Την Πέμπτη, 23 Ιουνίου, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο των Διδύμων, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 18 Ιουλίου. Αυτή είναι μία καλή περίοδος που προσφέρεται για ευχάριστες εκδρομές και μετακινήσεις, για επαφές με σκοπό τη διασκέδαση, για φλερτ που απαραιτήτως πρέπει να συνοδεύονται από παιχνίδια μυαλού, για καινούργιες γνωριμίες. Εν ολίγοις η περίοδος αυτή προσφέρεται για καλοκαιρινές χαρές και απολαύσεις.

Μέσα σε ένα καλοκαίρι που κάθε άλλο παρά ευχάριστο είναι, με πολλές πιέσεις και εντάσεις που έχουν προηγηθεί και έπονται στα τέλη Ιουλίου – αρχές Αυγούστου, αυτή η περίοδος με την Αφροδίτη στους Διδύμους, αποτελεί μια όαση χαράς και ανάπαυλας. Καλό είναι να την αξιοποιήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε, να επιδιώξουμε τη χαρά, να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Ας ξοδευτούμε για να χαρίσουμε στους εαυτούς μας ένα καλό θέαμα, μια εκδρομή, παιχνίδια στη θάλασσα, εξόδους με τις παρέες μας. Ας φλερτάρουμε κι ας παίξουμε διεγερτικά παιχνίδια είτε με το ταίρι μας για να αναβιώσουμε τις πρώτες στιγμές της γνωριμίας μας, είτε με αυτό το πλάσμα που θα κεντρίσει την προσοχή μας. Ας χαρούμε!

Ας δούμε σε ποιον τομέα μας ευνοεί η Αφροδίτη από τους Διδύμους, ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο μας:

ΚΡΙΟΣ: Πολλές επαφές, ταξίδια, εκδρομές και φλερτ, πλαισιώνουν τη ζωή σου αυτή την περίοδο και σου χαρίζουν χαμόγελα. Η περίοδος είναι καλή για να κάνεις τις διακοπές σου και να ερωτευτείς. Πρόσεξε μόνο μην το παρακάνεις με τα έξοδα και δυσκολευτείς στη συνέχεια.

ΤΑΥΡΟΣ: Αξιοποίησε τις ευκαιρίες αυτής της περιόδου για να νιώσεις ασφάλεια, τόσο σε συναισθηματικό επίπεδο όσο και οικονομική. Αξίζει να μπεις στη δράση για να αυξήσεις τη ρευστότητά σου. Το τοπίο στην προσωπική σου ζωή θα είναι σαφώς πιο ήρεμο χωρίς πολλές αναταράξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πανηγύρι! Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου όλα τα σενάρια δημιουργίας και εξέλιξης μιας ερωτικής σχέσης είναι πιθανά και θα συμβεί αυτό που ταιριάζει στον προσωπικό σου χάρτη. Αυτή είναι η καλύτερη περίοδος του καλοκαιριού για να κάνεις τις διακοπές σου και να τις χαρείς στο έπακρον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μυστικούς έρωτες ή απολαύσεις αποκλειστικά για δύο μακριά από όλους και όλα εγκυμονεί αυτή η περίοδος. Παράλληλα, είναι πιθανό να αυξηθούν τα έσοδά σου, να πάρεις ένα ποσόν ή να κάνεις μία αγοραπωλησία που θα σε απαλλάξει από οικονομικά άγχη. 

ΛΕΩΝ: Οι φίλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο για εσένα αυτή την περίοδο καθώς θα περάσεις καλά μαζί τους, θα διασκεδάσεις, θα ανανεωθείς και αυτό θα έχει αντίκτυπο στην ερωτική σου σχέση. Είναι πιθανό να σου γνωρίσουν το άτομο που θα σου κλέψει την καρδιά. Οι στόχοι σου ευοδώνονται με περισσότερη ευκολία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα κάνεις έντονη κοινωνική ζωή και θα περάσεις καλά, ακόμη και στο πάρτι της εταιρείας που συνήθως είναι βαρετό. Τα φλερτ και οι ενδιαφέρουσες γνωριμίες μπορεί να κρύβονται στα πιο απίθανα μέρη. Οι επαγγελματικές επαφές και συζητήσεις αυτής της περιόδου θα είναι αποδοτικές.

ΖΥΓΟΣ: Τα ταξίδια, τα φλερτ, η διασκέδαση και, γενικά όλα αυτά που ταιριάζουν απόλυτα με την εποχή, είναι στο πρόγραμμα. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και αξιοποίησε τις περιστάσεις! Ευνοούνται οι επαφές με το εξωτερικό και οτιδήποτε σχετίζεται με επιμόρφωση είτε είσαι από την πλευρά του διδάσκοντος είτε είσαι σπουδαστής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η λίμπιντο σου ανεβαίνει και μαζί της αυξάνεται ο μαγνητισμός σου και η γοητεία σου. Το πάθος είναι κυρίαρχο αλλά να προσέχεις γιατί μαζί του εκδηλώνεται και η παθολογία υπό μορφή ζήλιας, κτητικότητας, συναισθηματικών χειρισμών που δέον όπως αποφεύγονται… 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι σχέσεις σου, επαγγελματικές και προσωπικές, σου δίνουν την ευχαρίστηση και την αποδοχή που σου αναλογεί. Όλα τα σενάρια για το επόμενο βήμα στην προσωπική σου ζωή ή για μία άψογη συνεργασία είναι στο πρόγραμμα και θα συμβεί το συμβατό προς τον προσωπικό σου χάρτη. Χαρά και επιβεβαίωση θα πάρεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η καθημερινότητά σου γίνεται σαφώς πιο ευχάριστη. Τώρα θα είναι πιο εύκολο να μειώσεις τις ώρες που υπηρετείς τα πρέπει και τη δουλειά σου για να αυξήσεις τις ώρες καλοκαιρινών απολαύσεων και παιχνιδιών. Αν αναλάβεις ένα καινούργιο project, θα στεφθεί από επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έρωτας και δημιουργικότητα! Χαμόγελα και καλύτερη διάθεση! Κερδίζεις στο ερωτικό παιχνίδι, φλερτάρεις με πολύ περισσότερα ποσοστά επιτυχίας, χαίρεσαι τη ζωή και το καλοκαίρι σου. Θα νιώσεις υπερηφάνεια και χαρά από τις δημιουργικές σου ιδέες και από τις επιτυχίες των παιδιών σου. 

ΙΧΘΥΕΣ: ‘Ερωτας κεκλεισμένων των θυρών και απολαύσεις για δύο! Οι διακοπές στο πατρικό σου θα σου δώσουν χαρά και συναισθηματική ασφάλεια. Θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου, προωθούνται με περισσότερη ευκολία.

Διάβασε ακόμη: Οι αστρολογικές προβλέψεις 18- 24 Ιουνίου

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet