Το πορτρέτο της εβδομάδας για όλα τα ζώδιαΝέα Σελήνη την Δευτέρα 17 στο ζώδιο του Καρκίνου.

Μία μικρή βοήθεια για ξεκινήματα, αλλαγές και βελτιώσεις για Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες, Παρθένους και Ταύρους. Ιδιαίτερα για αυτούς που έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών.

Νέα εβδομάδα, νέες εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Θέλετε να δείτε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα σε όλους της τομείς της ζωής μας; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά – τα πιο πολλά θετικά – έρχεται η πρωτελευταία εβδομάδα του Ιουλίου. Θα εξαιρέσουμε κάπως τη Δευτέρα που φέρνει πολλές υποχρεώσεις και μια φυσική δυσανασχέτηση από αυτές. Η ευνοϊκή για σας συνύπαρξη της Αφροδίτης με τον Ερμή από τον Λέοντα, καθιστά αυτή την εβδομάδα σχεδόν πολύτιμη, γιατί μπορεί να συμβάλει θετικά σε πολλά. Αγοραπωλησίες, μικρές και μεγάλες, συμφωνίες πάσης φύσεως, ρυθμίσεις συμβιβασμών οικονομικών, περιουσιακών και άλλων. Ακόμα σπουδές, ταξίδια, μετακομίσεις, ό,τι αφορά στο Διαδίκτυο και τα… παρακλάδια του αλλά και σχετικά με το παιδί. Ο Βόρειος δεσμός – η σύνδεση με το παρελθόν το μακρινό και την προηγούμενη ζωή – την Τρίτη επιστρέφει στο ζώδιό σας προτρέποντάς σας να κλείσετε παλιά κατάστιχα. Στην εργασία, τον έρωτα, τις σχέσεις σας γενικότερα. Αυτή είναι η καλή εβδομάδα για ενδυνάμωση του γάμου, της σχέσης σας και για νέες γνωριμίες.

Tip: Η Δευτέρα και λιγότερο ή Κυριακή, στις 23, είναι αυτές που απαιτούν υπομονή και συμβιβαστικό πνεύμα. Σπέσιαλ για όλα Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα, υποχρεώνουν να στραφείτε προς την οικογένεια, τους συγγενείς, τους διάφορους χώρους – σπίτι, διαμονή διακοπών, ακίνητα, περιουσιακά – αλλά και να ξοδέψετε. Η πίεση στην επικοινωνία με τα διάφορα μέσα της αλλά και αυτή που έχει να κάνει με συνεργάτες, συγγενείς και κοντινά πρόσωπα θα συνεχιστεί έως τις 28 Ιουλίου. Από τις 29 και μετά την… βαλίτσα στο χέρι και οι δρόμοι ανοιχτοί για όπου θέλετε. Τα θετικά για τώρα είναι δύο και είναι σε μια διάρκεια – σε όλον το μήνα και παραπέρα – και είναι αυτά στα οποία θα στηριχτείτε για να βγείτε ασπροπρόσωποι ακόμα και στα δύσκολα. Το ένα και το σπουδαιότερο είναι η παρουσία του Δία στο ζώδιό σας που μπορεί και να φέρει το καλύτερο και να σας γλιτώσει από το χειρότερο, όπου αυτό πάει να συμβεί. Το άλλο είναι ότι στο πλευρό σας βρίσκεται ο Άρης που θα σας δίνει δύναμη, ψυχική και σωματική και αξεπέραστο… σεξ- απίλ.

Tip: Πιο ευνοϊκές Δευτέρα, Παρασκευή και Σάββατο. Προσεκτικότερα παντού Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη. Κούραση, ανταγωνισμός και απρόοπτα.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔYΜΟΙ

Το… ζιζάνιο – της ζήλιας, του ανταγωνισμού, της κούρασης, της ανατροπής – ο Άρης ήδη από τις 11 Ιουλίου έχει βαλθεί να σας κουράσει και να σας ταλαιπωρήσει. Όπως αντιλαμβάνεστε και σε αυτήν την εβδομάδα θα κάνει τα δικά του, άρα εσείς θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί παντού και να μην χάνετε εύκολα την ψυχραιμία σας. Ιδιαίτερα εσείς που είσαστε γεννημένοι μέσα στον Μάη. Βλέπετε η ασφυκτική ώρες – ώρες επίδραση Κρόνου σας αφορά περισσότερο. Αυτή η εβδομάδα συντηρεί ακόμα δύο πολύ ευνοϊκά στοιχεία. Αυτά είναι η παρουσία των δύο πλανητών, Αφροδίτης και Ερμή στον Λέοντα σε καλή σχέση με το ζώδιό σας. Επαγγελματικά, οικονομικά και σχέσεις τώρα μπορούν να βελτιωθούν ακόμα και αν υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω, τα απρόοπτα και κάποια εμπόδια. Αν π.χ. ένας γάμος ή μια σχέση δεν μπορούν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους έως αυτή την Πέμπτη, άντε και έως τις 28, μετά η κατάσταση δυσκολεύει περισσότερο.

Tip: Τρίτη, Τετάρτη και προς το απόγευμα της Πέμπτης όπως και Κυριακή, στις 23, οι πιο ευνοϊκές ημέρες για σας. Προσεκτικότερα παντού – και στην υγεία – Παρασκευή και Σάββατο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι είναι μια καλή στιγμή για να επιχειρήσετε βαθιές τομές, αλλαγές, ξεκινήματα και βελτιώσεις στους τομείς της ζωής σας που τα χρειάζονται. Είναι τα επαγγελματικά; Η αισθηματική και οικογενειακή σας ζωή; Τα οικονομικά, τα περιουσιακά; Ίσως ο τρόπος που αντιμετωπίζετε την ίδια τη ζωή και την φιλοσοφία που έχετε υιοθετήσει γύρω από αυτή; Η παρουσία εξάλλου του Άρη – ζωτικότητα, αποφασιστικότητα, άνοιγμα νέων δρόμων – στην Παρθένο είναι ακόμα ένα ευνοϊκό συστατικό για να μην εγκαταλείψετε νωρίς την όποια προσπάθεια. Όσοι έχετε μάλιστα γεννηθεί μέσα στον Ιούνιο δέχεστε – και θα δέχεστε για αρκετό διάστημα – την σταθεροποιητική επίδραση του Κρόνου. Σταθεροποίηση σε ό,τι έχετε κατακτήσει. Ο Δίας επίσης ευνοεί τόσο εσάς του πρώτου όσο και εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Ενίσχυση διαίσθησης, οραματισμού και φαντασίας για σας του τρίτου. Ευνοϊκή εβδομάδα αυτή για τις διάφορες σχέσεις και τα ερωτικά σας.

Tip: Δευτέρα, Παρασκευή και Σάββατο οι πιο… δικές σας ημέρες γενικότερα. Προσεκτικότερα παντού από την Κυριακή αλλά και την Δευτέρα, στις 24. Έχει λίγο ζόρι. Βελτιώσεις και ανανε.ωσεις με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, στις 17.

Διάβασε τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια στο Faysbook.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet