Το τρίγωνο του ανάδρομου Άρη με τον Κρόνο δημιουργεί ιδιαίτερη δυναμική μέσα στην εβδομάδα. Μας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε επιλογές που εκκρεμούν εδώ και καιρό και μπορεί να επηρεάζουν την επαγγελματική μας ζωή. Εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές βρίσκουν διεξόδους και οδηγούν στην επιτυχία μετά από σκληρή προσπάθεια και δυναμικές κινήσεις. Οι όψεις του Ερμή από τον Τοξότη προκαλούν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και επικοινωνιακές εξάρσεις. Η αντίθεση του με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους προκαλεί λογομαχίες και γκρίνια. Βάλλονται οι σχέσεις με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον καθώς οι αναδρομές στο παρελθόν δημιουργούν αναστάτωση. Το εξάγωνο του με τον Κρόνο στον Υδροχόο βοηθά να βρούμε τον ορθολογισμό και την ωριμότητα να διαχειριστούμε τις καταστάσεις.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Αποφασιστικότητα και αντοχή χαρίζει το τρίγωνο του ανάδρομου Άρη με τον Κρόνο καθώς σας δίνει την ευκαιρία να κλείσετε υποθέσεις του παρελθόντος. Παράλληλα βρίσκετε διεξόδους και λύσεις σε υποθέσεις που επηρεάζουν εμπορικές συμφωνίες και μπορεί να σας έχουν ταλαιπωρήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Οι όψεις του Ερμή μέσα στην εβδομάδα πιθανώς θα φέρουν στην επιφάνεια υποθέσεις που υποδαυλίζουν εδώ και καιρό σχέσεις με πρόσωπα που νιώθετε κοντά σας. Οφείλετε να αφήσετε στο περιθώριο αυθάδεια και αλαζονεία ώστε να αποφύγετε κόντρες και φασαρίες. Το εξάγωνο του με τον Κρόνο σας εφοδιάζει με λογική, μετριάζει τον αυθορμητισμό και σας ωθεί στην επίτευξη συμφωνιών.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Βρίσκετε λύσεις σε οικονομικές υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό και σε αυτό βοηθάει το τρίγωνο του ανάδρομου Άρη με τον Κρόνο. Παράλληλα δεν αποκλείεται να σας δώσει και πάλι την δυνατότητα να διεκδικήσετε καλύτερους όρους στη δουλειά σας. Η εργατικότητα και η υπευθυνότητα σας θα ανταμειφθούν, εφόσον έχετε προσφέρει τον καλύτερό σας εαυτό. Τα παιχνίδια του Ερμή εναλλάσσουν την επικοινωνιακή σας διάθεση. Καχυποψία και αμφιβολίες μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συναλλάσσεστε ή με τον άνθρωπό σας. Ρίξτε τους τόνους καθώς ο παρορμητισμός και η ένταση θα οδηγήσουν σε σκληρές συμπεριφορές και λόγια. Σκεφτείτε ορθολογικά και ψύχραιμα.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ****  

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔYΜΟΙ

Με την επίδραση του ανάδρομου Άρη, θα επαναπροσδιορίσετε τις επιθυμίες σας και θα διεκπεραιώσετε εκκρεμότητες για να γυρίσετε σελίδα και να βάλετε στόχους για το μέλλον. Δείχνετε αποφασιστικότητα και δυναμισμό όπου απαιτείται και αξιοποιείτε την αντοχή σας για να ξεπεράσετε δυσκολίες που σας εμποδίζουν να επιτύχετε τους στόχους σας. Ο Ερμής μπορεί να προκαλέσει ένταση σε συνεργασίες και προσωπική ζωή. Φροντίστε να μην να οδηγηθείτε σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι ή τους συνεργάτες σας, ακόμη κι αν σας προκαλέσουν. Αξίζει να λειτουργήσετε με ψυχραιμία για να μην χάσετε το στόχο σας και να μην πλήξετε τις σχέσεις σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: ** ΥΓΕΙΑ: ***  ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το παρασκήνιο καλά κρατεί στον χώρο της δουλειάς, όμως έχετε την δυνατότητα να διαχειριστείτε κάθε κακόβουλη επίθεση με αποτελεσματικότητα. Δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν συμπεριφορές προσώπων που θα σας απογοητεύσουν. Οφείλετε να είστε απόλυτα ψύχραιμοι ώστε να ξεφύγετε από τον συναισθηματισμό και να βρείτε ορθολογικές λύσεις που θα βοηθήσουν στη διαφύλαξη των συμφερόντων σας. Νευρικότητα και εμμονές κάνουν την εμφάνισή τους και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις που θα επηρεάσουν σχέσεις με πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο. Φροντίστε να αποφύγετε μετωπικές συγκρούσεις και λογομαχίες διοχετεύοντας την σκέψη και την ενέργειά σας στην αποτελεσματική διαχείριση των υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: ** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Πρώην συνεργάτες επαναφέρουν τις προτάσεις τους και  δρομολογούνται σημαντικές εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σας. Φαίνεται ότι βλέπετε φως στο τούνελ αλλά θα είστε αναγκασμένοι να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό για να έχετε το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Στην προσωπική σας ζωή, αποφύγετε να λογομαχήσετε με το ταίρι σας για συμπεριφορές και κινήσεις του παρελθόντος που ακόμα δεν έχετε ξεπεράσει. Είναι σημαντικό να μετριάσετε τον εγωισμό και τον υποκειμενισμό σας που μπορεί να προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις του ανθρώπου που αγαπάτε. Σχέδια και συζητήσεις που αφορούν τα ταλέντα σας έχουν τις προϋποθέσεις να εξελιχθούν θετικά και να οδηγήσουν με αργά και σταθερά βήματα στην επιτυχία. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι δυσκολίες στη δουλειά ξεπερνιούνται με αντοχή και δυναμισμό καθώς ο ανάδρομος Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο σάς δίνει την ευκαιρία να κινηθείτε αποτελεσματικά κλείνοντας εκκρεμότητες που σας δημιουργούσαν άγχος και υπερένταση. Είναι πιθανό να υπάρξει έντονος εκνευρισμός στην οικογενειακή εστία λόγω συμπεριφορών και τραυματικών εμπειριών που δεν είναι εύκολο να ξεπεράσετε. Είναι σημαντικό να κρατήσετε χαμηλούς τόνους μετριάζοντας τη νευρικότητα και την κυκλοθυμία σας που μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με τους οικείους σας. Ευνοϊκές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σας καθώς σας δίνονται ευκαιρίες να την αξιοποιήσετε. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Προτάσεις από το παρελθόν επανέρχονται και σας ενεργοποιούν. Ευκαιρία να προχωρήσετε με αποφασιστικότητα και σκληρή δουλειά σε νέα επιτεύγματα. Πιθανό είναι να ασχοληθείτε επί του πρακτέου με πνευματικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις που  κεντρίζουν το ενδιαφέρον σας. Η αντίθεση του ανάδρομου Άρη με τον Ερμή μπορεί να οδηγήσει σε λογομαχίες και φασαρίες με πρόσωπα από το κοντινό σας περιβάλλον. Είναι απαραίτητο να διαχειριστείτε με ψυχραιμία απωθημένα και συμπεριφορές του παρελθόντος που σας έχουν ενοχλήσει προστατεύοντας τις σχέσεις σας από έντονες συγκρούσεις. Οι εμπορικές συμφωνίες θα αποδώσουν μακροχρόνια τα μέγιστα αρκεί να εργαστείτε με μεθοδικότητα. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κυκλοθυμία μετριάζεται καθώς το τρίγωνο ανάδρομου Άρη – Κρόνου σας βοηθά να αντιμετωπίσετε βαθύτερα ζητήματα που αναδύονται και αφορούν την οικογένεια με ορθολογισμό και αποφασιστικότητα. Οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που εκκρεμούν εδώ και καιρό ολοκληρώνονται με θετικό τρόπο. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξετε στην προσωπική σας ζωή καθώς είναι εύκολο να εκφραστούν αμφιβολίες και πείσμα που θα ενοχλήσουν το ταίρι σας. Μη λειτουργήσετε αμετακίνητα δημιουργώντας σκηνές που μπορεί να προκαλέσουν υπερένταση στη σχέση. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που σας δίνονται με σκοπό να νιώσετε ασφάλεια τόσο σε υλικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. 

ΕΡΩΤΑΣ: ** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ****  

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ανάδρομος Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο και σας δίνει την ευκαιρία να λειτουργήσετε με ωριμότητα και υπομονή,  δίνοντας λύσεις στα προβλήματά σας με τους συνεργάτες σας. Ωστόσο, με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιό σας και να σχηματίζει όψη με τον ανάδρομο Άρη είναι εύκολο να πάρετε φωτιά από συμπεριφορές και καταστάσεις που αγγίζουν το ερωτικό σας παρελθόν. Φροντίστε λοιπόν, να αποφύγετε αντιδικίες και λογομαχίες με το ταίρι σας, προστατεύοντας την ισορροπία της προσωπικής σας ζωής. Καλό είναι να στρέψετε την προσοχή σας σε επαγγελματικές συζητήσεις και συμφωνίες που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα και να σας ικανοποιήσουν απόλυτα.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι δυσκολίες και οι καθυστερήσεις που αντιμετωπίζετε το τελευταίο χρονικό διάστημα στον χώρο της δουλειάς μπορούν να ξεπεραστούν καθώς βρίσκετε ορθολογικές λύσεις που σας βοηθούν να λειτουργήσετε αποτελεσματικά. Διεκδικήσεις οικονομικής φύσεως που υπάρχουν εδώ και καιρό μπορεί να εξελιχθούν θετικά καθώς αναγνωρίζεται η προσφορά και η εργατικότητα σας. Με την αντίθεση Ερμή και ανάδρομου Άρη καλό είναι να είστε επιφυλακτικοί σε συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν με πρόσωπα στη δουλειά καθώς  μπορεί να εμπλακείτε σε καυγάδες που δεν θα σας ωφελήσουν. Αξιοποιήστε τις δυνατότητες που σας δίνονται για να κλείσετε επαγγελματικές και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες που θα σας απαλλάξουν από το άγχος. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ****  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο αναθεωρήσεων των επιθυμιών σας, γεγονός που αγγίζει την ερωτική σας ζωή. Νιώθετε πώς ήρθε η στιγμή να οριοθετήσετε τα θέλω σας και να αποκομίσετε από το ταίρι σας την προσοχή που σας αξίζει. Υποθέσεις που σας απασχολούν εδώ και καιρό φαίνεται να ξεπερνιούνται βοηθώντας να υπάρξει ομαλότητα στην προσωπική σας ζωή. Κόντρες και αντιδικίες με φιλικά πρόσωπα δεν αποκλείεται να προκύψουν μέσα στην εβδομάδα. Φροντίστε να λειτουργήσετε συλλογικά αποφεύγοντας να εγκλωβιστείτε σε εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα σας εμπλέξουν σε αντιδικίες. Αφοσιωθείτε στους στόχους σας αξιολογώντας κάθε πρόταση και ιδέα με ορθολογισμό, ψυχραιμία και ωριμότητα. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ****  

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Έχετε την ευκαιρία να μετριάσετε την ένταση στο οικογενειακό περιβάλλον και να ξεπεράσετε δυσκολίες και εμπόδια που μπορεί να σας κουράζουν. Καταστάσεις του παρελθόντος ξεκαθαρίζουν και επιτέλους θα νιώσετε πως πατάτε πιο γερά στα πόδια σας. Συζητήσεις στον επαγγελματικό χώρο πιθανώς θα προκαλέσουν υπερένταση και θα οδηγήσουν σε σπασμωδικές κινήσεις από την πλευρά σας. Είναι σημαντικό να διαχειριστείτε τα νεύρα σας που θα είναι κακός σύμβουλος στην επικοινωνία με φιγούρες εξουσίας. Καλό είναι να αποφύγετε τις παγίδες και να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε επαγγελματικά σχέδια και συζητήσεις που μπορεί να εξελιχθούν με άκρως θετικό τρόπο. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***

Διάβασε ακόμη: Νέα Σελήνη στον Τοξότη: Να ανάψουν τα βεγγαλικά παρακαλώ, το πάρτι ξεκινάει!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet