Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου η Αφροδίτη θα περάσει στον Τοξότη όπου θα παραμείνει μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου. Σε αυτό το διάστημα της παραμονής της στο ζώδιο του Δία, θα αλλάξει τις ενέργειες, βάζοντας χρώμα και χαμόγελα στη ζωή μας. Μετά από μία μεγάλη περίοδο κατήφειας και από εκλείψεις που δημιούργησαν μία ατμόσφαιρα ανασφάλειας και εσωστρέφειας, η παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη είναι μια όαση χαράς. Η θετικότητα, η αισιοδοξία, η διάθεση να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας για να νιώσουμε ασφάλεια, αντικαθιστούν την απαισιοδοξία, την άρνηση, τα αισθήματα ματαίωσης. Σε συνδυασμό με τον Ερμή που θα βρίσκεται στον Τοξότη από τις 17 Νοεμβρίου μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη θα μας εξωθήσει στο να αποζητήσουμε τη διασκέδαση και τη χαρά και να αντιμετωπίσουμε τις όποιες δυσκολίες με περισσότερη αυτοπεποίθηση, συντονισμένοι με την εσωτερική μας δύναμη.

Ας δούμε σε ποιον τομέα μας επηρεάζει η Αφροδίτη από τον Τοξότη, ανάλογα με το ζώδιο και τον ωροσκόπο μας:

ΚΡΙΟΣ: Στρέφεσαι στα φιλοσοφικά σου ενδιαφέροντα, στις παρέες με τις οποίες μπορείς να συζητήσεις και να ανταλλάξεις απόψεις, στα ταξίδια, στα φλερτ και στο πώς θα δημιουργήσεις μια ανανεωτική ατμόσφαιρα στην ερωτική σου ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ: Η λίμπιντο σου ανεβαίνει και σε εξωθεί στο να επιδιώκεις την ικανοποίηση των επιθυμιών σου. Το πάθος θα είναι κυρίαρχο στην ερωτική σου ζωή αλλά πρέπει να συμμαζέψεις την τάση σου να πιέζεις το ταίρι σου με την κτητική συμπεριφορά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο τομέας των σχέσεων σου που αντιπροσωπεύει το ζώδιο του Τοξότη, φωτίζεται από την Αφροδίτη! Η περίοδος προσφέρεται για ανανέωση, για καίριες αποφάσεις, για συνεργασίες και έρωτες. Συνδυαστικά με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σου αυξάνονται οι πιθανότητες για μία επανασύνδεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η καθημερινότητά σου γίνεται πιο όμορφη καθώς βελτιώνονται οι συνθήκες στη δουλειά σου και θα έχεις περισσότερες ενασχολήσεις που σου αρέσουν. Η περίοδος είναι καλή για να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση.

ΛΕΩΝ: Η Αφροδίτη από τον Τοξότη σου υπόσχεται περισσότερες χαρές, διασκέδαση, εξωστρέφεια και απολαύσεις. Μετά από μία δύσκολη περίοδο, θα ανακτήσεις την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή σου ενώ, θα ανακτάς το χαμένο έδαφος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η περίοδος προσφέρεται για να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι, να ασχοληθείς επωφελώς με την ακίνητη περιουσία σου, να αυξήσεις το εισόδημά σου δουλεύοντας από το σπίτι. Είναι πιθανή η συγκατοίκηση.

ΖΥΓΟΣ: Η κατήφεια των τελευταίων ημερών αντικαθίσταται από τη διάθεση να επικοινωνήσεις με συγγενείς και οικεία πρόσωπα γενικότερα. Οι καινούργιες γνωριμίες και οι εποικοδομητικές συζητήσεις θα σε ανανεώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με την Αφροδίτη στον Τοξότη καλό είναι να επιδιώξεις την αύξηση της ρευστότητάς σου. Σκέψου ποιους πόρους σου έχεις ανεκμετάλλευτους και πράξε ανάλογα. Θα νιώσεις πιο ασφαλής συναισθηματικά και θα ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επικεντρώνεσαι στις ανάγκες σου, συναισθηματικές και υλικές και στο πώς θα τις καλύψεις. Θα ακτινοβολείς και θα εκπέμπεις γοητεία, γεγονός που θα επιφέρει προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ένας μυστικός έρωτας που θα κρατήσεις μακριά από την κοινωνική σου ζωή, είναι πολύ πιθανός αυτή την περίοδο. Φαίνεται ότι θα έχεις ένα έξτρα έσοδο ενώ δεν αποκλείεται να κλείσεις μία συμφωνία που, προς το παρόν, πρέπει να παραμείνει κρυφή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανακτάς την αισιοδοξία σου και τη διάθεσή σου για κοινωνικοποίηση. Οι φιλίες και, γενικότερα, οι παρέες σου θα σε χαροποιήσουν και θα περάσεις ευχάριστες στιγμές διασκέδασης. Καλή περίοδος για να προωθήσεις τα σχέδιά σου.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα κερδίσεις την εύνοια των ανωτέρων σου στη δουλειά και, γενικότερα, ισχυρών ατόμων, γεγονός που θα κολακεύσει και θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου. Θα κάνεις μια πιο έντονη κοινωνική ζωή με ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες.

Διάβασε ακόμη: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 12 με 18 Νοεμβρίου

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet