Mία ιδιαίτερη εβδομάδα. Το πιο αξιοσημείωτο γεγονός είναι οι μετακινήσεις του Δία από τον Κριό στον Ταύρο. Βοήθειες για Ταύρος, Αιγόκερους, Παρθένους, Καρκίνους και Ιχθύες. Οι τελευταίοι τρεις με μειωμένη εύνοια, όλοι όμως έχουν να λαμβάνουν από τις 17 και μετά.

Στις 19 νέα Σελήνη στον Ταύρο. Ωφελούνται όλοι οι προηγούμενοι. Οι τρεις πρώτοι περισσότερο και οι άλλοι δύο λιγότερο.

Απορίες για Κυριακή 21; Κυριαρχεί το μισό – μισό, το διπλό και η επανάληψη.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Σημαντική αυτή η εβδομάδα για εσάς καθώς δύο πλανητικές μετακινήσεις που σας αφορούν άμεσα και μία νέα Σελήνη αλλάζει το σκηνικό. Το πρώτο θετικό είναι ότι από την Κυριακή 21 και μετά απελευθερώνεστε από το δυνατό πρεσάρισμα του Άρη στον Καρκίνο που από τις 26 Μαρτίου και μετά σας κρατούσε σε μια εξαντλητική εγρήγορση. Το δεύτερο θετικό είναι η νέα Σελήνη που γίνεται στις 19 στον Ταύρο και αυτή θα βοηθήσει την οικονομική αιμορραγία του τελευταίου καιρού και θα δημιουργήσει μια μικρή πηγή κέρδους αν και αυτό είναι περισσότερο θέμα του Ιουνίου. Στις 17 όμως θα συμβεί και κάτι που δεν είναι και τόσο ευχάριστο. Ο Δίας που για ένα περίπου χρόνο – με διακεκομμένη πορεία – βρισκόταν στο ζώδιό σας, μετακινείται στον Ταύρο. Από εκεί λίγο-πολύ θα προστατεύει και θα ενισχύει τα οικονομικά και τα πάσης φύσεως συμφέροντα σας. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μιλάει για αλλαγές εντός της οικογένειας και του γάμου και όχι τόσο για επιπόλαια φλερτ. Από τις 21 και μετά όμως ο Άρης από τον Λέοντα ενισχύει γοητεία και σεξαπίλ.

Tip: Ολόκληρη αυτή η εβδομάδα δεν προβλέπεται να έχει μεγάλες αναταράξεις αλλά η Δευτέρα και η Τρίτη είναι οι πιο… δικές σας.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να πέρασε το Πάσχα αλλά για εσάς αυτή βδομάδα μπορεί με κάποιον τρόπο να είναι και η ουσιαστική… Ανάσταση. Δώστε σημασία σε ό,τι παρατηρήσετε, συνειδητοποιήσετε, πληροφορηθείτε, σας προτείνουν. Όλα έχουν ιδιαίτερη σημασία και ως το Σάββατο 20 τα χέρια σας είναι περισσότερο λυμένα. Αποφάσεις που μπορεί να πάρετε για οποιοδήποτε θέμα μπορεί να αποδειχτούν πιο επιτυχημένες. Σε αυτό συνηγορεί ο Ερμής που από την Δευτέρα θα μπει σε ευθεία τροχιά. Στο ζώδιό σας όμως εκτός αυτού την Τετάρτη 17 μπαίνει και ο Δίας ενώ στις 19 σε σας γίνεται και η νέα Σελήνη. Οι πρώτοι που θα νιώσετε περισσότερο τις καινούργιες ευνοϊκές δονήσεις θα είσαστε εσείς του Απριλίου. Ολοκληρώστε όλοι σας συμφωνίες, αγοραπωλησίες, συμπράξεις και ψάξτε τρόπο να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Χρησιμοποιήστε τον τρόπο που αυτός θέλει και όχι αυτόν που θέλετε εσείς.

Tip: Την Κυριακή 21 Μαΐου ο Άρης – δράση αλλά και αντίδραση, προσπάθεια, ανακατατάξεις και αλλαγές σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται – περνάει στο Λέοντα. Βαδίστε παντού προσεκτικά και γίνεται πιο ευπροσάρμοστοι.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔYΜΟΙ

Μία ισχυρή βοηθητική δύναμη υποχωρεί από την Τετάρτη και μετά και μια μικρότερη έρχεται να αναπληρώσει μέρος της εύνοιας που χάνεται. Πρόκειται για τον Δία που με μια διακεκομμένη εύνοια ήταν περίπου για 10 μήνες στο πλευρό σας. Εξυπακούεται ότι από την Τετάρτη και μετά θα πρέπει να υπολογίζετε πολύ προσεκτικά το ρίσκο που μπορεί να προκύψει από κάθε απόφαση και κάθε ενέργειά σας. Αν μάλιστα είσαστε γεννημένοι μέσα στον Μάιο αυτό ισχύει περισσότερο. Είσαστε εσείς που συγκριτικά με τους υπόλοιπους του ζωδίου σας δέχεστε την επιβαρυντική επιδράσεις του Κρόνου. Η μικρή βοήθεια που λέγεται Άρης στον Λέοντα θα ισχύσει από την Κυριακή 21 Μαΐου και έως τις αρχές Ιουλίου. Αν σε κάτι μπορεί να συμβάλει θετικά αυτή εβδομάδα είναι οι μυστικές και μη φανερές συνεργασίες στα επαγγελματικά και στο να αφαιρέσει αρκετή ανησυχία και φοβίες. Η Αφροδίτη σταθερά ευνοϊκή στα οικονομικά και τις σχέσεις σας. Οι φίλοι βοηθούν ποικιλοτρόπως.

Tip: Αποκάλυψη μυστικών προς όφελός σας της με τη νέα Σελήνη στις 19 στον Ταύρο. Βοηθητικές παντού Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και κάπως Σάββατο και Κυριακή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εβδομάδα σημαντικών πλανητικών αλλαγών και φαινομένων είναι η τρίτη του Μάη και στην πλειοψηφία τους όλα αυτά θα επενεργήσουν υπέρ σας. Ξεκινάμε από το πρώτο και πιο ευνοϊκό γεγονός που δεν είναι άλλο από την μετακίνηση του Δία από τον Κριό στον Ταύρο. Νέες ιδέες – σε αυτές θα βοηθήσει και ο Ερμής που από τη Δευτέρα 15 θα είναι σε ευθεία τροχιά – καινούργια σχέδια και αναπτερωμένες ελπίδες για κάτι καλύτερο. Στις 19 έχουμε και μια νέα Σελήνη στον Ταύρο και αυτή όπως φαίνεται θα μεταφραστεί σε υποστήριξη από φίλους, ομοϊδεάτες, και πρόσωπα με τα οποία μοιράζεστε κοινές ιδέες, ενδιαφέροντα και συμφέροντα.
Τέλος την 21η αναχωρεί και ο Άρης από το ζώδιό σας που από τις 26 Μαρτίου δεν σας επέτρεψε να ησυχάσετε. Από αυτήν την ημερομηνία και μετά μπαίνει σε καλύτερο δρόμο και η ερωτική σας ζωή. Συμφιλίωση αν υπάρχει αγάπη εκεί που οι διαφορές έφεραν ψυχρότητα και απομάκρυνση και καινούργιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Tip: Μετρό, ψυχραιμία και προσοχή έως και την Τετάρτη. Από την Πέμπτη και μετά και ακόμα καλύτερα από την Δευτέρα 22 με νέα διάθεση και αισιοδοξία.

Διάβασε τη συνέχεια στο Faysbook.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet