Θέλετε να δείτε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα σε όλους της τομείς της ζωής μας αυτή την εβδομάδα;

Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

Το πορτρέτο της εβδομάδας:

Ζωδιακή αλλαγή στις 22. Από τον Ταύρο περνάμε στους Διδύμους. Μικρή βοήθεια για Κριούς, Λέοντες, Ζυγούς, Υδροχόους και Διδύμους. Έστω και κάπως λειψή λόγω Κρόνου για τους Διδύμους. Σε αυτήν την εβδομάδα κονταροχτυπιούνται τη Δευτέρα κιόλας – ξεκίνησε από Κυριακή 21 – ο Άρης από το Λέοντα και ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο. Η μάχη ξεκινάει για τα σταθερά ζώδια και θα τελειώσει στις αρχές Ιουλίου. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι κυριολεκτικά στα… όπλα. Προσεκτικά και ψύχραιμα παιδιά.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Ακόμα και αν δεν νιώσετε την διαφορά προς το καλύτερο – εσωτερικά και εξωτερικά – από τις πρώτες κιόλας ημέρες της εβδομάδας δεν πάει να πει ότι αυτό δεν θα συμβεί στη συνέχειά της. Μία δύσκολη από πολλές απόψεις μεταβατική φάση που ξεκίνησε γύρω στις 26 Μαρτίου κλείνει τυπικά – και λέω τυπικά γιατί μπορεί κάποια από τα πεπραγμένα της να μην διορθώνονται αμέσως – στις 21 Μαΐου. Ο Δίας έφυγε από το ζώδιό σας στις 17 Μαΐου αλλά η νέα του θέση στον Τύρο θα συμβάλει θετικά στα οικονομικά, τα περιουσιακά και τα διάφορα συμφέροντά σας. Αυτό θα το διαπιστώσετε περισσότερο από τον Ιούνιο και μετά. Το υπόλοιπο του Μάη και οι πρώτες μέρες του Ιουνίου εμπεριέχουν μικρές δυνατότητες κέρδους, πολλά έξοδα και μικρή επίσης ικανοποίηση στις σχέσεις και τα ερωτικά. Το διάστημα όμως που θα ακολουθήσει θα σας αποζημιώσει αρκετά.

Tip: Από την Δευτέρα έως και το βραδάκι της Τετάρτης υπάρχει μεγαλύτερη πίεση και έξοδα. Όχι ευνοϊκές ημέρες και για τον έρωτα. Σημαντική βελτίωση γενικότερα από το βράδυ της Τετάρτης έως και την Παρασκευή.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Αλλαγή ρυθμών, προτεραιοτήτων και γενικότερης ατζέντας στην καθημερινότητά σας επιβάλλει ο Μάης από αυτή την εβδομάδα και μετά. Το πέρασμα του Άρη από τον Καρκίνο στο Λέοντα την Κυριακή 21 σηματοδοτεί μια περίοδο με ανακατατάξεις, αλλαγές, ανταγωνισμό και προσπάθεια που θα αγγίξει τις πρώτες μέρες του Ιουλίου. Η ευθεία κόντρα αυτού του πλανήτη με το Δία που ήδη κάνει τα πρώτα του βήματα στο ζώδιό σας μόνο απλή δεν μπορεί να είναι. Το σίγουρο είναι ότι αυτό το… ξεκούνημά που θα προκύψει, θα υποχρεώσει και τους πιο αναποφάσιστους, φοβισμένους και βουτηγμένους στην ακινησία να πάρετε θέση. Θέση για το πως θέλετε να προχωρήσει η επαγγελματική, οικογενειακή και αισθηματική σας ζωή παρακάτω. Άρης όμως σημαίνει και ζήλεια και γκρίνια γι’ αυτό μην χάσετε το μετρό. Τώρα θα αρχίσετε να ζυγίζετε ποιους αγαπάτε και ποιοι σας αγαπούν.

Tip: Ασφαλώς πιο μεγαλύτερη προσοχή παντού αλλά από Δευτέρα έως και Τετάρτη μεσημέρι με κάποια μικρή εύνοια. Αυτή γίνεται μεγαλύτερη το Σαββατοκύριακο. Την προσοχή σας πιο αυξημένη παντού από Τετάρτη μεσημέρι την έως και Παρασκευή.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔYΜΟΙ

Ακόμα και αν η ανησυχία, η ανασφάλεια και το στρες έχουν κατά κάποιο τρόπο ενσωματωθεί στην καθημερινότητά σας λόγω της επίδρασης του Κρόνου, οι τελευταίες μέρες του Μαΐου έχουν και τα θετικά τους. Πρωτίστως όμως θα έπρεπε να σας ευχηθούμε χρόνια πολλά και καλά μιας που ήδη μετά το ξημέρωμα περάσαμε στο ζώδιό σας. Δύο είναι οι σημαντικότεροι πλανήτες που επιδρούν περισσότερο σε σας τώρα. Ο ένας είναι ο Κρόνος – βάρος, πίεση, εμπόδια αλλά και συνάντηση με την πραγματικότητα που επικρατεί – αλλά ευτυχώς δεν επηρεάζει όλους σας το ίδιο βαθμό. Είσαστε εσείς του Μαΐου που πρέπει να καταβάλλετε μεγαλύτερη προσπάθεια για το κάθε τι έστω και αν δεν έχετε πια την αντοχή και την διάθεση να συνεχίζετε σχέσεις, συνεργασίας, πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις που δεν σας εκφράζουν πια. Ανάγκη να μετράτε δυο φορές την κάθε σας απόφαση. Ο δεύτερος πλανήτης βοηθητικός στο να αξιοποιήσετε και την θετική πλευρά των αλλαγών είναι ο Πλούτωνας. Μόνο για σας που έχετε γεννηθεί 22 και 23 Μαΐου.

Tip: Όλοι σας σε αυτή την εβδομάδα μπορείτε να επιτύχετε κάτι καλύτερο παντού, από Δευτέρα έως και Παρασκευή. Προσεκτικά παντού Σάββατο και Κυριακή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή είναι η εβδομάδα που μετά από μία έντονη φάση με αρκετή ταλαιπωρία θα δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο του Μάη που σε λίγο κλείνει τον κύκλο του. Ο Άρης από το ζώδιό σας πέρασε την Κυριακή 21 στον Λέοντα και αυτό είναι κάτι θετικό αφού δεν θα υπάρχουν προσεχώς έντονες… αναταράξεις. Φυσικά αυτή η εβδομάδα σας επιτρέπει να κρίνετε τα πράγματα στην συνεργασία, τις σπουδές, τις συνεργασίες και τις σχέσεις γενικότερά με μία πιο αντικειμενική μάτια και να κάνετε τις απαραίτητες διορθώσεις εκεί που χρειάζονται και εκεί που μπορούν βέβαια να γίνουν. Το προηγούμενο διάστημα από τις 26 Μαρτίου έως και τις 21 Μαΐου έδειξε την δυναμική που έχουν και δεν έχουν ο γάμος, η σχέση και κάποιες άλλες σχέσεις σας. Αν χρειάστηκε να αποχαιρετήσετε κάτι αυτή η εβδομάδα κάνε την καλή αρχή για κάτι νέο.

Tip:  Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας δίνει ώθηση σε εργασία, οικονομικά και αισθηματικά. Μάλιστα οι πρώτες τρεις ημέρες είναι περισσότερο…δικές σας από κάθε άποψη.

Διάβασε τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια στο Faysbook.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet