Ο Ιούνιος θα είναι ένας ιδιαίτερα ερωτικός και παθιασμένος μήνας ήδη από τις πρώτες κιόλας ημέρες. Ο πρώτος επίσημος μήνας του καλοκαιριού μας καλωσορίζει με γλυκιά και ρομαντική διάθεση, αφού το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 03/06/2023 θα μας βοηθήσει να ρίξουμε τους τόνους, να έρθουμε πιο κοντά στους άλλους και να ανοίξουμε την καρδιά μας.

Στις 04/06/2023 πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στον Τοξότη, ένα φεγγάρι το οποίο μας καλεί να βάλουμε προτεραιότητα την προσωπική μας εξέλιξη, να κλείσουμε κύκλους και να προχωρήσουμε παρακάτω με θάρρος και δυναμισμό. Στις 05/06/2023 η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιο του Λέοντα όπου θα παραμείνει μέχρι αρχές Οκτωβρίου, λόγω της ανάδρομης πορείας της μέσα στο καλοκαίρι.

Το φλογερό ζώδιο του Λέοντα συνδέεται με τον έρωτα, το φλερτ και τη δημιουργία, επομένως αυτή η θέση της Αφροδίτης θα τονώσει την αυτοπεποίθηση μας και θα μας δώσει την ευκαιρία να λάμψουμε και να απολαύσουμε παθιασμένες, ερωτικές στιγμές. Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο σε όψη αντίθεσης και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν εντάσεις, σκηνές ζηλοτυπίας και παιχνίδια εξουσίας μέσα στις σχέσεις μας.

Στις 11/06/2023 ο Ερμής εισέρχεται στους Διδύμους, μια πιο ανάλαφρη θέση που θα ευνοήσει στο έπακρο την επικοινωνία μας με τους άλλους. Την ίδια ημέρα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία μας καλεί να περάσουμε καλά και να αφεθούμε σε απολαύσεις, αρκεί να μην χάσουμε την αίσθηση του μέτρου και να μην οδηγηθούμε σε υπερβολές. Το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης στις 17/06/2023 είναι μια εξαιρετική όψη η οποία ευνοεί επαφές, γνωριμίες, ραντεβού και συναντήσεις. Στις 18/06/2023 έχουμε τη Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο των Διδύμων, ένα φεγγάρι που μας δίνει το έναυσμα να ανανεωθούμε και να κάνουμε ένα ολοκαίνουριο ξεκίνημα στην ερωτική μας ζωή.

Ωστόσο, το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει σύγχυση, μπερδέματα και παρεξηγήσεις. Προσπαθήστε να εκλογικεύσετε τις καταστάσεις και να είστε ξεκάθαροι απέναντι στους άλλους και μην παρασυρθείτε από ουτοπίες ή ψεύτικες υποσχέσεις. Από τις 27/06/2023 ο Ερμής θα εισέλθει στο ζώδιο του Καρκίνου όπου θα παραμείνει για τις επόμενες δυο εβδομάδες. Η σκέψη μας θα επηρεάζεται από το συναίσθημα και είναι πολύ πιθανό να νιώσουμε νοσταλγία για παρελθοντικές καταστάσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να τα παίρνουμε όλα πολύ προσωπικά και να δυσκολευτούμε να κρίνουμε αντικειμενικά όσα συμβαίνουν. Εκμεταλλευτείτε τις τελευταίες ημέρες του μήνα για να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να πάρετε αποφάσεις.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Το ξεκίνημα του Ιουνίου θα απογειώσει το συναίσθημα, αφού το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 03/06 μιλάει για ρομαντισμό, κατανόηση και ενσυναίσθηση. Είναι μια καλή ευκαιρία λοιπόν να αφήσετε στην άκρη τις διαφορές σας, να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο ή να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να εκφράσετε όσα έχετε στην καρδιά σας. Από τις 05/06 η Αφροδίτη θα κινείται στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα, δηλαδή στον πιο ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Αυτή η θέση της Αφροδίτης θα εκτοξεύσει στα ύψη την αυτοπεποίθηση σας και θα σας κάνει ακαταμάχητους/ες στους γύρω σας. Ετοιμαστείτε λοιπόν να λάμψετε, να φλερτάρετε και να κατακτήσετε όποιον/α επιθυμείτε. Την ίδια ημέρα, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα μιλάει για ίντριγκες, πάθη, ερωτικούς πειρασμούς και ακραία συναισθήματα που μπορεί να σας κατακλύσουν. Εκμεταλλευτείτε αυτή την όψη για να περάσετε καλά στο σεξουαλικό κομμάτι και μείνετε μακριά από παιχνίδια εξουσίας και χειριστικές συμπεριφορές. Από τις 11/06 ο Ερμής στους Διδύμους θα σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και εξωστρεφείς και θα ευνοήσει στο έπακρο επαφές, γνωριμίες, ραντεβού και συζητήσεις. Μάλιστα, το θετικό εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης στις 17/06 μπορεί να φέρει στη ζωή σας ένα καινούριο πρόσωπο ή απλώς να έχετε μια συνάντηση που θα σας χαροποιήσει. Κάποιοι από εσάς θα λάβετε ένα μήνυμα ή θα κάνετε μια κουβέντα η οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας ο ένας στον άλλον. Από τις 27/06 ο Ερμής θα εισέλθει στο ζώδιο του Καρκίνου και η προσοχή σας θα στραφεί στο σπίτι και στην οικογένεια. Οι τελευταίες ημέρες του μήνα προσφέρονται για να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες σπιτιού ή να έρθετε ξανά σε επαφή με ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ιούνιος ξεκινάει με το ρομαντικό τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 03/06, μια όψη που μπορεί να φέρει ένα μήνυμα που περιμένατε καιρό ή μια ερωτική εξομολόγηση από ένα πρόσωπο, ειδικά αν ανήκετε στους Ταύρους του τρίτου δεκαημέρου. Από την άλλη πλευρά ίσως εσείς να νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε επιτέλους τα συναισθήματα σας σε ένα πρόσωπο ή να έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο από το διαδίκτυο ή που θα γνωρίσετε μέσα από μια παρέα. Στις 04/06 η Πανσέληνος στον Τοξότη θα αναζωπυρώσει πάθη και θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε βαθύτερα με το ταίρι σας, αρκεί να αφήσετε στην άκρη τον εγωισμό και τα τραύματα του παρελθόντος. Από τις 05/06 η Αφροδίτη στον Λέοντα για τους επόμενους μήνες θα ευνοήσει θέματα σπιτιού και οικογένειας και θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στους αγαπημένους σας ανθρώπους ή να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Ωστόσο, η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα την ίδια ημέρα χρειάζεται λίγη παραπάνω προσοχή, γιατί είναι πολύ πιθανό να εμπλακείτε σε παιχνίδια ανταγωνισμού ή να παρασυρθείτε από εμμονές και συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Προσπαθήστε να κρίνετε τις καταστάσεις αντικειμενικά και μη βιαστείτε να υποκύψετε σε ένα πρόσωπο που προσπαθεί με κάποιο τρόπο να σας χειραγωγήσει. Στις 11/06 το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία από το δικό σας ζώδιο σάς χαρίζει όμορφες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας και σας καλεί να εκφράσετε την αγάπη και το ενδιαφέρον σας, αρκεί βέβαια να μην κάνετε υπερβολικές κινήσεις που μπορεί να σας εκθέσουν ή να φέρουν τους άλλους σε δύσκολη θέση. Ο μήνας θα κλείσει με τον Ερμή στον Καρκίνο, μια θέση ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς αφού θα φέρει νέες γνωριμίες, ραντεβού και συναντήσεις. Αυτή η θέση του Ερμή θα σας δώσει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε, να ανοιχτείτε στους άλλους και να κάνετε συζητήσεις που θα σας δώσουν απαντήσεις σε ερωτήματα.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ιούνιος σας υποδέχεται με μια Πανσέληνο στις 04/06 στο απέναντι σας ζώδιο, αυτό του Τοξότη, δηλαδή στον τομέα που συμβολίζει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι από εσάς θα κλείσετε ένα κεφάλαιο και θα βρείτε το θάρρος να κάνετε το επόμενο βήμα στην ερωτική σας ζωή. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι είναι πολύ σημαντικό να βάλετε τους δικούς σας κανόνες και να μην συμβιβάζεστε άλλο με καταστάσεις που δεν σας γεμίζουν. Αν είστε αδέσμευτοι, αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει μια καινούρια γνωριμία που θα σας παθιάσει. Από τις 05/06 η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Λέοντα και θα εγκαινιάσει μια πολύ επικοινωνιακή και ανάλαφρη περίοδο για εσάς. Από τώρα και για τους επόμενους μήνες θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες επαφές και γνωριμίες και θα κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις μέσα από τις οποίες θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Είστε άλλωστε διατεθειμένοι να κάνετε υποχωρήσεις και να βρείτε μια κοινή γραμμή με το άλλο άτομο και δεν θέλετε να εμπλακείτε σε καβγάδες και αντιπαραθέσεις. Από τις 11/06 η είσοδος του κυβερνήτη σας Ερμή στο δικό σας ζώδιο θα ενισχύσει αυτό το κλίμα και θα σας δώσει την ευκαιρία να εκφράσετε αυτά που θέλετε με ειλικρίνεια και αμεσότητα. Μάλιστα, το ευνοϊκό εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης στις 17/06 είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για γνωριμίες, συναντήσεις, ραντεβού και συζητήσεις. Μη διστάσετε λοιπόν να στείλετε το μήνυμα που θέλετε ή να προτείνετε κάτι που διστάζατε μέχρι τώρα. Στις 18/06 θα φιλοξενήσετε τη Νέα Σελήνη του μήνα στο ζώδιο σας και αυτό σημαίνει ότι θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να κάνετε μια επανεκκίνηση στην προσωπική σας ζωή. Είναι λοιπόν η ευκαιρία να δείξετε στους άλλους τις προθέσεις σας και να μην καταπιέζετε άλλο τα θέλω σας. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα πρέπει να προσέξετε τις αποφάσεις που παίρνετε, γιατί ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς δημιουργεί σύγχυση και είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείτε σε μπερδεμένες

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται για λίγες ακόμα ημέρες στο ζώδιο σας και στο ξεκίνημα του μήνα θα σχηματίσει ένα πολύ ρομαντικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Αυτή η όψη θα απογειώσει το συναίσθημα και είναι πολύ πιθανό να φέρει κάτι πολύ όμορφο στη ζωή σας, ιδιαίτερα εάν ανήκετε στους Καρκίνους του τρίτου δεκαημέρου. Ένα πρόσωπο μπορεί επιτέλους να ρίξει τις άμυνες του και να σας εκφράσει όσα νιώθει, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας, αφού τώρα κυριαρχεί το βαθύ συναίσθημα, η κατανόηση και η ενσυναίσθηση. Ωστόσο, από τις 05/06 η Αφροδίτη θα εισέλθει στο ζώδιο του Λέοντα και την ίδια ημέρα θα σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο. Τώρα χρειάζεται λίγη παραπάνω προσοχή γιατί μπορεί να σας κατακλύσουν εμμονές και σκοτεινές σκέψεις, με αποτέλεσμα να κάνετε σκηνές ζηλοτυπίας. Γενικώς, θα σας απασχολήσουν ζητήματα εμπιστοσύνης, όμως θα πρέπει να προσπαθήσετε να εκλογικεύσετε τις καταστάσεις και να μην επιτρέψετε στις ανασφάλειες να σαμποτάρουν τις σχέσεις σας. Προτιμήστε να εκτονωθείτε στο σεξουαλικό κομμάτι και εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να αναζωπυρώσετε τη φλόγα με το ταίρι σας. Από τις 11/06 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων και εγκαινιάζει μια πιο ήσυχη και εσωστρεφή περίοδο για εσάς. Είναι μια ευκαιρία λοιπόν να κάνετε μια ανασκόπηση και να δείτε ξανά τις επιλογές σας και τυχόν λάθη που μπορεί να κάνατε. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 18/06 θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ένα οριστικό ξεκαθάρισμα, να κλείσετε έναν κύκλο και να απελευθερωθείτε από τοξικές καταστάσεις που σας κρατάνε πίσω. Προσπαθήστε μόνο να έχετε ένα ξεκάθαρο πλάνο και να μην παρασυρθείτε από μεγάλες υποσχέσεις ή από την υπεραισιοδοξία σας. Από τις 27/06 ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι θα βγείτε από το καβούκι σας και θα γίνετε πιο εξωστρεφείς. Το τέλος του μήνα λοιπόν προσφέρεται για να βγείτε έξω, να κάνετε νέες γνωριμίες, να ανταλλάξετε μηνύματα και να εκφράσετε με ειλικρίνεια όσα κρατούσατε μέσα σας.

Διάβασε τις ερωτικές προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο Asibiliou.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet