Αντιφατικές είναι οι όψεις που καθορίζουν αυτή την εβδομάδα. Η αντίθεση του Ήλιου από τον Λέοντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο εντείνει τις αναστολές στην ερωτική μας ζωή. Ψυχροπολεμικές συμπεριφορές και συντηρητισμός μπορεί να οδηγήσουν σε αποστασιοποίηση. Aς διατηρήσουμε χαμηλούς τόνους δείχνοντας κατανόηση και διάθεση για συμβιβασμό. Το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Δία στον Κριό ανανεώνει την διάθεσή μας και εμπλουτίζει την ερωτική μας ζωή με νέα πρόσωπα. Ευκαιρίες σε ότι αφορά δημιουργικά και καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα απογειώνουν την αισιοδοξία και την ψυχολογία μας. Τελικά οι αντιφάσεις, με λίγη προσπάθεια από πλευράς μας, μπορεί να οδηγήσουν στην πολυπόθητη ισορροπία.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Η προσωπική σας ζωή επηρεάζεται ιδιαίτερα στην αρχή της εβδομάδας καθώς η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο δεν επιτρέπει την έκφραση των συναισθημάτων με αμεσότητα. Είναι προτιμότερο να δείξετε κατανόηση και να μην αφήσετε τον εγωισμό και την αδιαλλαξία να απομακρύνουν το ταίρι σας. Αξιοποιείστε την όψη για να απαλλαγείτε από τις τοξικές σχέσεις. Η εβδομάδα κλείνει ευχάριστα καθώς το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σας, φροντίζει να ανεβάσει και πάλι τη διάθεσή σας στα ύψη. Πρωταγωνιστείτε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο και εντυπωσιάζεται με τη λάμψη και το εκρηκτικό σας ταπεραμέντο.
ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: ****  ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****  

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές και δεν σας επιτρέπουν να απολαύσετε οικογενειακές στιγμές στην αρχή της εβδομάδας. Αυτό είναι αρκετό για να σας απογοητεύσει καθώς η κούραση των ευθυνών και των υποχρεώσεων είναι εντονότερη από πότε. Καλό είναι να ισορροπήσετε δίνοντας χρόνο στον εαυτό σας και στα πρόσωπα που αγαπάτε καθώς αυτό βοηθά να ανταποκριθείτε σε ότι έχετε αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία αναδεικνύει την ανάγκη για έντονα ρομαντικές και ερωτικές στιγμές στην προσωπική σας ζωή. Απολαμβάνετε την παρέα του συντρόφου σας έχοντας την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε υποθέσεις του παρελθόντος που μπορεί να ταλαιπώρησαν την σχέση σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν θα διστάσετε να ξεκαθαρίσετε τη στάση σας απέναντι σε πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος σας μέσα στην εβδομάδα. Η αντίθεση Ήλιου – Κρόνου σας δίνει τη δυνατότητα να δείξετε τα όρια σας και να πάρετε αποστάσεις από κόλακες και πρόσωπα που προσπαθούν να σας κατευθύνουν κατά το δοκούν. Τα εμπόδια σε επικοινωνία, συμφωνίες και θέματα νομικής φύσεως είναι στο πρόγραμμα. Δείξτε ωριμότητα και ψυχραιμία για να βρείτε τις καλύτερες δυνατές διεξόδους. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία τονώνει την ψυχολογία σας. Η κοινωνικότητα εκτοξεύεται στα ύψη καθώς προσκλήσεις για εκδηλώσεις και πάρτι ανανεώνουν τη διάθεσή σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φοβίες και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια που μπορεί προσωρινά να προκαλούν κατήφεια λόγω της αντίθεσης του Ήλιου με τον Κρόνο στην αρχή της εβδομάδας. Οικονομικές υποθέσεις με τράπεζες, δημόσιο, κληρονομικά κλπ, δεν εξελίσσονται όπως θα περιμένατε και αυτό είναι αρκετό για να προκαλέσει απαισιοδοξία. Αναζητήστε μέσα σας την δύναμη που θα σας βγάλει από αδιέξοδα και πιστέψτε στον εαυτό σας για να βρείτε λύσεις για να ξεπεράσετε πιθανά εμπόδια. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία υπόσχεται σημαντικές εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή. Οι διεκδικήσεις μισθών ή περιοδικών εσόδων μπορεί να ικανοποιηθούν στο έπακρο στο τέλος της εβδομάδας. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ***

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Στην αρχή της εβδομάδας θα βρείτε πολλά εμπόδια. Η αντίθεση του Ήλιου από το ζώδιό σας με τον Κρόνο στον Υδροχόο δεν σας επιτρέπει να κινηθείτε όπως επιθυμείτε στη δουλειά σας καθώς οι συνεργάτες σας δεν ενστερνίζονται τα σχέδιά σας. Απαιτείται ωριμότητα και λογική προσέγγιση για να ξεπεραστούν πιθανές εντάσεις και ψυχρότητα. Το τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιό σας με τον Δία ανανεώνει την ψυχολογία σας καθώς σας φέρνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Μαγνητίζετε τα βλέμματα με τη γοητεία και το ταπεραμέντο σας. Νέοι έρωτες μπαίνουν στη ζωή σας, ανοίγοντας ένα νέο μονοπάτι εξελίξεις μπροστά σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ***

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρασκήνιο και υπονομευτικές κινήσεις στον χώρο της δουλειάς έρχονται στην επιφάνεια και προκαλούν απογοήτευση στην αρχή της εβδομάδας. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο επηρεάζει την ψυχολογία σας καθώς δεν αποκλείεται να πληγωθείτε από συμπεριφορές προσώπων που έχετε εμπιστευτεί. Δείξτε ωριμότητα, αποφεύγοντας παγίδες και συναισθηματικές υπερβολές που δεν σας ευνοούν. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία εκτοξεύει το πάθος και τον ρομαντισμό στα ύψη. Μη χάσετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα ερωτικό περιβάλλον για δύο, απολαμβάνοντας τις στιγμές με το ταίρι σας. Πρόσωπα από το παρελθόν είναι πιθανόν να επιστρέψουν φέρνοντας και πάλι στην επιφάνεια πρωτόγνωρα συναισθήματα και έντονα καρδιοχτύπι. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

 Δεν θα διστάσετε να ξεκαθαρίσετε την στάση σας απέναντι σε φιλικά πρόσωπα στην αρχή της εβδομάδας. Η αντίθεση Ήλιου – Κρόνου αναδεικνύει συμπεριφορές που πιθανά δεν σας ικανοποιούν. Εμπόδια και καθυστερήσεις μπορεί να σας απογοητεύσουν και να φέρουν  προσωρινά καθυστερήσεις σε στόχους και φιλοδοξίες. Μην εγκαταλείψετε τις προσπάθειές σας γιατί είναι βέβαιο ότι θα βρείτε τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία μπορεί να επιφυλάσσει την εξέλιξη μιας φιλικής σχέσης σε έναν μεγάλο έρωτα. Μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα εκφράσουν τα συναισθήματά τους και θα επιδιώξουν να πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σας.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι υποχρεώσεις σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο σας κουράζουν και αυτό γίνεται εντονότερα αισθητό στην αρχή της εβδομάδας. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο δεν σας επιτρέπει να λειτουργήσετε απελευθερωμένα και απρόσκοπτα στη δουλειά λόγω οικογενειακών ευθυνών που έχετε αναλάβει. Σημαντικό είναι να βρείτε την χρυσή τομή στα πράγματα, αποφεύγοντας να επιρρίπτετε ευθύνες σε πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία σας βοηθά να λάμψετε και να κερδίσετε τις εντυπώσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείτε. Νέοι έρωτες είναι πιθανό να προκύψουν μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα φέρουν ανανέωση στη ζωή σας.  

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανάγκη να ξεκαθαρίσετε την στάση σας απέναντι σε πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος είναι εντονότερη. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο σάς φέρνει αντιμέτωπους με συμπεριφορές που δεν σας ταιριάζουν για αυτό και δεν διστάζετε να βάλετε τα όριά σας. Καθυστερήσεις σε εμπορικές συμφωνίες μπορεί αρχικά να σας απογοητεύσουν. Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων και η επικοινωνιακή σας δεινότητα θα δώσουν τις καλύτερες δυνατές διεξόδους. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία εμπλουτίζει την προσωπική σας ζωή και σας ωθεί σε στιγμές έντονης διασκέδασης και περιπέτειας. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σας για να σας ανανεώσουν. 

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ***
ΧΡΗΜΑ: *** 

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φοβίες και ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια με έντονο τρόπο στην αρχή της εβδομάδας. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο προκαλεί ζητήματα αυτοπεποίθησης που μπορεί να προκαλέσουν απογοήτευση. Καθυστερήσεις και εμπόδια σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές σας αναγκάζουν να επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα έξοδά σας. Είναι προτιμότερο να μην υπογράψετε διακανονισμούς αυτή την εβδομάδα. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία εκτοξεύει το πάθος και τον αισθησιασμό στην προσωπική σας ζωή. Η ανάγκη να γίνετε ένα με το ταίρι σας γίνεται εντονότερη και δημιουργούνται οι συνθήκες για να απολαύσετε μοναδικές στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ** 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αντίθεση του Ήλιου από τον Λέοντα με τον Κρόνο στο ζώδιό σας στην αρχή της εβδομάδας αγγίζει το περιβάλλον των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Δεν θα διστάσετε να δείξετε τα όρια σας σε πρόσωπα που θεωρείτε ότι δεν σας προσφέρουν τα αναμενόμενα. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία αναδεικνύει την ανάγκη για μία νέα σχέση που θα σας χαρίσει τρυφερότητα και πάθος. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σας που σας γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία. Παράλληλα, πιθανό είναι να υπάρξουν εξελίξεις σε εμπορικές συμφωνίες που θα αποδώσουν τα μέγιστα σε οικονομικό επίπεδο. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: ***

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Η ψυχολογία σας επηρεάζεται έντονα στην αρχή της εβδομάδας καθώς η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο ανασύρει παλαιότερες καταστάσεις που επηρεάζουν ακόμα την επαγγελματική σας πορεία. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρχουν καθυστερήσεις και εμπόδια στον χώρο της δουλειάς που δεν σας επιτρέπουν να κλείσετε υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να βρει τις ιδανικές λύσεις αφού ξεκουραστείτε και ξεφύγετε από συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία ευνοεί την επίλυση πρακτικών ζητημάτων που απασχολούν έντονα τη σχέση σας. Παράλληλα σας δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσετε το καλύτερο δυνατό σε οικονομικό επίπεδο στον χώρο της δουλειάς. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ****
ΧΡΗΜΑ: ****

Διάβασε ακόμη: Πανσέληνος Αυγούστου: προσέχουμε για να έχουμε

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet