Οι προσωπικές σχέσεις θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα στην εβδομάδα καθώς οι όψεις της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Άρη στους Διδύμους και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εναλλάσσουν την διάθεση. Ο απόλυτος ερωτισμός μπορεί να οδηγήσει σε οριακές καταστάσεις που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Ας απολαύσουμε τις στιγμές αφήνοντας στο περιθώριο εμμονές και παιχνίδια εξουσίας που θα μας κοστίσουν. Το τρίγωνο του Ήλιου από τον Ζυγό με τον Άρη στους Διδύμους αυξάνει την ενέργεια, το θάρρος και την έντονη επιθυμία να προχωρήσουμε με γοργά βήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Αποτελεσματικότητα, ισχυρή βούληση και ανάληψη πρωτοβουλιών δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στην επαγγελματική μας ζωή.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Τα παιχνίδια της Αφροδίτης εναλλάσσουν την διάθεσή σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αρχικά, ανάγκες και επιθυμίες συμβαδίζουν και σας δίνουν την ευκαιρία να περάσετε ευχάριστα με το ταίρι και τους συνεργάτες σας. Ωστόσο να προσέχετε τους φόβους και τις ανασφάλειες που αναστατώνουν τις σχέσεις σας και μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες συγκρούσεις. Απολαύστε τις στιγμές και μετουσιώστε τις εμμονές σε πάθος και ερωτισμό. Το τρίγωνο Ηλίου –  Άρη δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να προχωρήσετε σε επαγγελματικές προσπάθειες με αποφασιστικότητα. Εμπορικές  προτάσεις και εποικοδομητικές συζητήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές συμφωνίες που μπορούν να σας προσφέρουν πολλά.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: **** 

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη δημιουργεί την ανάγκη να προχωρήσετε σε αποφασιστικά βήματα στον χώρο της δουλειάς που θα βελτιώσουν τις οικονομικές απολαβές. Δεν θα διστάσετε να διεκδικήσετε αυτά που θεωρείτε ότι σας αξίζουν καθώς επιθυμείτε να αναγνωριστεί η προσφορά και η εργατικότητά σας. Νέα οικονομικά πλάνα μπορούν να στεφθούν με επιτυχία αρκεί να υπάρχει απόλυτος προγραμματισμός και μεθοδικές κινήσεις. Όμορφες στιγμές στην καθημερινότητά θα ανανεώσουν την σχέση σας. Ωστόσο, καλό είναι να προσέχετε καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα θα ενισχύσει τις εμμονές, την γκρίνια και την μεμψιμοιρία οδηγώντας την σχέση σας σε έντονες καταστάσεις.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο ερωτισμός απογειώνεται καθώς το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη στο ζώδιό σας προσδίδει πάθος και γοητεία που εντυπωσιάζουν και γοητεύουν. Μαγνητίζετε τους γύρω σας με την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητα σας, ενώ δεν θα διστάσετε να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας μέχρι τελικής πτώσεως. Τα παιχνίδια της Αφροδίτης μπορεί να δημιουργήσουν αντιφατικές διαθέσεις. Στιγμές απόλαυσης και έντονου ερωτισμού εναλλάσσονται με σκηνές ζηλοτυπίας και αμφιβολίες που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σας. Οι νέες γνωριμίες θα σας ενθουσιάσουν. Ισορροπήστε την ανάγκη να ελέγξετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει για να αποφύγετε πιθανές αντιπαραθέσεις και έντονες αντιδράσεις.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: *** 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου – Άρη σας βοηθά να τις αντιμετωπίσετε με αποφασιστικότητα, εκφράζοντας συναισθήματα και σκέψεις που έχετε καταπιεί εδώ και καιρό. Παρασκηνιακές διεργασίες θα σας απασχολήσουν έντονα αλλά θα τις αντιμετωπίσετε επιτυχημένα εάν κινηθείτε ευέλικτα. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό σε όψεις με τον Άρη και τον Πλούτωνα μέσα στην εβδομάδα απογειώνει τον συναισθηματισμό και τον ερωτισμό στην προσωπική σας ζωή. Όμως δεν αποκλείεται να φέρει στην επιφάνεια χειριστικά παιχνίδια και αμφιβολίες που μπορεί να ενοχλήσουν έντονα το ταίρι σας. Προσοχή πρέπει να δείξετε σε συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας καθώς τα λάθη θα έχουν κόστος.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Μοναδικές ευκαιρίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο μπορεί να σας προσφέρει το τρίγωνο Ήλιου – Άρη. Η επιθυμία να κινηθείτε ομαδικά και να έρθετε πιο κοντά σε στόχους και φιλοδοξίες θα υποστηριχθεί από πρόσωπα που εμπιστεύονται τις ιδέες και τα σχέδιά σας. Υπέροχες στιγμές που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά για την διάθεσή σας θα σας προσφέρουν το ταίρι και η παρέα σας. Οι όψεις της Αφροδίτης σας δίνουν την ευκαιρία να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε γνωρίζοντας νέα πρόσωπα που θα ιντριγκάρουν το μυαλό σας. Προσοχή σε κατώτερα συναισθήματα και φόβους που μπορεί να επηρεάσουν την κρίση σας δημιουργώντας έντονες καταστάσεις και αντιπαραθέσεις.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: **** 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη σας βοηθά να λειτουργήσετε αποφασιστικά στο πεδίο της καριέρας. Γνωρίζετε την δυναμική σας και τον επαγγελματισμό που σας διακρίνει και αυτό είναι αρκετό για να μπείτε σε μία διαδικασία διαλόγου που μπορεί να οδηγήσει θετικά για εσάς. Οι όψεις της Αφροδίτης από τον Ζυγό μπορεί να δώσουν ευκαιρίες για υλική και συναισθηματική αποκατάσταση. Ο ενθουσιασμός και το πάθος σας εξωθούν στο να δείξετε τα συναισθήματα που τρέφετε για το ταίρι σας. Απαραίτητο είναι να χαλιναγωγήσετε όμως ανασφάλειες και πείσμα που δεν σας επιτρέπουν να λειτουργήσετε αντικειμενικά.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: **** 

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη εξάρει τη γοητεία σας και μαγνητίζετε τους συνομιλητές σας τόσο επί προσωπικού όσο και στη δουλειά. Επαφές και ανοίγματα με πρόσωπα από το εξωτερικό μπορεί να δημιουργήσουν τη δυνατότητα για νέες επαγγελματικές διαδρομές που σας ταιριάζουν. Στον έρωτα έχετε τον κεντρικό ρόλο και δεν αποκλείονται τα καινούργια φλερτ καθώς δεν περνάτε απαρατήρητοι. Νέα πρόσωπα σας προσεγγίζουν και προσπαθούν να σας κατακτήσουν. Η διαφορετική κουλτούρα και ιδιοσυγκρασία θα κεντρίσει στο μέγιστο το ενδιαφέρον σας. Προσοχή όμως σε εξουσιαστικές και χειριστικές συμπεριφορές που μπορεί να ανατρέψουν τα θετικά δεδομένα.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: **** 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι αποκαλύψεις στη δουλειά αρχικά σας αναστατώνουν, όμως βρίσκετε το ψυχικό σθένος για να κινηθείτε αποτελεσματικά και αθόρυβα πετυχαίνοντας τον στόχο σας. Δεν θα επιτρέψετε στο παρασκήνιο και τις υπονομεύσεις να μπουν εμπόδιο στις όποιες επιδιώξεις σας. Η Αφροδίτη και τα παιχνίδια της εκτοξεύουν το ρομαντισμό και τον ερωτισμό στα ύψη. Μη διστάσετε να δημιουργήσετε ένα άκρως τρυφερό και αισθησιακό σκηνικό για δύο, απολαμβάνοντας υπέροχες στιγμές με το ταίρι σας. Όμως καλό είναι να ελέγξετε έντονους φόβους και προκαταλήψεις που μπορεί να προέρχονται από παρελθούσες καταστάσεις και να προκαλέσουν κόντρες με το ταίρι σας που θα σας απογοητεύσουν.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη πιθανό είναι να οδηγήσει σε σημαντικές συμφωνίες με πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο που επιθυμούν να σταθούν αρωγοί σε κάθε σας προσπάθεια. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό, με τις αντιφατικές όψεις της, από τη μια δημιουργεί την ανάγκη να κινηθείτε από κοινού με το ταίρι σας για να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας και να βάλετε κοινούς στόχους. Γεγονός είναι ότι μπορείτε να λειτουργήσετε ιδανικά σαν ομάδα. Από την άλλη, είναι απαραίτητο να κατευνάσετε τις ανασφάλειές σας, μετριάζοντας τα παιχνίδια ελέγχου και χειρισμού που θα οδηγήσουν σε εκρηκτικές καταστάσεις και καυγάδες.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη σας δίνει την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσετε στον χώρο της καριέρας διεκδικώντας την αναγνώριση και την καταξίωση που σας αξίζει. Δυναμισμός, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα εντυπωσιάζουν τους ανωτέρους σας και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την προσωπική σας εξέλιξη. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό σας δίνει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε και να προχωρήσετε σε οικονομικές συμφωνίες που θα σας ικανοποιήσουν. Φροντίστε μόνο να ξεπεράσετε την ανάγκη ελέγχου και χειρισμού που μπορεί να εκδηλωθεί με έντονο τρόπο σε προσωπικό επίπεδο και να σας φέρει σε δύσκολη θέση δημοσίως.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η προσωπική σας ζωή μπορεί να σας ικανοποιήσει πλήρως με στιγμές που θα λειτουργήσουν αναζωογονητικά για την ψυχολογία σας. Νέες γνωριμίες θα προκαλέσουν πρωτόγνωρα συναισθήματα και θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σας εξέλιξη. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό και τα παιχνίδια της ενισχύουν το ερωτικό παιχνίδι στο μέγιστο. Μοναδικές στιγμές με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σας θα σας ενθουσιάσουν και θα δημιουργήσουν την ανάγκη για κοινά μελλοντικά σχέδια που ικανοποιούν και τους δυο σας. Προσοχή μόνο σε τραύματα και απωθημένα του παρελθόντος που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και να σας επηρεάσουν αρνητικά.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***
ΧΡΗΜΑ: *** 

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Η λίμπιντο σας ανεβαίνει καθώς η Αφροδίτη κινείται στον Ζυγό. Οι όψεις που σχηματίζει με Άρη και Πλούτωνα εντείνουν τα συναισθήματα, τον ερωτισμό και το πάθος. Η ανάγκη για απόλυτη συγχώνευση είναι εντονότερη και δεν διστάζετε να το δείξετε με κάθε τρόπο στο ταίρι σας. Φροντίστε μόνο να ελέγξετε ανασφάλειες και απωθημένα που μπορεί να εκδηλωθούν εκρηκτικά και να οδηγήσουν σε σκηνές ζηλοτυπίας και αντιπαραθέσεις. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Άρη σας βοηθά να προχωρήσετε αποτελεσματικά σε συμφωνίες ακίνητης περιουσίας. Αξιοποιήστε την συγκεκριμένη συγκυρία για να επουλώσετε πληγές του παρελθόντος που σας κρατούσαν σε απόσταση με τους οικείους σας.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***
ΧΡΗΜΑ: ****

Διάβασε ακόμη: Τετράγωνο Άρη- Ποσειδώνα: η ενέργειά στα τάρταρα, η εξαπάτηση στα ύψη!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet