ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ερμή να περνάει στους Ιχθύς εντείνεται η εσωστρέφεια και η κυκλοθυμία. Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και σε απασχολούν έντονα. Καλά θα κάνεις να συγκεντρωθείς σε κάθε τι με το οποίο καταπιάνεσαι καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς σε λάθη και παραλείψεις που θα σε εκθέσουν. Γραφειοκρατικές εκκρεμότητες μπορούν να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γι’ αυτό αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Η σύνοδος του Ηλίου με τον Ποσειδώνα στο τέλος της εβδομάδας εντείνει τις ευαισθησίες και σε οδηγεί στην μοναχικότητα. Σημαντικό είναι να μη βουλιάξεις σε απωθημένα και ενοχές που επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Ο εσωτερισμός και ο διαλογισμός θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις και να διακρίνεις τις καταστάσεις που σε απασχολούν με απόλυτη αντικειμενικότητα. 

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής μετακινείται στους Ιχθύς και σε παροτρύνει να εκφράσεις πρωτότυπες σκέψεις και προτάσεις στις ομάδες που εμπλέκεσαι. Παράλληλα είναι σημαντικό για εσένα να επικοινωνήσεις με πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον καθώς νιώθεις ότι μπορούν να αντιληφθούν τους στόχους και το όραμα σου. Ωστόσο, καλό είναι να αποδέχεσαι τις διαφορετικές προτάσεις, κατανικώντας την αλαζονεία που θα προκαλέσει εκνευρισμό. Η σύνοδος του Ηλίου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στο τέλος της εβδομάδας εξιδανικεύει πρόσωπα και καταστάσεις στον φιλικό περίγυρο. Αξιοποίησε την συγκεκριμένη συγκυρία ώστε να περάσεις όμορφα με την παρέα σου. Όμως, προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τους στόχους σου καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρξουν λάθη και παραλείψεις. Κοινές δράσεις με ομάδες και συλλόγους θα ικανοποιήσουν την ανάγκη για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή να περνάει στους Ιχθύς μέσα στην εβδομάδα επικεντρώνεις την προσοχή σου σε επαγγελματικά σχέδια και συζητήσεις. Αυτές τις μέρες μπορείς να κατακτήσεις το θαυμασμό των ανώτερων σου καθώς εντυπωσιάζεις με το οργανωτικό πνεύμα και την υπευθυνότητα που δείχνεις. Καλό είναι να μην αφήσεις τον εγωισμό και την απολυτότητά σου να δημιουργήσουν εντάσεις με πρόσωπα εξουσίας που επηρεάζουν την καριέρα σου. Η σύνοδος Ηλίου – Ποσειδώνα στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να αλλοιώσει την πραγματική εικόνα στην επαγγελματική σου ζωή. Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσεις σε αποφάσεις και να μην παρασυρθείς από προτάσεις προσώπων που δεν σου δίνουν ολοκληρωμένη εικόνα. Κράτησε μικρό καλάθι σε υποσχέσεις και δεσμεύσεις καθώς είναι πιθανό να απογοητευτείς από τις εξελίξεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής περνάει στους Ιχθύς μέσα στην εβδομάδα δίνοντάς σου την δυνατότητα να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που κεντρίζουν τις πνευματικές και φιλοσοφικές σου αναζητήσεις. Συμφωνίες σε εμπόριο και διαφήμιση, επικοινωνία και ταξίδια με το εξωτερικό θα σε ενθουσιάσουν και θα δρομολογήσουν μελλοντικά σχέδια με θετικό τρόπο. Προσπάθησε να μην αμελήσεις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει καθώς θα είναι εύκολο να εκτεθείς λόγω λαθών και παραλείψεων. Η σύνοδος Ηλίου – Ποσειδώνα στο τέλος της εβδομάδας εντείνει την ανάγκη να ονειρευτείς σε όλα τα επίπεδα. Νέα πρόσωπα θα εισβάλουν στη ζωή σου προσπαθώντας να κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου. Καλό είναι να κρατάς κάποιες επιφυλάξεις καθώς έχεις την τάση να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις και, συνεπώς, να μην έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων. Απόφυγε τους κόλακες που μπορεί να σε παρασύρουν σε λάθος επιλογές. 

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Με τον Ερμή να περνάει στους Ιχθύς μέσα στην εβδομάδα εντείνεται η ανάγκη σου να επιλύσεις οικονομικά ζητήματα και να προχωρήσεις σε διακανονισμούς. Καχυποψία και αμφιβολίες μπορεί να οδηγήσουν σε ένταση γι’ αυτό οφείλεις να συγκρατήσεις τους φόβους και τις ανασφάλειές σου που εκφράζονται με ένταση, κυρίως στα κοντινά σου πρόσωπα. Καλό είναι να περιφρουρήσεις την προσωπική σου ζωή από τη ζήλια, την απολυτότητα, την ανάγκη συναισθηματικού ελέγχου. Είναι εύκολο να παρασυρθείς από σενάρια επιστημονικής φαντασίας που θα δυσαρεστήσουν το ταίρι σου. Με την σύνοδο Ηλίου – Ποσειδώνα στο τέλος της εβδομάδας ανασφάλειες και αμφιβολίες οδηγούν σε ξεσπάσματα. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις καθώς μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις που θα επηρεάσουν τη σχέση σου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής περνάει στους Ιχθύς μέσα στην εβδομάδα και σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε συζητήσεις, επαγγελματικού ή  προσωπικού χαρακτήρα. Έχεις τη δυνατότητα να φέρεις τις απαραίτητες για σένα ισορροπίες που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τους φόβους και τις ανασφάλειές σου. Μπορεί να προκύψουν σημαντικές συνεργασίες που θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα. Καλό είναι να εκφράσεις χωρίς δισταγμούς σκέψεις και βλέψεις. Μη βάλεις σε δεύτερη μοίρα αυτά που σε ικανοποιούν. Με την σύνοδο Ηλίου – Ποσειδώνα στο τέλος της εβδομάδας καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι σε υποσχέσεις και δεσμεύσεις από πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Νέες γνωριμίες μπορεί να φαίνονται οι ιδανικές. Καλό είναι να μην ξεχνάς πως τα φαινόμενα απατούν γι’ αυτό καλά θα κάνεις να πάρεις χρόνο για να καταλήξεις σε σωστά συμπεράσματα. 

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής περνάει στους Ιχθύς μέσα στην εβδομάδα και σε βοηθά να δώσεις αποτελεσματικές λύσεις σε επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Μπορείς να διακρίνεις με αμεσότητα τη λεπτομέρεια και να προχωρήσεις σε αποφασιστικές κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να πάρεις σημαντικές ανάσες. Απόφυγε τις επικρίσεις και τη γκρίνια που μπορεί να δημιουργήσουν εκνευρισμό στο συναδελφικό περίγυρο. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο τέλος της εβδομάδας δεν είναι εύκολο να διακρίνεις ποιες είναι οι ιδανικές επιλογές σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι απαραίτητο να αποφύγεις καθοριστικές κινήσεις και αποφάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη. Η ανάγκη να εξιδανικεύσεις άτομα και καταστάσεις δεν θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις ορθολογικά και ξεκάθαρα σε βήματα που μπορεί να είναι ευνοϊκά για την επαγγελματική σου ζωή. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής από τους Ιχθύς εντείνει την ανάγκη να εκφράσεις συναισθήματα και σκέψεις. Επιθυμείς να τραβήξεις τα βλέμματα και να γίνεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Όμως η διάθεσή σου αυτή δεν αποκλείεται να σε παρασύρει σε υπερβολές που θα ενοχλήσουν πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Μη διστάσεις να προχωρήσεις σε συζητήσεις που αφορούν καλλιτεχνικές και δημιουργικές ανησυχίες καθώς μπορείς να προωθήσεις τα ταλέντα σου με μεγάλη ευκολία. Η σύνοδος του Ηλίου με τον Ποσειδώνα στο τέλος της εβδομάδας δημιουργεί ένα εξιδανικευμένο σκηνικό στην προσωπική σου ζωή. Μπορείς να βιώσεις μαγικές στιγμές με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου απολαμβάνοντας τον έρωτα και τον ρομαντισμό στο έπακρο. Καλό είναι να προσέχεις όμως σε νέες γνωριμίες καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς από αυταπάτες. Είναι προτιμότερο να κρατάς τις επιφυλάξεις ώστε να διαπιστώσεις αν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πραγματικά μπορεί να σε ικανοποιήσει απόλυτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή να περνάει στους Ιχθύς, μέσα στην εβδομάδα, επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακές συζητήσεις και ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Μπορείς να δώσεις τις απαραίτητες λύσεις, αρκεί να μην παρασυρθείς σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα λόγω της τάσης να αφομοιώνεις τα προβλήματα των άλλων. Κατανόηση και διαίσθηση θα σε βοηθήσουν να διακρίνεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις που θα επαναφέρουν την ομαλότητα στον οικογενειακό περίγυρο. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο τέλος της εβδομάδας συναισθηματικές εξάρσεις και κυκλοθυμία κάνουν την εμφάνισή τους. Ζητήματα από το παρελθόν επηρεάζουν την ψυχολογία σου και οδηγούν στην εσωστρέφεια και την αβεβαιότητα. Φρόντισε να περάσεις όμορφες στιγμές με κοντινά σου πρόσωπα απολαμβάνοντας την ζεστασιά και την τρυφερότητα που σου δίνουν. Έτσι θα αποφύγεις αρνητικές σκέψεις που δεν προσφέρουν λύσεις σε βαθύτερα ζητήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή να περνάει στους Ιχθύς μέσα στην εβδομάδα επιδιώκεις να επικοινωνήσεις με το κοντινό σου περιβάλλον. Είναι σημαντικό για εσένα να ανταλλάξεις απόψεις και σκέψεις καθώς αυτό σε βοηθά να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα. Ευκαιρίες σε ότι αφορά εμπόριο και επικοινωνία θα σε ενθουσιάσουν και θα δημιουργήσουν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για νέες συνεργασίες στην επαγγελματική σου ζωή. Προσοχή σε νευρικότητα που μπορεί να ενοχλήσει τα πρόσωπα με τα οποία συνομιλείς. Η σύνοδος του Ηλίου με τον Ποσειδώνα στο τέλος της εβδομάδας σε βοηθά στο να περάσεις όμορφα με πρόσωπα από το στενό σου περιβάλλον. Φρόντισε μόνο να μην παρασυρθείς από τις απόψεις των άλλων που δεν ανταποκρίνονται στις δικές σου ανάγκες. Καλό είναι επίσης να είσαι επιφυλακτικός σε συζητήσεις αποφεύγοντας έτσι να δημιουργήσεις λανθασμένη εικόνα λόγω ψευδών πληροφοριών και λανθασμένων απόψεων. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής από τους Ιχθύς σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε οικονομικά σχέδια που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις ευρωστία και ασφάλεια. Έχεις τη διάθεση να αξιοποιήσεις τις ιδέες σου προχωρώντας με αργά και σταθερά βήματα στην επίτευξη των στόχων σου. Καλό είναι όμως να αποφύγεις αδιάλλακτες συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα που συνομιλείς και θα φέρουν αντίθετα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να σε παρασύρει σε περιττά έξοδα και σπατάλες επιδιώκοντας έτσι να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου. Φρόντισε να κρατήσεις το μέτρο και να μην υποκύψεις σε λανθασμένα κελεύσματα που θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στον προϋπολογισμό σου. Ρομαντισμός και πάθος δημιουργούν ένα άκρως ερωτικό σκηνικό στην προσωπική σου ζωή που μπορείς να απολαύσεις στο έπακρον.

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Με τον Ερμή να περνάει στο ζώδιό σου μέσα στην εβδομάδα βγαίνεις από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να εκφράσεις με αμεσότητα και αυτοπεποίθηση σκέψεις και απόψεις που σε απασχολεί σαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Απαραίτητο είναι βέβαια να μετριάσεις τον αυθορμητισμό και την απερισκεψία που μπορεί να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Μη διστάσεις να προχωρήσεις με αυτοπεποίθηση σε νέες συνεργασίες αξιοποιώντας ιδέες και προτάσεις που ενθουσιάζουν. Η σύνοδος του Ηλίου με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου δεν βοηθά να έχεις αντικειμενική εικόνα των αναγκών και των επιθυμιών σου. Δεν αποκλείεται να παρασυρθείς σε καταστάσεις που τελικά δεν σε ικανοποιούν λόγω αυταπατών. Είναι προτιμότερο να αξιοποιήσεις αυτές τις μέρες, περνώντας όμορφα με πρόσωπα πού βρίσκονται κοντά σου και αποφεύγοντας σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις.

Διάβασε ακόμη: Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα Μαρτίου

Νέα Σελήνη στους Ιχθύς: Δίνει ελπίδες, διώχνει το φόβο, φέρνει ενσυναίσθηση

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet