Νέα εβδομάδα, νέες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Θέλετε να δείτε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα σε όλους της τομείς της ζωής μας;

Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψειςτης Βίκυς Παγιατάκη.

Το πορτρέτο της εβδομάδας για όλα τα ζώδια: 

Τρίτη 6, Ιουνίου ξεκινάει ένα πλανητικό φαινόμενο αν όχι τόσο σπάνιο ωστόσο δεν είναι και ιδιαίτερα συχνό. Πρόκειται για την Αφροδίτη που περνάει στο ζώδιο του Λέοντα και εκεί θα παραμείνουν έως τις 9 Οκτωβρίου. Φυσικά θα κάνει και τις… φούρλες της σε ευθεία αλλά και ανάδρομη τροχιά μέχρι τότε. Πιο ευνοϊκή για Λέοντες, Κριούς, Τοξότες και κάπως λιγότερο για Ζυγούς και Διδύμους.

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου -19 Απριλίου)

Να λοιπόν το χρονικό σημείο που ο Ιούνιος αρχίζει να δημιουργεί καλύτερη διάθεση και ένα γενικότερο ενδιαφέρον. Την Τρίτη Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα και όχι απλώς μπαίνει εκεί αλλά και θα παραμείνει έως τις αρχές του Φθινοπώρου. Φυσικά δεν θα είναι διαρκώς τόσο βοηθητική αλλά και στην ανάδρομη τροχιά της – από τις 23 Ιουλίου – 4 Σεπτεμβρίου – πάλι δεν θα είναι εχθρική προς εσάς. Μπορεί αυτή η εβδομάδα στο ξεκίνημά της να μην είναι τόσο άνετη και τόσο γενναιόδωροι όσο θα το επιθυμούσατε αλλά από την Τετάρτη και μετά γίνεται σαφώς πιο ευνοϊκή. Ας αρχήσουμε από τα επαγγελματικά. Όσοι αναζητάτε εργασία και κάτι περισσότερο στην ήδη υπάρχουσα απλώστε δίκτυα. Καλύτερες συνθήκες για οικονομικές και περιουσιακές υπόθεσης. Χώρο στη ζωή σας καταλαμβάνει και ο έρωτας με πολλούς τρόπους. Αν είσαστε μόνοι φροντίζει ο Ιούνιος και αυτό το Καλοκαίρι. Ανανεώστε το γάμο σας και αν θέλετε μπορείτε να κάνετε πιο επίσημη την σχέση σας.

Tip:  Τόσο η Δευτέρα όσο και η Τρίτη είναι ημέρες προσοχής γενικότερα. Η Τέταρτη δίνει τις περισσότερες εγγυήσεις αλλά και ικανοποιήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου -20 Μαΐου)

Μα τι κάνετε; Χτίζετε, ανακαινίζετε; Ξεκουβαλάτε και αλλάζετε χώρο διαμονής και εργασίας; Μήπως πρόκειται για πρόσκαιρη καλοκαιρινή διαμονή; Ο μήνας από αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα γίνεται πιο πολυέξοδος και πιο απαιτητικός. Είναι οι σπουδές; Είναι η εργασία και παίρνετε βάρος – Ψυχικό και οικονομικό – και συγγενικό σας πρόσωπο; Ψυχραιμία και υπομονή. Ο Ερμής στο ζώδιό σας έως τις 11 φέρνει νευρικότητα και ανησυχία καθώς έρχεται… μύτη με μύτη με τον ουρανό και δεν καλοβλέπει τον Άρη από τον Λέοντα. Πάντως έχετε και τρεις αξιοποιήσιμους πλανήτες για να κρατάνε και λίγο το… ίσο στην αναμπουμπούλα. Πρώτος και καλύτερος ο Δίας – αλλά περισσότερο ευνοϊκός για σας του Μάη και όχι για όλους σας το ίδιο – και ακολουθεί ο Πλούτωνας που στις 12 επιστρέφει στον Αιγόκερω. Μια αιτία  ανατρόπων λιγότερη. Υπάρχει και βοηθητικός Ποσειδώνας που ενισχύει την διαίσθηση εκεί που μπλοκάρει το μυαλό. Λάου -λάου σε συνεργασίες και ερωτικά.

Tip:  Αξιοποιήστε με κάθε τρόπο την Δευτέρα περισσότερο σε αισθηματικά και οικονομικά. Προσεκτικότερα παντού – και στην υγεία – από Τετάρτη έως Παρασκευή μεσημέρι.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου -21 Ιουνίου)

Νέο και μάλιστα καλό… καύσιμο για να σας κάνει πιο δυνατούς, αποφασιστικούς αλλά και πιο συμπαθείς και ερωτικούς βάζει η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου. Εκτός του Άρη που ήδη βρίσκεται στο πλευρό σας από την 21η Μαΐου, από τις 6 και μετά βάζει πλάτη και η Αφροδίτη. Βεβαίως δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι η επιβάρυνση του Κρόνου με διάφορους τρόπους μπορεί να κάνει αισθητή την παρουσία της μετατρέποντας το καλό σε καλούτσικο και το δύσκολο σε δυσκολότερο, αλλά ας καλωσορίσουμε αυτήν την εύνοια που μπορεί να προκύψει από τις 6 και μετά. Να υπογραμμίσω εδώ ότι ο Ιούνιος από αυτή την εβδομάδα σε γενικές γραμμές παλεύεται παντού καλύτερα συγκριτικά με τον πιο κουραστικό Ιούλιο. Μεγαλύτερη προσπάθεια θα πρέπει να καταβάλλεται εσείς του Μαΐου και επίσης να μην απογοητεύεστε εύκολα. Το πέρασμα του Ερμής στο ζώδιό σας από τις 12 και μετά θα επιταχύνει δυνατότητες και εξελίξεις.

Tip:  Από Τετάρτη έως Παρασκευή μεσημέρι παίζετε πιο άνετα μπάλα παντού. Προσεκτικότερα από Παρασκευή μεσημέρι έως Κυριακή μεσημέρι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου -22 Ιουλίου)

Ξεκινάτε με μία αμφιλεγόμενη Δευτέρα – λίγο δύσκολη και λίγο ευνοϊκή – αφού από την μία η Σελήνη δυσχεραίνει σχέσεις και συνεργασίες και από την άλλη εξομαλύνει την κατάσταση η Αφροδίτη. Τελευταία ημέρα που βρίσκεται στο ζώδιό σας. Την Τρίτη μετακινείται για μια μεγάλη επίσκεψη στον Λέοντα – θα παραμείνει εκεί έως τις 9 Οκτώβρη. Καλό είναι αυτό θα μου πείτε; Θα σας απαντήσω βεβαίως μιας και το ζώδιο του Λέοντα αντιπροσωπεύει το είδος της αστρολογίας που διαβάζετε – των γενικών προβλέψουν εννοώ – με τα οικονομικά, τα περιουσιακά, την αξιοποίηση των οποίων ταλέντων σας και τα όποια συμφέροντα σας. Από την Τετάρτη και ύστερα που καθαρίζει κατά κάποιον τρόπο η όλη κατάσταση θα κάνετε και μία εκ νέου αξιολόγηση και στα αισθηματικά και τις διάφορες σχέσεις σας. Με λιγότερο συναισθηματισμό και πιο αντικειμενική μάτια θα προχωρήσετε σε βελτιώσεις και αλλαγές και θα αναζητήσετε και κάτι καινούργιο.

Tip:  Επιφυλακτικά σε συνεταιρισμό, σχέσεις και συνεργασίες Δευτέρα και Τρίτη. Από Παρασκευή έως Κυριακή μεσημέρι με εύνοια. Προσεκτικά μετά.

Διάβασε τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια στο  Faysbook.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet