αποφεύγονται οι σκληρές, επιθετικές και ανταγωνιστικές αντιδράσεις. Αν, ωστόσο, προκύψουν, καλό είναι να μην αφήνουμε τον εγωισμό να τις συντηρεί αλλά να σκεφτόμαστε το στόχο και να καταλαγιάζουμε τον εγωισμό μας.

Ποιους τομείς θα επηρεάσει ο Άρης από τον Αιγόκερω σε κάθε ζώδιο; Ιδού οι απαντήσεις σου και μην ξεχνάς να διαβάζεις και το ζώδιο του ωροσκόπου σου.

ΚΡΙΟΣ: Η δράση σου στρέφεται στην καριέρα, στις κοινωνικές συναναστροφές σου και σε θέματα ακίνητης περιουσίας.

ΤΑΥΡΟΣ: Στρέψε τη δράση σου σε θέματα σπουδών και επιμόρφωσης είτε είσαι από την πλευρά του μαθητή είτε διδάσκεις. Ευνοούνται οι επαφές με το εξωτερικό και τα ταξίδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διεκδικείς με έντονο τρόπο την ικανοποίηση των επιθυμιών σου. Προσοχή σε οικονομικές υποθέσεις με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, διατροφές, επενδύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές και η διάθεση επικράτησης θα δημιουργήσουν εμπόλεμες ζώνες στις σχέσεις σου.

ΛΕΩΝ: Πολλή και στοχευμένη δουλειά. Βάλε λίγη άσκηση στην καθημερινότητά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καλή περίοδος για να υλοποιήσεις δημιουργικές ιδέες και να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου. Διεκδικείς και κερδίζεις στον έρωτα.

ΖΥΓΟΣ: Θα χρειαστεί να βρεις λύσεις για κάποια οικογενειακά προβλήματα ή για ζητήματα ακίνητης περιουσίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απόφυγε τα πολλά λόγια και επικεντρώσου στις εποικοδομητικές συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καλό θα ήταν να περιορίσεις τις σπατάλες σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διεκδικείς με μαχητικότητα, πείσμα και -ενίοτε- σκληρότητα αυτά που σου αναλογούν, ιδιαίτερα στη δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κλείσε οριστικά υποθέσεις που εκκρεμούν και σε αγχώνουν. Πρόσεχε το παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει σε βάρος σου.

ΙΧΘΥΕΣ: Επιδιώκεις την υλοποίηση των στόχων σου πιο οργανωμένα και με συνεργάτες που σου έχουν αποδείξει την αξία τους.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet