Αυτές οι μέρες στιγματίζονται από το εξάγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω με τον Δία από τους Ιχθύς. Η επίδραση αυτής της όψης είναι πολύ σημαντική καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να στρέψουμε τη δράση μας στην προσπάθεια να πραγματώσουμε κάποια όνειρά μας.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ερμής δε διευκολύνει τις προσπάθειές μας καθώς θα είναι ανάδρομος μέχρι την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου και, στη συνέχεια, θα συνεχίζει το παιχνίδι των καθυστερήσεων όσο θα βρίσκεται στη σκιά του. Ωστόσο, ακόμη κι αν έχουμε απαγορευτικό μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου, καλό είναι να αξιοποιούμε τις δυνατότητες που έχουμε. Αν μη τι άλλο, μας δίνεται η ευκαιρία να προλειάνουμε το έδαφος για την υλοποίηση ενός σημαντικού σχεδίου που θέλουμε να υλοποιήσουμε. Με την επήρεια της όψης παίρνουμε δύναμη και νιώθουμε ότι οι επιθυμίες μας δεν είναι χίμαιρες αλλά τα βασικό υλικό των επιδιώξεών μας.

Το εξάγωνο Άρη – Δία είναι σημαντικό καθώς πραγματοποιείται με τους δύο πλανήτες να βρίσκονται σε εξαιρετικά καλές θέσεις. Ο Αιγόκερως για τον Άρη είναι το πεδίο της έξαρσής του, δηλαδή το ζώδιο μέσα στο οποίο εκφράζεται με έναν άριστο τρόπο καθώς η δράση είναι στοχευμένη και με σκοπό την αυτοπραγμάτωση χωρίς περιττές παρορμήσεις. Οι Ιχθύες είναι το ζώδιο που στην παραδοσιακή αστρολογία κυβερνάται από τον Δία. Σε αυτό το περιβάλλον ο Δίας εκφράζεται αβίαστα και μας οδηγεί σε επεκτάσεις και επιτυχίες, ανάλογα με το πώς επιδρά στον προσωπικό μας αστρολογικό χάρτη.

Ας δούμε ποιοι είναι οι τομείς που ευνοούνται για κάθε ζώδιο και, κυρίως, για το ζώδιο του ωροσκόπου μας:

ΚΡΙΟΣ: Ευκαιρίες καριέρας και κοινωνική καταξίωση. Καλή περίοδος για να στείλεις βιογραφικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Επιτυχίες σε θέματα σπουδών, επιμόρφωσης, πιστοποιήσεων, επαφών με το εξωτερικό, διδασκαλίας, προβολής.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επωφελείς διακανονισμοί με οργανισμούς, δημόσιο, κληρονομικά, δικαστικά οικονομικού χαρακτήρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξιόλογες συνεργασίες και συμφωνίες. Εποικοδομητικά σχέδια από κοινού με το ταίρι σας για το επόμενο βήμα στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ: Πολλή δουλειά και ευκαιρίες επέκτασης δραστηριοτήτων. Νέα σχέδια μπαίνουν στο καθημερινό σου πρόγραμμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εύνοια σε υποθέσεις των παιδιών. Ερωτικές επιτυχίες είτε έχεις μία σχέση είτε ψάχνεις για το ταίρι των ονείρων σου.

ΖΥΓΟΣ: Αναμόρφωση και επωφελής αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας σου. Ευχάριστες εξελίξεις σε οικογενειακές υποθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιτυχίες ερωτικού χαρακτήρα. Εποικοδομητικές επαγγελματικές συζητήσεις και αποφάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εύνοια στις προσπάθειές σου να αυξήσεις τα έσοδά σου και να πατήσεις πιο γερά στα πόδια σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επιτυχίες σε όλους τους τομείς καθώς κινείσαι με αυτοπεποίθηση και θάρρος και κερδίζεις στο παιχνίδι των εντυπώσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ευκαιρία να κλείσεις γραφειοκρατικές υποθέσεις που εκκρεμούν και σε αγχώνουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Νέοι στόχοι, προσωπικοί και επαγγελματικοί, ευοδώνονται με τις κατάλληλες συμμαχίες και συνεργασίες.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet