Την Πέμπτη 4 Αυγούστου ο Ερμής περνάει στην Παρθένο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 26/8. Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που συνδέει τα πάντα! Είναι το διάμεσο πουν ενώνει τα κομμάτια μας και μας επιτρέπει να τα αντιληφθούμε. Ο Ερμής είναι ο φορέας που καθορίζει τον τρόπο σκέψης μας αφού πρώτα έχει συνδέσει τα επί μέρους στοιχεία είτε αυτά αφορούν τη σχέση μας με τον εαυτό μας, είτε τις σχέσεις μας με τους άλλους είτε ακόμη και τη σχέση μας με το Θείο.

Η Παρθένος είναι το ζώδιο που ο Ερμής κυβερνά, το περιβάλλον στο οποίο βρίσκει πρόσφορο έδαφος για να εκφράσει τις ιδιότητές του. Είναι το περιβάλλον της διάκρισης όπου ο Ερμής μας επιτρέπει να διαχωρίσουμε την ήρα από το σιτάρι, το γόνιμο από το άγονο, το σωστό από το λάθος. Είναι το ζώδιο της ανάλυσης, της λεπτομέρειας, της καθημερινότητας, της υπηρεσίας. Μέσα σε αυτό ο Ερμής μας επιτρέπει να αναπτύξουμε τη στείρα λογική, να δούμε τα πράγματα ορθολογιστικά, να πάρουμε αποφάσεις για το πώς θα διαμορφώσουμε το πλαίσιο της καθημερινότητάς μας έτσι ώστε να είναι λειτουργικό και αποδοτικό για εμάς.

Ας αξιοποιήσουμε τον Ερμή από την Παρθένο καθώς μέσα σε ένα καλοκαίρι με σκληρές ειδήσεις, με αδυσώπητη καθημερινότητα και με πολλές εντάσεις, μερικές δόσεις ορθολογισμού είναι απαραίτητες για να κατανοήσουμε, να κρίνουμε, να διαχωρίσουμε τη θέση μας, να αποφασίσουμε.

Ας δούμε πώς θα μας επηρεάσει ο Ερμής, ανάλογα με ζώδιο και τον ωροσκόπο μας:

ΚΡΙΟΣ: Καιρός για αποφάσεις που σχετίζονται με την ευεξία, την υγεία, τη σωματική σου άσκηση και τη διατροφή. Είναι πιθανό να συζητάς για δουλειές, ακόμη και εν μέσω διακοπών. Μια επαγγελματική αρχή μπορεί να αποδώσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα βρίσκουν πρόσφορο έδαφος να εκφραστούν και να σου δώσουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα φλερτ και στις καλοκαιρινές παρέες. Καλή περίοδος για να συζητήσεις, να ξεκαθαρίσεις και να γεφυρώσεις αποστάσεις με το ταίρι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θέματα ακίνητης περιουσίας, ίσως και διαμονής στις θερινές σου διακοπές, θα σε απασχολήσουν αυτή την περίοδο. Πιθανώς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το πώς θα διαχειριστείς οικογενειακές υποθέσεις ή κληρονομικά που σχετίζονται με ακίνητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα εκφράζονται με τον καλύτερο τρόπο. Κερδίζεις πόντους στις παρέες, στα φλερτ, στις επαφές σου και κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις και σχέσεις. Καλή περίοδος για ταξίδια και διακοπές.

ΛΕΩΝ: Οι οικονομικές σου υποθέσεις κλέβουν ένα μεγάλο μέρος της σκέψης σου καθώς θέλεις να πάρεις αποφάσεις για το πώς θα αυξήσεις τη ρευστότητά σου και συνεπώς ποιες επαγγελματικές επιλογές να κάνεις. Οι συζητήσεις για αυξήσεις ή παροχές είναι στο πρόγραμμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η καλοκαιρινή ανάπαυλα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς χωρίς επηρεασμούς και να πάρεις τις αποφάσεις σου για το πώς θα κινηθείς από εδώ και εμπρός. Καιρός να σκεφτείς με γνώμονα τις ανάγκες σου και όχι τις ανάγκες των άλλων. Επικοινωνιακά κερδίζεις και αυξάνεις τις πιθανότητες για νέες γνωριμίες, επαγγελματικού ή προσωπικού χαρακτήρα.

ΖΥΓΟΣ: Αναπολείς το παρελθόν καθώς έρχονται συνεχώς εικόνες στο μυαλό σου. Καλό θα ήταν να μην προσκολλάσαι στο παρελθόν αλλά να το χρησιμοποιήσεις ως την εμπειρία που θα συμβάλλει στο παρόν σου και θα σε οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι παρέες, οι φίλοι, οι συνεργάτες σου σε επιβεβαιώνουν με λόγια και πράξεις και νιώθεις πολύ καλά ανάμεσά τους. Καλή περίοδος για διακοπές αλλά και για να βάλεις στόχους τόσο για τη δουλειά σου όσο και για την προσωπική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Περίοδος πιο έντονης κοινωνικής ζωής και πολλών δραστηριοτήτων. Οι συζητήσεις περί καριέρας ή οι σκέψεις για το πώς θα διευθετηθούν σοβαρές επαγγελματικές υποθέσεις θα γίνονται ακόμη και εν μέσω διακοπών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ταξίδια, εκδρομές, παρέες και διασκέδαση υπόσχεται ο Ερμής στην Παρθένο. Επικοινωνιακά κερδίζεις έδαφος στα φλερτ. Οι επαφές με το εξωτερικό, είτε για δουλειά είτε για σπουδές, αποδίδουν καρπούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχεις τη διάθεση για εκμυστηρεύσεις αλλά πρέπει να κάνεις τη σωστή επιλογή ατόμων για να μη σε εκθέσουν αργότερα. Επίσης, ένα οικονομικό θέμα με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά, είναι πιθανό να σε απασχολήσει αγχωτικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Πολλές επαφές, νέες γνωριμίες, πολλές δοσοληψίες και φλερτ εγκυμονεί ο Ερμής από την Παρθένο. Να προσέχεις, ωστόσο, γιατί όσο εύκολο είναι να κερδίσεις τις εντυπώσεις άλλο τόσο εύκολο είναι να χάσεις το μέτρο και να πεις πράγματα που δεν θα έπρεπε.

Διάβασε ακόμη: Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα Αυγούστου από τη Σμάρω Σωτηράκη

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet