Η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα εντείνοντας τον ερωτισμό και το πάθος στις προσωπικές σχέσεις. Η ανάγκη να περάσουμε μοναδικά με το ταίρι μας ή με νέα γνωριμία είναι κυρίαρχη και απογειώνει την ψυχολογία μας. Υπόσχεται συναισθηματική γενναιοδωρία και σταθερότητα. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου αναδεικνύει ζητήματα στο φιλικό περίγυρο και την προσωπική μας ζωή. Ξεκαθαρίσματα θα υπάρξουν σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες μας καθώς οι ανατροπές και τα νεύρα δεν μας επιτρέπουν να προχωρήσουμε όπως θα θέλαμε. Στην προσωπική μας ζωή απολυτότητα, επιθετικότητα και σκληρότητα μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη να περνάει στον Λέοντα έχετε την ευκαιρία να κανονίσετε διακοπές και διασκέδαση με το ταίρι σας. Η ψυχολογία σας θα είναι καλύτερη και απόλυτα συμβατή με τις καλοκαιρινές τρέλες. Αυξάνονται κατά πολύ οι πιθανότητές σας για νέες γνωριμίες που θα κεντρίσουν την προσοχή σας και θα βγάλουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας  Η Πανσέληνος σας αναγκάζει να στραφείτε σε υποθέσεις που αφορούν κυρίως τον φιλικό περίγυρο και τις επαγγελματικές σας  προοπτικές. Δεν θα διστάσετε να βάλετε τα όρια σας σε φίλους και συνεργάτες λόγω ξαφνικών γεγονότων που εκτοξεύουν την ένταση στα ύψη. Αποφύγετε σκληρές κόντρες αν θέλετε να αποφύγετε οριστικές ρήξεις.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***
ΧΡΗΜΑ: ****

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην οικογένεια με την Αφροδίτη να περνάει στον Λέοντα και να εντείνει την ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα. Η θαλπωρή και η τρυφερότητα που εισπράττετε από τους οικείους, σας ικανοποιεί απόλυτα. Καλοκαιρινές στιγμές για δύο μπορείτε να βιώσετε με το ταίρι σας που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για τη σχέση. Προχωρήστε σε συμφωνίες ακίνητης περιουσίας καθώς οι συνθήκες ευνοούν. Η Πανσέληνος επικεντρώνει το ενδιαφέρον σας σε επαγγελματικές υποθέσεις. Η εριστική σας διάθεση και η ανάγκη να επαναστατήσετε έναντι σε ό,τι σας καταπιέζει μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στη δουλειά. Ίσως χρειαστεί να περιθάλψετε κάποιο άτομο μεγάλης ηλικίας.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επικοινωνία είναι το μεγαλύτερο σας όπλο και ενισχύεται από την μετακίνηση της Αφροδίτη στον Λέοντα. Χαίρεστε τη διασκέδαση και την επαφή με πρόσωπα που κεντρίζουν το μυαλό και υπόσχονται μοναδικές στιγμές στην ερωτική σας ζωή. Ωστόσο, καλό είναι να μην μπλέξετε με τα φλερτ και τελικά σας μείνει το δίλημμα και όχι η χαρά. Ρομαντικά ταξιδάκια και αποδράσεις ανανεώνουν τη σχέση. Η Πανσέληνος αναδεικνύει ζητήματα που αφορούν κυρίως τον κοινωνικό σας περίγυρο. Φαίνεται πως είστε αποφασισμένοι να πάρετε αποστάσεις από κόλακες και πρόσωπα που προσπαθούν να σας κατευθύνουν κατά το δοκούν. Οι αποκαλύψεις και οι παρασκηνιακές τους κινήσεις, σας ωθούν να ξεκαθαρίσετε τη στάση σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πάθος και ο ερωτισμός στην προσωπική σας ζωή φουντώνει καθώς η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα και εντείνει την ανάγκη να περάσετε μοναδικές στιγμές με το πρόσωπο που έχετε στο πλευρό σας. Καλοπέραση, καλό φαγητό και έντονος ρομαντισμός σας βοηθούν να χαρείτε τις απολαύσεις της ζωής με το ταίρι σας. Σε οικονομικό επίπεδο μπορείτε να πάρετε ανάσες αρκεί να μην παρασυρθείτε σε περιττά έξοδα. Η Πανσέληνος του μήνα αναδεικνύει εμπόδια σε οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές δράσεις που ανατρέπουν την πορεία των στόχων σας. Προσεκτικοί πρέπει να είστε όταν κάνετε διακανονισμούς με τράπεζες, δημόσιο, εφορία, ασφάλειες. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: ****  ΚΑΡΙΕΡΑ: ***
ΧΡΗΜΑ: *** 

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Η λάμψη και η γοητεία σας αναδεικνύονται με την μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιό σας. Πρωταγωνιστείτε σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείτε και μαγνητίζετε το αντικείμενο του πόθου σας με τον αισθησιασμό και τον ερωτισμό σας. Μείνετε μακριά από εγωκεντρισμό και υποκειμενικές αντιλήψεις που θα δυσαρεστήσουν το ταίρι σας. Η Πανσέληνος στον Υδροχόο αγγίζει σχέσεις και συνεργασίες που είναι καθοριστικές. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αναγνωρίσετε ότι οι τοξικές σχέσεις δεν μπορούν να παραμείνουν στη ζωή σας. Ένταση και ανατροπές μπορεί να οδηγήσουν σε ξεκαθαρίσματα συναναστροφών που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα εδώ και καιρό. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη να περνάει στον Λέοντα, άτομα από το παρελθόν μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους διεκδικώντας και πάλι μια θέση στη ζωή σας. Καλά θα κάνετε να μην εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις παίρνοντας αποφάσεις που μπορεί αργότερα να τις μετανιώσετε. Η Πανσέληνος φωτίζει σκοτεινά κομμάτια στον χώρο της δουλειάς και αποκαλύπτει παρασκήνιο που σας αναστατώνει. Ήρθε ο καιρός να θέσετε τα όρια σας και να ξεκαθαρίσετε τη στάση σας απέναντι σε αυτούς που σας υπονομεύουν και δεν σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Η ανάγκη να απελευθερωθείτε από τη ρουτίνα είναι έντονη. Προσοχή σε σπασμωδικές κινήσεις που μπορεί να  κοστίσουν.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη να μετακινείται στον Λέοντα απολαμβάνετε την παρέα και τις κοινές δράσεις με τον κοινωνικό σας περίγυρο. Είναι πιθανό να δεχθείτε τις εξομολογήσεις κάποιου φιλικού σας προσώπου και να  αιφνιδιαστείτε ευχάριστα καθώς θα αποκτήσετε φιλία με «προνόμια». Η Πανσέληνος φέρνει στο προσκήνιο υποθέσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Μπορεί να αποκαλυφθούν μυστικά που θα σας αναστατώσουν και θα σας οδηγήσουν σε απομάκρυνση από πρόσωπα που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. Προσοχή σε παραλογές αμφιβολίες και καχυποψία που είναι πιθανόν να δημιουργήσουν εκρηκτικό κλίμα στην ερωτική σας σχέση. 

ΕΡΩΤΑΣ: ** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στο Λέοντα να επηρεάζει τη δημόσια εικόνα και το κοινωνικό σας status απολαμβάνετε την αναγνώριση από σημαίνοντα πρόσωπα στον επαγγελματικό χώρο. Νέες γνωριμίες μπορεί να σας στηρίξουν στη δουλειά και, παράλληλα, να διεκδικήσουν μία θέση στη ζωή σας. Αποφύγετε την εκλογίκευση συναισθημάτων και αφεθείτε, άλλωστε καλοκαίρι έχουμε, όλα επιτρέπονται. Η Πανσέληνος εγκυμονεί δυσβάσταχτες οικογενειακές υποχρεώσεις. Επιθετικές συμπεριφορές και ξαφνικές αποστασιοποιήσεις αγαπημένων προσώπων μπορεί να σας απογοητεύσουν. Κρατήστε χαμηλούς τόνους αν δεν θέλετε να φτάσετε σε οριακό σημείο με οικεία σας άτομα. Είναι πιθανό να χρειαστεί τη φροντίδα σας κάποιος δικός σας.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: *** 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αισιοδοξία και ο ερωτισμός εκτοξεύονται καθώς η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα και αναδεικνύει την περιπετειώδη σας φύση. Επιθυμείτε να περάσετε μοναδικά με το ταίρι σας και να εξερευνήσετε νέους τόπους και πολιτισμούς που θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις σας. Πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας μπορεί να τραβήξουν το ενδιαφέρον σας. Με την Πανσέληνο μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα με συγγενείς σας. Παράλληλα η ένταση και οι εμμονές πιθανώς θα παίξουν αρνητικό ρόλο σε εμπορικές συνεργασίες και επαγγελματικές επαφές. Προσπαθήστε να κρατήσετε το μέτρο και να αποφύγετε τις συγκρούσεις που μπορεί να αναστείλουν τη θετική έκβαση των επαγγελματικών σας σχεδίων. 

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***
ΧΡΗΜΑ: *** 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάγκη να απολαύσετε το απόλυτο πάθος είναι εντονότερη από ποτέ με την Αφροδίτη να περνάει στον Λέοντα και να ξυπνάει πρωτόγνωρα συναισθήματα και ανάγκες. Παράλληλα όμως οφείλετε να μετριάσετε την καχυποψία και τις αμφιβολίες που μπορεί να οδηγήσουν σε παραλογισμούς που θα ενοχλήσουν το ταίρι σας. Η Πανσέληνος σας καλεί να επαναπροσδιορίσετε τις ανάγκες σας και να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο. Υπερβολές και σπασμωδικές συμπεριφορές μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένες οικονομικές επιλογές που θα έχουν και ψυχολογικό κόστος. Αν η σχέση σας είναι τοξική και συντηρείται από ανασφάλειες, θα περάσει έντονους κλυδωνισμούς.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: **  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη από τον Λέοντα αναδεικνύει την ανάγκη για συντροφικότητα στην προσωπική σας ζωή. Έντονη κοινωνικότητα και εξωστρέφεια θα έχουν σαν αποτέλεσμα πολλές κατακτήσεις και σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά επαγγελματικές συνεργασίες και σχέσεις. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας δεν μπορεί να αφήσει ανεπηρέαστες επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις που φαίνεται εδώ και καιρό πως δεν σας ικανοποιούν. Αποτινάξτε νοοτροπίες και νόρμες που δεν σας ταιριάζουν αλλά έχουν καθορίσει τις επιλογές σας μέχρι αυτή τη στιγμή. Ξεσπάσματα και επιθετικές συμπεριφορές σας αναγκάζουν να οριοθετείτε και να πάρετε αποστάσεις από πρόσωπα που δεν σας προάγουν με την παρουσία τους σε κανένα επίπεδο. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Στροφή σε υποχρεώσεις και ρουτίνα σας αναγκάζει να πραγματοποιήσετε η Αφροδίτη στον Λέοντα. Επιδιώκετε να λύσετε πρακτικά ζητήματα στην προσωπική σας ζωή που μπορεί να δυσκολεύουν την σχέση σας. Μείνετε μακριά από εμμονές που οδηγούν σε επικριτική διάθεση και γκρίνια. Η Πανσέληνος επικεντρώνει την προσοχή σας σε υποθέσεις που εκκρεμούν εδώ και καιρό. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να απαλλαγείτε οριστικά από εκκρεμότητες που αναστατώνουν την ψυχολογία σας και σας γεμίζουν άγχος. Παράλληλα ανατρεπτικές καταστάσεις και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα επηρεάζουν την πορεία σας στον χώρο της δουλειάς και μπορεί να αναδείξουν εντάσεις με πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: ** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ****

Διάβασε ακόμη: Ερμής στην Παρθένο: Το αυθόρμητο φεύγει, ο ορθολογισμός έρχεται!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet