Το πορτρέτο της εβδομάδας για όλα τα ζώδια: Μετακίνηση του Ερμή, Δευτέρα 12 από τον Ταύρο που βρισκόταν από τις 4 Απριλίου στους Διδύμους.

Βούτυρο στο ψωμάκι των Διδύμων, Ζυγών, Υδροχόων, Κριών και Λεόντων. Δυσκολίες για Παρθένους, Ιχθύες, Τοξότες.

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Νέα Σελήνη που γίνεται στους Διδύμους στις 18.

Νέα εβδομάδα, νέες εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Θέλετε να δείτε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα σε όλους της τομείς της ζωής μας; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Ενδιαφέρουσα και παράλληλη ευνοϊκή η δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου με μια προωθητική στα σχέδιά σας Νέα Σελήνη στο κλείσιμό της. Αυτή θα γίνει στις 18 Ιουνίου στους Διδύμους. Στους Διδύμους όμως την Δευτέρα 12 θα περάσει και ο Ερμής για να δώσει ζωντάνια και κινητικότητα σε πολλά και διαφορά. Αρχικά στην διάθεσή σας και μετά στην ευστροφία, την εφευρετικότητα και την δημιουργικότητά σας. Αξιοποιείστε αυτήν την εβδομάδα για να ρυθμίσετε θέματα που αφορούν στην εργασία -βελτίωση, ανασύνταξη και αναζήτηση άλλης εργασίας αν κρίνετε ότι χρειάζεται ή μίας πρόσθετης εργασίας. Αγοραπωλησίες πάσης φύσεως, σπουδές, αιτήσεις, ταξίδια, μετακομίσεις τώρα εξελίσσονται ικανοποιητικά. Μία καλή στιγμή να τονώσετε τον γάμο, την σχέση σας και να κάνετε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Το ξεκίνημα της εβδομάδας έχει μία μεγαλύτερη δυναμική παντού.

Tip:  Όσοι είσαστε γεννημένοι στις δύο τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, μην χάνετε την αισιοδοξία σας και ακόμα και κάποια… δύσκολα μπορεί στο τέλος να βγουν σε καλό. Ο Πλούτωνας επανήλθε. Πιο προσεκτικά για όλους από μεσημέρι Κυριακής και μετά.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Αν όχι λιγότερο κουραστική φαντάζει αρκετά ενδιαφέρουσα η εβδομάδα που ξεκινάει και η πιο σημαντική πλανητική αλλαγή είναι αυτή του Ερμή. Δευτέρα 12 μετακινείται από το ζώδιό σας- ήταν εκεί από τις 4 Απριλίου- και αυτό θα σημάνει μια κάποια αποφόρτιση; Φυσικά και δεν ησυχάζετε απόλυτα αφού ο Άρης δημιουργεί εδώ και εκεί απρόοπτα και αναστατώσεις. Όσοι έχετε γεννηθεί μέσα στον Απρίλη είσαστε εσείς που εισπράττετε περισσότερο αυτήν την μικρή για τώρα εύνοια του Δία. Η εβδομάδα αυτή -όπως και όλος ο Ιούνιος- διακρίνεται είτε για τα πολλά έξοδά της, είτε για τα μειωμένα έσοδα. Το σπίτι, η διαμονή, χώροι, ακίνητα, περιουσιακά και ανάγκες ή απαιτήσεις συγγενών λεηλατούν τα νεύρα και την τσέπη σας. Τα σκαμπανεβάσματα και στα διάφορα θέλω σας αλλά και στην διάθεσή σας μπορεί να επηρεάσουν τον γάμο ή την σχέση σας. Θέλει προσοχή το κεφάλαιο σχέσεις γιατί τώρα κρίνετε αλλά και κρίνεστε. Σχέσεις και συνεργασίες εύκολα μπορούν να διαταραχτούν.

Tip:  Η Τετάρτη και η Πέμπτη είναι ιδιαίτερες. Με εύνοια αλλά και πίεση και εναλλαγές φανείτε πιο συμβιβαστικοί και ευπροσάρμοστοι για να κερδίσετε και να μην χάσετε.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σημαντική και αρκετά δημιουργική και επωφελής η δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου από το ξεκίνημά της έως και το τέλος της. Εντάξει. Με τον Κρόνο σε μια δύσκολη προς το ζώδιό σας θέση δεν καταφέρνετε τα πάντα όπως τα θέλετε αλλά δεν μένετε και εντελώς παραπονεμένοι. Τη Δευτέρα 12 ο κυβερνήτης σας Ερμής περνάει στο ζώδιό σας -και το σπίτι του μπορεί να πει κανείς- μετά από μια μεγάλη παραμονή στον Ταύρο. Η καθημερινότητά σας γίνεται πιο ζωηρή και ενδιαφέρουσα ενώ επαγγελματικά και οικονομικά, οι προσπάθειες αποδίδουν στον ύψιστο βαθμό. Συζητείστε, προτείνετε, συμφωνείστε και κάντε αγοραπωλησίες. Σπουδές, σεμινάρια, ταξίδια, μετακομίσεις, ΜΜΕ, προχωρούν ικανοποιητικά. Μια καλή στιγμή για να επιχειρήσετε βελτιώσεις και αλλαγές στον τρόπου που αντιμετωπίζετε την ζωή, τον γάμο, την σχέση σας. Αν είσαστε μόνοι, η εβδομάδα αυτή και ο Ιούνιος γενικότερα προσφέρονται για καινούργιες γνωριμίες και… συγκινήσεις.

Tip:  Συσφίξτε σχέσεις με αδέλφια, ξαδέλφια, θείους, θείες, δασκάλους, συμβούλους διάφορων ειδικοτήτων και γείτονες. Κάποιοι θα αποδειχτούν ιδιαίτερα χρήσιμοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια κάποια μεγαλύτερη εσωστρέφεια και ενέργειες που γίνονται μυστικά, κλειστά και παρασκηνιακά; Να σε βοηθήσω εγώ εδώ να με βοηθήσεις εσύ εκεί; Τράμπες και δοσοληψίες εν κλειστώ; Μπορεί πάλι να πρόκειται για μια προετοιμασία για κάτι που θα μπει σε πιο δυναμική τροχιά από τα γενέθλια σας και μετά; Εκεί στα σκοτεινά; Την Δευτέρα 12 μετακινείται ο…καινούργιος Ερμής, εκεί γίνεται και η Νέα Σελήνη το πρωί της Κυριακής 18 Ιουνίου. Μιλάμε βεβαίως για τους Διδύμους που στην γενική αστρολογία που διαβάζετε αυτή τη στιγμή οι δίδυμοι είναι το 12 σπίτι. Η εβδομάδα δεν είναι διόλου απαγορευτική για να έχετε πρόοδο σε εργασία, οικονομικά και πάσης φύσεως συμφέροντα. Προσοχή όμως το ισοζύγιο μεταξύ εσόδων και εξόδων. Κρυφό και απωθημένο ερωτικό αίσθημα που… ψήνεται τώρα και περιμένετε τις εξελίξεις; Κάποιες ενδείξεις, απαντήσεις στο πως θα πάει αυτό από Τετάρτη 14 και μετά.

Tip:  Μεγαλύτερη προσοχή και ψυχραιμία εσείς που έχετε γεννηθεί στις δύο τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Ο Πλούτωνας επανήλθε απέναντι σας. Ευνοϊκές για όλους Τετάρτη, Πέμπτη και Κυριακή. Προσεκτικά Δευτέρα και Τρίτη.

Διάβασε τη συνέχεια στο Faysbook.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet