ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Ο Οκτώβριος σας καλεί να διαχειριστείτε κυρίως θέματα σχέσεων και συνεργασιών, ενώ οικονομικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο δίνοντάς σας την ευκαιρία να διευθετήσετε με μεγαλύτερη ευκολία υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχετε αναλάβει. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας  δημιουργεί τις προϋποθέσεις για καθοριστικές αποφάσεις που αφορούν επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Με ωριμότητα και αποφασιστικότητα προχωράτε σε μία νέα περίοδο της ζωής σας. Με τον Ερμή στον Ζυγό αναγνωρίζετε πως μέσω της διπλωματικότητας και της ισορροπίας μπορείτε να επικοινωνήσετε και να λύσετε καταστάσεις που σας επηρέασαν έντονα το Σεπτέμβριο. Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να μετακινούνται στον Σκορπιό επικεντρώνετε την προσοχή σας σε οικονομικές υποθέσεις που σας απασχολούν. Στον έρωτα τα συναισθήματα είναι έντονα και μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές και καταστάσεις. Η Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό προς το τέλος του μήνα αναδεικνύει βαθύτερα ζητήματα από το παρελθόν που ήρθε η ώρα να τα αντιμετωπίσετε. Προσπαθήστε να απαλλαγείτε από αυτά αναγνωρίζοντας τις ανάγκες σας στον μέγιστο βαθμό. Με τον Δία να επιστρέφει στους Ιχθύς έχετε την ευκαιρία να απαλύνετε τραύματα και απωθημένα που κουβαλάτε. Στο τέλος του μήνα ο Άρης αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους επαναπροσδιορίζοντας σχέσεις με οικεία σας πρόσωπα, εμπορικές συμφωνίες και συζητήσεις για το επόμενο χρονικό διάστημα.

TIP

Με λογική και ψυχραιμία μπορείτε να αντιμετωπίσετε πιθανά προβλήματα οικονομικής φύσεως ή ερωτικά καβγαδάκια που μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Οκτώβριος κατά κύριο λόγο σας καλεί να στραφείτε στον χώρο της δουλειάς ενώ προς το τέλος του μήνα υποθέσεις που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες σας ταλανίζουν. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο δίνοντάς σας την δυνατότητα να εκφράσετε βαθύτερα συναισθήματα και σκέψεις του προηγούμενου χρονικού διαστήματος το ταίρι σας. Η Πανσέληνος αναδεικνύει παλαιότερες καταστάσεις που ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά, γεγονός που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε επαγγελματικούς στόχους με επιτυχία. Ο Ερμής από τον Ζυγό διευκολύνει στην καθημερινότητα και τον προγραμματισμό σας, ενώ σας βοηθά να βρείτε λύσεις στον χώρο της δουλειάς που θα σας απαλλάξουν από άγχη. Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να μετακινούνται στον Σκορπιό επικεντρώνεστε σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις που έχουν κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σας. Η Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό μπορεί να σηματοδοτήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας καθώς είναι πιθανό να πάρετε αποστάσεις από πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σας ευνοούν. Πιθανό είναι να υπάρξουν επιστροφές από το παρελθόν που δημιουργούν και πάλι την ανάγκη να είναι στη ζωή σας. Με τον Δία να περνάει ανάδρομος στους Ιχθύς επανέρχονται στο προσκήνιο στόχοι και φιλοδοξίες που δεν είχαν εξελιχθεί όπως περιμένατε. Επαναπροσδιορίστε τη στάση σας βρίσκοντας πιθανά λάθη και διορθώσεις. Στο τέλος του μήνα ο Άρης αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους μπλοκάροντας και καθυστερώντας οικονομικά σχέδια και συμφωνίες, ενώ χρέη του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους και σας προβληματίζουν.

TIP

Μη διστάσετε να απαλλαγείτε από τοξικές ερωτικές και επαγγελματικές σχέσεις, αφήνοντας χώρο για κάτι νέο που μπορεί να σας προσφέρει πολλά.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔYΜΟΙ

Ο Οκτώβριος έχει ως κυρίαρχο στοιχείο για εσάς την πορεία του Άρη στο ζώδιό σας καθώς στο τέλος του μήνα γυρίζει ανάδρομος αλλάζοντας την ενέργεια και τη διάθεσή σας. Με τον Ερμή σε ορθή πορεία στην Παρθένο από τις αρχές του μήνα μπορείτε να ξεπεράσετε παρεξηγήσεις στο οικογενειακό περιβάλλον και να προχωρήσετε σε θέματα ακίνητης περιουσίας που είχαν κολλήσει. Η Πανσέληνος δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για να προχωρήσετε σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξει μία νέα σχέση στη ζωή σας που έχει προϋποθέσεις μακροβιότητας και σταθερότητας. Με τον Ερμή από τον Ζυγό νιώθετε πως μπορείτε να εκφράσετε με μεγαλύτερη ευκολία συναισθήματα και σκέψεις. Να θυμάστε πως οι υπερβολές μπορεί να σας εκθέσουν για αυτό το μετρό είναι απαραίτητο. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σας καλούν να αυξήσετε ρυθμούς καθώς στον χώρο της δουλειάς οι απαιτήσεις είναι πολλές. Το άγχος και η ένταση δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε επικρίσεις που θα επηρεάσουν και την προσωπική σας ζωή. Αποφύγετε εμμονές στη λεπτομέρεια και αυστηρότητα που θα ενοχλήσουν έντονα. Η Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό πιθανώς θα επαναφέρει ζητήματα στον χώρο της δουλειάς που σας απασχολούσαν στο παρελθόν. Η επιστροφή του Δία στους Ιχθύς σας δίνει την δυνατότητα να αξιοποιήσετε επαγγελματικές προτάσεις που θα οδηγήσουν στην προσωπική σας αναγνώριση. Στο τέλος του μήνα ο Άρης θα κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σας ”απαιτώντας” να επαναπροσδιορίσετε επιθυμίες και προσωπικούς στόχους.

TIP

Απολαύστε στιγμές διασκέδασης και χαράς με πρόσωπα που αγαπάτε και περνάτε όμορφα. Πιθανό είναι σε κάποια έξοδο να υπάρχει ένας νέος έρωτας που θα σας ενθουσιάσει. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Οκτώβριος κατά κύριο λόγο στρέφει την προσοχή σας στον οικογενειακό περίγυρο ενώ προς το τέλος του επικεντρώνεστε στον έρωτα και σε ότι σας βοηθά να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας. Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο στην αρχή του μήνα και πλέον μπορείτε να προχωρήσετε σε εμπορικές συμφωνίες. Παράλληλα, αποκαθίσταται με αργούς ρυθμούς η επικοινωνία με τα κοντινά σας πρόσωπα. Η Πανσέληνος αναδεικνύει επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα που μπορείτε να αντιμετωπίσετε με ωριμότητα και υπευθυνότητα. Νέες επαγγελματικές προκλήσεις θα οδηγήσουν στην προσωπική σας εξέλιξη, αρκεί να μετριάσετε τους φόβους και τις ανασφάλειές σας. Με τον Ερμή στον Ζυγό η επικοινωνία με την οικογένεια είναι σημαντική. Υποθέσεις που αφορούν την ακίνητη περιουσία μπορούν να προχωρήσουν με μεγαλύτερη ευκολία και να αποδώσουν το μέγιστο αποτέλεσμα. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη από τον Σκορπιό στρέφουν μονομιάς την προσοχή σας στον έρωτα, στα παιδιά, στη δημιουργική πλευρά του εαυτού σας. Η Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό θα σηματοδοτήσει μία νέα κατάσταση στην ερωτική σας ζωή ή την επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν που έχει αφήσει το στίγμα του. Η επιστροφή του ανάδρομου Δία στους Ιχθύς επαναφέρει στο προσκήνιο ευκαιρίες σε θέματα γνώσεων, ταξιδιών, επαγγελματικών προτάσεων που σχετίζονται με το εξωτερικό. Στο τέλος του μήνα ο Άρης αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους εντείνοντας την κυκλοθυμία και την εσωστρέφεια καθώς παρελθούσες καταστάσεις θα σας απασχολήσουν έντονα.

TIP

Προσεκτικοί πρέπει να είστε σε παρασκηνιακές διεργασίες και πρόσωπα στον χώρο της δουλειάς που θα φροντίσουν να σας κατευθύνουν λανθασμένα θολώνοντας το τοπίο σας.

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Οι σχέσεις με τους οικείους σας θα σας απασχολήσουν έντονα μέσα στον Οκτώβριο ενώ στόχοι και φιλοδοξίες δεν εξελίσσονται όπως θα επιθυμούσατε. Με τον Ερμή να επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο στην αρχή του μήνα, βρίσκετε τις διεξόδους που σας βοηθούν να προχωρήσετε σε οικονομικά σχέδια και συμφωνίες που είχανε μπλοκάρει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Η Πανσέληνος του μήνα αναδεικνύει την ανάγκη να ανοίξετε τα φτερά σας και να εντρυφήσετε σε νέα πνευματικά αντικείμενα που θα σας ενθουσιάσουν. Συνεργάτες και σύντροφος μπορούν να σταθούν αρωγοί σε κάθε σας προσπάθεια. Με τον Ερμή στον Ζυγό απολαμβάνετε τις συζητήσεις με τον κοντινό περίγυρο, ενώ το εμπόριο και η επικοινωνία καθίστανται σημαντικοί πυλώνες της επαγγελματικής σας ζωής. Η μετακίνηση του Ήλιου και της Αφροδίτης στον Σκορπιό στρέφει την προσοχή σας στην οικογένεια, ενώ στον έρωτα εκφράζεται τη ρομαντική και τρυφερή φύση σας. Η Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό αναδεικνύει την ανάγκη να ξεπεράσετε καταστάσεις που σας έχουν στιγματίσει και αφορούν την οικογένεια. Η επιστροφή του Δία στους Ιχθύς μπορεί να δώσει οικονομικές λύσεις καθώς θέματα που σχετίζονται με τρίτους έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα. Με τον Άρη στο τέλος του μήνα να αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις σε στόχους και φιλοδοξίες. Επίσης επαναπροσδιορίζετε την στάση σας απέναντι σε φιλικά πρόσωπα που δεν αντιλαμβάνονται τις βαθύτερες επιθυμίες σας. 

TIP

Αποφύγετε συναισθηματικές εξάρσεις και κυκλοθυμικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα το οικείο περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εστιάζετε την προσοχή σας σε οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις τον Οκτώβριο. Αρχικά ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να εκφράσετε με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα σκέψεις που σας απασχόλησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Η Πανσέληνος του μήνα αναδεικνύει την ανάγκη για ισορροπίες που θα επηρεάσουν θετικά οικονομικές και προσωπικές σχέσεις. Απαιτείται ρεαλισμός ενώ η διαίσθηση σας είναι βέβαιο πως δεν θα σας αφήσει απροστάτευτους. Ο Ερμής από τον Ζυγό βοηθά να επικεντρωθείτε σε οικονομικά σχέδια και συμφωνίες ενώ μπορείτε να βρείτε λύσεις για εκκρεμότητες που σας απασχόλησαν έντονα το Σεπτέμβριο. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σηματοδοτούν την έναρξη μιας περιόδου διασκέδασης και επικοινωνίας. Το ερωτικό παιχνίδι παίρνει φωτιά ενώ η έντονη κοινωνική ζωή σάς φέρνει σε επαφή με νέα πρόσωπα που σας γεμίζουν γνώσεις και πληροφορίες. Η Έκλειψη Ηλίου στο Σκορπιό σας καλεί να αφήσετε στο παρελθόν καταστάσεις που έχουν επηρεάσει έντονα τον κοντινό περίγυρο. Δεν αποκλείεται να πάρετε αποστάσεις από πρόσωπα που μέσω της κολακείας γίνονται τοξικά και προσπαθούν να σας ελέγξουν. Η επιστροφή του Δία στους Ιχθύς ευνοεί ιδιαίτερα τις ερωτικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Αποφάσεις για τις εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή ή νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν. Στο τέλος του μήνα ο Άρης θα κινείται ανάδρομος στους Διδύμους, μπλοκάροντας τις εξελίξεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Προσοχή σε έντονες καταστάσεις που μπορεί να επηρεάσουν σχέσεις με φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους.

TIP

Οι προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις και εξόδους αυξάνονται, φροντίστε να περάσετε όμορφα απολαμβάνοντας τις στιγμές και τα νέα πρόσωπα που εισβάλλουν στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ήλιο στο ζώδιό σας στο μεγαλύτερο μέρος του Οκτωβρίου έχετε τη δυνατότητα να αναδείξετε την προσωπικότητά σας και να προχωρήσετε σε σχέδια που αφορούν την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Αρχικά ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο βοηθώντας σας να κλείσετε επαγγελματικές και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Η Πανσέληνος στον Κριό αγγίζει το περιβάλλον των σχέσεων και των συνεργασιών και δρομολογεί θετικές εξελίξεις. Νέα πρόσωπα μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους κεντρίζοντας το ενδιαφέρον σας. Ο Ερμής μετακινείται στο ζώδιό σας δίνοντάς σας την δυνατότητα να εκφραστείτε χωρίς φόβο και πάθος. Φροντίστε μόνο να διατηρείτε το μέτρο καθώς είναι εύκολο να λειτουργήσετε απερίσκεπτα πληγώνοντας τους γύρω σας. Η μετακίνηση του Ήλιου και της Αφροδίτης στον Σκορπιό σηματοδοτεί την ανάγκη να νιώσετε ασφάλεια και σταθερότητα μέσω των υλικών αποκτημάτων και των συναισθηματικών σχέσεων. Η Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό αναδεικνύει οικονομικές υποθέσεις, προβλήματα του παρελθόντος και εκκρεμότητες που καλείστε να αντιμετωπίσετε και να ξεπεράσετε. Η επιστροφή του ανάδρομου Δία στους Ιχθύς αυξάνει και πάλι τους ρυθμούς στον χώρο της δουλειάς και στην καθημερινότητα. Με τον Άρη να κινείται ανάδρομα στους Διδύμους στο τέλος του μήνα νομικές υποθέσεις και ταξίδια επαναπροσδιορίζονται καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν καθυστερήσεις και αναβολές που θα σας επηρεάσουν.

TIP

Ένας νέος έρωτας μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μία σχέση που θα παίξει κομβικό ρόλο στη ζωή σας καθώς μπορεί να θεμελιωθεί σε γερές βάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Οκτώβριος καθίσταται ένας από τους σημαντικότερους μήνες για εσάς καθώς περνάμε στην περίοδο των εκλείψεων που πραγματοποιούνται στον άξονα σας. Στην αρχή του μήνα ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο βοηθώντας να επικοινωνήσετε με μεγαλύτερη ευκολία σκέψεις και ανησυχίες στον φιλικό περίγυρο. Η Πανσέληνος του μήνα αναδεικνύει παρασκηνιακές διεργασίες στον χώρο της δουλειάς. Έχετε την ωριμότητα και την ψυχραιμία να τις αντιμετωπίσετε με αποτελεσματικότητα, αρκεί να μην εγκλωβιστείτε στην κατήφεια και την κυκλοθυμία. Με τον Ερμή να περνάει στον Ζυγό το μυαλό ταξιδεύει καθώς πράγματα και καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο νου. Οφείλετε να είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε πρακτικά ζητήματα καθώς τα λάθη είναι πιθανά. Η μετακίνηση του Ήλιου και της Αφροδίτης στο ζώδιό σας δίνει την ευκαιρία να βγείτε με δυναμισμό στο προσκήνιο διεκδικώντας την προσοχή και το θαυμασμό των άλλων. Η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σας ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας καθώς σας καλεί να αφήσετε στο παρελθόν τοξικές καταστάσεις και συμπεριφορές που δεν εξυπηρετούν την εξέλιξη σας. Η επιστροφή του ανάδρομου Δία στους Ιχθύς δεν αποκλείεται να σηματοδοτήσει μία επανασύνδεση που θα απογειώσει την αισιοδοξία και το πάθος. Στο τέλος του μήνα ο Άρης κινείται ανάδρομος στους Διδύμους μπλοκάροντας οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές δράσεις, ενώ ανασφάλειες και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια και σας προβληματίζουν.

TIP

Αφουγκραστείτε την εσωτερική σας φωνή και δείξτε αποφασιστικότητα απέναντι σε καταστάσεις και πρόσωπα που είναι πλέον τοξικά για εσάς. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στόχοι και φιλοδοξίες θα σας απασχολήσουν κατά κύριο λόγο τον Οκτώβριο καθώς έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε με ωριμότητα και ψυχραιμία προς την επιτυχία. Στην αρχή του μήνα ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο διευκολύνοντάς σας να επικοινωνήσετε και να ξεπεράσετε παρεξηγήσεις που σας ταλαιπώρησαν στον επαγγελματικό χώρο. Η Πανσέληνος του μήνα αγγίζει την ερωτική σας ζωή και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία νέα και σταθερή σχέση που μπορεί να σας προσφέρει πολλά. Η μετακίνηση του Ερμή στον Ζυγό απελευθερώνει την επικοινωνία και βοηθά να εκφράσετε σκέψεις και ιδέες στο φιλικό περίγυρο. Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να περνάνε στον Σκορπιό βιώματα και απωθημένα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Η εσωστρέφεια γίνεται εντονότερη από πότε, ενώ το παρασκήνιο καλά κρατεί στον χώρο της δουλειάς. Η Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό σας καλεί να αποβάλλετε ενοχές και τραύματα που κουβαλάτε και δεν σας επιτρέπουν να κινηθείτε αποφασιστικά εγκλωβίζοντας την προσωπική σας πορεία. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν προκαλώντας και πάλι συναισθηματική παλίρροια. Η επιστροφή του Δία στους Ιχθύς σας δίνει την ευκαιρία με εξομαλύνετε τις σχέσεις στον οικογενειακό περίγυρο, ενώ ευνοεί ζητήματα ακίνητης περιουσίας, αγοραπωλησίες και μετακομίσεις. Στο τέλος του μήνα ο Άρης αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους επηρεάζοντας τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Παρεξηγήσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές θα σας προβληματίσουν έντονα, κρατήστε χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας καβγάδες και συγκρούσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις.

TIP

Είναι προτιμότερο να κρατήσετε μικρό καλάθι απέναντι σε πρόσωπα που νιώθετε πως προσπαθούν να σας κατευθύνουν, καθώς υποβόσκει εχθρότητα που δεν μπορείτε να διακρίνεται ξεκάθαρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επαγγελματική ζωή και φίλοι πρωταγωνιστούν τον Οκτώβριο καθώς σας δίνεται η ευκαιρία να προωθήσετε τους στόχους σας και να περάσετε όμορφα με πρόσωπα που αντιλαμβάνονται τις αντιλήψεις σας. Αρχικά ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο και μπορείτε να οργανώσετε ταξίδια, συναντήσεις, σπουδές, επαφές με το εξωτερικό. Η Πανσέληνος του μήνα αγγίζει την οικογένεια και την καριέρα και σας βοηθά να διεκδικήσετε σε οικονομικό και ψυχολογικό επίπεδο το καλύτερο δυνατό. Με τον Ερμή να περνάει στον Ζυγό έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε σε επαγγελματικές συνομιλίες και σχέδια που σας απασχολούσαν έντονα το Σεπτέμβριο. Αφήστε στο περιθώριο συντηρητισμό και απολυτότητα αποφεύγοντας κόντρες και αντιπαραθέσεις με πρόσωπα εξουσίας. Η μετακίνηση του Ήλιου και της Αφροδίτης στο Σκορπιό σηματοδοτεί την ανάγκη να επικεντρωθείτε στο φιλικό περιβάλλον και να περάσετε όμορφα. Νέες ιδέες και σχέδια σας ενθουσιάζουν, ενώ σημαντικά πρόσωπα έρχονται στο πλευρό σας και σας στηρίζουν σε κάθε προσπάθεια. Η Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό δεν αποκλείεται να οδηγήσει στην απομάκρυνση προσώπων από τον φιλικό περίγυρο καθώς ζητήματα από το παρελθόν επανέρχονται στο προσκήνιο και σας απασχολούν. Η επιστροφή του ανάδρομου Δία στους Ιχθύς λειτουργεί βοηθητικά για εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές, ενώ εξομαλύνει σχέσεις με πρόσωπα από τον κοντινό περίγυρο. Ο Άρης στους Διδύμους κινείται ανάδρομα στο τέλος του μήνα προκαλώντας καθυστερήσεις και εμπόδια στον χώρο της δουλειάς που μπορεί να αυξήσουν το άγχος για την ένταση.

TIP

Απολαύστε κοινές δράσεις με τον σύντροφο και τους φίλους σας που είναι βέβαιο πως θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας και θα βοηθήσουν να ξεπεράσετε πιθανές δυσκολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υποθέσεις που προκύπτουν και αφορούν το ευρύτερο περιβάλλον και επαγγελματικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο τον Οκτώβριο. Στην αρχή του μήνα ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο αποκαθιστώντας με αργούς ρυθμούς την πορεία των οικονομικών συμφωνιών και επιχειρηματικών κινήσεων που σας ενδιαφέρουν. Η Πανσέληνος του μήνα σας βοηθά να κλείσετε κύκλους σχέσεων με άτομα που νιώθετε ότι πλέον δεν αντιλαμβάνονται τις ανάγκες σας. Η μετακίνηση του Ερμή στον Ζυγό απογειώνει την αισιοδοξία και στρέφει την προσοχή σας σε πνευματικές αναζητήσεις και φιλοσοφικά ενδιαφέροντα. Ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό σας ενθουσιάζουν. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη από τον Σκορπιό φωτίζουν τον τομέα της καριέρας και σας δίνουν την ευκαιρία να λάμψετε αποδεικνύοντας την αξία σας και τις ικανότητές σας. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Σκορπιό σας δίνει την ευκαιρία να αφήσετε στο παρελθόν επαγγελματικούς δρόμους που δεν σας ταιριάζουν ακολουθώντας κάτι καινούργιο που ικανοποιεί κάθε σας ανάγκη. Η επιστροφή του ανάδρομου Δία στους Ιχθύς ευνοεί τα οικονομικά σας, ενώ αυξάνει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σας. Προσοχή σε περιττά έξοδα και σπατάλες. Ο τρόπος που διαχειρίζεστε την ύλη χρήζει επανεξέτασης από πλευράς σας. Με τον Άρη να κινείται ανάδρομα στους Διδύμους στο τέλος του μήνα επιθυμίες και ανάγκες επαναπροσδιορίζονται στον έρωτα. Ένταση με το ταίρι σας δεν αποκλείεται να προκαλέσει σοβαρούς τριγμούς. Φροντίστε να κρατήσετε τους τόνους χαμηλά.

TIP

Υποθέσεις από το παρελθόν επανέρχονται και απασχολούν την επαγγελματική σας ζωή. Μην εγκλωβίζεστε σε επιλογές και συμπεριφορές που δεν εξυπηρετούν την εξέλιξη σας.

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Οικονομικές υποθέσεις και μελλοντικά σχέδια βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας τον Οκτώβριο. Απαιτείται προσοχή ώστε οι εξελίξεις να σας δικαιώσουν. Αρχικά ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στην Παρθένο διευκολύνοντας την επικοινωνία με τους συνεργάτες και το ταίρι σας. Παρεξηγήσεις του προηγούμενου χρονικού διαστήματος λύνονται με μεγαλύτερη ευκολία. Η Πανσέληνος του μήνα κλείνει κύκλους οικονομικών συμφωνιών και θεμάτων που σας απασχολούν. Αξιοποιήστε την εμπειρία σας από προηγούμενες καταστάσεις θεμελιώνοντας ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης και διαχείρισης των πόρων σας. Ο Ερμής από τον Ζυγό διευκολύνει την εξέλιξη οικονομικών συμφωνιών. Η διαίσθησή σας δεν θα σας προδώσει για αυτό φροντίστε να την ακούσετε σε πιθανές επιλογές και αποφάσεις. Η μετακίνηση του Ήλιου και της Αφροδίτη στον Σκορπιό αυξάνει κατακόρυφα την αισιοδοξία και απογειώνει την διάθεσή σας. Διασκέδαση, έντονο ερωτικό παιχνίδι και παρέες με μοναδικές γνώσεις και πληροφορίες μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας. Η Έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό σας βοηθά να πάρετε από αποστάσεις από κόλακες και πρόσωπα που προσπαθούν να σας κατευθύνουν κατά το δοκούν, αφουγκραζόμενοι αποκλειστικά και μόνο τις ανάγκες σας. Η επιστροφή του Δία στο ζώδιό σας διευρύνει τους ορίζοντές σας και λειτουργεί βοηθητικά σε επαγγελματικές και προσωπικές βλέπεις. Στο τέλος του μήνα ο Άρης αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους. Περνάτε σε μία περίοδο όπου επανεξετάσετε τα δεδομένα στην οικογένεια, προσοχή όμως σε συγκρούσεις καθώς είναι εύκολο να ξεσπάσετε τον καταπιεσμένο θυμό και την οργή σας στα πρόσωπα που αγαπάτε.

TIP

Αξιοποιήστε την επιστροφή του Δία στο ζώδιό σας καθώς σας βοηθά να ξεφύγετε από την ένταση και σας δίνει την δυνατότητα να επαναπροσδιορίσετε με θετικό τρόπο στόχους και επιθυμίες.

Διάβασε ακόμη: Αφροδίτη στο Ζυγό: Η συντροφικότητα και η δημιουργικότητα γίνονται ανάγκη!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet