Η πρώτη ολόκληρη εβδομάδα του Δεκεμβρίου ξεκινά με μια αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό, καθώς η Αφροδίτη προχωρά στον Σκορπιό τη Δευτέρα 04/12 δίνοντας έμφαση στις ερωτικές σχέσεις και τα οικονομικά. Το διάστημα μέχρι τις 29/12 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο θα είναι γεμάτο ένταση, αλλά και δυνατότητες να μεταμορφώσουμε αυτά που μας δυσκολεύουν σε κάτι ωφέλιμο στη ζωή μας. Οι σχέσεις και τα οικονομικά είναι το πεδίο που στρέφει την προσοχή μας με ενδιαφέροντα σενάρια και στα δύο μέτωπα το επόμενο διάστημα, καθώς θα σχηματίσει πολύ έντονες όψεις τόσο με τον Κρόνο, τον Δία και τον Ουρανό.

Η Αφροδίτη αυτή αγαπά το μυστήριο, τα μυστικά και εμπνέεται από οτιδήποτε είναι βαθιά συναισθηματικό, της παρέχει ασφάλεια αλλά την κρατά και σε μια εγρήγορση. To τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Σκορπιό με τον Κρόνο στις 06/12 είναι πολύ βοηθητική όψη για να δεσμευτούμε σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, να υπογράψουμε συμβάσεις, συμβόλαια, να διαπραγματευτούμε, να κάνουμε σημαντικές γνωριμίες με μακροπρόθεσμο ορίζοντα, να συμφωνήσουμε σε οικονομικά ζητήματα.

Την ίδια μέρα ο Ποσειδώνας «ξυπνά» από την ανάδρομη πορεία του κι από δω και κάτω κι ιδιαίτερα αυτό τον μήνα ίσως είναι δύσκολο να διακρίνουμε την αλήθεια από το ψέμα και η τάση είναι να κάνουμε ανεδαφικά πλάνα. Γι’ αυτό η συμβουλή μου είναι να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις και δεσμεύσεις, ειδικά από την επόμενη εβδομάδα, για να μη διαψευστούν οι προσδοκίες σας. Το «κράτα και μικρό καλάθι» συνοψίζει την επιρροή του ορθόδρομου Ποσειδώνα τόσο σε θέματα σχέσεων όσο και σε θέματα οικονομικών όταν κάποιοι μας υπόσχονται τη γη και τον ουρανό. Μήπως θέλουμε να βλέπουμε τα πράγματα όπως ονειρευόμαστε ότι είναι κι όχι όπως είναι στην πραγματικότητα; Καλή η θετική σκέψη, αλλά δεν πρέπει στιγμή να χάνουμε την επαφή μας με τη λογική και την πραγματικότητα.

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία στις 08/12, που θα επαναληφθεί άλλες δυο φορές εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του, είναι μια εξαιρετική όψη για επαφές, επαγγελματικά ραντεβού, παρουσιάσεις, δημόσιες σχέσεις, εμπορικές δοσοληψίες, ταξίδια, υπογραφές. Στις 10/12 η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Δία, μια όψη που αυξάνει το ανικανοποίητο και «φουσκώνει» τις προσδοκίες μας. Θα πρέπει να είμαστε γειωμένοι και να έχουμε ρεαλιστικές προσδοκίες τόσο στις σχέσεις όσο και στα οικονομικά. Μολονότι είναι μια όψη που συνδέει ευεργέτες πλανήτες καλό είναι να προσέχουμε τις υπερβολές.

Δες αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet