Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο αφήνει το στίγμα της μέσα στην εβδομάδα καθώς ανοίγει ευκαιρίες σε οικογενειακό επίπεδο. Παράλληλα μπορεί να μας ανοίξει επαγγελματικές πόρτες που μπορούν να μας προσφέρουν πολλά. Σημαντικό είναι να μην παρασυρθούμε από υπερβολές καθώς ο έντονος συναισθηματισμός και η υπεραισιοδοξία μπορεί να λειτουργήσουν ανασταλτικά. Καθοριστική βοήθεια για προσωπικές και επαγγελματικές φιλοδοξίες θα είναι το εξάγωνο Άρη – Κρόνου που χαρίζει αυτοπεποίθηση και ωριμότητα. Θεμελιώνουμε με σταθερά βήματα και λογική κάθε επιλογή που θα μας βοηθήσει να εξελιχθούμε σε όλα τα επίπεδα. Αρωγοί σε κάθε μας προσπάθεια μπορεί να είναι φιλικά πρόσωπα που εμπιστεύονται το κριτήριο και τις δυνατότητές μας.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σας καλεί να στραφείτε στην οικογένεια και να προχωρήσετε σε επιλογές που μπορούν να λειτουργήσουν ευνοϊκά. Συγκατοίκηση, μετακομίσεις και νέα επαγγελματικά ξεκινήματα σας οδηγούν σε αλλαγές που θα σας ενθουσιάσουν. Απαραίτητο είναι να είστε μετριοπαθείς στις επιλογές σας, αποφεύγοντας να παρασυρθείτε από φιλοδοξίες και όνειρα που δεν είναι εύκολο να γίνουν πραγματικότητα. Το εξάγωνο του Άρη από το ζώδιό σας με τον Κρόνο, σας προσδίδει ωριμότητα, μετριάζοντας παρορμητισμό και απερισκεψία που οδηγούν σε λάθη. Προσωπικές και επαγγελματικές φιλοδοξίες ευνοούνται καθώς αντιλαμβάνεστε πως πρέπει να προχωρήσετε έχοντας σταθερό βηματισμό και αποφασιστικότητα σε ότι σας εξελίσσει.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: **** 

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Νέα ξεκινήματα σε εμπορικές συμφωνίες θα σας προσφέρει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μέσα στην εβδομάδα. Ενδιαφέρουσες προτάσεις και συνεργασίες θα σας ενθουσιάσουν και θα σας δώσουν τη δυνατότητα να απολαύσετε καινούργιες επαγγελματικές διαδρομές. Σημαντικό είναι όμως να μην παρασυρθείτε σε λάθη λόγω της ανάγκη να εξιδανικεύετε τους άλλους. Υπερβολικές απαιτήσεις και φιλοδοξίες δεν θα σας επιτρέψουν να λειτουργήσετε ρεαλιστικά. Το εξάγωνο Άρη – Κρόνου σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε και να δράσετε αποφασιστικά απέναντι σε παρασκήνιο και υπόγειες συμμαχίες στον χώρο της δουλειάς. Αφήστε στο περιθώριο συναισθηματικές εξάρσεις που δεν σας επιτρέπουν να πάρετε πρωτοβουλίες, οι οποίες θα σας βγάλουν από πιθανά αδιέξοδα.  

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο προσφέρει οικονομικές ευκαιρίες. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαγγελματικές προτάσεις από φιλικά πρόσωπα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας και θα σας βοηθήσουν να πάρετε ανάσα οικονομικά. Παράλληλα, όμως, οφείλετε να μετριάσετε υπερβολές σε έξοδα και αγορές. Η ανάγκη να προσφέρετε μπορεί να οδηγήσει σε οικονομικά λάθη για τα οποία  θα μετανιώσετε. Το εξάγωνο Άρη – Κρόνου σας καλεί να αξιοποιήσετε ευκαιρίες σε επαγγελματικές ομάδες και να δρομολογήσετε μελλοντικές βλέψεις και όνειρα. Ομαδικές προσπάθειες ευνοούνται γι’ αυτό μην χάσετε ευκαιρίες που θα σας δοθούν καθώς θα σας φέρουν πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: *** 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε οι πρωταγωνιστές αυτή την εβδομάδα με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας να σας προσδίδει λάμψη και αυτοπεποίθηση. Στρέφεστε στον εαυτό σας, στις επιθυμίες σας, στις κοινωνικές και επαγγελματικές επαφές που σας ευχαριστούν. Επαγγελματικές προτάσεις είναι πιθανό να σας βάλουν σε άλλη ρότα καθώς λειτουργούν ευνοϊκά για την καριέρα σας. Αποφύγετε όμως αλαζονεία και αμετροεπείς συμπεριφορές που μπορεί να προκαλέσουν δυσαρέσκεια σε ανωτέρους και πρόσωπα εξουσίας. Το εξάγωνο Άρη – Κρόνου σας ωθεί να διεκδικήσετε καλύτερους επαγγελματικούς και οικονομικούς όρους αφού επιθυμείτε να αναγνωριστεί η προσπάθεια και ο επαγγελματισμός σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο αναδεικνύονται υποθέσεις που εκκρεμούν και μπορεί να σας επηρεάζουν σε ψυχολογικό επίπεδο. Τώρα μπορείτε να αποτινάξετε από πάνω σας καταστάσεις που επιθυμείτε εδώ και καιρό να κλείσετε. Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τις καλύτερες δυνατές επιλογές και να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που θα σας απαλλάξουν από το άγχος. Προσεκτικοί πρέπει να είστε σε συναισθηματικά ξεσπάσματα. Το εξάγωνο Άρη – Κρόνου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να προχωρήσετε σε επαγγελματικά ανοίγματα, νομικές υποθέσεις και ζητήματα εκπαίδευσης. Παράλληλα, σας βοηθά να θεμελιώσετε με ιδανικό τρόπο τη σχέση σας έχοντας το βλέμμα στο μέλλον.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σπουδαίες ευκαιρίες σε επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους μπορεί να φέρει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο. Συλλογικές προσπάθειες και πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε με γοργούς ρυθμούς στην επίτευξή τους. Παράλληλα είναι προτιμότερο να είστε πολύ προσεκτικοί σε οικονομικές συμφωνίες καθώς είναι πιθανό να περιμένετε πολλά ενώ οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν. Το εξάγωνο Άρη – Κρόνου σας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσετε με ωριμότητα και σκληρή δουλειά στον χώρο της δουλειάς. Πιθανό είναι να υπάρξουν ανάλογες απολαβές καθώς δεν αποκλείεται να αναγνωριστεί η αξία και η προσφορά σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Οι επαγγελματικές σας βλέψεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας καθώς η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στον συγκεκριμένο τομέα. Πιθανό είναι να υπάρξουν σπουδαίες ευκαιρίες και προτάσεις που καλείστε να αξιοποιήσετε. Επωφεληθείτε από τις συνθήκες χωρίς να υπερβάλλετε έναντι των άλλων. Είναι προτιμότερο να μετριάσετε τις απαιτήσεις σας απέναντι σε πρόσωπα που είναι σημαντικά. Το εξάγωνο Άρη – Κρόνου δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να κινητοποιηθείτε με το ταίρι σας και να ενεργήσετε από κοινού θεμελιώνοντας μία σχέση που μπορεί να έχει μακροχρόνια πορεία. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο να σας χαρίζει αισιοδοξία, πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές επαγγελματικές και νομικές ευκαιρίες που οφείλετε να τις αξιοποιήσετε. Μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να εντρυφήσετε σε πνευματικά ενδιαφέροντα. Μείνετε  μακριά από εμμονές και μεμψιμοιρία που θα χαλάσουν τόσο το δικό σας κέφι όσο και των άλλων. Το εξάγωνο Άρη – Κρόνου σας βοηθά να λειτουργήσετε ρεαλιστικά και αποφασιστικά στον χώρο της δουλειάς. Παράλληλα διεκπεραιώνετε μεθοδικά οικογενειακές υποχρεώσεις που  σας δημιουργούσαν άγχος.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σας καλεί να αντιμετωπίσετε ανασφάλειες και απωθημένα. Το πάθος απογειώνεται στην προσωπική σας ζωή και απολαμβάνετε μοναδικές στιγμές με το ταίρι σας. Προσοχή στον υπερβολικό εγωισμό και την καχυποψία που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις με τον άνθρωπό σας. Το εξάγωνο Άρη – Κρόνου σας δίνει την δυνατότητα να προχωρήσετε με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση στην πραγμάτωση σχεδίων και φιλοδοξιών που αφορούν τη σχέση σας. Δημιουργικά ενδιαφέροντα και καλλιτεχνικές ανησυχίες παίρνουν σάρκα και οστά. Μπείτε στη δράση για να θεμελιώσετε μία πορεία μέσα από την οποία θα εκφράζεται το ταλέντο σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: **** 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο να φωτίζει τον τομέα των προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων, έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν καθώς θα ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στον έρωτα. Όμως απαραίτητο είναι να μετριάσετε υπερβολικές απαιτήσεις και αντιδράσεις που μπορεί να ενοχλήσουν έντονα. Το εξάγωνο Άρη – Κρόνου σας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσετε σε δραστηριότητες που αφορούν στην ακίνητη περιουσία σας. Σκληρή προσπάθεια και πρακτικές λύσεις θα σας βοηθήσουν να αποκομίσετε τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη έχοντας στο πλευρό σας αγαπημένα πρόσωπα. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σας δώσει σημαντικές ευκαιρίες στον χώρο της δουλειάς. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η εργατικότητα και η αποτελεσματικότητα που δείχνετε σε όλα τα επίπεδα. Προσοχή πρέπει να δείξετε σε υπερβολικές φιλοδοξίες και αμετροέπεια που δεν θα σας επιτρέψουν να αξιολογήσετε σωστά την κάθε πρόταση. Το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο στο ζώδιό σας βοηθά να προχωρήσετε μεθοδικά και ώριμα σε επαγγελματικές επιλογές που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία. Παράλληλα επιδιώκετε να κλείσετε καταστάσεις που μπορεί να ταλαιπώρησαν τις στενές σας σχέσεις με αυτοπεποίθηση και ψυχραιμία. 

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στρέφει το ενδιαφέρον σας στην ερωτική σας ζωή. Μοναδικές στιγμές με το ταίρι σας θα ανανεώσουν την σχέση και θα βοηθήσουν να απολαύσετε το πάθος και τον ερωτισμό. Νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σας και δημιουργούν πρωτόγνωρα συναισθήματα. Προσοχή σε οικονομικές υπερβολές καθώς η ανάγκη σας να προβληθείτε μπορεί να οδηγήσει σε σπατάλες και έξοδα για τα οποία θα μετανιώσετε αργότερα. Το εξάγωνο Άρη – Κρόνου σας βοηθά να κλείσετε οικονομικές και αισθηματικές εκκρεμότητες. Πρακτική σκέψη και επιμονή χαρακτηρίζουν τις κινήσεις σας και μπορούν να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ***

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet