Θέλετε να δείτε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα σε όλους της τομείς της ζωής μας αυτή την εβδομάδα; Ερωτικά; Επαγγελματικά; Οικονομικά;

Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Ο Απρίλης ολοκληρώνει τον κύκλο του σε αυτή την εβδομάδα και όπως είναι φυσικό νιώθετε αρκετά κουρασμένοι και ανήσυχοι. Από τις 26 Μαρτίου περίπου και μετά έχουν πυκνώσει οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας ενώ παράλληλα δημιουργήθηκαν εμπόδια και ανατροπές που έπρεπε να αντιμετωπίσετε. Η μεταβατική αυτή φάση που ξεκίνησε σε αυτήν την ημερομηνία και θα ολοκληρωθεί στα μέσα περίπου του Μάη θα επιφέρει ανακατατάξεις σε επαγγελματικό επίπεδο και τους ρυθμούς εργασίας αλλά και σε ό,τι σχετίζεται με διαμονή, σπίτι, χώρους, ακίνητα και περιουσιακά. Τεράστια και τα έξοδα αυτής της εποχής αλλά ευτυχώς αν κάτι μειώνεται από εδώ κάπως υπεραναπληρώνεται από εκεί. Ο Άρης στον Καρκίνο αναδεικνύει τις ελλείψεις και τις αδυναμίες του οργανισμού αλλά και των διαφόρων σχέσεων. Ζήλειες, γκρίνιες, χάσματα στον γάμο και την ερωτική σας σχέση εύκολα μπορούν να συμβούν γι’ αυτό προσοχή όσοι έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο ακόμα και στα δύσκολα έχετε μια μεγαλύτερη εύνοια.

Tip: Η Δευτέρα και η Πέμπτη από το βραδάκι και μετά και η Παρασκευή και το Σάββατο προσφέρονται περισσότερο για όλα. Προσεκτικά από Τρίτη έως Πέμπτη απόγευμα.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Χρόνια πολλά και καλά σε σας τον Απρίλη που ανοίγετε την φετινή βεντάλια του ζωδίου σας. Ένας μικρός διαχωρισμός για εσάς που έχετε γεννηθεί στις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου σας πρέπει να γίνει, καθώς δέχεστε την επίδραση του Πλούτωνα. Προσοχή στο πώς θα προσπαθείτε να αναπτύξετε τις δυνατότητες και τις φιλοδοξίες σας, τις εξαρτήσεις και τα “πάθη” σας, αν έχετε. Αποφύγετε την υπερβολική σκληρότητα σαν απάντηση σε τυχόν προκλήσεις. Οι γεννημένοι στις υπόλοιπες ημέρες του δεκαημέρου σας θα μπορέσετε κάπως πιο εύκολα να κάνετε εποικοδομητικές αλλαγές και ξεκινήματα παρόλο που ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας μπορεί να παίζει εδώ κι εκεί με τα νεύρα όλων σας. Στην εβδομάδα αυτή αφορά περισσότερο εσάς του δευτέρου δεκαημέρου που αντιμετωπίζετε και λόγω του Ουρανού τα μεγαλύτερα σκαμπανεβάσματα. Κάπως πιο ανενόχλητοι γενικώς εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Μικρή βοήθεια για όλους στην… καρδιά και την τσέπη η Αφροδίτη στους Διδύμους.

Tip: Από την Δευτέρα έως την Τετάρτη παρέχονται μεγαλύτερες δυνατότητες παντού για όλους. Πιο προσεκτικά από Πέμπτη έως και Σάββατο. Σπίτι, συγγενείς και ακίνητα φέρνουν έναν… πονοκέφαλο.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Απρίλης κλείνει σχετικά καλά για σας και παρόλο που μπορεί να παρουσιαστούν κάποιες … αρρυθμίες -Κρόνος είναι αυτός- εδώ κι εκεί τα θετικά είναι περισσότερα. Η εβδομάδα ξεκινάει με την Σελήνη στο ζώδιό σας. Ώρα για καινοτομίες, ξεκινήματα, βελτιώσεις και σημαντικές αποφάσεις. Όσοι ψάχνετε εργασία -ή θέλετε την ενίσχυση της ήδη υπάρχουσας- βάλτε τα δυνατά σας. Ό,τι σας προσφερθεί τώρα και στις πρώτες μέρες του Μάη, είναι το καλύτερο αυτής της εποχής. Καλή στιγμή έως και το Σάββατο 29, ιδιαίτερα για τα οικονομικά σας. Αγοραπωλησίες πάσης φύσεως και κλείσιμο εκκρεμοτήτων γίνονται τώρα με συμφερότερους όρους. Αυτή η εβδομάδα κατά κάποιον τρόπο μπορεί να αποδειχτεί και δείκτης της κατάστασης που βρίσκεται ο γάμος και η αισθηματική σας σχέση. Με λίγη προσπάθεια μπορείτε να καταλάβετε τι πρέπει να γίνει για να έρθετε πιο κοντά. Είσαστε μόνοι και έχετε βάλει κάτι στο… μάτι; Επίθεση.

Tip: Από την Δευτέρα έως και το Σάββατο υπάρχει ένα πιο ευνοϊκό υπόβαθρο παντού. Το Σάββατο και η Κυριακή θέλουν σύνεση, μέτρο και προσοχή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανήσυχοι, κουρασμένοι και προβληματισμένοι; Κάπως έτσι για διαφορετικούς λόγους ο καθένας σας είσαστε στη τελευταία εβδομάδα του Απρίλη. Ο Άρης στο ζώδιό σας από τις 26 Μαρτίου και μετά έχει αναδείξει όλες τις ελλείψεις και τις αδυναμίες όπου υπάρχουν. Στην εργασία, την υγεία, τα οικονομικά αλλά και στις διάφορες σχέσεις σας. Επαγγελματικές, συγγενικές, φιλικές και ερωτικές. Εκτός αυτών βέβαια θα μπορούσε να παρουσιαστούν εμπόδια και απρόοπτα που χρειάζονταν επείγουσα αντιμετώπιση. Φανείτε ψύχραιμοι γιατί αυτό το… πάνω -κάτω δεν κλείνει σε αυτήν την εβδομάδα. Η μεταβατική αυτή φάση δημιουργεί -και θα δημιουργήσει έως τα μέσα Μάϊου περίπου- νέα δεδομένα που θα απαιτήσουν προσπάθεια, υπομονή και συγκέντρωση. Κατά κάποιον τρόπο τώρα δοκιμάζονται γνώση, εμπειρία και αντοχές. Παράλληλα όμως ξεκαθαρίζουν πολλά. Έτσι που το τέλος της Άνοιξης και η αρχή του Καλοκαιριού να είσαστε σαφώς πιο καλά.

Tip: Το πέρασμα της Σελήνης στο ζώδιό σας -Τρίτη, Τετάρτη έως Πέμπτη απόγευμα- έστω και αν υπάρξει πίεση, θα δημιουργήσει και προϋποθέσεις για να σημειωθούν και κάποιες “νίκες”. Πιο απαλλαγμένοι από… έκτακτα ζόρια εσείς του Ιουνίου.

Διάβασε τις προβλέψεις των υπόλοιπων ζωδίων στο Faysbook.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet