Οι θάνατοι των τριών κοριτσιών στην Πάτρα έχουν συγκλονίσει το Πανελλήνιο και όλοι παρακολουθούν τις εξελίξεις με κομμένη την ανάσα.

Τις τελευταίες μέρες οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αρχές σύντομα θα προχωρήσουν σε συλλήψεις.

Την ίδια ώρα η μητέρα των κοριτσιών Ρούλα Πισπιρίγκου είναι κλεισμένη στο σπίτι της, ενώ μιλώντας στην εφημερίδα “Πελοπόννησος» ξέσπασε λέγοντας μεταξύ άλλων: «Θα μου πει και μένα κάποιος τι έκανα; Κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι έκανα κακό στα παιδιά μου θα μου πουν πώς και πότε; Ποτέ μα ποτέ. Αυτή είναι η αλήθεια. Τι να μου πουν;».

Το πρωί της Πέμπτης (24/3) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου παρουσιάστηκαν δηλώσεις του πατέρα των τριών κοριτσιών, Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος θεωρεί ότι όλα όσα προβάλλονται έχουν ανακρίβειες.

«Περιμένουμε τα αποτελέσματα… Όλα όσα ακούγονται είναι ανακρίβειες. Ακούω τη δική σας εκδοχή, των δημοσιογράφων, πίσω από ψεύτικες μαρτυρίες, κρυμμένα πρόσωπα και αλλοιωμένες φωνές» είναι η δήλωση που ο Μάνος Δασκαλάκης ζήτησε να μεταφερθεί. Η δημοσιογράφος που συνομίλησε μαζί του είπε πως η ψυχολογική του κατάσταση δεν είναι η καλύτερη, της έδωσε την εντύπωση πως είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία όρεξη για ζωή και αποκάλυψε πως ο ίδιος δεν θέλει να πει τίποτα σε σχέση με το πως είναι σήμερα η επαφή του με την μητέρα των παιδιών του Ρούλα Πισπιρίγκου.

Τα τρία κορίτσια από την Πάτρα έφυγαν από τη ζωή μέσα σε δυόμιση χρόνια και προς το παρόν παραμένουν άγνωστα τα αίτια των θανάτων.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet