Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Τοξότη. Ο Ήλιος και η Σελήνη θα σχηματίζουν μία όψη τριγώνου με τον Δία, τον κυβερνήτη του Τοξότη, αστρολογικό γεγονός που υπόσχεται κάποια χαμόγελα.

Η Νέα Σελήνη μας οπλίζει με δύναμη και αισιοδοξία, με τη διάθεση να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να ανακτήσουμε τα χαμόγελά μας. Στον Τοξότη πριμοδοτεί τα ταξίδια και τα ταξίδια του μυαλού, τις σπουδές, τα σεμινάρια, τις διαφημίσεις και πωλήσεις μέσω διαδικτύου, τη διασκέδαση, τις παρέες, τα φλερτ. Επίσης προσφέρεται για επέκταση δραστηριοτήτων, φιλοσοφικές αναζητήσεις, περιπέτειες κάθε λογής.

Ας αξιοποιήσουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας τη Νέα Σελήνη, ας μπούμε στη δράση, ας κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε!

Ας δούμε σε ποιον τομέα θα μας επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, ανάλογα με το ζώδιο και των ωροσκόπο μας:

ΚΡΙΟΣ: Φλερτ, διασκέδαση, ταξίδια, απολαύσεις, παρέες κι άλλες παρέες… Επιτυχία σε επαγγελματικές εκδηλώσεις, σπουδές, πιστοποιήσεις, νομικά θέματα. Γνωριμίες με άτομα που θα βρείτε κοινά φιλοσοφικά ενδιαφέροντα.

ΤΑΥΡΟΣ: Τώρα θα είναι πιο εύκολο να διεκπεραιώσεις με επιτυχία ένα θέμα που σχετίζεται με τράπεζες, εφορία, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφές. Θα κάνεις συμφέροντες διακανονισμούς και μπορεί να κερδίσεις κάποια έξτρα χρήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι συζητήσεις και τα ραντεβού σου θα αποδώσουν καρπούς. Μπορεί να γνωριστείς με άτομα που, αργά ή γρήγορα, θα σε υποστηρίξουν σε ένα θέμα που σε απασχολεί. Δεν αποκλείεται να αρχίσει μία συνεργασία ή να προχωρήσεις στην προσωπική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καλή περίοδος για να προωθήσεις ένα επαγγελματικό σου σχέδιο ή να διαφημιστείς. Στη δουλειά θα αισθάνεσαι πιο άνετα και θα έχεις τη δυνατότητα να δράσεις με περισσότερες ελευθερίες και πρωτοβουλίες.

ΛΕΩΝ: Θα προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, θα κάνεις πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις και συναντήσεις, θα ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και θα δράσεις αποτελεσματικά. Ευνοείσαι και στον ερωτικό τομέα, γεγονός που οφείλεις στον εαυτό σου να αξιοποιήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καλή περίοδος για να αξιοποιήσεις την ακίνητη περιουσία σου, να σταθείς στο πλευρό της οικογένειάς σου, να διακοσμήσεις το σπίτι σου και να γεμίσεις ψυχικά από τη θαλπωρή του. Ευνοούνται οι δουλειές από το σπίτι.

ΖΥΓΟΣ: Η Νέα Σελήνη προσφέρεται για μετακινήσεις, ταξίδια, εκδρομές είτε για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους. Τα ραντεβού σου θα αποδώσουν καρπούς, έστω κι αν τους απολαύσεις αργότερα. Οι καινούργιες γνωριμίες θα φέρουν χαμόγελα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καιρός να επικεντρωθείς στο πώς θα νιώσεις πιο ασφαλής, συναισθηματικά και υλικά. Ιεράρχησε τις ανάγκες σου και διεκδίκησε την ικανοποίησή τους. Στρέψε την προσοχή σου στα projects που θα σε συντελέσουν στο να αυξήσεις τη ρευστότητά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα δυναμικά ξεκινήματα και, γενικότερα, οι σημαντικές κινήσεις για να βελτιώσεις τις συνθήκες τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στη δουλειά, ευνοούνται με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου. Το ένστικτό σου σε οδηγεί στις σωστές επιλογές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καιρός να διεκπεραιώσεις υποθέσεις που εκκρεμούν και σε κρατούν πίσω. Επίσης, ήρθε η στιγμή να δώσεις τέλος σε σχέσεις που είναι τοξικές. Αν απαλλαγείς από τα βάρη, θα μπορέσεις να κάνεις μία δυναμική αρχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καλό είναι να επικεντρωθείς στους στόχους σου και να κάνεις τα σχέδιά σου για να τους υλοποιήσεις. Το έδαφος θα είναι γόνιμο και οι κόποι σου θα αποδώσουν καρπούς. Οι φιλίες σου θα είναι το στήριγμά σου αυτή την περίοδο.

ΙΧΘΥΕΣ: Μία δυναμική κίνηση στη δουλειά θα βοηθήσει στο να νιώσεις πιο ασφαλής και να κερδίσεις έδαφος στην καριέρα σου. Θα κάνεις πιο έντονη κοινωνική ζωή και μπορεί να γνωρίσεις άτομα που θα υποστηρίξουν τα όνειρά σου.

Διάβασε ακόμη: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 19 με 25 Νοεμβρίου: ο ήλιος στον Τοξότη φέρνει θετική ενέργεια

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet