Το πορτρέτο της εβδομάδας για όλα τα ζώδιαΟ Ερμής σε ευθεία τροχιά την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου. Σημαντική βοήθεια για Παρθένους, Ταύρους, Σκορπιούς και Καρκίνους. Την ίδια μέρα έχουμε νέα Σελήνη που γίνεται στην Παρθένο. Χείρα βοηθείας επίσης σε Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Καρκίνους. Αυτοί οι δύο την χρειάζονται ιδιαίτερα μια που έχουν και την πίεση του Άρη.

Νέα εβδομάδα, νέες εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Θέλετε να δείτε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα σε όλους της τομείς της ζωής μας; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Δεύτερη βδομάδα του Σεπτέμβρη και η καθημερινότητά σας όσο περνούν οι μέρες διαφοροποιείται όλο και περισσότερο. Ευθύνες και υποχρεώσεις αυξάνονται ενώ και οι ρυθμοί γίνονται όλο και πιο… ακατάστατοι. Ο Άρης απέναντί σας φέρνει τροποποιήσεις και αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες. Καλό είναι να προχωράτε ψηλαφητά και να μην προτρέχετε εκεί μάλιστα που δεν είναι απολύτως καθαρά τα πράγματα και ως εκ τούτου δεν μπορεί να έχετε και μεγάλη σιγουριά. Πριν απορρίψετε κάτι ή πριν αποδεχτείτε, σκεφτείτε καλά. Η Αφροδίτη όσο περνούν οι μέρες γίνεται όλο και πιο βοηθητική ως προς τον έρωτα, το φλερτ, τις φιλίες και τα οικονομικά αλλά η κόντρα του Άρη από τον Ζυγό δεν δείχνει να προχωρούν αρμονικά αισθήματα και σεξ. Κάτι δεν μπορεί να… κουμπώσει σωστά για να ζήσετε ολοκληρωμένα αυτό που θα θέλατε. Είναι ο χρόνος που δεν έχει ωριμάσει την σχέση; Είναι μια χιλιομετρική απόσταση; Ίσως η τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη να τα καθορίσει και να τα… ξεκαθαρίσει.

Tip:  Πιο ευνοϊκές ημέρες γενικότερα Δευτέρα και Τρίτη. Ψυχραιμία και προσοχή Σάββατο και Κυριακή.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Ανησυχία; Κούραση; Φυσικό αφού οι δύο πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδες απαιτούν να τα…δώσετε όλα για να ανταποκριθείτε στις αυξημένες ευθύνες και υποχρεώσεις. Εσείς θα σκέφτεστε όμως ότι έχετε και αρκετές βοήθειες και δεν θα περπατήσετε ξυπόλυτοι στα αγκάθια. Ο Δίας στο ζώδιό σας έστω και ανάδρομος – που σημαίνει ότι δε σας παρέχει όλο το εύρος της εύνοιάς του – όλο και κάπως θα δίνει ένα… χεράκι βοηθείας. Εκτός αυτού όμως έχουμε πιο θετικά στοιχεία που θα προκύψουν την Παρασκευή 15. Το πρώτο είναι το ότι ο Ερμής που βρίσκεται ανάδρομος από τις 23 Αυγούστου, γυρίζει σε ευθεία τροχιά. Το μυαλό ξελαμπικάρει, κατεβάζει φρέσκες ιδέες και τρέχουν πιο γρήγορα συμφωνίες, συμβόλαια, σπουδές, ταξίδια, καλύτερη συνεννόηση με τους γύρω σας και τα μέσα επικοινωνίας, Διαδίκτυο και τα σχετικά. Η Αφροδίτη στο Λέοντα λέει προχωρήστε στον έρωτα. Ότι δεν ακολουθεί στην άκρη και όχι χάσιμο χρόνου. Συμφωνεί σε αυτό και η ευνοϊκή νέα Σελήνη στις 15. Αυτό είναι το δεύτερο θετικό.

Tip:  Ψυχραιμία και προσεκτικά Δευτέρα και Τρίτη. Ευνοϊκές Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το να βρίσκεται ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Ερμής από τις 29 Ιουλίου έως τις 5 Οκτωβρίου σε μια κόντρα θέση στην Παρθένο και μάλιστα ανάδρομος από τις 23 Αυγούστου έως τις 14 Σεπτεμβρίου, δεν το λες και ιδιαίτερη τύχη. Αυτός είναι που φέρνει τα διάφορα νέα, τις πληροφορίες, όλες τις μορφές επικοινωνίας – Διαδίκτυο κτλ.– τις σπουδές, την μετακόμιση, τα ταξίδια, τα παιδιά, την γραφειοκρατία, τις συμφωνίες, το νευρικό σύστημα κι άλλα πολλά. Οφείλετε λοιπόν να μη χάνετε εύκολα τον αυτοέλεγχο, την ικανότητα διπλωματίας και διαπραγμάτευσης και να προσέχετε τι λέτε, τι γράφετε και τι υπογράφετε. Στον αντίποδα λοιπόν, στον Ερμή και τον Κρόνο – εμπόδια, βάρος, ανταγωνισμός – έως τα μέσα του Οκτώβρη θα έχετε έναν ευνοϊκό Άρη για να σας εμψυχώνει κάθε στιγμή που απογοητεύεστε και σας έρχεται να… εκραγείτε. Δεν είναι μόνο ο Άρης, είναι και η Αφροδίτη που έστω και την τελευταία στιγμή οι φίλοι, οι συμπάθειες και το χρήμα δεν θα λείψουν.

Tip:  Δευτέρα και Τρίτη βοηθητικές – ίσως όχι όσο θα θέλατε – αλλά το κλειδί για να επιλύσετε τα προβλήματα και να τα περάσετε καλύτερα είναι το Σαββατοκύριακο. Προσεκτικά παντού από Τετάρτη έως βραδάκι Παρασκευής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί ο Άρης, από τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου και μετά, να μην σας επιτρέπει να ησυχάσετε ιδιαίτερα, η εβδομάδα όμως ξεκινάει με τη Σελήνη στον Λέοντα και αυτό είναι ένα καλό στοιχείο. Ζόρι και αλλαγές που εναλλάσσονται και ένα ρευστό σχετικά κλίμα αλλά και με μία βοηθητική για σας νέα Σελήνη που γίνεται στις 15 στην Παρθένο. Οι επαφές, η επικοινωνία και η συνεννόηση με τους γύρω σας μπορεί να μην είναι και στην… ύψιστη ποιότητα λόγω του ότι ο Ερμής στις 14 θα είναι ανάδρομος αλλά είναι σε καλή θέση για εσάς -.και αυτός στην Παρθένο – και έτσι με τα διάφορα πίσω μπρος, στο τέλος θα την βρίσκετε την άκρη. Εκτός αυτού όμως στο πλευρό σας παραμένει ο Δίας – και ιδιαίτερα για σας του δευτέρου δεκαημέρου – για μία εγγύηση θα μπορούσαμε να πούμε ότι σε κάθε περίπτωση ακόμα και στα πιο δύσκολα, αποφεύγεται το χειρότερο. Μην αμελείτε την υγεία σας. Κρυώματα, μολύνσεις, μικροατυχήματα.

Tip:  Επειδή τώρα δοκιμάζονται σχέσεις και συνεργασίες, μην χάνετε εύκολα την ψυχραιμία σας. Πιο προσεκτικά παντού Σάββατο, Κυριακή 16, 17. Ευνοϊκές Τετάρτη, Πέμπτη έως Παρασκευή απόγευμα.

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Ελάτε, λοιπόν. Οργανωμένα, πιο σεμνά όμως αλλά και αποφασιστικά, αξιοποιήσετε με κάθε τρόπο τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που προσφέρει αυτή η εβδομάδα που ξεκινάει με την Σελήνη στο ζώδιό σας. Αυτή είναι η περίοδος αλλά και η στιγμή που προσφέρονται για να επιδιώξετε το καλύτερο – που φυσικά δεν είναι στον ίδιο βαθμό για όλους γιατί υπάρχει και το προσωπικό ωροσκόπιο – και όχι μόνο σε έναν τομέα. Ο Άρης στο Ζυγό σας τροφοδοτεί με δύναμη αλλά και με ευστροφία που κάπως στερεί από όλους μας ο Ερμής που μέχρι την Πέμπτη παραμένει ανάδρομος στην Παρθένο. Από την Παρασκευή και μετά θα είναι και ένα δυνατό support στην Αφροδίτη και τον οικονομικό τομέα. Όλες οι ενέργειες που σκοπό έχουν το κέρδος μπορούν να δώσουν ένα καλό αποτέλεσμα από την αρχή κιόλας αυτής της εβδομάδας. Όχι μόνο στα υλικά αλλά και τα ερώτικα μπορούν να σας προσφέρουν ικανοποιήσεις. Μια πιο βελτιωμένη συνέχεια και μια καλή αρχή και νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες μπορεί να δώσει ο Σεπτέμβρης.

Tip:  Αναζητώντας το καλύτερο παντού αξιοποιήστε περισσότερο τη Δευτέρα, την Τρίτη και το Σαββατοκύριακο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σκέψεις επιφανειακές, βαθιές, κρίςεις, συγκρίσεις, προσπάθειες να εξηγήσετε τα ανεξήγητα και εμπειρίες που… τσιτώνουν το νευρικό σύστημα αλλά σας βοηθούν να αξιοποιήσετε και κάποια αποτελέσματα αυτής της επίπονης διαδικασίας. Αυτό σημαίνει να έχει κατασκηνώσει ο κυβερνήτης, Ερμής στο ζώδιό σας από τις 29 Ιουλίου και θα πάει και έως τις 5 Οκτώβρη. Ένα θετικό είναι ότι την Παρασκευή 15 παύει να είναι ανάδρομος και την ίδια μέρα στο ζώδιό σας γίνεται και μια νέα Σελήνη. Το λες και μικρή ανάσταση και λέω μικρή γιατί με τον Κρόνο απέναντί σας – που τώρα αφορά περισσότερο εσάς του Αυγούστου – δεν μπορείς να έχεις τύχη μεγάλη. Αυτή η εβδομάδα αλλά και το ξεκίνημα της ερχόμενης εβδομάδας προσφέρονται για να κάνετε ξεκινήματα, χρήσιμες αλλαγές και βελτιώσεις. Εργασία, σχέσεις, αισθηματικά ξεμπερδέματα αλλά και οικονομικές κινήσεις. Όχι νευρικά, όχι αγχωτικά. Όσο γίνεται πιο ψύχραιμα.

Tip:  Η νέα Σελήνη – Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή – δίνει καλύτερα αποτελέσματα σε δράσεις που υπάρχει ανάπτυξη προσωπικής πρωτοβουλίας και όχι εκεί που πρέπει να συναποφασιστούν πολλοί.

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης – ενεργητικότητα, αποφασιστικότητα και δύναμη – σας ωθεί να προχωρήσετε μπροστά, προκειμένου να ανοίξετε δρόμους και να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Αυτό το λες και πολύ θετικό, μόνο που χρειάζεται υπομονή, συμβιβαστικό πνεύμα και πρόγραμμα γιατί δεν θα λείψουν οι διαφορές ανάμεσα σε σας και τους άλλους γύρω σας, είτε πρόκειται για συνεργάτες, είτε για συγγενικά και αγαπημένα πρόσωπα. Τόσο ο Σεπτέμβρης όσο και μέρος του Οκτώβρη θα καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό με ποιους θα μπορέσετε να συμπορευτείτε και ποιους θα απορρίψετε – ή και θα σας απορρίψουν – σε αυτό το φθινοπωρινό ταξίδι. Να σας πω και ένα χρήσιμο μυστικό. Οι μεγάλες προκλήσεις και τα γεγονότα θα είναι σε αυτό το διάστημα που προανέφερα. Το μετά διάστημα έχει περισσότερες δυνατότητες και όχι ιδιαίτερους… κραδασμούς κάπου, γι’ αυτό παίξτε τώρα σωστά το παιχνίδι. Φίλοι και άτομα που σας συμπαθούν κοντά σας. Α… ξορκίστε και τη ζήλεια και μην προκαλείτε.

Tip:  Όλη η εβδομάδα αυτή, στο μεγαλύτερο ποσοστό της, θα είναι πιο βατή με πιο ευνοϊκές την Δευτέρα, την Τρίτη για το Σαββατοκύριακο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στον ανταγωνισμό, την κούραση και το ζόρι είσαστε σχεδόν μαζί με τον Λέοντα, τον Ταύρο και τον Υδροχόο που δεν το βάζετε εύκολα κάτω. Αντίθετα το ζόρι φαίνεται πως… ατσαλώνει τον δυναμισμό σας και γίνεστε πιο παραγωγικοί. Δεν λέω εύκολοι και βολικοί. Λέω παραγωγικοί. Δεύτερη και Τρίτη λοιπόν πρέπει να αποδείξετε με έργο και όχι με λόγια ότι μπορείτε να πράξετε τα δέοντα. Στην ουσία αυτές είναι κάπως πιο απαιτητικές, κουραστικές και πολυέξοδες ημέρες της εβδομάδας. Εξυπακούεται ότι δεν τις επιλέγετε για να συζητήσετε τα κακώς κείμενα μιας συνεργασίας, του γάμου και της σχέση σας και αν προκληθείτε, μην ανοίξετε όλα τα χαρτιά σας. Ψύχραιμα. Η νέα Σελήνη που γίνεται στις 15 στην Παρθένο, συμπίπτει με την ημέρα που ο Ερμής μπαίνει ξανά σε ευθεία τροχιά. Αυτά τα δύο συμβάντα συμβάλλουν θετικά στο να δώσετε νέα πνοή στο σχέδιό σας αλλά και να χαρείτε την συμπάθεια, την στοργή και την αγάπη των άλλων.

Tip:  Από την Τετάρτη και την Παρασκευή το απόγευμα, μπορείτε να κινηθείτε κάπως πιο άνετα παντού. Βελτιώσεις, αλλαγές και ξεκινήματα σε πιο ευνοϊκή τροχιά. Ουδέτερο το Σαββατοκύριακο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να έχεις από τη μια μεριά τον Κρόνο κόντρα που ανά πάσα στιγμή μπορεί να φέρει το απρόοπτο, το βάρος, το εμπόδιο και την ανατροπή σε αυτά που σχεδιάζεις και σε αυτόν να έχεις και τον Ερμή κόντρα από τις 29 Ιουλίου έως τις 5 Οκτωβρίου, δεν τους εκλαμβάνεις και ως… θεόσταλτο δώρο. Έχετε όμως δύο βοηθούς που εκεί στο παραπέντε φροντίζουν για το καλύτερο – τηρουμένων των αναλογιών – για να αποφεύγεται το χειρότερο. Έτσι θα είναι στο περίπου ο Σεπτέμβρης αλλά κι αυτή η εβδομάδα που ξεκινάει με καλές και καλούτσικές προοπτικές, κάνει μια κοιλιά στο μέσον της και φτιάχνει πάλι και λίγο καλύτερα – διότι ο Ερμής την Παρασκευή γυρίζει σε ευθεία τροχιά – στο Σαββατοκύριακο. Προσοχή, διπλωματία, παρατηρητικότητα και όχι αστόχαστα λόγια και σχόλια και σε αυτήν την εβδομάδα σε πολλά θέματα. Επικοινωνία και τα μέσα της, συμφωνίες, σπουδές και μετακομίσεις. Συμπάθειες ναι, χρήματα ναι, όχι όμως πολλά και ενισχυμένο το σεξαπίλ σας.

Tip:  Για σας και η νέα Σελήνη μπορεί στην εξωτερική σας εικόνα κάτι να δώσει αλλά είναι και οι μέρες που απαιτούν μεγαλύτερη προσοχή. Από Τετάρτη έως βραδάκι Παρασκευής.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι γεγονός ότι ο Άρης στον Ζυγό σας έχει πάρει στο… κατόπι και σας τρέχει αλλά πως αλλιώς να γίνει αφού πρέπει τόσα πολλά να γίνουν και όχι πάντα μέσα σε εύκολες συνθήκες. Να οργανώσεις, να σχεδιάσεις, να κατευθύνεις και εκεί που πιστεύεις ότι τα έχει στρώσει μια χαρά εδώ και εκεί εμφανίζονται οι… τρύπες και δώστου τρεχάλα την τελευταία στιγμή. Μικροανατροπές και αλλαγές στον τρόπο ή τους ρυθμούς εργασίας και ακόμα η συμπόρευση με τους άλλους είτε σε επαγγελματικό, είτε σε οικογενειακό και αισθηματικό επίπεδο βρίσκονται σε ένα ρευστό στάδιο, γι’ αυτό και θα χρειαστούν υπομονή, ψυχραιμία και συμβιβαστικό πνεύμα. Τώρα με κάποιον τρόπο δοκιμάζονται συνεργαστείς, σχέσεις και συμφέροντα και όπως καταλαβαίνετε οι ισορροπίες πρέπει να είναι λεπτές. Το σπίτι με τις ανάγκες του , χώροι, ακίνητα και περιουσιακά απαιτούν την δέουσα προσοχή, ιδιαίτερα εκεί που κάποιος άλλος δεν είναι εύκολο να συμφωνήσει.

Tip:  Αν και η εύνοια του Δία είναι κάπως μειωμένη – γιατί είναι ήδη ανάδρομος – είναι σημαντική, ιδιαίτερα για σας του δευτέρου δεκαημέρου. Από την Παρασκευή σε ευθεία τροχιά και ο Ερμής θα δείξει την δυναμική του στην ερχόμενη εβδομάδα. Ευνοϊκές Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή απόγευμα. Μετά προσεκτικά έως και την Κυριακή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εμπιστευτείτε τον Άρη που όλον αυτόν το μήνα και λίγο παραπέρα θα βρίσκεται στο φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού. Αυτός και σε αυτήν την εβδομάδα λοιπόν θα σας προμηθεύσει την απαραίτητη ενέργεια και την αποφασιστικότητα για να παλέψετε για αυτά που θέλετε να επιτύχετε και να… αποφύγετε. Είναι κυρίως λοιπόν αυτός που θα σας βοηθήσει να κατασκευάσετε μονοπάτια και να ανακαλύψετε τα παραθυράκια για να μπείτε εκεί που είναι κλειστές οι πόρτες. Ελεγχόμενα, μαχητικοί -και με ενισχυμένο το σεξαπίλ σας – θα χτυπήσετε και το αντικείμενο του πόθου σας στο αδύνατο σημείο του. Προσοχή μόνο να μην θελήσετε να επιβάλλετε τα δικά σας θέλω κόντρα στα δικά του. Η Αφροδίτη απέναντί σας στον Λέοντα, λέει ότι είναι καλύτερα να πετάξετε το… δόλωμα και να αφήσετε τον άλλον να το πιάσει και όχι να του το βάλετε στο… στόμα. Η Δευτέρα και η Τρίτη δεν είναι τόσο εύκολες γενικότερα, γι’ αυτό και σε όλους τους τομείς θα πρέπει να βάλετε υπομονή, προσοχή και συμβιβαστικό πνεύμα.

Tip:  Η νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 15, συμβάλει θετικά στην ρύθμιση οικονομικών και περιουσιακών θεμάτων. Νίκος στο Σαββατοκύριακο.

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Δεν λέμε έτσι αλλά ο Κρόνος είναι στο ζώδιό μου – που είναι σε σας από τις 8 Μαρτίου 2023 και μετά – αλλά ότι τώρα καταλαβαίνω σε βάθος τι σημαίνει αυτοπειθαρχία, να εργάζεσαι και να ζεις σε καθιερωμένες φόρμες, ρυθμούς και ωράρια που δεν γίνεται να τα αλλάξεις εσύ αλλά οφείλεις να υπακούσεις, να ανέχεσαι και να συνεργάζεσαι. Ο Σεπτέμβρης θα πρέπει να αξιοποιηθεί στο νέο τοπίο – που είναι κάπως καλύτερο, συγκριτικά με το διάστημα 11 Ιουλίου έως 27 Αυγούστου που η αρνητική τριπλέτα Κρόνος, Άρης, Ερμής, άλλαξαν πολλά. Βεβαίως ο Ερμής – που την Παρασκευή 15 μπαίνει σε ευθεία τροχιά – θα παραμείνει κόντρα σας σε όλον το μήνα και έτσι θα χρειαστεί να λέτε λίγα λόγια και ουσίας, να ακούτε περισσότερο και ακόμα να ψάχνετε πως θα ωφεληθείτε από τους άλλους, στενούς συνεργάτες, τον/την σύντροφό σας και αυτά που έχουν να προτείνουν. Αυτό συμβουλεύει να κάνετε – έστω και με πολύ κόπο – η νέα Σελήνη στην Παρθένο από Τετάρτη ως Παρασκευή βραδάκι. Αυτές είναι και οι πιο δύσκολες ημέρες.

Tip:  Μην ξεχνάτε. Πιέζει ο Κρόνος; Βοηθούν Ουρανός και ο Δίας. Κλείνει μια πόρτα; Ανοίγει ένα παράθυρο.

Πηγή: Faysbook.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet