Αυτή η εβδομάδα στιγματίζεται από τη σύνοδο του Δία και του Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Αυτή η σύνοδος των δύο κυβερνητών των Ιχθύων στο ζώδιο όπου έχουν πολύ έντονη επίδραση, είναι καθοριστικής σημασίας καθώς αποτελεί μια αχτίδα φωτός σε μία σκοτεινή περίοδο της ανθρωπότητας. Η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα είναι ο φύλακας – Άγγελός μας που στέλνει τις ευχές, τις προσευχές, τους διαλογισμούς μας στο Σύμπαν και υπόσχεται ότι θα ακουστούν, αρκεί να έχουμε πίστη. Πίστη απόλυτη χωρίς αμφισβήτηση, χωρίς μαύρες σκέψεις, χωρίς ψήγματα αρνητισμού. Πίστη ότι ο Θεός μας είναι εκεί και μας ακούει.

Η όψη αυτή δεν λειτουργεί στατικά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έχει πολύ μεγάλη διάρκεια. Μπορεί η προσευχή που θα κάνουμε σήμερα να αποδώσει σε βάθος χρόνου, πιθανώς πολύ αργότερα. Ωστόσο, εμείς το οφείλουμε στους εαυτούς μας να συντονιστούμε με τις επιδράσεις αυτής της υπερβατικής όψης και να ανοίξουμε την καρδιά μας προς τον Θεό που πιστεύουμε.

Ο Δίας και ο Ποσειδώνας συναντώνται περίπου κάθε 13 χρόνια. Στους Ιχθύς, όμως, που είναι η πιο κραυγαλέα και υπερβατική συνάντησή τους, συναντώνται σπάνια. Συγκεκριμένα η αμέσως προηγούμενη σύνοδός τους στους Ιχθύς ήταν το 1856 και η αμέσως επόμενη θα πραγματοποιηθεί το 2188. Και μόνο αυτό το στοιχείο είναι αρκετό για να κατανοήσεις πόσο σημαντική είναι αυτή η όψη που μας συνδέει με τους Αγγέλους και το εσωτερικό μας Φως.

Αγάπη, αλληλεγγύη, φιλευσπλαχνία, ενσυναίσθηση, φιλανθρωπία, θετικότητα και πίστη. Αυτά μας διαμηνύει η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα σε μία σκληρή εποχή.

Σε κάθε ζώδιο και ωροσκόπο οι επιδράσεις της συνόδου Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα είναι:

ΚΡΙΟΣ: Συνδέσου με την εσωτερική σου φωνή. Κάνε τον απολογισμό σου και τις αναθεωρήσεις σου και κλείσε τους κύκλους που κακώς είναι ανοικτοί για να ανοίξεις έναν εντελώς καινούργιο, σαφώς πιο φωτεινό. Μην κρύβεις τα συναισθήματά σου. Άφησε την αγάπη που έχεις μέσα σου να κατευθύνει τα βήματά σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι στόχοι σου θα ευοδωθούν έστω και μακροπρόθεσμα. Μπορεί τώρα να αντιμετωπίζεις δυσκολίες αλλά μη χάνεις την πίστη σου και σκέψου θετικά. Θα εκπλαγείς από το πόσο σημαντικούς συμμάχους θα αποκτήσεις, άτομα που θα γίνουν οι συνοδοιπόροι σου στη ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεκαθαρίσματα και ευκαιρίες στην κοινωνική και επαγγελματική σου ζωή εγκυμονεί η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα. Θα σου αποδώσει αυτά που σου αναλογούν, οπότε φρόντισε η σπορά σου να είναι όσο το δυνατόν λιγότερο εγωιστική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα μπουν στη ζωή σου άτομα που θα σε βοηθήσουν να δεις από άλλη, σαφώς πιο φιλοσοφημένη και ανώτερη πνευματικά, οπτική γωνία τα πράγματα. Θα πάρεις χαρά, θα ανακτήσεις τη δύναμη και την αισιοδοξία σου και, συνεπώς, θα προσελκύσεις επιτυχίες.

ΛΕΩΝ: Εμπιστεύσου τις διαισθήσεις σου. Η εσωτερική σου φωνή θα σε καθοδηγήσει στις σωστές επιλογές. Θα έχεις τις ευκαιρίες να αυξήσεις τα κεφάλαιά σου ή να κανονίσεις τυχόν χρέη που σε ταλανίζουν. Η επιχειρηματικότητά σου θα στεφθεί από επιτυχίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αλήθεια θα λάμψει στις σχέσεις σου, οπότε θα διακρίνεις τις ουσιαστικές από τις ανούσιες. Θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για συνεργασίες και συμφωνίες. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στην προσωπική σου ζωή.

ΖΥΓΟΣ: Αναδιοργανώνεις την καθημερινότητά σου εντάσσοντας συνήθειες που είναι ωφέλιμες για την υγεία, την ευεξία, την ψυχική σου ηρεμία. Δεν θα λείψουν οι προτάσεις και οι ευκαιρίες στη δουλειά. Αξιοποίησέ τες αλλά κλείσε τα αυτιά σου στους κόλακες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο έρωτας και η δημιουργικότητα είναι το φόρτε σου! Επικεντρώσου στα ταλέντα που πρέπει να αξιοποιήσεις. Αφοσιώσου στον έρωτα που σου δημιουργεί χτυποκάρδι και μην αφήνεις το φόβο να παίρνει τα ηνία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καλύτερη έκβαση θα έχεις σε οικογενειακές υποθέσεις ή σε θέματα που αφορούν στην ακίνητη περιουσία σου. Αν σε ταλανίζει μία υπόθεση μετακόμισης ή αλλαγής στο σπίτι, θα βρεις τη λύση, έστω και στο παρά πέντε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι επαφές σου θα είναι εποικοδομητικές και ουσιαστικές. Θα κάνεις αξιόλογες γνωριμίες που θα φέρουν ανανέωση και χαρά στη ζωή σου. Δεν αποκλείεται να γνωρίσεις το μελλοντικό σου ταίρι ή τον επόμενο συνεργάτη σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μέσα σε μία δύσκολη περίοδο για το ζώδιό σου λάμπει ακτίνα φωτός για τα οικονομικά σου και συντηρούνται οι ισορροπίες σου. Μην αφήνεις το φόβο να σε κλείσει στον εαυτό σου. Πίστεψε στη δύναμή σου και προχώρα με αυτοπεποίθηση για να κερδίσεις τις νίκες σου.

ΙΧΘΥΕΣ: Ανακτάς την αισιοδοξία σου, το παιδί που κρύβεις μέσα σου. Συντονίζεσαι με τη χαρά και εκπέμπεις. Γοητεύεις και κερδίζεις στις εντυπώσεις τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στη δουλειά. Συνεργασίες, συμφωνίες και συντροφικότητα ευνοούνται από τη σύνοδο Δία – Ποσειδώνα στο ζώδιό σου.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet