Ένα μεγάλο μέρος του χεριού μας αποτελείται από τον τρικέφαλο τον οποίο τείνουμε πολύ συχνά να παραμελούμε! Εάν γυμνάζεις τους δικεφάλους σου δεν σημαίνει ότι ταυτόχρονα γυμνάζονται και οι τρικέφαλοί σου. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τη χαλάρωση στην περιοχή. Ένα δυνατό και σφριγηλό χέρι χρειάζεται δυνατούς τρικέφαλους!

Οι τρικέφαλοι δεν είναι απλά οι… άλλοι μύες του χεριού, στους οποίους δίνεις σημασία αφού φροντίσεις τους δικέφαλους. Αντιθέτως είναι εξίσου σημαντικοί και αυτοί που θα συμβάλουν καθοριστικά ώστε τα χέρια σου να έχουν την εμφάνιση που επιθυμείς. 

Δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης – αν και δεδομένα δουλεμένοι τρικέφαλοι συσφίγγουν το μπράτσο – αλλά και μυϊκής ενδυνάμωσης μιας πολύ σημαντικής ομάδας. Τους χρειάζεσαι σε ό,τι κάνεις καθημερινά, από τα σπρώξεις μια πόρτα, μέχρι να σηκώσεις τους αλτήρες μακριά από το σώμα σου ή να κάνεις σανίδα και handstand.

Η Pilates Instructor Μαρία Κοκώνη μας δείχνει ασκήσεις που θα γυμνάσουν τον τετρακέφαλο θα εξαφανίσουν τα «παχάκια» που μπορεί να έχουμε κάτω από το χέρι μας. Ενεργοποιώντας και τονώνοντας τις περιοχές αυτές επιτυγχάνουμε το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. Ολοκλήρωσε με ισορροπημένη διατροφή και το τοπικό λίπος θα εξαφανιστεί!

Δες ακόμη τα βίντεο: Πρήξιμο στην κοιλιά: 3 ασκήσεις και 3 tips για να απαλλαγείς άμεσα!

Οι 2 σε 1 ασκήσεις για σφιχτούς γλουτούς και δυνατή μέση! 

5 ασκήσεις & 5 tips για να αυξήσεις το μεταβολισμό σου! 

Κάνεις καθιστική ζωή; Αυτές οι 6 ασκήσεις από την Pilates instructor θα σε σώσουν

5 ασκήσεις για κοιλιά- πλάκα (και χωρίς να κουραστείς)

Μαρία Κοκώνη, Pilates & Clinical Pilates Instructor, https://www.instagram.com/aria.kk/

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet