Η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο δίνοντας μας την ευκαιρία να απολαύσουμε τις μικρές χαρές της ζωής. Ο ερωτισμός και το πάθος παίρνουν τη θέση που τους αναλογεί. Καλό είναι να μετριάσουμε σπατάλες και περιττά έξοδα για να είμαστε ασφαλείς και στο υλικό πεδίο δράσης μας. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τις σχέσεις με τον κοντινό περίγυρο. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία για να κλείσουμε ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να μας δημιουργούν ανασφάλεια. Προσοχή πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά την επικοινωνία καθώς μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε κάθε στιγμή καθώς διεκδικείτε αυτά που σας ικανοποιούν και δημιουργείτε ένα ασφαλές περιβάλλον για εσάς. Σημαντικό είναι να επικεντρωθείτε στη σχέση σας καθώς ο ερωτισμός και ο αισθησιασμός είναι πρωταγωνιστές και απογειώνουν την προσωπική σας ζωή. Οικονομικές υποθέσεις βρίσκουν λύσεις που σας ικανοποιούν. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να φέρει και πάλι στο προσκήνιο εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που σας ενδιαφέρουν. Φροντίστε να είστε διαλλακτικοί δείχνοντας κατανόηση στις απαιτήσεις των άλλων. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα βρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις. 

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ****  

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιό σας έχετε την ευκαιρία να βγείτε στο προσκήνιο διεκδικώντας την προσοχή των άλλων. Λάμπετε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και αυτό σας γεμίζει αυτοπεποίθηση και χαρά. Απαραίτητο είναι βέβαια να μετριάσετε τον υποκειμενισμό και τον εγωκεντρισμό που θα ενοχλήσει συνεργάτες και σύντροφο. Νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σας για να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας και να φτιάξουν τη διάθεσή σας. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στρέφει την προσοχή σας σε οικονομικές υποθέσεις. Δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε οικονομικά σχέδια και συμφωνίες που σας απασχολούν εδώ και καιρό. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ****  

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔYΜΟΙ

Με την Αφροδίτη να περνάει στον Ταύρο εντείνεται η ανάγκη να ζήσετε το απόλυτο όνειρο στον έρωτα. Μη διστάσετε να δημιουργήσετε ένα άκρως ρομαντικό και ερωτικό σκηνικό για δύο καθώς θα σας φέρει πιο κοντά με το ταίρι σας. Προσοχή σε ψευδαισθήσεις και αυταπάτες που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος επιλογές αφού είστε ευάλωτοι σε πρόσωπα που σας προσεγγίζουν. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να προχωρήσετε με νέα δεδομένα στις επόμενες κινήσεις σας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ξεκαθαρίστε ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα σας απασχολούν και μπορεί να λειτουργούν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: **** 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και σας βοηθά να λειτουργήσετε με απόλυτη αρμονία στη σχέση σας. Κοινοί στόχοι και σχεδιασμοί έρχονται στο προσκήνιο που ικανοποιούν απόλυτα τόσο εσάς όσο και το ταίρι σας. Είναι πιθανό να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον. Μάλλον θα σας εντυπωσιάσουν και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μία νέα και σημαντική σχέση. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σας φέρνει αντιμέτωπους με καταστάσεις του παρελθόντος τις οποίες πρέπει να κλείσετε οριστικά. Να προσέχετε ποιους εμπιστεύεστε καθώς μπορεί να υπάρξουν εμπόδια λόγω παρασκηνιακών κινήσεων που θα γίνουν σε βάρος σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Με την Αφροδίτη να περνάει στον Ταύρο έχετε την δυνατότητα να διευρύνετε τις γνωριμίες σας σε επαγγελματικό επίπεδο. Εντυπωσιάζετε φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους με την υπεύθυνη και ώριμη αντιμετώπιση που δείχνετε. Πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα δείξουν το έντονο ενδιαφέρον τους για εσάς. Μετριάστε μόνο την ανάγκη για αναγνώριση καθώς μπορεί να υπερκεράσει τα πάντα. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σας δίνει την δυνατότητα να προχωρήσετε σε σχέδια και φιλοδοξίες που σας ικανοποιούν απόλυτα. Προσεκτικοί πρέπει να είστε στις συζητήσεις σας καθώς μπορεί να βρείτε τοίχος από πρόσωπα που πιστεύετε ότι είναι της εμπιστοσύνης σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να περνάει στον Ταύρο ανακτάτε την  αισιοδοξία και τον ερωτισμό σας. Διασκέδαση και ερωτικό παιχνίδι πρωταγωνιστούν και σας φέρνουν πιο κοντά με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Το έντονο φλερτ δεν αποκλείεται να σας μπλέξει σε διλήμματα. Να προσέχετε γιατί είναι εύκολο να εκτεθείτε. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σας καλεί να επικεντρωθείτε σε επαγγελματικά ζητήματα και προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν αυτό το χρονικό διάστημα. Φροντίστε να είστε απόλυτα ακριβείς σε συζητήσεις και συμφωνίες καθώς εμμονές και επιθετικότητα δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν προβλήματα. Μην ξεχνάτε ότι ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι ανάδρομος και μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο απογειώνοντας τη λίμπιντο σας και φέρνοντας στην επιφάνεια φόβους και απωθημένα που ακόμα σας ταλαιπωρούν. Καλό είναι τα αρνητικά συναισθήματα να μην ταλαιπωρήσουν και τη σχέση σας. Εκτονώστε την ενέργεια στον  αισθησιασμό, μιας και στην περίπτωσή σας ισχύει το «κάντε έρωτα και όχι πόλεμο». Οικονομικές συμφωνίες και κληρονομικά ζητήματα μπορεί να αποφέρουν κέρδη. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον καθώς σας βοηθά να επικεντρωθείτε σε επαγγελματικά και προσωπικά σχέδια που σας εξελίσσουν. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες ή επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα δώσουν νέα πνοή στην προσωπική σας ζωή.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο αυξάνοντας κατακόρυφα την γοητεία και τη λάμψη σας. Μπαίνετε σε μία περίοδο έντονης εξωστρέφειας που θα σας φέρει σε επαφή με νέα πρόσωπα. Η προσωπική σας ζωή ανανεώνεται και η σχέση σας περνάει σε περίοδο αρμονίας που σας ικανοποιεί απόλυτα. Νέες γνωριμίες θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σας προκαλεί τα γεγονότα που σας φέρνουν αντιμέτωπους με βαθύτερους φόβους και ανασφάλειες. Οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές κινήσεις ευνοούνται σημαντικά, αρκεί να είστε απόλυτα ακριβείς στις συζητήσεις και συναλλαγές ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και παρερμηνείες. 

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Αφροδίτη να περνάει στον Ταύρο έχετε την ευκαιρία να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας και να λύσετε πρακτικά ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σας. Μην επιτρέψετε στην γκρίνια και την επικριτικότητα να κυριαρχήσουν καθώς θα προκαλέσουν την έντονη αντίδραση του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Αφοσιωθείτε στον εαυτό σας και το σώμα σας προσφέροντάς του περιποίηση και ξεκούραση. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις που σας ευνοεί ιδιαίτερα. Σημαντικό είναι βέβαια να είστε απόλυτα σαφείς σε ότι επιδιώκετε καθώς είναι εύκολο να υπάρξουν παρεξηγήσεις που δεν θα επιτρέψουν σε σχέσεις και συνεργασίες να εξελιχθούν με αρμονία.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη να περνάει στον Ταύρο αφοσιώνεστε  στην προσωπική σας ζωή. Νέες γνωριμίες κεντρίζουν το ενδιαφέρον σας και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για σημαντικές εξελίξεις που θα σας ενθουσιάσουν στον έρωτα. Μείνετε μακριά από εγωκεντρικές και υπερβολικές συμπεριφορές. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσετε σε καινούργιες επαγγελματικές επιλογές. Δεν αποκλείεται να πάρετε αποφάσεις που μπορεί να φοβόσασταν το προηγούμενο χρονικό διάστημα καθώς τώρα η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά για τον εαυτό σας βοηθούν να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Οι επιστροφές προσώπων του παρελθόντος είναι πολύ πιθανές. Αν τις θέλετε, επιδιώξτε τες. 

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο και σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα άκρως ρομαντικό και τρυφερό περιβάλλον για δύο στον προσωπικό σας χώρο. Έχετε την ανάγκη να βιώσετε στιγμές με το ταίρι σας και να περάσετε μοναδικά απολαμβάνοντας τη συντροφιά του. Κυκλοθυμικές συμπεριφορές και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα μπορεί να ταλαιπωρήσουν τη σχέση σας για αυτό φροντίστε να τα ελέγξετε. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σας καλεί να επικεντρωθείτε στον έρωτα και σε νέα πρόσωπα που μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας. Φροντίστε να είστε δεκτικοί σε ότι καινούργιο καθώς η εσωστρέφεια και η κυκλοθυμία μπορεί να μπουν εμπόδιο στις ευχάριστες εξελίξεις.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Με την Αφροδίτη να περνάει στον Ταύρο έχετε την ευκαιρία να περάσετε ευχάριστα σε κοινωνικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες. Το ερωτικό παιχνίδι ανάβει και σας φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που κεντρίζουν το μυαλό σας. Σημαντικό είναι να απολαύσετε τις στιγμές χωρίς να εμπλακείτε σε παράλληλες καταστάσεις που μπορεί να σας εκθέσουν. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σας ευνοεί σε θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία σας. Απαραίτητο είναι να ξεφύγετε από αρνητικές σκέψεις και καταστάσεις του παρελθόντος που σας επηρεάζουν. Μετακομίσεις και συγκατοίκηση με το ταίρι σας θα σας ανανεώσουν και θα σας γεμίσουν αυτοπεποίθηση. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***
ΧΡΗΜΑ: ****

Διάβασε ακόμη: Άρης στον Κριό: ώρα για δράση – αλλά όχι με παρόρμηση

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet