ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Ο Ιανουάριος είναι απαιτητικός με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις να σε απασχολούν και να σε κουράζουν. Η Νέα Σελήνη στις 2 Ιανουαρίου και η Πανσέληνος στις 18 αναδεικνύουν καταστάσεις και ευκαιρίες στον χώρο της καριέρας και της οικογένειας. Αιφνιδιαστικές εξελίξεις και δύσκολες επιλογές θα δρομολογήσουν την επαγγελματική σου εξέλιξη. Με τον Ερμή στον Υδροχόο ανάδρομο από τις 14/1 καθυστερήσεις και εμπόδια σε στόχους μπορεί να δημιουργήσουν υπερένταση. Να θυμάσαι ότι οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να δοθούν λύσεις. Συναντήσεις με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον που έχεις να δεις καιρό θα σε ενθουσιάσουν. Με τον Άρη από τις 24/1 και την Αφροδίτη σε ορθή πορεία από τις 29/1 στον Αιγόκερω δεν θα διστάσεις να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες στον επαγγελματικό χώρο που θα καλύψουν τις ανάγκες σου απόλυτα και ολοκληρωτικά.   

TIP
Αποδέξου τις διαφορετικές απόψεις καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να αποφύγεις αντιπαραθέσεις και διαμάχες που μπορεί να τραυματίσουν επαγγελματικές και οικογενειακές σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεση να εξελιχθείς και να ασχοληθείς με αντικείμενα που σε ευχαριστούν είναι διάχυτη τον Ιανουάριο. Νέα Σελήνη, Πανσέληνος, ανάδρομη Αφροδίτη και Άρης στον Αιγόκερω δημιουργούν την ανάγκη για αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να ανατρέψεις τα κακώς κείμενα. Παράλληλα, επαγγελματικές ευκαιρίες έρχονται αιφνιδιαστικά και σε βοηθούν να ανοίξεις τα φτερά σου. Το ερωτικό σου ταπεραμέντο βάζει φωτιά στις προσωπικές σχέσεις και δημιουργούνται ευκαιρίες επανασύνδεσης ή νέων γνωριμιών που θα σε ενθουσιάσουν. Ο ανάδρομος Ερμής από τον Υδροχόο στις 14/1 καθυστερεί επαγγελματικά σχέδια και δημιουργεί δύσκολες συνθήκες επικοινωνίας στον χώρο της καριέρας. Απέφυγε συζητήσεις που δεν θα εξελιχθούν όπως τις περίμενες λόγω των παρεξηγήσεων και τον παρερμηνειών. Άλλωστε, με τον Ήλιο στον Υδροχόο από τις 20 Ιανουαρίου μπορείς να δείξεις τις δυνατότητές σου χωρίς πολλά λόγια και φανφάρες.

TIP
Η αισιοδοξία είναι σημαντικό συστατικό για να προχωρήσεις σε μελλοντικούς στόχους με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Απόφυγε όμως το δογματισμό που θα είναι τροχοπέδη στα σχέδιά σου. 

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βαθύτερα συναισθήματα και ανασφάλειες αναδύονται τον Ιανουάριο. Παράλληλα αναδεικνύεται και το ψυχικό σθένος που διαθέτεις ώστε να βάλεις τέλος σε ότι επηρεάζει την ψυχοσύνθεσή σου. Η Νέα Σελήνη και η Πανσέληνος του μήνα σου δίνουν την ευκαιρία να ξεφύγεις από ψυχοφθόρες καταστάσεις αξιοποιώντας αιφνιδιαστικές ευκαιρίες και παίρνοντας δύσκολες αποφάσεις που μακροπρόθεσμα θα αποδώσουν τα μέγιστα. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο από τις 14 Ιανουαρίου αναζητάς μέσα σου την αλήθεια που σε εκφράζει. Πρόσωπα από το παρελθόν βρίσκονται και πάλι μπροστά σου για να τονίσουν την ανάγκη εξέλιξης. Καθυστερήσεις σε ταξίδια και εμπόδια σε νομικές υποθέσεις θα σε απασχολήσουν. Με τον Ήλιο να περνάει στον Υδροχόο ξαναβρίσκεις την αισιοδοξία σου και την διάθεση να διερευνήσεις νέες φιλοσοφικές προσεγγίσεις που θα σε βοηθήσουν να αναθεωρήσεις τις παγιωμένες αντιλήψεις σου. 

TIP
Η καχυποψία και οι αμφιβολίες μπορούν να τραυματίσουν την σχέση σου αν δεν καταφέρεις να βάλεις φρένο στις ανασφάλειές σου. Ο ερωτισμός και το πάθος θα απογειώσουν την σχέση σου γι’ αυτό βάλε στο περιθώριο ότι σε παιδεύει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εστιάζεις την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις τον Ιανουάριο και καλά κάνεις. Με τη Νέα Σελήνη και την Πανσέληνο στο ζώδιό σου δέχεσαι ξαφνικές προτάσεις για συνεργασίες και κάνεις καινούργιες γνωριμίες, κυρίως ερωτικού χαρακτήρα. Παράλληλα όμως κάνεις βήματα για να ξεφύγεις από τοξικές και καταπιεστικές σχέσεις που δεν σου ταιριάζουν. Η ανάδρομη Αφροδίτη μέχρι τις 29/1 σου δίνει την ευκαιρία για επανασυνδέσεις με πρόσωπα που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Προσοχή, καθώς ο Άρης περνάει στον Αιγόκερω στις 24/1 και αυξάνει την ένταση σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Με τον Ερμή ανάδρομο από τις 14/1 οικονομικές συμφωνίες καθυστερούν και σου δημιουργούν άγχος. Βαθύτερες ανασφάλειες και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια και είναι πιθανό να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή.

TIP
Είναι απαραίτητο να εκδηλώνεις κάθε σου επιθυμία χωρίς φόβο και πάθος καθώς οφείλεις να διεκδικήσεις το καλύτερο για τον εαυτό σου χωρίς εκπτώσεις και υποχωρήσεις.

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Οι υποχρεώσεις στον επαγγελματικό στίβο θα είναι πολλές τον Ιανουάριο. Η Νέα Σελήνη και η Πανσέληνος δίνουν ευκαιρίες για νέες εκκινήσεις μέσω προτάσεων που έρχονται ξαφνικά και σε αιφνιδιάζουν ευχάριστα. Σημαντικό είναι επίσης να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν και σε επηρεάζουν μένοντας μακριά από εμμονές και επιθετικές διαθέσεις που θα ενοχλήσουν. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο από τις 14/1 αντιλαμβάνεσαι πως ήρθε η ώρα να μπεις σε μία εσώτερη διαδικασία που αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Επιστροφές προσώπων του παρελθόντος θα σε προβληματίσουν και δεν αποκλείεται να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία σε πρόσωπα που έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου. Με τον Ήλιο να περνάει στον Υδροχόο το επικοινωνιακό σου προφίλ αναδεικνύεται. Ερωτικό παιχνίδι και κοινωνικότητα θα παίξουν ανανεωτικό ρόλο στην ψυχολογία σου.

TIP
Ο καλός προγραμματισμός θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς στις αυξημένες υποχρεώσεις, αποφεύγοντας τη γκρίνια που μπορεί να φέρει αναστάτωση στο συναδελφικό περίγυρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο έρωτας καθίσταται πρωταγωνιστής τον Ιανουάριο. Με τη Νέα Σελήνη, την Πανσέληνο, την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιο των ερωτικών σου σχέσεων επικεντρώνεσαι σε ότι σε ευχαριστεί και μπορεί να χαροποιήσει τον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου. Επανασυνδέσεις είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και θα σε βοηθήσουν να αναζωογονηθείς. Παράλληλα, πιθανό είναι να πάρεις αποφάσεις για το επόμενο βήμα στην αισθηματική σου ζωή αν η σχέση σου ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στις επιθυμίες σου. Ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο από τις 14/1 δυσκολεύει την καθημερινότητα, την επικοινωνία στον επαγγελματικό χώρο, την διεκπεραίωση γραφειοκρατικών υποχρεώσεων που μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Με απόλυτη ψυχραιμία προχώρησε σε αναθεωρήσεις χωρίς ένταση και διαπληκτισμούς.

TIP
Απόλαυσε κάθε ερωτική στιγμή που μπορεί να απογειώσει το πάθος στην σχέση σου χωρίς εγωκεντρισμό και υποκειμενισμό που θα δυσαρεστήσει τον άνθρωπό σου.

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Σημαντικές αλλαγές σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να προκύψουν μέσα στον Ιανουάριο. Η Νέα Σελήνη σου δίνει την ευκαιρία να ανοίξεις τα φτερά σου δημιουργώντας την δική σου οικογένεια ή τη δική σου επαγγελματική στέγη. Η Πανσέληνος σε καλεί να αναγνωρίσεις την προσωπική σου μεταμόρφωση μένοντας μακριά από νοοτροπίες και προκαταλήψεις που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή. Προσοχή, καθώς το παρασκήνιο δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε ρήξεις στον επαγγελματικό στίβο. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και διεκδικούν και πάλι να βρεθούν στο πλευρό σου. Αξιοποίησε την ευκαιρία που σου δίνεται για να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου και να διεκδικήσεις στον έρωτα αυτό που σου αξίζει.

TIP
Μην φοβηθείς αλλαγές και δύσκολες αποφάσεις που μπορεί αρχικά να σε ζορίσουν αλλά θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις τα φτερά σου και να περάσεις σε μία νέα περίοδο της ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σχέσεις με το οικογενειακό και το κοντινό περιβάλλον επαναπροσδιορίζονται μέσα στον Ιανουάριο. Η Νέα Σελήνη και η Πανσέληνος δημιουργούν επαγγελματικές ευκαιρίες που οφείλεις να αξιοποιήσεις. Θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα και δεν αποκλείεται να σηματοδοτήσουν ένα νέο κεφάλαιο σε επίπεδο συνεργασιών. Ξαφνικοί έρωτες θα ανανεώσουν την προσωπική σου ζωή. Να θυμάσαι μόνο τη ρευστότητα της περιόδου αποφεύγοντας να ανοίξεις την ψυχή σου ευθύς εξαρχής. Ο ανάδρομος Ερμής από τον Υδροχόο δυσκολεύει συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία καθώς καθυστερήσεις και εμπόδια είναι πιθανό να προκύψουν. Παρεξηγήσεις και ασυνεννοησία δεν αποκλείεται να ταλαιπωρήσουν οικογενειακές σχέσεις. Απόφυγε σημαντικές συζητήσεις που δεν θα τελεσφορήσουν όπως θα περίμενες.

TIP
Πρόσωπα από το παρελθόν επανέρχονται και σε ενθουσιάζουν καθώς σε βάζουν σε παιχνίδια μυαλού που σε ιντριγκάρουν και σου προκαλούν έντονα πάθη. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομικές υποθέσεις και αισθηματικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο τον Ιανουάριο. Είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις ασφαλής σε όλα τα επίπεδα επιδιώκοντας να διαμορφώσεις ένα περιβάλλον σταθερότητας γύρω σου. Η Νέα Σελήνη και η Πανσέληνος αναδεικνύουν βαθύτερες ανάγκες και ανασφάλειες. Παράλληλα όμως δίνουν ευκαιρίες σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο που μπορείς να αξιοποιήσεις υπέρ σου. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στον Υδροχόο από τις 14/1, δυσκολεύει η επικοινωνία με τον κοντινό περίγυρο. Καθυστερήσεις σε ταξίδια ή σε εμπορικές συμφωνίες θα σε ταλαιπωρήσουν πρόσκαιρα. Με τον Ήλιο να περνάει στον Υδροχόο νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να κοινωνικοποιηθείς, να βγεις, να διασκεδάσεις και να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που σου χαρίζουν γνώση και χαρά. 

TIP
Να θυμάσαι ότι το πείσμα και η αδιαλλαξία δεν δηλώνουν αυτοπεποίθηση αλλά ανασφάλεια. Αν θέλεις να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων, αξιολόγησε σωστά τον εαυτό σου και πίστεψε σε αυτόν. 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον Ιανουάριο και το απολαμβάνεις. Με τη Νέα Σελήνη, την Πανσέληνο, την ανάδρομη Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιό σου, επικεντρώνεσαι στις ανάγκες σου και σε αυτά που σε ευχαριστήσουν σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Αναθεωρήσεις επιθυμιών και αναγκών είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν. Παράλληλα νέες ευκαιρίες θα σε βοηθήσουν να ανατρέψεις την κοσμοθεωρία σου, όπως επίσης να προχωρήσεις στην ολοκλήρωση κύκλων σχέσεων και συνεργασιών πού μπορεί να είναι δύσκολη για σένα όμως θα είναι αναγεννησιακή. Ο Ερμής ανάδρομος στον Υδροχόο καθυστερεί τις εξελίξεις σε οικονομικές υποθέσεις και συνεργασίες. Προς το τέλος του μήνα επιστρέφει ανάδρομος στο ζώδιό σου τονίζοντας την ανάγκη για εσώτερη αναζήτηση. Η ενδοσκόπηση θα βοηθήσει στο να επιλέξεις άτομα και καταστάσεις που σε ικανοποιούν και καλύπτουν την ψυχή σου.

TIP
Ο εγωκεντρισμός και ο υποκειμενισμός θα είναι κακοί σύμβουλοι καθώς δεν θα σου επιτρέψουν να δεις αντικειμενικά την κάθε κατάσταση δυσαρεστώντας συνεργάτες και σύντροφο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εσωστρέφεια σε χαρακτηρίζει αρχικά τον Ιανουάριο καθώς έρχονται στην επιφάνεια βαθύτερες καταστάσεις και εκκρεμότητες του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν. Η Νέα Σελήνη και η Πανσέληνος οδηγούν σε αλλαγές σε ψυχολογικό και επαγγελματικό επίπεδο που δεν είναι εύκολες αλλά θα είναι απελευθερωτικές. Προσοχή, γιατί θα υπάρξουν παρασκηνιακές διεργασίες στον επαγγελματικό χώρο που θα φέρουν αναστάτωση. Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σου από τις 14/1 έχεις την ευκαιρία να κάνεις την ενδοσκόπησή σου και να εντοπίσεις επιλογές που δεν σε καλύπτουν. Προσπάθησε να περιορίσεις τον αυθορμητισμό που δεν θα σε βοηθήσει επικοινωνιακά σε συνεργασίες και προσωπική ζωή. Με τον Ήλιο να περνάει στο ζώδιό σου βγαίνεις στο προσκήνιο με δυναμισμό, αυτοπεποίθηση και θάρρος.

TIP
Πρόσωπα από το παρελθόν είναι πιθανό να διεκδικήσουν και πάλι μια θέση στο πλευρό σου. Απόφυγε σημαντικές αποφάσεις λόγω έντονης συναισθηματικής φόρτισης και αυταπατών. 

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Στόχοι και φιλικές σχέσεις επαναπροσδιορίζονται εντός του Ιανουαρίου καθώς δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για σημαντικές εξελίξεις. Η Νέα Σελήνη και η Πανσέληνος προμηνύουν νέες γνωριμίες και προτάσεις που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο σε ερωτικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ο αιφνιδιασμός και το πάθος είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που θα εκτοξεύσουν την ψυχολογία σου στα ύψη. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στον Υδροχόο από τις 14/1 η εσωστρέφεια εντείνεται. Εκκρεμότητες του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Μη διστάσεις να προχωρήσεις στην επίλυση τους  και να πάρεις ψυχολογικές ανάσες. Με τον Ήλιο να περνάει στον Υδροχόο η ανάγκη για μοναχικότητα γίνεται εντονότερη καθώς μπαίνεις σε μία περίοδο απολογιστικού χαρακτήρα. Το παρασκήνιο στον εργασιακό χώρο θα σε προβληματίσει έντονα.

TIP
Οι όμορφες στιγμές θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις κάθε εμπόδιο με αποφασιστικότητα καθώς πρόσωπα που σε αγαπούν σε στηρίζουν σε κάθε σου επιλογή. 

Διάβασε ακόμη: Οι Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις από τη Σμάρω Σωτηράκη

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet