ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Άρη – Ουρανού εγκυμονεί ανατροπές που επηρεάζουν στόχους και φιλοδοξίες. Αν και δεν θα είναι εύκολο να χαλιναγωγήσεις τα νεύρα σου, πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Καλό είναι να έχεις έτοιμο ένα εναλλακτικό σχέδιο. Οι συγκρούσεις που μπορεί να προκύψουν με φιλικά πρόσωπα, θα σε εξωθήσουν να αναθεωρήσεις τη στάση σου στις φιλίες σου γενικότερα. Από την άλλη, καλό είναι να ασκήσεις έλεγχο στον τρόπο που αντιδράς καθώς είναι πιθανό να βρεθείς σε αντιπαράθεση με το ταίρι σου. Από την Κυριακή που ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιό σου, θα έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις σκέψεις και ιδέες και να εξομαλύνεις κάπως τις καταστάσεις. Συνεπώς, κάνε υπομονή καθώς, από την επόμενη εβδομάδα, οι πρωτοβουλίες σε συνεργασίες και συμφωνίες θα εξελιχθούν θετικά. 

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Υπερένταση στο επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξει με το τετράγωνο Άρη – Ουρανού. Οφείλεις να συγκρατήσεις την ορμή σου και να μην επαναστατήσεις στη δουλειά, ιδιαίτερα ενώπιον των ανωτέρων σου. Προσπάθησε να επικεντρωθείς στις υποχρεώσεις σου και μη δίνεις σημασία σε τυχόν ατυχείς συμπεριφορές απέναντί σου. Να θυμάσαι ότι, αυτές τις μέρες, δεν θα είναι εύκολο να βρεις το δίκιο σου. Συνεπώς, μπορεί ακόμη και μια αδέξια αντίδραση να προκαλέσει μεγάλη ζημιά. Με τον Ερμή να περνάει στον Κριό, από την Κυριακή, μπαίνεις σε μία διαδικασία αυτοκριτικής. Καταστάσεις του παρελθόντος θα επανέλθουν στο προσκήνιο και θα σε απασχολούν έντονα. Απαραίτητο είναι να εστιάζεις την προσοχή σου σε πρακτικά ζητήματα καθώς θα είναι εύκολο να παρασυρθείς σε λάθη που θα σου στοιχίσουν. Επαγγελματικές και γραφειοκρατικές υποθέσεις μπορούν να κλείσουν, κάτι που θα σε απαλλάξει από περιττό άγχος. 

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο Άρη – Ουρανού μπορεί να προκαλέσει κλυδωνισμούς σε σχέσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, κυρίως με συγγενείς εξ’ αγχιστείας. Αποκαλύπτονται μυστικά και υπόγειες ενέργειες που σε εξωθούν στο να αναθεωρήσεις τη στάση σου. Κάποιες αιφνιδιαστικές καθυστερήσεις ή ακυρώσεις, θα σε αναγκάσουν να ανασυνταχθείς και να αλλάξεις τον προγραμματισμό σου σε ότι αφορά ταξίδια, συνεργασίες με το εξωτερικό, σπουδές, επιμόρφωση. Την Κυριακή ο Ερμής περνάει στον Κριό. Θα νιώθεις την ανάγκη να βρεθείς με φίλους με τους οποίους μπορείς να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις. Επίσης, από την επόμενη εβδομάδα, θα κάνεις γνωριμίες με άτομα που αντιλαμβάνονται τον τρόπο που σκέφτεσαι και ενστερνίζονται την φιλοσοφία που έχεις για τη ζωή. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονα συναισθήματα και υπερένταση προκαλεί το τετράγωνο Άρη – Ουρανού αυτή την εβδομάδα. Αναμένονται ανατροπές σε οικονομικές υποθέσεις που θα προκαλέσουν άγχος τη στιγμή που πρέπει να κάνεις ψύχραιμη διαχείριση των πόρων σου. Παράλληλα, έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και φοβίες, που σου δημιουργούν νευρικότητα ή απόλυτη εσωστρέφεια. Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να προσέχεις για να διαφυλάξεις σχέσεις και συνεργασίες που είναι σημαντικές για εσένα. Ξαφνικές νέες γνωριμίες απογειώνουν το πάθος, η αστάθεια όμως δεν επιτρέπει ασφάλεια γ’ αυτό μην ανοίγεσαι συναισθηματικά για να μην προσγειωθείς απότομα αργότερα. Με τον Ερμή να περνάει στον Κριό, από την Κυριακή, σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σε επαγγελματικά σχέδια και συζητήσεις με αποφασιστικότητα και υπευθυνότητα. Αξιοποίησε την επόμενη εβδομάδα. 

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Ένταση και συγκρούσεις σε σχέσεις και συνεργασίες προκύπτουν μέσα στην εβδομάδα με το τετράγωνο Άρη – Ουρανού να επηρεάζει σημαντικά τη διάθεσή σου. Πέφτουν οι μάσκες και αποκαλύπτονται οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές που ενδεχόμενα ήταν κρυμμένες πίσω από καθωσπρέπει συμπεριφορές. Μην αντιδράσεις αντανακλαστικά με κίνδυνο να δημιουργηθούν τριγμοί σε σχέσεις με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Προσπάθησε να διαχειριστείς με ηρεμία και ωριμότητα τις καταστάσεις. Το εύκολο είναι να πάρεις φωτιά. Το δύσκολο, πιο αποδοτικό και αυτό που θα σου δώσει τη νίκη σε αυτές τις μάχες είναι να αφήσεις αυτούς που σε ανταγωνίζονται να δουν πόσο λάθος έχουν κάνει. Με τον Ερμή να περνάει στον Κριό, από την Κυριακή, θα έχεις τις ευκαιρίες να ταξιδέψεις και να ασχοληθείς με πνευματικά αντικείμενα που εγείρουν το ενδιαφέρον σου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ανατροπές στη δουλειά δοκιμάζουν την ψυχραιμία σου μέσα στην εβδομάδα με το τετράγωνο Άρη – Ουρανού. Σημαντικό είναι να ξεπεράσεις το άγχος και τον εκνευρισμό και να βρεις γρήγορες λύσεις με ψυχραιμία. Να θυμάσαι ότι για να κρατήσεις την επαγγελματική σου ζωή σε καλά επίπεδα, πρέπει να έχεις έτοιμο ένα εναλλακτικό σχέδιο δράσης. Φρόντισε το σώμα σου, εκτονώνοντας την αρνητική ενέργεια μέσω αερόβιας άσκησης καθώς θα σε βοηθήσει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και ήρεμη στάση απέναντι στα πράγματα. Με τον Ερμή να περνάει στον Κριό στο τέλος της εβδομάδας έχεις την δυνατότητα να επικεντρωθείς σε συμφωνίες οικονομικής φύσεως ή κληρονομικές υποθέσεις που παραμένουν σε εκκρεμότητα. Μη διστάσεις να εκφράσεις συναισθήματα και σκέψεις στο ταίρι σου. Αν ανοίξετε τα χαρτιά σας, η σχέση σας θα βελτιωθεί. 

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Αναστάτωση μπορεί να υπάρξει μέσα στην εβδομάδα στην προσωπική σου ζωή με το τετράγωνο Άρη – Ουρανού να φέρνει στην επιφάνεια απωθημένα, ανασφάλειες και καχυποψία. Οφείλεις να διαχειριστείς τις εντάσεις σου γιατί, στην αντίθετη περίπτωση, θα δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση σου. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν κεραυνοβόλοι έρωτες που θα σε ενθουσιάσουν. Ωστόσο, απαραίτητο είναι να κρατάς τις επιφυλάξεις σου καθώς οι συνθήκες ευνοούν περισσότερο μια εφήμερη κατάσταση παρά κάτι σταθερό στον ερωτικό τομέα. Με τον Ερμή να περνάει στον Κριό την Κυριακή, σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σε νέες συμφωνίες που μπορούν να σου προσφέρουν πολλά. Φρόντισε μόνο να μην κάνεις πολλές εκπτώσεις σε σχέση με την αξία και τις ανάγκες σου. Κάτσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, από την ερχόμενη εβδομάδα, με αυτοπεποίθηση και σιγουριά.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα οι εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον είναι πιθανές καθώς το τετράγωνο Άρη – Ουρανού δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα και μετατρέπει την τρίχα σε τριχιά. Η εγκράτεια και η ψυχραιμία θα είναι αρωγοί σου για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Αντιπαραθέσεις που μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις πολύ άσχημα όταν θα έχει καταλαγιάσει ο θυμός. Επίσης, διαφύλαξε τις ερωτικές και επαγγελματικές σου σχέσεις από τις επιθετικές σου τάσεις καθώς μπορεί να οδηγήσουν σε απομάκρυνση από πρόσωπα που είναι πολύ σημαντικά στη ζωή σου. Με τον Ερμή να περνάει στον Κριό, από την Κυριακή, σου δίνεται η ευκαιρία να αντιμετωπίσεις επαγγελματικές και γραφειοκρατικές υποθέσεις με απόλυτη επιτυχία. Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων και η διάκριση της λεπτομέρειας θα σε βοηθήσουν να πάρεις επιτυχημένες αποφάσεις στη δουλειά. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι εντάσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος είναι πιθανές αυτή την εβδομάδα καθώς το τετράγωνο Άρη – Ουρανού ανατρέπει τα δεδομένα και οδηγεί σε ρήξεις. Σημαντικό είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην βάλεις τον εγωισμό σου πάνω από τις σχέσεις με τους οικείους σου. Ανατροπές σε επαγγελματικές συμφωνίες και υποθέσεις δεν σου επιτρέπουν να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Είναι πιθανό να σε οδηγήσουν σε συγκρούσεις με τα άτομα που συνδιαλλάσσεσαι. Ο Ερμής περνάει στον Κριό στο τέλος της εβδομάδας, δίνοντάς σου την ευκαιρία να εκφράσεις συναισθήματα και σκέψεις στο ταίρι σου. Αρχίζει για εσένα μία περίοδος με πολύ ερωτικό παιχνίδι, φλερτ και επιτυχίες. Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, σίγουρα θα βρεις τους τρόπους να φέρεις αέρα ανανέωσης στη σχέση σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξαφνικά έξοδα και ανατροπές σε οικονομικές υποθέσεις θα σε προβληματίσουν μέσα στην εβδομάδα. Το τετράγωνο Άρη – Ουρανού αλλάζει τα δεδομένα στον προϋπολογισμό σου και σε καλεί να επαναπροσδιορίσεις οικονομικά σχέδια και ζητήματα. Φρόντισε να διαχειριστείς τους πόρους που διαθέτεις ορθολογικά καθώς δεν αποκλείεται να χρειαστεί να συνδράμεις τα οικεία σου πρόσωπα. Ανασφάλειες και νευρικότητα επηρεάζουν την προσωπική σου ζωή καθώς νιώθεις ότι δεν υπάρχει σταθερότητα στη σχέση σου. Με τον Ερμή να περνάει στον Κριό από την Κυριακή, θα μπορέσεις να υποστηρίξεις τα συμφέροντά σου με πιο καθαρό μυαλό. Επίσης, θα είναι πιο αποδοτικές οι συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, ιδιαίτερα αν θέλεις να ζητήσεις την ικανοποίηση κάποιων αναγκών σου που είναι ακάλυπτες αυτή τη στιγμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ουρανό, δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις ορθολογικά καθώς είναι εύκολο να χάσεις την ψυχραιμία σου. Η ευθιξία και η νευρικότητα είναι κακοί σύμβουλοι και μπορεί να προκαλέσουν παρεξηγήσεις ή ακόμη και ρήξεις με τους συνεργάτες ή το ταίρι σου. Προσπάθησε να κρατήσεις τους τόνους χαμηλά. Αντί να αντιδράς αντανακλαστικά σε κάθε πρόκληση ή σε αυτό που εσύ θα νιώσεις σαν πρόκληση, αποσύρσου και δώσε στον εαυτό σου το χρόνο να σκεφτεί με καθαρό μυαλό. Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν και σε οικογενειακά ζητήματα που απαιτούν την επιμέλειά σου για να διευθετηθούν. Ο Ερμής από τον Κριό στο τέλος της εβδομάδας σε βοηθά να επικοινωνήσεις με οικεία σου πρόσωπα και να βρεις παρηγοριά και καλές συμβουλές στο πρόσωπό τους. 

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Το παρασκήνιο που υπάρχει στη δουλειά, αποκαλύπτεται και σου δημιουργεί νευρικότητα μέσα στην εβδομάδα. Το τετράγωνο Άρη – Ουρανού φέρνει στην επιφάνεια συμπεριφορές που σε αναστατώνουν ψυχολογικά και δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις ψύχραιμα. Είναι απαραίτητο να αποφύγεις κόντρες καθώς έχεις την τάση να χάνεις τον έλεγχο. Είναι εύκολο να παρασυρθείς και να πεις βαριές κουβέντες που μπορεί να έχουν πολύ δυσάρεστες συνέπειες.  Αφιέρωσε χρόνο σε καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα και χόμπι που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις. Επίσης, υιοθέτησε ένα πρόγραμμα αερόβιας άσκησης για να εκτονώσεις την ένταση και το άγχος. Το θετικό είναι ότι τώρα μπορείς να στρέψεις τη δράση σου στο να κλείσεις υποθέσεις και να διεκπεραιώσεις εκκρεμότητες που τις σέρνεις σαν βάρος εδώ και αρκετό καιρό. Ο Ερμής που την Κυριακή θα περάσει στον Κριό, σε βοηθά να επικεντρωθείς σε οικονομικά σχέδια καθώς είναι σημαντικό για εσένα να αυξήσεις τους πόρους σου. 

Διάβασε ακόμα: Πανσέληνος στην Παρθένο: Ώρα για ουσιαστικές αλλαγές!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet