Η μετακίνηση του Ήλιου στον Τοξότη οριστικοποιεί την αλλαγή ενεργειών και διάθεσης. Έχουμε την δυνατότητα να επικεντρωθούμε σε ό,τι μας ευχαριστεί και διευρύνει τους ορίζοντές μας. Γνωστικά αντικείμενα, φιλοσοφικές αναζητήσεις, ταξίδια και επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό θα μας απασχολήσουν έντονα. Καλό είναι όμως να μην χαλαρώσουμε αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα ευθύνες και υποχρεώσεις για χάρη της διασκέδασης. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη μας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε νομικές υποθέσεις και προτάσεις που μπορεί να προέρχονται από το εξωτερικό. Νέα βήματα και αποφάσεις θα μας γεμίσουν χαρά, ας μην επιτρέψουμε όμως σε κόλακες και αμφιλεγόμενες προσωπικότητες να επηρεάσουν τις επιλογές μας.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Με τον Ήλιο να μετακινείται στον Τοξότη βγαίνετε από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας και ανασφαλειών. Έχετε πια την διάθεση να αντιμετωπίσετε κάθε δυσκολία με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία καθώς νιώθετε πως τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στα σχέδιά σας. Νέες γνωριμίες και δοκιμασμένες φιλίες σας καλούν να διασκεδάσετε και να περάσετε μοναδικά μαζί τους. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα σας φέρει σε επαφή με πρόσωπα που μπορεί να ανοίξουν νέους επαγγελματικούς και προσωπικούς ορίζοντες για εσάς. Άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις θα σας ενθουσιάσουν και θα σας δώσουν την ευκαιρία να στρέψετε το βλέμμα σας στο μέλλον με δυναμισμό και θετική σκέψη. 

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάγκη να αφιερώσετε χρόνο στον εσωτερικό σας διάλογο είναι επιτακτική καθώς ο Ήλιος μετακινείται στον Τοξότη και φωτίζει κρυφές πτυχές της προσωπικότητάς σας. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε απωθημένα και ενοχές προσπαθώντας να τα ξεπεράσετε με αποφασιστικότητα και ψυχικό σθένος. Οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές θα σας απασχολήσουν έντονα. Αξιοποιήστε το ένστικτο σας που θα σας βοηθήσει να κατευθυνθείτε στις σωστές επιλογές. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέες οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικά εγχειρήματα. Παράλληλα στην προσωπική σας ζωή δεν αποκλείεται να προκύψει μία νέα γνωριμία που θα προκαλέσει πρωτόγνωρα συναισθήματα.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ήλιος μετακινείται στον Τοξότη, δημιουργώντας μία πολυαστρία με τον Ερμή και την Αφροδίτη. Νέες γνωριμίες θα δρομολογήσουν σημαντικές εξελίξεις στην επαγγελματική και αισθηματική σας ζωή. Αφήστε στο περιθώριο φοβικά σύνδρομα και ανασφάλειες που δεν σας αφήνουν να διεκδικήσετε αυτά που σας αναλογούν. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη υπόσχεται σημαντικά νέα ξεκινήματα. Φροντίστε μόνο να ξεφύγετε από ψευδαισθήσεις και αυταπάτες που σας καθιστούν ευάλωτους απέναντι σε όσους θα προσπαθήσουν να σας χειραγωγήσουν ή να σας ξεγελάσουν. Παίρνοντας αποστάσεις από πρόσωπα και καταστάσεις θα διακρίνετε ποιοι σας ταιριάζουν και ποιοι δεν αξίζουν να είναι στη ζωή σας.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος περνάει στον Τοξότη αυξάνοντας σημαντικά τις υποχρεώσεις στον χώρο της δουλειάς. Η καθημερινότητα γίνεται απαιτητική για αυτό και απαιτείται ένα καλά οργανωμένο πρόγραμμα. Φροντίστε μόνο να ξεπεράσετε την γκρίνια και την μεμψιμοιρία που θα ενοχλήσουν έντονα τόσο τους συναδέλφους σας όσο και το ταίρι σας. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη είναι πιθανό να υπάρξουν προτάσεις που θα κινήσουν το ενδιαφέρον σας στη δουλειά. Να θυμάστε μόνο πως πρέπει να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε πρόσωπα που υπόσχονται πολλά για να μην βρεθείτε ξεκρέμαστοι και τελικά απογοητευτείτε από τις επιλογές σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Η αυτοπεποίθηση και η λάμψη σας απογειώνεται καθώς μετά την Αφροδίτη και τον Ερμή περνάει και ο Ήλιος στον Τοξότη ενισχύοντας την ψυχολογία και την διάθεσή σας. Ο έρωτας καθίσταται πρωταγωνιστής καθώς επικεντρώνετε όλο σας το ενδιαφέρον στην προσωπική σας ζωή και στους καρπούς που μπορεί να σας προσφέρει. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη δεν αποκλείεται να σηματοδοτήσει μία καινούργια σχέση ή τη μετάβαση της ήδη υπάρχουσας σχέσης σας σε μία νέα πολύ δημιουργική περίοδο. Είναι σημαντικό να απολαύσετε τις στιγμές και να εκφράζετε με γενναιοδωρία τα συναισθήματα. Μετριάστε μόνο εγωκεντρικές συμπεριφορές και αμετροέπεια που μπορεί να προκαλέσουν δυσαρέσκεια. 

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μετακίνηση του Ήλιου στον Τοξότη ενισχύει την διάθεση να στραφείτε στην οικογένεια και να αφιερώσετε χρόνο στους δικούς σας ανθρώπους. Έχετε την τάση να απομονωθείτε και να απολαύσετε τον προσωπικό σας χώρο με ανθρώπους που νιώθετε πώς σας καταλαβαίνουν. Κυκλοθυμία και συναισθηματικές εξάρσεις δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν προβλήματα. Ρίξτε τους τόνους για να προστατεύσετε τη σχέση σας. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη κάνει πιθανή μια μετακόμιση που θα σας ενθουσιάσει ή μία επαγγελματική πρόταση που πιθανώς θα αφορά σε εργασία από το σπίτι. Δρομολογεί εξελίξεις και σας εξωθεί στο να πατήσετε γερά στα πόδια σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: **** 

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ήλιο να μετακινείται στον Τοξότη έχετε τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον. Άλλωστε είναι σημαντικό για εσάς να επικοινωνήσετε συναισθήματα και σκέψεις και να ανταλλάξετε απόψεις για υποθέσεις που σας απασχολούν έντονα. Η νευρικότητα κάνει την εμφάνισή της για αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί και να αποφύγετε πιθανές αντιπαραθέσεις που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για νέες εμπορικές συμφωνίες που θα σας ενθουσιάσουν. Φροντίστε μόνο να είστε απόλυτα βέβαιοι για τις κινήσεις σας αποφεύγοντας υπερβολές που μπορεί να σας κοστίσουν. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το πέρασμα του Ήλιου στον Τοξότη επιδιώκετε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Δεν θα διστάσετε να διεκδικήσετε καλύτερους οικονομικούς όρους που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σας. Πείσμα και αδιαλλαξία θα είναι κακοί σύμβουλοι για αυτό φροντίστε να τα αφήσετε στο περιθώριο σε πιθανές συνομιλίες και συνδιαλλαγές. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη είναι γόνιμη για να προχωρήσετε σε σχέδια και συμφωνίες με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση. Φροντίστε μόνο να είστε απόλυτα βέβαιοι για τα εμπλεκόμενα πρόσωπα καθώς είναι πιθανό να παρασυρθείτε από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις και να οδηγηθείτε σε λάθη που θα σας στοιχίσουν. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την είσοδο του  Ήλιου στο ζώδιό σας βγαίνετε οριστικά και αμετάκλητα από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας και απολογιστικής διάθεσης. Ανακτάτε τη χαρά και την αισιοδοξία του Τοξότη που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε και κερδίζετε έδαφος στις επαφές σας. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας σας βοηθά να λάμψετε και να διεκδικήσετε αυτό που επιθυμείτε στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή με αποφασιστικότητα και σθένος. Τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο σε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους, αρκεί να μην τους εγκαταλείπετε στην πρώτη δυσκολία. Οι κόποι σας θα αποδώσουν καρπούς, έστω και με λίγη καθυστέρηση.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ήλιο να περνάει στον Τοξότη και να επηρεάζει ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο περιβάλλον για εσάς, η εσωστρέφεια και η κυκλοθυμία εντείνονται. Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να προκαλέσουν συναισθηματική θύελλα. Καλά θα κάνετε να διοχετεύσετε την ένταση μέσω της τέχνης και της δημιουργίας. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη αναδεικνύονται παρασκήνιο και υπονομευτικές συμπεριφορές στον χώρο της δουλειάς. Κινηθείτε διαισθητικά ώστε να αποφύγετε λάθη λόγω υπερβολικής ευαισθησίας και αυταπατών. Παρελθούσες καταστάσεις μπορούν να μείνουν στο περιθώριο απελευθερώνοντας σας από ψυχολογικά βαρίδια που δεν σας επιτρέπουν να απολαύσετε τη ζωή σας όπως επιθυμείτε. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ήλιο στον Τοξότη θα επικεντρωθείτε σε στόχους και φιλοδοξίες καθώς θα προκύψουν οι ευκαιρίες για να υλοποιήσετε δημιουργικές ιδέες. Το φιλικό περιβάλλον έχει σημαίνοντα ρόλο καθώς σας βοηθά να απολαύσετε στιγμές ξενοιασιάς μετά από μία περίοδο έντονων επαγγελματικών διεργασιών και υποχρεώσεων. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη είναι πιθανό να οδηγήσει σε καινούργιες επιλογές που θα σχετίζονται με ομάδες και συλλόγους. Επιθυμείτε να εμπλακείτε σε δράσεις που σχετίζονται με την κοινωνία και την προσφορά στον συνάνθρωπο. Προτάσεις για μεγάλους οργανισμούς και εταιρείες θα σας ενθουσιάσουν καθώς ανοίγουν νέες επαγγελματικές διαδρομές μπροστά σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις αυξάνονται καθώς ο Ήλιος μετακινείται στον Τοξότη και απαιτεί εργατικότητα, υπευθυνότητα και μεθοδικότητα. Μπαίνετε σε μία περίοδο που είναι ιδιαίτερα απαιτητική και μπορεί να κουραστείτε, όμως στο τέλος της θα απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Φιγούρες εξουσίας και ανώτεροι στηρίζουν τις προσπάθειες σας. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη δεν αποκλείεται να δημιουργήσει σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες. Νέες προτάσεις και επιλογές θα σας δώσουν την δυνατότητα να προχωρήσετε σε μία καριέρα που σας ταιριάζει περισσότερο. Φροντίστε μόνο να αποφύγετε συναισθηματικές υπερβολές και αυταπάτες που δεν θα σας επιτρέψουν να λειτουργήσετε ρεαλιστικά.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***

Διάβασε ακόμη: Αφροδίτη στον Τοξότη: Επιτέλους, αρχίζουν να ακούγονται νότες αισιοδοξίας και θετικότητας

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet