Την Πέμπτη, 10 Μαρτίου ο Ερμής περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων όπου θα παραμείνει μέχρι τις 27 του μήνα. Σε αυτό το διάστημα η στείρα λογική πάει περίπατο και τη θέση της παίρνει το συναίσθημα. Οι σκέψεις, οι συνειρμοί, οι αποφάσεις είναι εμποτισμένες στις συναισθηματικές μας διακυμάνσεις. Εν ολίγοις καταλύεται η διάκριση, πράγμα επικίνδυνο, ιδιαίτερα αν οι ελιγμοί και οι συναλλαγές που πρέπει να κάνουμε είναι σημαντικοί για τις εξελίξεις στη ζωή μας.

Η αλήθεια είναι ότι σε μία τέτοια περίοδο σαν αυτή που ζούμε με τον φόβο να ελλοχεύει στο συλλογικό ασυνείδητο, ο Ερμής από τους Ιχθείς αφήνει το πεδίο ελεύθερο για να κατακλυστούμε από αρνητικές σκέψεις, από φοβίες, από άγχος.

Ωστόσο, ο Ερμής στο ζώδιο της ολότητας, της αλληλεγγύης, της φιλευσπλαχνίας και της προσευχής μπορεί να αποδώσει απρόσμενους καρπούς αν στρέψουμε τις σκέψεις μας προς αυτή την κατεύθυνση. Ας καταπολεμήσουμε τις υποσυνείδητες, φοβικές σκέψεις. Ας στραφούμε ενσυνείδητα στην ιδέα της προσφοράς, ας κάνουμε θετικές σκέψεις, ας προσευχηθούμε, ας διαλογιστούμε. Ας αφήσουμε την πίστη και την ωραιότητα να μας δονήσουν συναισθηματικά κι ας κάνουμε ό,τι πιο θετικό απορρέει από το είναι μας να μεταμορφωθεί σε σκέψεις και αποφάσεις.

Η επίδραση του Ερμή σε κάθε ζώδιο και ωροσκόπο είναι:

ΚΡΙΟΣ: Πολλά όνειρα, συναισθηματική υπερχείλιση. Μην δίνεις λαβές να σε κουτσομπολέψουν πίσω από την πλάτη σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Ανάγκη συνεύρεσης και επικοινωνίας με φίλους, νέοι στόχοι με σκοπό τη συναισθηματική σου ευφορία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πολλές σκέψεις και συζητήσεις επί κοινωνικών θεμάτων και στη δουλειά. Αναλαμβάνεις ευθύνες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τάσεις φυγής από τη σημερινή σου πραγματικότητα οδηγούν σε ταξίδια και φιλοσοφικά σχέδια.

ΛΕΩΝ: Βαθυστόχαστες σκέψεις και εκ βαθέων συζητήσεις. Καλό είναι να κατανικήσεις τους φόβους σου, αξιοποιώντας τα ταλέντα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Άφησε στην άκρη τον επικριτικό εαυτό σου και προσπάθησε να δεις τους άλλους με ενσυναίσθηση. Μόνο έτσι θα επικοινωνήσεις καλύτερα και θα σώσεις σχέσεις που κινδυνεύουν.

ΖΥΓΟΣ: Έρχονται στην επιφάνεια άγχη που αφορούν στη ζωή, στο μέλλον, στην καθημερινότητά σου. Καλό είναι να βάλεις περισσότερες δόσεις λογικής για να τα αντιμετωπίσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ερωτική σου ζωή εμποτίζεται με περισσότερες δόσεις ρομαντισμού. Μην κρύβεις τα συναισθήματά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συναισθηματικές εξάρσεις, με τα θετικά και αρνητικά τους, στην οικογενειακή εστία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κατακλύζεσαι από εξομολογητική διάθεση προς άτομα που αγαπάς και τα νιώθεις σημαντικά για εσένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρόσεχε στις συναλλαγές σου. Χρήμα και συναίσθημα είναι κακός συνδυασμός. Δυστυχώς, σχεδόν πάντα, το συναίσθημα χάνει.

ΙΧΘΥΕΣ: Προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και αξιοποίησε τις ιδέες σου, ιδιαίτερα αν αφορούν σε αλληλέγγυες δραστηριότητες.

Διάβασε ακόμα: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 7 με 13 Μαρτίου

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet