Η εβδομάδα μπορεί να προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις ιδιαίτερα σε επίπεδο επαγγελματικών και ερωτικών σχέσεων. Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού επαναφέρει στο προσκήνιο προσωπικές διεκδικήσεις στις σχέσεις. Η ωριμότητα και η αποφασιστικότητα χαρακτηρίζουν τις κινήσεις μας. Νέες συνεργασίες και έρωτες μπορούν να προσφέρουν σταθερότητα και καλά θεμελιωμένες σχέσεις. Ο Ερμής περνάει στον Ζυγό επαναφέροντας στο προσκήνιο ζητήματα που μας απασχόλησαν τον Σεπτέμβριο. Μπορούμε να προχωρήσουμε στην υπογραφή συμφωνιών που ανοίγουν νέους επαγγελματικούς ορίζοντες. Προσοχή σε ανασφάλειες και φόβους που δεν μας επιτρέπουν να εκφράσουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας. 

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

H Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σας και σας καλεί να επικεντρωθείτε στις ανάγκες σας. Είναι σημαντικό να λειτουργήσετε  από κοινού με το ταίρι σας ή τους συνεργάτες σας. Η λογική προσέγγιση των πραγμάτων χωρίς περιττούς συναισθηματισμούς είναι απαραίτητη. Νέοι έρωτες μπορεί να κεντρίζουν την προσοχή σας. Ο Ερμής περνάει στον Ζυγό και σας βοηθά να βρείτε την διπλωματική πλευρά του εαυτού σας. Οι συζητήσεις που θα γίνουν με θετικότητα. θα διευκολύνουν επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις καθώς θα βοηθήσουν να ξεπεραστούν πιθανές παρεξηγήσεις. Μη διστάζετε να εκφράσετε σκέψεις και απόψεις. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Υποθέσεις του παρελθόντος αναδεικνύονται με έντονο τρόπο καθώς η Πανσέληνος επαναφέρει στο προσκήνιο καταστάσεις που έχουν αφήσει κατάλοιπα και απωθημένα. Επικεντρωθείτε στον χώρο της δουλειάς και σε ευκαιρίες που μπορεί να δοθούν. Μέσα από σκληρή δουλειά και προσπάθεια θα δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας. Ο Ερμής από τον Ζυγό σας δίνει την ευκαιρία να διεκπεραιώσετε μεθοδικά κάθε υποχρέωση και αγγαρεία που αναλαμβάνετε στον εργασιακό τομέα. Σημαντικό είναι να επικεντρωθείτε στη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά καθώς μέσα από αυτή θα βρεθούν οι απαραίτητες λύσεις. Αφήστε στο περιθώριο επικριτικές διαθέσεις και άγχος που θα ενοχλήσουν έντονα τους συνάδελφούς σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΙΜΟΙ

Με την Πανσέληνο στον Κριό θα είναι πιο εύκολο να προωθήσετε τους επαγγελματικούς και προσωπικούς σας στόχους. Απαραίτητο είναι να θεμελιώσετε σχέδια με ωριμότητα και μεθοδικότητα γιατί κάθε απροσεξία και αμέλεια θα έχουν κόστος. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξει ένας νέος έρωτας πού θα σας ενθουσιάσει καθώς κοινές φιλοσοφικές αναζητήσεις και όνειρα κεντρίζουν το ενδιαφέρον σας. Ο Ερμής περνάει στον Ζυγό, δίνοντάς σας την ευκαιρία να μεγαλουργήσετε σε ότι αφορά δημιουργικές δραστηριότητες και ταλέντα. Η διάθεση για προβολή μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές και αμετροέπεια που θα ενοχλήσουν για αυτό φροντίστε να δείξετε μετριοπάθεια εκφράζοντας σκέψεις και συναισθήματα. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ****  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Πανσέληνο να επηρεάζει την επαγγελματική και οικογενειακή σας ζωή πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις που θα οδηγήσουν σε μία νέα και σημαντική περίοδο της ζωής σας. Αξιοποιήστε ευκαιρίες και προτάσεις που μπορεί να σας δοθούν, μόνο που πρέπει να αφήσετε στο περιθώριο το άγχος και τις ανασφάλειες που δεν θα σας επιτρέψουν να λειτουργήσετε ξεκάθαρα. Ο Ερμής από τον Ζυγό σας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με την οικογένεια και να τακτοποιήσετε υποθέσεις που μπορεί να σας απασχολούσαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία ευνοούνται. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Μελλοντικά σχέδια και στόχοι έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Σημαντικά πρόσωπα μπορεί να προτείνουν συνεργασίες που θα σας εξελίξουν και θα σας δώσουν την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Παράλληλα, πιθανό είναι να υπάρξουν νέοι έρωτες που θα κεντρίσουν την προσοχή σας, πιθανώς λόγω διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και κουλτούρας. Με τον Ερμή στον Ζυγό έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε σε εμπορικές συμφωνίες που σας ενδιαφέρουν. Παράλληλα η επικοινωνία με το κοντινό περιβάλλον σας λυτρώνει από τις εντάσεις και το άγχος καθώς νιώθετε ότι μπορείτε με ευκολία να εκφράσετε σκέψεις και να ανταλλάξετε απόψεις σε υποθέσεις που σας απασχολούν έντονα. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εστιάζετε την προσοχή σας σε οικονομικές υποθέσεις και συμφωνίες που αφορούν σε τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κλπ καθώς η Πανσέληνος επιτακτικά σας ζητά να κλείσετε όποια εκκρεμότητα σας αγχώνει. Χρειάζεται μεθοδικότητα και λογική προσέγγιση των πραγμάτων για να ολοκληρώσετε κάθε συναλλαγή με επιτυχία. Ανησυχίες και ανασφάλειες που επηρεάζουν τη σχέση σας μπορούν να μετριαστούν αρκεί να λειτουργήσετε λελογισμένα. Ο Ερμής μετακινείται στον Ζυγό και σας διευκολύνει να διεκδικήσετε εισπράξεις που εκκρεμούν από τον Σεπτέμβριο. Έχετε τη δυνατότητα, με αργούς και σταθερούς ρυθμούς, να επιτύχετε τους στόχους σας και να διασφαλίσετε το καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα για εσάς. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στον Κριό σας καλεί να αντιμετωπίσετε με ωριμότητα και ψυχραιμία υποθέσεις που αγγίζουν την επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Οι σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς οδηγείστε σε μία νέα περίοδο που μπορεί να σας προσφέρει πολλά. Νέες προτάσεις και γνωριμίες θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας και δεν αποκλείεται να σηματοδοτήσουν σχέσεις που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας. Με τον Ερμή να μετακινείται στο ζώδιό σας έχετε την δυνατότητα να εκφράσετε σκέψεις και να διεκδικήσετε το δίκαιο των απόψεων σας με δυναμισμό. Αποφύγετε όμως κάθε παρορμητική και απερίσκεπτη συμπεριφορά που μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος αναδεικνύει υποθέσεις του παρελθόντος και παρασκηνιακές διεργασίες που σας απασχολούν έντονα στον χώρο της δουλειάς. Είναι σημαντικό να κλείσετε κύκλους σχέσεων που εμποδίζουν την εξέλιξη σας και να αντιμετωπίσετε με ρεαλισμό και στωικότητα πρόσωπα που υπονομεύουν την προσωπική σας πορεία. Απογοήτευση και κατήφεια δεν θα βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά κάθε πρόκληση. Ο Ερμής μετακινείται στον Ζυγό οδηγώντας τη σκέψη σε παρελθούσες καταστάσεις που επηρεάζουν την ψυχολογία σας. Αξιοποιήστε την συγκεκριμένη συγκυρία για να κλείσετε οριστικά τις εκκρεμότητές σας. Προσοχή πρέπει να δείξετε σε ότι απαιτεί συγκέντρωση καθώς λάθη και παραλήψεις είναι πιθανά. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο έρωτας καθίσταται πρωταγωνιστής με την Πανσέληνο να οδηγεί σε μοναδικές συγκινήσεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας που θα θεμελιώσουν μία νέα μελλοντική πορεία. Παράλληλα δεν αποκλείεται να προκύψουν γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα σας γεμίσουν χαρά και θα σας βοηθήσουν να δρομολογήσετε κοινούς στόχους με αποφασιστικότητα και ρεαλισμό. Με τον Ερμή να κινείται στον Ζυγό, η επικοινωνία με το φιλικό περιβάλλον απογειώνει την ψυχολογία σας. Νέες ιδέες, σκέψεις και συζητήσεις σας με άτομα που θα σας πλαισιώσουν αυτή την περίοδο σας ενθουσιάζουν. Αποφύγετε αλαζονικές και εριστικές συμπεριφορές για να απολαύστε τα οφέλη της περιόδου. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ****  

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Η Πανσέληνος σας καλεί να στραφείτε στην οικογένεια και την επαγγελματική σας ζωή. Ήρθε η ώρα να επαναπροσδιορίσετε ηθικές αξίες, διεκδικήσεις και ανάγκες και να απαιτήσετε το καλύτερο δυνατό από τους δικούς σας ανθρώπους. Πιθανό είναι να υπάρξουν μετακινήσεις, μετακομίσεις και αγοραπωλησίες, όμως απαραίτητο είναι να είστε συνετοί στην οικονομική διαχείριση για να πετύχετε το σκοπό σας. Ο Ερμής από τον Ζυγό ανοίγει συζητήσεις και συνομιλίες στον επαγγελματικό χώρο. Η υπεύθυνη στάση σας και η μεθοδικότητα που σας διακρίνει, θα εντυπωσιάσουν ανωτέρους και φιγούρες εξουσίας. Προσοχή σε συντηρητικές και απόλυτες συμπεριφορές που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος σας εξωθεί στο να ξεκαθαρίζετε τη στάση σας και οριοθετείστε έναντι των άλλων. Μη διστάσετε να πάρετε αποστάσεις από πρόσωπα που σας προσεγγίζουν επιδιώκοντας να σας κατευθύνουν κατά το δοκούν με κολακείες και μεγάλα λόγια. Συμφωνίες εμπόριο και επικοινωνία μπορούν να σας προσφέρουν πολλά, αρκεί να λειτουργήσετε ώριμα και να εργαστείτε σκληρά. Με τον Ερμή στον Ζυγό στρέφετε το ενδιαφέρον σας σε πνευματικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις που ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά σας. Τα ταξίδια, μακρινά ή κοντινά, θα είναι η ψυχοθεραπεία σας αυτή την περίοδο καθώς χρειάζεστε την αλλαγή παραστάσεων.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται μέσα στην εβδομάδα. Καλείστε να ξεκαθαρίσετε υποθέσεις που σας απασχολούν από το παρελθόν και επιβαρύνουν την ψυχολογία σας. Σημαντικό είναι να ξεφύγετε από την κατήφεια και την καχυποψία εμπιστευόμενοι την διαίσθηση σας που θα σας κατευθύνει στις σωστές επιλογές. Ο Ερμής από τον Ζυγό σας βοηθά να προχωρήσετε σε οικονομικές συζητήσεις και συνομιλίες. Κατανικήστε τις παράλογες σκέψεις που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις στην προσωπική σας ζωή. Αφήστε στο περιθώριο ζήλια και καχυποψία που δεν επιτρέπουν να διαχειριστείτε κάθε κατάσταση με ψυχραιμία και σύνεση. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***

Διάβασε ακόμη: Πανσέληνος στον Άξονα Ζυγού- Κριού: Ξεκαθαρίζει το τοπίο σε σχέσεις και συνεργασίες

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet