Προσμονή, απόδραση από τις κοινωνικές συμβάσεις, διάθεση για κάτι καινούργιο! Όποιο κι αν είναι το κίνητρό σου, οι φαντασιώσεις είναι το πλέον αποδεκτό αφροδισιακό σε μια ερωτική σχέση. Το αν είναι ηθικές ή ανήθικες εξαρτάται από τις εμπειρίες σου και του συντρόφου σου!

Οι περισσότερες φαντασιώσεις μας κρύβονται σε πράγματα που δεν θα θέλαμε στα αλήθεια να δοκιμάσουμε. Το αποτέλεσμά τους πάντως στην ερωτική μας ζωή έχει θετικό πρόσημο. Όσο περισσότερο φαντασιωνόμαστε τόσο αυξάνεται η ερωτική μας επιθυμία. Η φαντασίωση και ο αυνανισμός πάνε μαζί. Πολλοί από εμάς έχουν μία «σίγουρη» φαντασίωση που μας εγγυάται οργασμό.

Για να μπορέσεις να ζήσεις όσο πιο απελευθερωμένα τις φαντασιώσεις σου και να ευχαριστηθείς τη σεξουαλική επαφή στο έπακρο υπάρχουν 4 κλειδιά για να κάνεις το πιο «φανταστικό» σεξ της ζωής σου.

1. Απενοχοποιήσου

Οι φαντασιώσεις όχι μόνο είναι απολύτως υγιείς για μια σχέση αλλά μπορούν και να τη σώσουν. Αυτό είναι φυσικό γιατί εμπλουτίζουν το ερωτικό παιχνίδι χωρίς να πληγώνουν ή να προσβάλουν τον άλλο. Πολλοί σεξολόγοι τις συστήνουν. Εάν όμως παρατηρήσεις ότι πλάθεις συνέχεια το ίδιο σενάριο τότε μάλλον η σχέση πάσχει από μονοτονία.

2. Κράτα κάποιες φαντασιώσεις για εσένα μόνο

Το να δοκιμάσεις να τις συζητήσεις με τον σύντροφό σου μπορεί να είναι δίκοπο μαχαίρι: μπορεί να σώσει τη σχέση σου αλλά μπορεί και να την καταστρέψει. Ειδικά αν δεν γνωρίζεις καλά τον άλλο απέφυγε να συζητήσεις κάτι τόσο προσωπικό. Αυτό που για σένα είναι φυσιολογικό για εκείνον μπορεί να είναι απαγορευμένο. Μην υποθέτεις ότι επειδή κάτι σε ερεθίζει, ερεθίζει και τον άλλο. Οι άντρες δυσκολεύονται μερικές φορές να αποδεχτούν τις φαντασιώσεις των συντρόφων τους γιατί νομίζουν ότι είναι συνηθισμένο να παραπονιούνται οι γυναίκες για τη σεξουαλική τους ζωή. Αν τελικά αποφασίσεις να μοιραστείς τη φαντασίωσή σου φρόντισε όλο αυτό να θυμίζει ερωτικό παιχνίδι!

φαντασιώσεις

3. Γκρέμισε τα ταμπού

Όλοι μας έχουμε ερωτικά όνειρα με άτομα του ίδιου φύλου χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι το ιδιαίτερο για τη σεξουαλικότητά σου! Εάν θεωρείς πως αυτό θα σου προσφέρει μία όμορφη σεξουαλική εμπειρία τότε κάνε το άφοβα!

4. Αναζήτησε έμπνευση!

Πολλοί από εμάς συνηθίζουμε να καταπιέζουμε τις φαντασιώσεις μας από ντροπή ή εξαιτίας «ηθικών φραγμών». Ίσως δεν είσαι τόσο δημιουργική όσο άλλοι άνθρωποι και δυσκολεύεσαι να πλάσεις ιστορίες. Μπορείς να αρχίσεις να παρακολουθείς ταινίες ερωτικού περιεχομένου που σίγουρα θα εξάψουν τη φαντασία σου!

Διάβασε επίσης: 6 foreplay tips για να τον τρελάνεις

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet