Με τον Άρη να περνάει στον Ταύρο επικεντρώνουμε την προσοχή μας σε οικονομικές υποθέσεις. Δεν αποκλείεται να λειτουργήσουμε υπερβολικά, καθώς η επιθυμία για ασφάλεια μέσω των υλικών αγαθών είναι εντονότερη από ποτέ. Υπερβολική συντήρηση ή σπατάλες δεν μας βοηθούν να κρατήσουμε ισορροπημένη στάση απέναντι στα πράγματα. Ας αποφύγουμε πείσμα, αδιαλλαξία και εμμονές. Ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο βοηθώντας μας να επικοινωνήσουμε με πρόσωπα από την οικογένεια. Οικογενειακές υποθέσεις μπορούν να λυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σημαντικό είναι να μην αφομοιώνουμε προβλήματα των άλλων επηρεάζοντας την ψυχολογία μας. 

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης περνά στον Ταύρο και σας καλεί να αφοσιωθείτε σε οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις. Οι συνθήκες δεν ευνοούν γρήγορους βηματισμούς και αρνητικές συμπεριφορές. Αντίθετα, καλό είναι να πάρετε χρόνο και να επιλέξετε αυτό που πραγματικά ικανοποιεί τις επιθυμίες σας. Ο φόβος που σας εξωθεί στο να μην ξοδεύεστε δεν αποδίδει καθώς το να μην αξιοποιείτε πόρους με σκοπό την αποταμίευση μπορεί να οδηγήσει σε συμπεριφορές που δεν σας ταιριάζουν. Με τον Ερμή να κινείται στον Καρκίνο, έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε οικογενειακά ζητήματα και να προχωρήσετε σε συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: **  

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης περνά στο ζώδιό σας και σας βοηθά να βγείτε από την κυκλοθυμία και την εσωστρέφεια. Σας καλεί να πάρετε πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα με την αποφασιστικότητά σας να αυξάνεται. Παράλληλα όμως είναι σημαντικό να διαχειριστείτε την έντονη ενέργεια καθώς ο εκνευρισμός και η οξυθυμία θα κάνουν την εμφάνισή τους. Προσοχή στην απερισκεψία που συνήθως οδηγεί σε λάθος επιλογές. Ο Ερμής περνά στον Καρκίνο και εξάρει τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα. Παράλληλα προχωράτε πιο εύκολα σε εμπορικές συμφωνίες καθώς έχετε τα επιχειρήματα και την πειθώ για να εντυπωσιάσετε τα πρόσωπα με τα οποία συνομιλείτε. ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης από τον Ταύρο αναμοχλεύει καταστάσεις του παρελθόντος που προκαλούν κυκλοθυμία και μελαγχολία. Είναι απαραίτητο να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε κάτι δημιουργικό και ευφάνταστο. Προσοχή πρέπει να δείξετε σε ό,τι αφορά παρασκηνιακές διεργασίες και υπόγειες κινήσεις στο χώρο της δουλειάς να επηρεάζουν άμεσα την προσωπική σας εξέλιξη. Ο Ερμής από τον Καρκίνο σάς βάζει στη διαδικασία να βρείτε ιδέες για να αυξήσετε τη ρευστότητά σας. Οικονομικές συζητήσεις και συναλλαγές θα σας απασχολήσουν έντονα το επόμενο χρονικό διάστημα, αφού έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε καλύτερους όρους διεκδικώντας αυτά που θεωρείτε ότι σας ικανοποιούν. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης μετακινείται στον Ταύρο και σας ωθεί να στραφείτε σε ομαδικές προσπάθειες και παρέες που ανεβάζουν τη διάθεσή σας. Παράλληλα, επικεντρώνεστε σε στόχους και φιλοδοξίες που σας ενδιαφέρουν, καθώς ήρθε η στιγμή για να προχωρήσετε σε αποφάσεις που μπορεί να σας φέρουν πιο κοντά στα όνειρά σας. Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας και σας βοηθά να γίνετε περισσότερο εκφραστικοί, αυθόρμητοι και επικοινωνιακοί. Να προσέχετε, ωστόσο, καθώς η απερισκεψία και ο παρορμητισμός είναι πιθανό να σας βάλουν σε μπελάδες. Δεν αποκλείεται να παρασυρθείτε σε συμπεριφορές που προκαλούν εντάσεις λόγω αμετροέπειας. 
ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Ο Άρης από τον Ταύρο αυξάνει σημαντικά τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες στον επαγγελματικό χώρο. Έρχεστε αντιμέτωποι με πολλαπλά ζητήματα που πρέπει να λύσετε με αποτελεσματικό τρόπο. Η μεθοδικότητα και υπεύθυνη στάση σας θα σας βοηθήσουν να ανταποκριθείτε σε ό,τι αναλάβετε. Φροντίστε μόνο να μην μπείτε σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με πρόσωπα εξουσίας και ανωτέρους. Με τον Ερμή να περνά στον Καρκίνο, μπαίνετε σε μια περίοδο εσωστρέφειας. Εκκρεμότητες και υποθέσεις του παρελθόντος επανέρχονται στο προσκήνιο. Δώστε λύσεις σε οτιδήποτε σας ταλαιπωρεί ψυχολογικά, αλλά φροντίστε να είστε προσεκτικοί σε καθημερινό επίπεδο καθώς τα λάθη λόγω απροσεξίας είναι πιθανά. 
ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης από τον Ταύρο σάς δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψετε, να ασχοληθείτε με νέα εκπαιδευτικά αντικείμενα και να περάσετε καλά, διασκεδάζοντας με πρόσωπα που σας ενθουσιάζουν. Το πάθος και η αισιοδοξία σάς χαρακτηρίζουν και σας φέρνουν σε επαφή με νέα πρόσωπα που ενδεχομένως να αποδειχθούν πολύ σημαντικά για την προσωπική σας ζωή. Ο Ερμής περνά στον Καρκίνο και ενισχύεται η ανάγκη να επικοινωνήσετε με φιλικά πρόσωπα, εκφράζοντας σκέψεις και σχέδια. Καλό είναι να περιορίσετε τις αλαζονικές σας τάσεις και να δείξετε κατανόηση σε διαφορετικές αντιλήψεις για να αποφύγετε κόντρες με πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο στο φιλικό περίγυρο. 
ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη να κινείται στον Ταύρο, έχετε τη δυνατότητα να επικεντρωθείτε σε οικονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές δράσεις. Η αποφασιστικότητα και το ένστικτό σας θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις επιλογές σας υποδεικνύοντάς σας το σωστό μονοπάτι. Η λίμπιντό σας αυξάνεται κατακόρυφα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μοναδικές νύχτες όπου ο έρωτας και ο αισθησιασμός θα πρωταγωνιστήσουν. Ο Ερμής από τον Καρκίνο ευνοεί συζητήσεις και συμφωνίες στον επαγγελματικό χώρο. Πιθανή ακαμψία και απολυτότητα στον τρόπο που επικοινωνείτε μπορεί να έχει κόστος στην καριέρα σας, γι’ αυτό καλό είναι να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας. 
ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης περνά στον Ταύρο, αυξάνοντας την ένταση σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Ανταγωνιστικές συμπεριφορές και νευρικότητα ενδεχομένως να οδηγήσουν σε συγκρούσεις με συνεργάτες και σύντροφο. Φροντίστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να αποκρούσετε επιθέσεις με μαεστρία, προστατεύοντας σχέσεις που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. Ο Ερμής μετακινείται στον Καρκίνο και σας εξωθεί να αφοσιωθείτε σε νομικές υποθέσεις και επαγγελματικές συνομιλίες που σχετίζονται με το εξωτερικό. Η περίοδος είναι καλή για να προγραμματίσετε ταξίδια που έχετε ονειρευτεί εδώ και καιρό. Προσοχή πρέπει να δείξετε σε αμέλεια και αφέλεια που μπορεί να σας εκθέσουν στη δουλειά. 
ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης μετακινείται στον Ταύρο επιταχύνοντας τις εξελίξεις στο χώρο της δουλειάς, καθώς δεν αποκλείεται να επωμιστείτε περισσότερες υποχρεώσεις και αγγαρείες. Απαιτούνται εξαιρετικός προγραμματισμός και συντονισμένες δράσεις για να ανταποκριθείτε σε ό,τι αναλάβατε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η άσκηση θα σας βοηθήσει να εκτονώσετε το άγχος και τη νευρικότητα και να διατηρήσετε την ενέργειά σας σε υψηλά επίπεδα. Ο Ερμής από τον Καρκίνο εντείνει την εσωστρέφεια, καθώς αναδεικνύει σκοτεινές σκέψεις. Οι συνθήκες ευνοούν οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές. Κινηθείτε διαισθητικά εμπιστευόμενοι την εσωτερική σας φωνή που θα σας βοηθήσει να καταλήξετε σε συμπεράσματα και αποφάσεις. 
ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη να περνά στον Ταύρο, νιώθετε την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό να αυξάνονται κατακόρυφα. Δεν θα διστάσετε να πάρετε πρωτοβουλίες και να προωθήσετε δημιουργικές ιδέες. Ο ερωτισμός και το πάθος έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σας ζωή και απογειώνουν τη σχέση σας. Μετριάστε μόνο εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα. Ο Ερμής από τον Καρκίνο σάς δίνει την ευκαιρία να βρείτε τη χρυσή τομή σε συνεργασίες και προσωπική ζωή. Η διάθεση για συμβιβασμό μπορεί να οδηγήσει στις πιο επικερδείς συμφωνίες καθώς η διπλωματική σας διάθεση δίνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις. 

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ***  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης από τον Ταύρο αυξάνει την ένταση στον οικογενειακό περίγυρο και φέρνει στην επιφάνεια καταστάσεις που ωθούν σε εκρήξεις θυμού. Είναι σημαντικό να κατευνάσετε τα νεύρα σας και να διοχετεύσετε την ενέργειά σας δημιουργικά. Ο Ερμής από τον Καρκίνο δίνει την ευκαιρία να βρείτε λύσεις στο χώρο της δουλειάς και να εκθέσετε σκέψεις και ιδέες. Απαραίτητο είναι να μετριάσετε την επικριτική σας διάθεση και το άγχος που μπορεί να οδηγήσουν σε επικοινωνιακά λάθη απογοητεύοντας τους γύρω σας. Εμπιστευτείτε την κρίση σας καθώς η διάκριση της λεπτομέρειας που κάνει τη διαφορά θα δώσει διεξόδους σε δύσκολες στιγμές. 
ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Άρης περνά στον Ταύρο ενισχύοντας τη διάθεση να ασχοληθείτε με πολλά και διαφορετικά αντικείμενα ταυτόχρονα. Η ενεργητικότητά σας είναι στα ύψη και αυτό σας βοηθά να εμπλακείτε σε καταστάσεις που σας ικανοποιούν. Επαγγελματικές μετακινήσεις και αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς ομορφαίνουν την καθημερινότητα και συμβάλλουν στην εκτόνωση της έντασης. Ο Ερμής από τον Καρκίνο σάς βοηθά να εκφράσετε συναισθήματα με έντονο και γενναιόδωρο τρόπο. Νιώθετε την ανάγκη να προβάλετε τον εαυτό σας. Όμως αυτή η διάθεση μπορεί να οδηγήσει σε αμετροεπείς συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεστε.
ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ***  

Διάβασε ακόμα: Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα Ιουλίου από τη Σμάρω Σωτηράκη

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet