Η μετακίνηση του Δία στον Κριό και η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω καθορίζουν τις εξελίξεις δίνοντας μας μοναδικές ευκαιρίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Με το πέρασμα του Δία στο πύρινο ζώδιο του Κριού έχουμε την ευκαιρία να νιώσουμε αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Επαγγελματικές και προσωπικές επιλογές  παίρνουν τον δρόμο τους ενώ θα υπάρξουν αξιόλογες προτάσεις που θα μας ενθουσιάσουν. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή μας καθώς μαγνητίζονται από την θετική διάθεση και το δυναμισμό μας. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω ανοίγει νέους επαγγελματικούς ορίζοντες. Απαραίτητο είναι όμως να μην ξεφύγουμε σε ότι αφορά εκτιμήσεις και απαιτήσεις καθώς αλαζονεία και αμετροέπεια θα φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Με τον Δία να περνάει στο ζώδιό σας έχετε την ευκαιρία να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Η αισιοδοξία ανακτάται, οι κοινωνικές επαφές αυξάνονται και πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις που θα διευρύνουν τους επαγγελματικούς και προσωπικούς σας ορίζονται. Επίσης δεν διστάζετε να μπείτε με δυναμισμό στο ερωτικό παιχνίδι καθώς μπορείτε να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας με τη γοητεία και το ταπεραμέντο σας. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω δημιουργεί επαγγελματικές ευκαιρίες που κεντρίζουν την προσοχή σας. Όμως οφείλετε να είστε μετριοπαθείς και ρεαλιστές σε ότι αφορά προσδοκίες και απαιτήσεις καθώς είναι εύκολο να ξεφύγετε και να λειτουργήσετε απερίσκεπτα. 

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ****  

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Αρχίζει μία ιδανική περίοδος για να επουλώσετε πληγές του παρελθόντος καθώς ο Δίας περνάει στον Κριό και σας βοηθά να αντιμετωπίσετε κάθε τραύμα με καλοσύνη και διάθεση για συγχώρεση. Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε επαγγελματικές προτάσεις που σας βοηθούν να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Οι επαφές με το εξωτερικό αποδίδουν καρπούς είτε είναι για δουλειές είτε για σπουδές. Σημαντικό είναι να αποφύγετε τον συναισθηματισμό στις επιλογές σας καθώς έχετε την τάση να ωραιοποιείτε πρόσωπα και καταστάσεις. Είναι σημαντικό για εσάς αυτή την περίοδο να βλέπετε την πραγματικότητα ως έχει.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίας μετακινείται στον Κριό δίνοντάς σας την ευκαιρία να διευρύνετε το φιλικό σας περιβάλλον. Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε ακάθεκτοι για την ευόδωση επαγγελματικών και προσωπικών στόχων καθώς η σημαντική εύνοια είναι με το μέρος σας. Προσεκτικοί πρέπει να είστε με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω καθώς αναδεικνύονται βαθύτερα ζητήματα, τραύματα και απωθημένα που οφείλετε να αντιμετωπίσετε με θάρρος. Οικονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές κινήσεις θα σας απασχολήσουν έντονα καθώς μπορεί να υπάρξουν προτάσεις που θα κεντρίσουν την προσοχή σας. Καλό είναι να έχετε ρεαλιστικούς στόχους καθώς πιθανές υπερβολές θα οδηγήσουν σε λανθασμένη εκτίμηση των πραγμάτων.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι επαγγελματικές ευκαιρίες αυξάνονται καθώς ο Δίας μετακινείται στον Κριό και σας βοηθά να λάμψετε το πεδίο της καριέρας. Ανεβαίνει η δημοτικότητά σας και -κατά συνέπεια- το κασέ σας. Ωστόσο, να θυμάστε ότι είναι εύκολο να ξεφύγετε και να υποπέσετε στην αλαζονεία και την έπαρση που θα ενοχλήσουν έντονα φιγούρες εξουσίας. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για καινούργια ξεκινήματα σε συνεργασίες και έρωτα. Νέες γνωριμίες θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας και θα σας ενθουσιάσουν. Μετριάστε όμως τις απαιτήσεις σας ώστε να προχωρήσετε με σταθερά βήματα σε συνεργασίες που μπορούν να σας προσφέρουν πολλά.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Η αισιοδοξία και η διασκέδαση κορυφώνονται το επόμενο χρονικό διάστημα για εσάς καθώς ο Δίας περνάει στον Κριό και σας βοηθά να εξελιχθείτε. Αποκτάτε περισσότερη και καλύτερη φήμη, γεγονός που ανεβάζει και το κασέ σας. Νέοι έρωτες έρχονται στη ζωή σας καθώς εντυπωσιάζονται με την γοητεία και το ταπεραμέντο σας. Δεν αποκλείεται να είναι πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας και ιδιοσυγκρασίας που θα κεντρίσουν το μυαλό και την ψυχή σας. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σας καλεί να προχωρήσετε σε νέες συνήθειες που θα σας βοηθήσουν σε όλα τα επίπεδα. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις στον χώρο της δουλειάς που σας ενδιαφέρουν. Φροντίστε όμως να μην λειτουργήσετε απερίσκεπτα υπερβάλλοντας στις απαιτήσεις σας.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ****  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας περνάει στον Κριό και σας βοηθά να ισορροπήσετε τακτοποιώντας οικονομικές υποθέσεις. Δάνεια, χρέη και εκκρεμότητες μπορούν να ρυθμιστούν, κάτι που θα σας βοηθήσει να πάρετε ανάσα και να αποβάλλετε το άγχος. Παράλληλα έχετε την δυνατότητα να στραφείτε μέσα σας, να αναγνωρίσετε τους φόβους και τις ενοχές σας και να δώσετε την προσωπική σας μάχη για να απαλλαγείτε από τα βάρη σας. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μαγνητίζει νέους έρωτες που σας ενθουσιάζουν καθώς το πάθος και ο αισθησιασμός κυριαρχούν. Απαραίτητο είναι, ωστόσο, να μετριάσετε την καχυποψία και τις αμφιβολίες καθώς οι κορώνες σας θα είναι διαλυτικές.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ****   

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Η μετακίνηση του Δία στον Κριό μόνο θετικά μπορεί να φέρει καθώς πριμοδοτεί τις σχέσεις σας, επαγγελματικές και προσωπικές. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σας για να σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές και να τονίσουν την αυτοπεποίθησή σας. Αρχίζει μία περίοδος που μπορεί να φέρει την επισημοποίηση της σχέσης σας ή τη συγκατοίκηση με το ταίρι σας. Οι συνεργασίες σας μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα, ενώ νέα πρόσωπα σας προσεγγίζουν με ενδιαφέρουσες προτάσεις. Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες εποικοδομητικές κινήσεις για την οικογένειά σας. Επίσης θα αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας.   

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ****  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυξημένες υποχρεώσεις στον χώρο της δουλειάς θα υπάρξουν με τη μετακίνηση του Δία στον Κριό. Είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα μέσα στο οποίο θα μπορείτε να κινηθείτε αποτελεσματικά. Παράλληλα δώστε την απαιτούμενη προσοχή στον εαυτό σας και κυρίως στο σώμα σας. Φροντίστε το με ένα νέο πρόγραμμα διατροφής και άθλησης που θα σας κρατήσει σε υψηλά ενεργειακά επίπεδα και να νιώσετε απόλυτα υγιείς. Σημαντικές εξελίξεις σε σχέση με το εμπόριο και την επικοινωνία μπορεί να φέρει η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μέσα στην εβδομάδα. Σας δίνει την δυνατότητα να προσεγγίσετε πρόσωπα που επιθυμείτε να συνεργαστείτε μαζί τους.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ****  

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ερωτική σας ζωή έρχεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με την μετακίνηση του Δία στον Κριό. Φλερτάρετε και απολαμβάνετε την προσοχή των άλλων, γεγονός που τονώνει το εγώ σας. Νέα πρόσωπα σας προσεγγίζουν καθώς εντυπωσιάζονται από την προσωπικότητα και τη γοητεία σας. Για τους δεσμευμένους ο Δίας από τον Κριό υπόσχεται ανανέωση και θετικές εξελίξεις. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σας στρέφει την προσοχή σας στο πώς θα αυξήσετε τη ρευστότητά σας. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις και σχέδια που θα αποδώσουν καρπούς. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να μετριάσετε τα έξοδα περιορίζοντας σπατάλες που μπορεί πρόσκαιρα να σας ικανοποιούν. 

ΕΡΩΤΑΣ: ***** ΥΓΕΙΑ: **** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ****  

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πέρασμα του Δία στον Κριό σας βοηθά να απολαύσετε την οικογένειά σας και να δημιουργήσετε ένα ζεστό σπιτικό. Οι σχέσεις με τους οικείους σας ισορροπούν, γεγονός που σας βοηθά να νιώσετε αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σας. Θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία ευνοούνται για αυτό μη διστάσετε να προχωρήσετε σε αγοραπωλησίες ή μετακομίσεις αν θεωρείτε πώς θα βγείτε κερδισμένοι. Η Νέα Σελήνη σάς καθιστά πρωταγωνιστές καθώς σας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσετε σε επαγγελματικές και προσωπικές επιλογές με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία. Καλό είναι  να καταστείλετε τις εγωιστικές σας τάσεις γιατί θα λειτουργήσουν ανασταλτικά σε κάθε σας κίνηση. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Δία να περνάει στον Κριό θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με νέα αντικείμενα γνώσεων που σας βοηθούν να εξελιχθείτε και να λάβετε ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Μετακινήσεις, κοντινές αποδράσεις και εκδρομές ευνοούνται και σας επιτρέπουν να ξεφύγετε από την στείρα καθημερινότητα που μπορεί να σας κουράζει. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σας φέρνει αντιμέτωπους με τραύματα και απωθημένα του παρελθόντος που ήρθε η ώρα να ξεπεράσετε. Καλό είναι να αναλάβετε δράση παίρνοντας πρωτοβουλίες που θα σας βοηθήσουν να αποτινάξετε από πάνω σας βαρίδια του παρελθόντος που ακόμα σας επηρεάζουν.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Δίας μετακινείται στον Κριό βοηθώντας σας να πάρετε ανάσες και να απολαύσετε μικρές χαρές της ζωής που αυξάνουν την αυτοπεποίθησή σας. Οικονομικά σχέδια και προσπάθειες ευνοούνται και σας βοηθούν να ισορροπήσετε τον προϋπολογισμό σας. Προσοχή όμως σε περιττές σπατάλες και υπερβολές γιατί είναι εύκολο να ξεφύγετε ξοδεύοντας χρήματα χωρίς ουσιαστικό λόγο. Πάθος και αισθησιασμός βοηθούν να σταθεροποιηθεί η σχέση σας και να νιώσετε ασφάλεια δίπλα στο ταίρι σας. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω δρομολογεί εξελίξεις σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες. Να θυμάστε ότι τώρα πρέπει να είστε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα και να κάνετε συνετά σχέδια.

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: **** ΧΡΗΜΑ: *****

Διάβασε ακόμη: Δίας στον Κριό: κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία -προσοχή στα όρια της ματαιοδοξίας

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet