Η υπόθεση στη Πάτρα με τον θάνατο των τριών κοριτσιών που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, βρίσκεται στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες, καθώς οι εξελίξεις είναι πολλές.

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν τις επόμενες ημέρες ίσως υπάρξουν και συλλήψεις, αφού οι Αρχές έχουν βρει πολλά στοιχεία για τους μυστήριους θανάτους των κοριτσιών στην Πάτρα.

Ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας, Γρηγόρης Λέων, μίλησε στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» και τόνισε πώς από τη στιγμή που έχουν ολοκληρωθεί η νεκροψία-νεκροτομή και οι ιστολογικές εξετάσεις και του τρίτου παιδιού και αναμένεται ένας επανέλεγχος των τοξικολογικών εξετάσεων, πλέον δε μένει πάρα πολύ δρόμος.

«Έχουμε τρία περιστατικά που μπορεί ή όχι να συνδέονται μεταξύ τους. Τα δύο πρώτα φαίνονται ότι συνδέονται ως προς τα ευρήματα, όπως προκύπτει από τις ιστολογικές και τοξικολογικές και το σύνολο των εξετάσεων, οι οποίες έχουν ολοκληρωθεί. Οι αιτίες όμως επαναξιολογούνται. Σε ό,τι αφορά στον τρίτο θάνατο, μπορεί να συνδέεται με κάποιο τρόπο και αυτός με τα προηγούμενα δύο περιστατικά, μπορεί όμως να υπάρχει και κάτι ξεχωριστό. Αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι στο τρίτο παιδί, στο ενδιάμεσο της νοσηλείας, είχαμε μια εγκεφαλοπάθεια ανοξυγοναιμική, ένα ισχαιμικό στον εγκέφαλο», υποστήριξε για τον θάνατο των κοριτσιών στην Πάτρα ο Γρηγόρης Λέων.


Μάνος Δασκαλάκης: Τι διαψεύδει ο πατέρας των κοριτσιών

Από την πλευρά του ο Μάνος Δασκαλάκης, θέλησε να διαψεύσει κάποια πράγματα που ακούστηκαν στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ”. Έτσι, μέσα από την εκπομπή «SUPER Κατερίνα» έκανε τη διάψευσή του τονίζοντας ότι η Ρούλα δεν είχε σηκώσει ποτέ χέρι στα παιδιά τους.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet