Ο Ιούλιος αρχίζει πολύ δυναμικά καθώς ο Άρης που βρίσκεται στον Κριό, θέση από την οποία είναι παντοδύναμος, σχηματίζει μία σκληρή όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Η όψη αυτή καθορίζει αυτή την περίοδο καθώς προκαλεί εντάσεις και ζητά αλλαγές τόσο σημαντικές ώστε να φαντάζουν σαν μεταμόρφωση του πεδίου δράσης μας.

Η αλήθεια είναι ότι οι εντάσεις είναι το χαρακτηριστικό της όψης καθώς τα γεγονότα βιώνονται ως κεραυνός εν αιθρία και ανατρέπουν ακόμη και καταστάσεις που θεωρούνται δεδομένες. Η διαχείριση της όψης είναι να μην εκφράσουμε τις αρνητικές εκδοχές του Άρη που είναι η αδιαλλαξία, ο εγωισμός, ο ανταγωνισμός. Παράλληλα, πρέπει να καταστείλουμε και τις τάσεις μας να εκφράσουμε τα αρνητικά χαρακτηριστικά του Πλούτωνα που είναι οι συναισθηματικοί χειρισμοί, η απολυτότητα, το πείσμα. Το σωστό είναι να δούμε τί είναι αυτό που χρήζει αλλαγής, τί πρέπει να κάνουμε διαφορετικά, ποια χαρακτηριστικά του εαυτού μας χρειάζεται να σμιλεύσουμε, με ποιο τρόπο πρέπει να δράσουμε για να αμβλύνουμε τις εντάσεις.

Το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους. 

ΚΡΙΟΣ: Καλό είναι να προφυλάξεις τις συνεργασίες σου από την ώρα την κακή. Καλό είναι να αποφύγεις τις «δύσκολες» συζητήσεις με τους ανωτέρους σου καθώς η έκβασή τους μπορεί να μην σε ικανοποιήσει. Πρόσεχε πώς εκφράζεσαι ιδιαίτερα σε κύκλους ή μέσα που θα μπορούσαν να σε εκθέσουν κοινωνικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Το παρασκήνιο που είναι πιθανό να δρα σε βάρος σου, μπορεί να εκμεταλλευτεί ή να παραποιήσει λόγια που θα έχεις εμπιστευτεί στο λάθος πρόσωπο. Συνεπώς να προσέχεις ποιους εμπιστεύεσαι και να μένεις μακριά από τους κόλακες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βγαίνουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα, απωθημένα, φοβίες και σου δημιουργούν εντάσεις και επιθετικές τάσεις. Μία εκ βαθέων συζήτηση με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο ή με οποιονδήποτε δικό σου θα βοηθούσε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα νιώσεις ένα βαρύ αίσθημα αδικίας από πρόσωπο του επαγγελματικού ή του ευρύτερου κοινωνικού σου περιβάλλοντος και μάλιστα από άτομο στο οποίο έχεις επενδύσει συναισθηματικά. Δράσε με σύνεση και μην αντιδράσεις σπασμωδικά για να μη χάσεις το δίκιο σου.

ΛΕΩΝ: Η πίεση που δέχεσαι από τη δουλειά και οι υποχρεώσεις που τρέχουν γενικώς σου δημιουργούν πολύ άγχος και κινδυνεύεις να κάνεις λάθη από την παραζάλη σου. Μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια και σίγουρα πρέπει να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητές σου και να κάνεις ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα πάθη σου βγαίνουν στην επιφάνεια διογκωμένα και επηρεάζουν περισσότερο την ερωτική σου ζωή. Η τάση σου για συναισθηματικούς χειρισμούς δεν θα βοηθήσει. Αντίθετα θα απομακρύνει το ταίρι σου.

ΖΥΓΟΣ: Διαφύλαξε τις σημαντικές σου σχέσεις από τα παράπονα και τα απωθημένα που μπορεί να δημιουργήσουν ακραίες εντάσεις και παρεξηγήσεις που θα είναι δύσκολο να καταστείλεις όταν θα δεις τα πράγματα με το βλέμμα της λογικής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Απόφυγε τις συγκρούσεις στη δουλειά. Οι υποχρεώσεις και το γεγονός ότι μπορεί να αναλάβεις να διεκπεραιώσεις υποθέσεις άλλων, θα σου δημιουργήσουν νεύρα. Πρόσεξε σε ποιους μιλάς και εκθέτεις το πώς αισθάνεσαι για να μην προδοθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάποιες οικονομικές πιέσεις που δέχεσαι μπορεί να σε εκνευρίσουν. Από την άλλη δεν αποκλείεται να νιώσεις πολύ ανασφαλής από τη συμπεριφορά του ατόμου που σε συντροφεύει. Μη βιαστείς να ξεσπάσεις γιατί μάλλον θα βλέπεις τα πράγματα από το πρίσμα της υπερβολής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποια δισεπίλυτα θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου ή κάποια οικογενειακά προβλήματα μπορεί να σε φέρουν σε σύγκρουση με οικεία σου πρόσωπα. Καλό είναι να αποφύγεις τους καβγάδες γιατί αν υπάρξουν παρεξηγήσεις θα είναι δύσκολο να βρεθούν λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η υπερένταση που θα σε χαρακτηρίζει αυτές τις μέρες δεν σε αφήνει να δεις τα πράγματα καθαρά. Καλό είναι να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις για δουλειές ή για οτιδήποτε καθοριστικό και να προσέχεις γιατί μπορεί να δεχθείς κάποια πισώπλατα χτυπήματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάποια απρόοπτα έξοδα ή καθυστερήσεις στην είσπραξη των εσόδων σου θα σε αναστατώσει ψυχικά. Προσπάθησε να καταστείλεις τα νεύρα σου γιατί μπορεί να κάνεις κάποιο λάθος που θα επιφέρει μεγαλύτερη ζημιά.

Διάβασε ακόμη: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 25 Ιουνίου με 1 Ιουλίου

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet