Η εβδομάδα αρχίζει ευχάριστα καθώς η Αφροδίτη από τον Ζυγό σχηματίζει αντίθεση με τον Δία στον Κριό. Μοναδικές συγκινήσεις στην ερωτική μας ζωή αυξάνουν κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση και τον αισθησιασμό. Προσοχή όμως πρέπει να δείξουμε σε συναισθηματική και υλική αμετροέπεια, όπως επίσης και σε υπερβολικές απαιτήσεις καθώς το πιθανότερο είναι να μην εκπληρωθούν. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο, δίνοντάς μας την ευκαιρία να αποκαταστήσουμε την επικοινωνία στο χώρο της δουλειάς. Ευθύνες και αγγαρείες εξελίσσονται με μεγαλύτερη ομαλότητα ενώ μπορούμε να ξεπεράσουμε παρεξηγήσεις και παρερμηνείες που επηρέασαν έντονα σχέσεις μας στο εργασιακό περιβάλλον. 

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Υπέροχες στιγμές στην προσωπική σας ζωή ανεβάζουν την αισιοδοξία και το κέφι σας στην αρχή της εβδομάδας. Φροντίστε μόνο να μην παρασυρθείτε σε υπερβολές καθώς είναι πιθανό να γίνετε απαιτητικοί απέναντι στο ταίρι σας ή σε νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Προσοχή πρέπει να δείξετε και σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές καθώς δεν αποκλείεται τα φιλόδοξα σχέδιά σας να μην μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία εξομαλύνεται η επικοινωνία στον χώρο της δουλειάς. Επίσης επιταχύνονται οι εξελίξεις σε ότι αφορά ευθύνες και αγγαρείες που έχετε αναλάβει καθώς ξεπερνιούνται με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς κολλήματα και εμπόδια. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ****  

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αρχίζει με το βλέμμα σας στραμμένο στην προσωπική σας ζωή. Είναι σημαντικό να τακτοποιήσετε πρακτικά ζητήματα που απασχολούν την σχέση σας. Όμως η υπερβολική κριτική και οι έντονες εμμονές θα προκαλέσουν σημαντικά προβλήματα. Είναι προτιμότερο να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας υπερβολές και συμπεριφορές που θα οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις. Με τον Ερμή άλλωστε να επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο, θα έχετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε συναισθήματα και σκέψεις στο ταίρι σας. Παράλληλα, σας δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσετε σε συμφωνίες και επικοινωνίες που μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο σε δημιουργικά ενδιαφέροντα και ταλέντα σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: *** 

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέες γνωριμίες, διασκέδαση και έντονες στιγμές υπόσχεται η αντίθεση Αφροδίτης – Δία στην αρχή της εβδομάδας που ευνοεί ιδιαίτερα την ερωτική σας ζωή. Καλά θα κάνετε βέβαια να διατηρήσετε το μέτρο, αποφεύγοντας σπατάλες και συναισθηματικές εξάρσεις που μπορεί να προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Σημαντικό είναι να περάσετε όμορφα χωρίς υπερβολές που μπορεί να σας παρασύρουν σε λάθη. Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο, αποκαθίσταται η επικοινωνία με αργούς ρυθμούς εντός του οικογενειακού περιβάλλοντος. Επίσης, βελτιώνονται οι συνθήκες σε ότι αφορά συμφωνίες στην ακίνητη περιουσία. Μη διστάσετε να προχωρήσετε στις αλλαγές που διαπιστώσατε ότι είναι απαραίτητες το προηγούμενο χρονικό διάστημα. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ****  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευκαιρίες σε προσωπική και επαγγελματική ζωή μπορεί να δώσει στην αρχή της εβδομάδας η αντίθεση Αφροδίτης – Δία. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσετε τη συγκεκριμένη συγκυρία ώστε να διακρίνετε αν οι προτάσεις που σας γίνονται μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Υπερφίαλες σκέψεις και σχέδια στην επαγγελματική σας ζωή μπορεί να οδηγήσουν και οικονομικά ανοίγματα που δεν θα σας ευνοήσουν. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο και σας βοηθά να επικοινωνήσετε σκέψεις και απόψεις με μεγαλύτερη ευκολία στον κοντινό περίγυρο. Σας δίνει ακόμα την ευκαιρία να προχωρήσετε με μεγαλύτερη ευκολία σε εμπορικές συμφωνίες που είχαν βρει προσκόμματα το προηγούμενο χρονικό διάστημα. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: **  

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Νέα πρόσωπα μπορεί να εισβάλουν στη ζωή σας στην αρχή της εβδομάδας που θα σας χαρίσουν υπέροχες στιγμές διασκέδασης. Η ενέργεια και η παιχνιδιάρικη διάθεσή σας, όμως, μπορεί να σας οδηγήσουν σε υπερβολές και συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα. Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο, επικεντρώνετε το ενδιαφέρον σας σε οικονομικά σχέδια που είχαν κολλήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Απαραίτητο είναι να λειτουργήσετε ώριμα αποφεύγοντας να παρασυρθείτε από το πείσμα και την αδιαλλαξία που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Πιθανές είναι οι νέες οικονομικές συμφωνίες.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ****  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας λειτουργεί απόλυτα ευνοϊκά. Σας βγάζει από την εσωστρέφεια και σας βοηθά να εκφράσετε με αμεσότητα σκέψεις και σχέδια σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Φροντίστε μόνο να αποφύγετε παρορμητικές συμπεριφορές και απερισκεψία που θα ενοχλήσουν τους γύρω σας και κυρίως συνεργάτες και σύντροφο. Στην αρχή της εβδομάδας η αντίθεση Αφροδίτης – Δία δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να προχωρήσετε σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές. Καλά θα κάνετε όμως να λειτουργήσετε ρεαλιστικά αφήνοντας στο περιθώριο υπερβολικές απαιτήσεις που δεν είναι εύκολο να εκπληρωθούν. Προσοχή ακόμα σε περιττά έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας και την αντίθεση που σχηματίζει με το Δία στην αρχή της εβδομάδας να σας καθιστά πρωταγωνιστές, έχετε την ευκαιρία να μεγαλουργήσετε στον έρωτα και να βιώσετε απίστευτο πάθος και ενθουσιασμό στην προσωπική σας ζωή. Νέες γνωριμίες εισβάλουν στη ζωή σας που μπορεί να σας ευνοήσουν σημαντικά, προσοχή όμως καθώς υπερφίαλα σχέδια και υπερβολικές απαιτήσεις δεν θα επιτρέψουν να εξελιχθούν με ομαλότητα. Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο σας δίνεται η ευκαιρία να κλείσετε κύκλους υποθέσεων που μπορεί να σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Η απόλυτη συγκέντρωση στον χώρο της δουλειάς θα σας βοηθήσει να αποφύγετε λάθη που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. 

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρόσωπα από το παρελθόν εισβάλλουν στην ερωτική σας ζωή στην αρχή της εβδομάδας. Παράλληλα, όμως, διογκώνονται εμμονές και προκαταλήψεις που δεν σας επιτρέπουν να χαρείτε τις στιγμές και σας εγκλωβίζουν σε συμπεριφορές και αντιλήψεις που δεν σας ταιριάζουν. Διατηρήστε το μέτρο αποφεύγοντας να υπερβάλλετε είτε σε επίπεδο ονείρων είτε σε επίπεδο άκρατου ρεαλισμού. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο και σας διευκολύνει να επικοινωνήσετε με τον φιλικό περίγυρο, αποκαθιστώντας σχέσεις που μπορεί να είχαν διαταραχθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Όνειρα και σχεδιασμοί ξεμπλοκάρουν με αργούς ρυθμούς καθώς βρίσκετε λύσεις που μπορεί να μην ήταν εμφανείς το προηγούμενο χρονικό διάστημα

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αντίθεση Αφροδίτης – Δία στην αρχή της εβδομάδας φτιάχνει τη διάθεσή σας και βοηθά να περάσετε όμορφες στιγμές με φιλικά πρόσωπα και με το ταίρι σας. Πιθανό είναι να υπάρξει μία νέα γνωριμία που θα δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες, όμως είναι προτιμότερο να κρατήσετε μικρό καλάθι προσπαθώντας να προσγειώσετε τον εαυτό σας στην πραγματικότητα. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στην Παρθένο σας διευκολύνει στον επαγγελματικό χώρο καθώς επιταχύνονται οι εξελίξεις σε σχέδια και συμφωνίες που είχαν μπλοκάρει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Συνομιλίες και συζητήσεις με φιγούρες εξουσίας και ανώτερους μπορούν να εξελιχθούν θετικά καθώς αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαγγελματικές ευκαιρίες προμηνύονται στην αρχή της εβδομάδας που μπορεί να απογειώσουν το κοινωνικό σας status. Αξιοποιήστε την συγκεκριμένη συγκυρία για να αναβαθμισθείτε στο πεδίο της καριέρας, αποφεύγοντας όμως να επενδύσετε σε σχέδια και προτάσεις που είναι εμφανές πως είναι ανέφικτα. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο, διευκολύνοντας την επικοινωνία με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Παράλληλα σας, βοηθά να ξεπεράσετε εμπόδια που μπορεί να επηρέασαν προγραμματισμένα ταξίδια ενώ λειτουργεί ευεργετικά σε νομικές υποθέσεις. Κόλακες και υπερφίαλα πρόσωπα μπορεί να σας επηρεάσουν αρνητικά, για αυτό καλά θα κάνετε να είστε επιφυλακτικοί σε ότι ακούτε. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έντονες συγκινήσεις και ερωτισμός προμηνύεται στην αρχή της εβδομάδας. Μοναδικές προτάσεις για εξόδους και συναντήσεις θα φέρουν αισιοδοξία και κέφι ενώ παράλληλα θα σας δώσουν την ευκαιρία να φλερτάρετε. Να θυμάστε μόνο πως ασυδοσία και αμετροέπεια δεν θα έχουν ευχάριστο αποτέλεσμα για αυτό διατηρήστε το μέτρο που θα σας βοηθήσει να περάσετε όμορφα. Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο προχωράτε αβίαστα και απρόσκοπτα σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που σας ενδιαφέρουν. Αξιοποιήστε την συγκεκριμένη συγκυρία για να εκφράσετε βαθύτερες ανησυχίες και ανασφάλειες στο ταίρι σας που μπορεί να επηρεάζουν τόσο την ψυχολογία όσο και την σχέση σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ****  

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Στην αρχή της εβδομάδας θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα με τράπεζες, δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά. Φροντίστε μόνο να έχετε ρεαλιστικές απαιτήσεις καθώς οι υπερβολές δεν θα οδηγήσουν στα επιθυμητά αποτελέσματα. Στον έρωτα η λίμπιντο απογειώνεται και δημιουργούνται οι καλύτερες προϋποθέσεις ώστε να απολαύσετε στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες. Ο Ερμής σε ορθή πορεία στην Παρθένο σας απελευθερώνει σε επικοινωνιακό επίπεδο και λειτουργεί βοηθητικά σε σχέσεις και συνεργασίες που επηρεάστηκαν έντονα το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Οι δυνατότητες για νέες συμφωνίες είναι πολλές για αυτό φροντίστε να τις αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ****

Διάβασε ακόμη: Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα Οκτωβρίου

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet