ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Τα εξάγωνα του Άρη και της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σου χαρίζουν ευκαιρίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αξιοποίησε κάθε δυνατότητα που σου δίνεται για να προχωρήσεις σε επαγγελματικά σχέδια καθώς η φαντασία και δημιουργικότητα σε χαρακτηρίζουν. Μοναδικές στιγμές πάθους και ρομαντισμού μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου, βάζοντας έτσι γερά θεμέλια για μία μακροχρόνια κοινή πορεία που θα σε ικανοποιήσει απόλυτα. Προσοχή  πρέπει να δείξεις με το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού καθώς ανατρέπει σχέδια που αφορούν στόχους και φιλοδοξίες. Ο εκνευρισμός δεν πρέπει να σε παρασύρει σε συμπεριφορές που τελικά αργότερα θα μετανιώσεις. Ένταση με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να οδηγήσει σε ψυχρότητα σχέσεων. Δείξε ψυχραιμία αποφεύγοντας κόντρες που δεν θα ευνοήσουν τον φιλικό σου κύκλο. 

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Η αισιοδοξία και η φαντασία χαρακτηρίζουν προσωπικές σχέσεις και μελλοντικές επιδιώξεις καθώς νιώθεις πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να προχωρήσεις πετυχαίνοντας τα όνειρά σου σε όλα τα επίπεδα. Η διασκέδαση και ο ερωτισμός πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή και σου δίνουν την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το πρόσωπο πού βρίσκεται στο πλευρό σου. Μπορεί να προκύψουν ή να υπάρξουν σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες με πρόσωπα από το εξωτερικό που θα ανοίξουν νέες διαδρομές μπροστά σου. Συγκράτησε τα νεύρα σου στον επαγγελματικό χώρο καθώς το τετράγωνο του Ερμή – Ουρανού στο ζώδιό σου δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις ψύχραιμα. Η διορατικότητα θα σε βγάλει από τα αδιέξοδα και τον εκνευρισμό και θα σε βοηθήσει να δείξεις ωριμότητα σε δύσκολες στιγμές. Δεν πρέπει να παρασυρθείς σε συμπεριφορές που θα σου κοστίσουν και θα αλλάξουν επαγγελματικά σχέδια με ανατρεπτικό τρόπο. 

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πάθος και ο ερωτισμός χαρακτηρίζουν την προσωπική σου ζωή με τα εξάγωνα Αφροδίτης και Άρη με τον Ποσειδώνα να δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον για τη σχέση σου. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν και σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα καθώς κινείσαι διαισθητικά και πετυχαίνεις τους στόχους σου. Καλό είναι βέβαια, να μην παρασυρθείς από ψευδαισθήσεις που μπορεί να έχουν κόστος στον επαγγελματικό χώρο γι’ αυτό εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Ανατροπές σε ταξίδια και επαγγελματικές συμφωνίες είναι πιθανόν να υπάρξουν με το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού. Προσπάθησε να περιορίσεις τον αυθορμητισμό και τη νευρικότητα που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη. Η συμπεριφορά σου μπορεί να έχει κόστος τόσο σε επικοινωνιακό επίπεδο όσο και σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όμορφες στιγμές σε προσωπικό επίπεδο και θετικές εξελίξεις σε συνεργασίες μπορούν να υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα. Τα εξάγωνα της Αφροδίτης και του Άρη με τον Ποσειδώνα ευνοούν τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου και σου δίνουν την ευκαιρία να απολαύσεις χαρές και επιτυχίες. Η δημιουργικότητα και η φαντασία χαρακτηρίζουν επαγγελματικές κινήσεις και επιλογές που μπορεί να στεφθούν με επιτυχία. Νέες γνωριμίες θα σε ενθουσιάσουν και θα δημιουργήσουν έντονα ερωτική ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή. Προσεκτικός πρέπει να είσαι σε ότι αφορά οικονομικές συμφωνίες και συζητήσεις καθώς οι ανατροπές μέσα στην εβδομάδα είναι πιθανές. Το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού δεν προμηνύει σταθερότητα. Αντίθετα, αποκαλύψεις και ξαφνικά γεγονότα μπορεί να αλλάξουν τις οικονομικές σταθερές και να προκαλέσουν άγχος. Με ψυχραιμία και ωριμότητα μπορείς να αντιμετωπίσεις κάθε δυσκολία που θα προκύψει. 

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Τα εξάγωνα της Αφροδίτης και του Άρη με τον Ποσειδώνα σε βοηθούν να ξεπεράσεις πιθανές δυσκολίες σε επαγγελματικά και γραφειοκρατικά ζητήματα. Φαντασία και αποφασιστικότητα χαρακτηρίζουν τις κινήσεις σου και σου δίνουν την ευκαιρία να προχωρήσεις στην επίλυση υποθέσεων που σε απασχολούν. Εξελίξεις θα υπάρξουν και στην προσωπική σου ζωή καθώς έχεις την δυνατότητα να λύσεις καθημερινά και πρακτικά ζητήματα στη σχέση σου που μπορεί να σε ταλαιπωρούσαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Επικοινωνιακά οφείλεις να είσαι προσεκτικός με το τετράγωνο Ερμή –  Ουρανού να επηρεάζει σχέσεις και συνεργασίες. Σπασμωδικές αντιδράσεις και υπερένταση δεν θα σε βοηθήσουν να διαχειριστείς με επιτυχία ανατρεπτικές καταστάσεις που θα προκύψουν. Απόφυγε σημαντικές συζητήσεις σε καθοριστικές στιγμές που μπορεί να έχουν κόστος σε όλα τα επίπεδα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η προσωπική σου ζωή πλαισιώνεται από μοναδικές στιγμές καθώς τα εξάγωνα της Αφροδίτης και του Άρη με τον Ποσειδώνα δημιουργούν ένα ιδανικό σκηνικό. Ο ερωτισμός απογειώνεται και σου δίνει την ευκαιρία να χαρείς το πάθος και τον αισθησιασμό που κυριαρχεί. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ερωτική σου ζωή. Καλό είναι να κρατάς τις επιφυλάξεις σου με πρόσωπα που υπόσχονται πολλά έτσι ώστε να μην απογοητευτείς σε περίπτωση που δεν ανταποκριθούν στις υποσχέσεις τους. Το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού δυσκολεύει την επικοινωνία στον επαγγελματικό χώρο. Ανατρεπτικές εξελίξεις και αιφνιδιαστικά γεγονότα μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα στο εργασιακό περιβάλλον και σε υποθέσεις που χειρίζεσαι. Προσπάθησε να βρεις πρακτικές λύσεις και απόφυγε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο που μπορεί να σου στοιχίσουν.

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Οι συνθήκες στο οικογενειακό περιβάλλον εξομαλύνονται καθώς τα εξάγωνα του Άρη και της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε βοηθούν να δείξεις κατανόηση. Πιθανό είναι να υπάρξουν εξελίξεις και σε ότι αφορά ζητήματα ακίνητης περιουσίας που θα σε ευνοήσουν, αρκεί να κινηθείς διαισθητικά αποφεύγοντας να παρασυρθείς από το συναίσθημα. Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή και μπορούν να σου χαρίσουν υπέροχες στιγμές πάθους με το ταίρι σου. Καλό είναι να προσέχεις στον τρόπο που εκφράζεσαι καθώς το τετράγωνο του Ερμή – Ουρανού εντείνει ανασφάλειες και φόβους που εκφράζονται με υπερβολικό τρόπο. Η απερισκεψία και η βιασύνη δεν θα βοηθήσουν να υπάρξει ισορροπία και θα επηρεάσουν τόσο επαγγελματικές επιλογές όσο και σχέσεις με κάποια κοντινά σου πρόσωπα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε εμπορικές συμφωνίες μέσα στην εβδομάδα. Τα εξάγωνα της Αφροδίτης και του Άρη με τον Ποσειδώνα σου δίνουν την ευκαιρία να προχωρήσεις σε συνεργασίες με αποφασιστικότητα και φαντασία. Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται είναι πιθανό να ανοίξουν νέες διαδρομές άκρως δημιουργικές και ενδιαφέρουσες. Αυξάνονται τα ποσοστά για νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν και θα δημιουργήσουν την ανάγκη για έντονα ερωτικές και ρομαντικές στιγμές. Πάθος και αισθησιασμός έχουν κυρίαρχο ρόλο στην σχέση σου. Προσοχή πρέπει να δείξεις σε συζητήσεις στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς είναι εύκολο να εκφραστείς παρορμητικά και νευρικά προκαλώντας υπερένταση. Συγκράτησε τα νεύρα σου και προσπάθησε να επικοινωνήσεις με τα οικεία πρόσωπα ψύχραιμα και λογικά βρίσκοντας λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η δυνατότητα να προχωρήσεις σε οικονομικά σχέδια είναι υπαρκτή μέσα στην εβδομάδα καθώς τα εξάγωνα της Αφροδίτης και του Άρη με τον Ποσειδώνα δημιουργούνται τις κατάλληλες ευκαιρίες. Προσπάθησε να κινηθείς ενστικτωδώς σε συμφωνίες που μπορούν να αποφέρουν σημαντικά οφέλη γιατί έχεις πολλά να κερδίσεις. Η στήριξη από πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος θα σε ενθαρρύνει. Στον έρωτα οι συνθήκες που δημιουργούνται είναι ιδανικές ώστε να απολαύσεις στιγμές που θα εκτοξεύσουν το πάθος στα ύψη. Καλό είναι να προσέχεις την επικοινωνία σου με αδέλφια, ξαδέλφια και λοιπούς συγγενείς καθώς το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού σου προκαλεί νευρικότητα. Ανατροπές σε ζητήματα που αφορούν στη διαφήμισή σου ή σε σημαντικά ραντεβού πρέπει να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία. 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα εξάγωνα της Αφροδίτης και του Άρη με τον Ποσειδώνα χαρίζουν δυναμισμό και φαντασία σε επαγγελματικές και προσωπικές επιλογές που είναι απαραίτητα συστατικά για την εξέλιξή σου. Νέες γνωριμίες θα πρωταγωνιστήσουν σε συνεργασίες και έρωτα δίνοντάς σου τη δυνατότητα να καλύψεις τις ανάγκες σου και να εντυπωσιάσεις με το πάθος και την αυτοπεποίθησή σου. Μετρίασε πιθανές υπερβολές και φρόντισε να χαρείς ουσιαστικά το χρόνο που έχεις με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Έτσι θα καταφέρεις να καλύψεις ανάγκες και επιθυμίες. Ανατροπές σε οικονομικά σχέδια και συμφωνίες μπορεί να υπάρξουν με το τετράγωνο του Ερμή – Ουρανού. Καλό είναι να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να μην αντιδράσεις σπασμωδικά και αδιάλλακτα αν προκύψει μία ανατροπή. Με την ψυχραιμία θα κερδίσει περισσότερα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και αυτή την εβδομάδα καθώς Αφροδίτη και Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα εξάρουν τις ευαισθησίες σου σε όλα τα επίπεδα. Μην χάσεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις ένα τρυφερό και ονειρικό σκηνικό στην προσωπική σου ζωή που θα σου χαρίσει ευτυχισμένες στιγμές με το ταίρι σου. Φρόντισε, επίσης, να κινηθείς διαισθητικά σε επαγγελματικό επίπεδο αποφεύγοντας παγίδες και παρασκηνιακές διεργασίες που επηρεάζουν την πορεία σου. Καλό είναι να προετοιμαστείς για πιθανές ανατροπές σε επαγγελματικές συμφωνίες που θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Το τετράγωνο του Ερμή – Ουρανού μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικά νέα και εξελίξεις που θα πρέπει να διαχειριστείς με απόλυτη ωριμότητα. Προσπάθησε ακόμα να μην ξεσπάσεις την έντασή σου στους δικούς σου ανθρώπους γιατί οι ενοχές που θα νιώσεις αργότερα θα είναι το ακριβό τίμημα μιας απερίσκεπτης πράξης.

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Επαγγελματικοί και προσωπικοί στόχοι μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα. Τα εξάγωνα της Αφροδίτης και του Άρη με τον Ποσειδώνα δημιουργούν την ανάγκη να προχωρήσεις με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση σε όνειρα που θέλεις να πετύχεις. Στο πλάι σου θα βρεθούν φίλοι και πρόσωπα που σε εμπιστεύονται και θέλουν να σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια. Νέες γνωριμίες θα σε ενθουσιάσουν καθώς τα πρόσωπα που σε προσεγγίζουν έχουν παρόμοια αντίληψη με εσένα για τη ζωή. Ψύχραιμη σκέψη χρειάζεται σε παλιότερες καταστάσεις που έχουν έρθει στο προσκήνιο και σε προβληματίζουν. Το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού αποκαλύπτει εμπόδια και αλλάζει τα δεδομένα. Προσπάθησε με ψύχραιμο τρόπο να αντιμετωπίσεις κάθε αλλαγή που μπορεί να σε αποπροσανατολίσει και να σε επηρεάσει συναισθηματικά.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet