Σε κάποια ζώδια η πονηριά υπερτερεί. Για αυτό μπορεί να σκέφτονται ή και να φέρονται ύπουλα. Το μόνο που φαίνεται να τους νοιάζει είναι πώς θα σου την φέρουν, προκειμένου να πάρουν αυτό που θέλουν. Τέσσερα ζώδια είναι περισσότερο ύπουλα σε σχέση με τα υπόλοιπα. Ποια είναι αυτά; Συνέχισε την ανάγνωση και θα μάθεις.

ζώδια

Δίδυμος

Είναι ένα ύπουλο ζώδιο λόγω της διπλής φύσης του, αφού δύο προσωπικότητες σε μία δεν θέλει και πολύ να γίνει το κακό… Αυτό το ζώδιο έχει έμφυτη πονηριά, συμβιβάζεται με δυσκολία, κάνει επίδειξη διπλωματικότητας σε αγχωτικές και πιεστικές καταστάσεις.

Λαμβάνοντας ακόμη υπόψη ότι οι Δίδυμοι είναι έτοιμοι για τα πάντα ανά πάσα ώρα και στιγμή, σε συνδυασμό με το ότι δεν θα παραδεχθούν ποτέ τα λάθη τους, τους καθιστούν προσωπικότητες προκλητικές και ικανούς να κάνουν τα πάντα, ακόμη και να φερθούν ολίγον… ύπουλα. Ολα για να γλιτώσουν και να ξεφύγουν, μην τους παρεξηγείτε.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός έχει όλα τα φόντα να σε εξαπατήσει. Αν χρειαστεί να προχωρήσει, να ανοίξει δρόμο για να πάει παρακάτω θα γίνει και αδίστακτος. Για αυτό και τους Σκορπιούς, όλοι ή τους λατρεύουν ή τους μισούν.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως έχει μια δική του κοσμοθεωρία και οι απόψεις του που δεν αλλάζουν με τίποτα. Καμία πρόκληση, καμία δοκιμασία δεν είναι ικανή να αλλάξει τη στάση του Αιγόκερου απέναντι στον κόσμο. Και ναι μπορεί να φερθεί… ύπουλα, αλλά κάτω από ορισμένες περιστάσεις. Οταν τον προκαλέσεις, όταν τον τσιγκλίσεις, όταν του φερθείς άδικα, όταν τον εξαπατήσεις. Οταν κάποιος φέρει τον Αιγόκερω σε αυτή την κατάσταση, τότε πρέπει να περιμένει ότι θα του την κάνει.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος έχει μια αδιαλλαξία και αυτή καταλήγει να εκφράζεται μέσω μιας έλλειψης ανεκτικότητας, μιας δυσανεξίας σε πρόσωπα και καταστάσεις, μέσω της δριμείας κριτικής. Ο Υδροχόος σε στιγμές έντασης ή απογοήτευσης μπορεί να κάνει όλα τα παραπάνω. Όταν όλα είναι νορμάλ, δεν υπάρχει κανένας φόβος να περιμένεις μια τέτοια αντίδραση, ωστόσο, σε πιεστικές στιγμές ένας Υδροχόος δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του.

Διάβασε επίσης: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 12 με 18 Νοεμβρίου – η Αφροδίτη φέρνει ελπίδες

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet