Γενικά υπάρχουν πολλοί μύθοι γύρω από την επαφή και φυσικά η στοματική δεν αποτελεί εξαίρεση. Λέγονται πολλά που μπορεί ανά διαστήματα να σε μπερδέψουν και να σε φέρουν σε δύσκολη θέση! Δεν χρειάζεται! Σου καταρρίπτουμε τους 7 μύθους

Μύθος 1: Οι άντρες θέλουν να τελειώνουν στο στόμα της κοπέλας

Ερεθιστικό μεν, όχι απαραίτητο δε. Καλό είναι να ξεκαθαριστεί αυτή η λεπτομέρεια, καθώς έχει επικρατήσει η άποψη πως εκεί κρύβεται όλο το μυστικό της απόλαυσης των αντρών, κατά την κορύφωσή τους. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που παίζουν μεγαλύτερο ρόλο.

Μύθος 2: Το deep throating είναι απαραίτητο

Κατά τη διάρκεια του στοματικού, αυτό που πραγματικά ερεθίζει έναν άντρα, είναι η απόλαυση στα μάτια της παρτενέρ του. Αν αυτή επιτευχθεί, δεν έχει την παραμικρή σημασία ούτε τα εκατοστά διείσδυσης, ούτε το σημείο εκσπερμάτωσης. Απλά πράγματα.

Μύθος 3: Δεν υπάρχουν στάσεις στο στοματικό

Μια άποψη που πιστεύουν πάρα πολλοί. Ολόκληρο Kama Sutra έχει βγει με ό,τι στάση μπορείς να φανταστείς: 69, πλάγια, όρθια ξαπλωτά και δε συμμαζεύεται…  

στοματική

Μύθος 4: Το στοματικό δεν είναι κέρατο

Είμαστε βέβαιοι πως το έχετε ακούσει τουλάχιστον 10 φορές στη ζωή σας, για να μην πούμε ότι το έχετε χρησιμοποιήσει ως επιχείρημα, άλλες τόσες. Τα πράγματα ωστόσο, είναι πολύ απλά. Με το στοματικό σεξ έρχεσαι σε οργασμό, μπορείς να κολλήσεις ΣΜΝ κι εκφράζεις τον πόθο σου για κάποιον/α. Συνεπώς, ναι, είναι σεξ. Κανονικότατο.

Μύθος 5: Δεν υπάρχει σεξ χωρίς στοματικό

Το στοματικό, ούτε είναι, ούτε πρόκειται να γίνει προαπαιτούμενο σε οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή. Μπορείς να το κάνεις αν θέλεις, όποτε θέλεις! Αν δεν υπάρξει στοματικό sex δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρξει επαφή

Μύθος 6: Αν δεν τελειώσει ο άντρας αμέσως, η γυναίκα δεν είναι αρκετά καλή

Αυτός κι αν είναι μύθος. Το εάν κάποιος τελειώνει γρήγορα ή αργά στο στοματικό sex δεν έχει να κάνει με το πόσο καλή είσαι. Οκ μετράει και αυτό όμως δεν είναι το νούμερο ένα χαρακτηριστικό.

Μύθος 7: Τα χέρια πρέπει να μένουν «εκτός παιχνιδιού»

Όχι βέβαια! Το γεγονός πως για κάποιες στιγμές κατά τη διάρκεια του στοματικού, καλό είναι να μη συμμετέχουν τα χέρια της κοπέλας, δε σημαίνει πως αυτό πρέπει να συνεχιστεί για πολύ. Διαφορετικά η φάση καταντά μονότονη και βαρετή. Αλλαγή τακτικής λοιπόν!

Διαβάστε ακόμα: Πρώτη επαφή μετά από μια μακροχρόνια σχέση; Δες πως θα χαλαρώσεις

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet