Δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που θα φάει κόλλημα με έναν τύπο που δεν τη θέλει! Θα γνωρίσεις πολλά «καλά παιδιά» τα οποία θα ερωτευτείς και θα νομίζεις πως είναι οι ιδανικοί για εσένα, εκείνοι όμως δεν θα έχουν το ίδιο ενδιαφέρον! Αυτόν που δεν μπορούμε να έχουμε, αυτόν θέλουμε! Νόμος! Είναι μια φάρσα που μας κάνει το σύμπαν, μάλλον!

Μπορεί να έχει να σου απαντήσει δυο μέρες, μπορεί να απαντάει μονολεκτικά, μπορεί να σε αποφεύγει με δικαιολογίες αλλά εσύ εκεί… βράχος! Θα σου πω ένα μυστικό: αν σε θέλει, φαίνεται! Χώνεψέ το, κατάπιε το και πάμε παρακάτω. Και στην τελική τι είχαμε- τι χάσαμε! Όλες έχουμε παρακαλέσει (μην λες ψέματα!), όμως υπάρχουν τρόποι να φύγεις με το κεφάλι ψηλά και να ξεκολλήσεις!

κόλλημα

Απομυθοποίηση τώρα!

Δεν είναι τέλειος. Ούτε ό,τι κάνει είναι γοητευτικό! Οπότε σταμάτα να το βλέπεις έτσι! Όταν μας αρέσει κάποιος, έχουμε την τάση να τον εξιδανικεύουμε και να παρακάμπτουμε τα ελαττώματά του. Τώρα πρέπει να κάνεις focus σε αυτά και να σταματήσεις να τον βλέπεις απλά υπέροχο!

Ξεκίνα να κόβεις γέφυρες επικοινωνίας

Κόψε τα πολλά-πολλά! Είναι δύσκολο και σε τρώει το ξέρω! Όμως πρέπει να σταματήσεις να του μιλάς τόσο ή να επιδιώκεις να τον δεις τυχαία ή στοχευμένα. Κάνε λίγο στην άκρη αν έχετε κοινές παρέες και σταμάτα να ρωτάς γι’ αυτόν που είναι και τι κάνει. Επιπλέον σταμάτα να του κάνεις stalking στα social media και κυρίως να διαβάζεις παλιές συνομιλίες!

Διάλεξε «εσένα»!

Είσαι πολύ σημαντικότερη από τον οποιονδήποτε «τυχαίο» τύπο έρθει στη ζωή σου. Μην κάθεσαι να χαλάς την ψυχολογία σου για τον καθένα και προσπάθησε να τα βρεις με τον εαυτό σου. Δεν «φταις» εσύ που δεν σε θέλει – απλά δεν είναι αμοιβαία τα συναισθήματα! Δεν σημαίνει ότι υστερείς κάπου ή ότι δεν είσαι αρκετά καλή. Κάτσε λίγο μόνη σου να ηρεμήσεις και να ανακαλύψεις εκ νέου ποια είσαι και τι θέλεις από τη ζωή σου!

κόλλημα

Απασχολήσου

Κράτα τον εαυτό σου απασχολημένο! Όπως γίνεται και με έναν χωρισμό, καλό είναι όταν έχεις ένα crush που δεν σε θέλει, να βρίσκεις τρόπους να ξεχνιέσαι! Το top 2 είναι: δουλειά- φίλοι! Κάτσε δούλεψε (είναι γνωστό- όταν η προσωπική σου ζωή καταρρέει, παίρνεις προαγωγή) και κανόνιζε καφέδες και ποτά με τους φίλους σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να μην τον σκέφτεσαι συνέχεια. Μην του αφιερώνεις χρόνο που εκείνος δεν αφιερώνει σίγουρα σε εσένα!

Μην αυταπατάσαι

Ίσως το πιο δύσκολο πράγμα που πρέπει να κάνεις. Να αντιμετωπίσεις τη σκληρή αλήθεια κι αυτή είναι να συνειδητοποιήσεις βαθιά μέσα σου ότι δεν σε θέλει, δεν σε βλέπει σοβαρά και απλά επιβεβαιώνει το εγώ του. Δεν είσαι η μοναδική του αγάπη, απλά βολεύεται με το να σου χρυσώνει το χάπι και να σε κάνει να τον θέλεις περισσότερο. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια! Εάν είσαι οκ με αυτό κάτσε, αλλά σε βάθος χρόνου να είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες που θα έχει αυτή η συμπεριφορά στην αυτοεκτίμησή σου.

Διάβασε ακόμη: «Δεν είσαι σαν τις άλλες!»: Οι ατάκες που έχουμε σιχαθεί να ακούμε!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet