Η εβδομάδα κινείται στον απόηχο της πρώτης έκλειψης και μας προετοιμάζει για την αλλαγή πορείας του Άρη στους Διδύμους που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας το επόμενο χρονικό διάστημα. Αρχικά ο Ερμής μετακινείται στον Σκορπιό ενισχύοντας την εσωστρέφεια. Δεν είναι εύκολο να μοιραστούμε τα συναισθήματά μας καθώς αμφιβολίες και καχυποψία κάνουν την εμφάνισή τους. Προσοχή στην ένταση που μπορεί να εκδηλωθεί λόγω αμφιβολιών και φόβων που δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε ξεκάθαρα. Ο Άρης αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους. Μπαίνουμε σε μία διαδικασία επαναπροσδιορισμού των σχέσεων με το κοντινό μας περιβάλλον. Εμπόδια και καθυστερήσεις σε ταξίδια, εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες αυξάνουν την υπερένταση.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Η μετακίνηση του Ερμή στον Σκορπιό εντείνει την ανάγκη να παρατηρήσετε το περιβάλλον που κινείστε χωρίς να εκφράζετε απόψεις και σκέψεις. Είναι σημαντικό να ξεπεράσετε πιθανές αμφιβολίες και εμμονές που έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να επηρεάσουν την σκέψη σας. Καλό είναι να εκφράσετε βαθύτερα συναισθήματα και απωθημένα στον άνθρωπό σας εκτονώνοντας αποτελεσματικά την ένταση. Η ανάδρομη κίνηση του Άρη στους Διδύμους σας καλεί να επαναπροσδιορίσετε την στάση σας και εν γένει τις επιθυμίες σας σε σχέση με τον κοντινό περίγυρο. Καθυστερήσεις σε εμπόριο, δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία μπορεί να σας προβληματίσουν. Σημαντικό είναι όμως που σας δίνουν την ευκαιρία να προχωρήσετε σε αλλαγές και διορθώσεις που είναι απαραίτητες. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: **  

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή να περνάει στον Σκορπιό νιώθετε πως ήρθε η στιγμή να μπείτε σε μία διαδικασία διαλόγου με συνεργάτες και σύντροφο. Είναι απαραίτητο να υπάρξουν ομαλές συζητήσεις ώστε να κρατηθούν οι απαραίτητες ισορροπίες στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Φροντίστε μόνο να μην αφήσετε στο περιθώριο σκέψεις και απόψεις υποχωρώντας έναντι των άλλων καθώς αργά ή γρήγορα η ένταση θα αυξηθεί και θα δημιουργήσει πολλαπλά προβλήματα. Η ανάδρομη κίνηση του Άρη στους Διδύμους σας καλεί να επαναπροσδιορίσετε βαθύτερες επιθυμίες που αφορούν αισθηματικές σχέσεις και οικονομικά ζητήματα. Καθυστερήσεις σε οικονομικά σχέδια και παρελθόντα χρέη κάνουν την εμφάνισή τους και ενισχύουν την ανασφάλεια. 

ΕΡΩΤΑΣ: ** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: **  

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό δίνοντάς σας την ευκαιρία να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη δουλειά σας. Ξεφύγετε μόνο από εμμονές και γκρίνια που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα καθώς είναι εύκολο να γίνεται δυσάρεστοι με την επικριτικότητα σας. Ο Άρης αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σας και σας καλεί να αφουγκραστείτε την εσωτερική σας φωνή. Οι προσωπικές σας επιθυμίες μπαίνουν σε μία περίοδο επαναπροσδιορισμού που θα είναι σημαντική για τη μετέπειτα πορεία σας. Προσοχή πρέπει να δείξετε σε πιθανά ξεσπάσματα και λανθασμένες κινήσεις που θα επηρεάσουν συνεργασίες και προσωπική ζωή. Ρίξτε τους τόνους για να ανακαλύψετε τί πραγματικά σας ικανοποιεί και τί όχι. 

ΕΡΩΤΑΣ: ** ΥΓΕΙΑ: ** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μετακίνηση του Ερμή στον Σκορπιό σας βοηθά να εκφράσετε συναισθήματα και σχέδια με έντονο και εμφατικό τρόπο. Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με το ταίρι σας βελτιώνοντας τις συνθήκες στη σχέση σας. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στους Διδύμους για το επόμενο χρονικό διάστημα ανακαλώντας καταστάσεις του παρελθόντος που σας έχουν στιγματίσει. Δεν θα είναι εύκολο να ξεσπάσετε και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κυκλοθυμία και εσωστρέφεια. Εκτονώστε κάθε αρνητική σκέψη και ένταση μέσω της δημιουργίας για να ξεφύγετε από τον άκρατο συναισθηματισμό και τις αυταπάτες. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: ** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Η μετακίνηση του Ερμή στον Σκορπιό σας βάζει σε μία διαδικασία συζητήσεων μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Είναι απαραίτητο να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν τους οικείους σας και να δείξετε κατανόηση σε προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουν. Θέματα ακίνητης περιουσίας θα σας απασχολήσουν, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας για να προχωρήσετε σε επιτυχημένες συμφωνίες. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στους Διδύμους επηρεάζει άμεσα το φιλικό περιβάλλον, στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχετε. Καθυστερήσεις και εμπόδια δεν σας επιτρέπουν να λειτουργήσετε απρόσκοπτα. Παράλληλα επαναπροσδιορίζεται την στάση σας απέναντι στον φιλικό περίγυρο καθώς αντιλαμβάνεστε πως υπάρχουν πρόσωπα που δεν μπορούν να καλύψουν τις επιθυμίες σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: **  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής μετακινείται στον Σκορπιό και σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα από τον κοντινό περίγυρο. Επιθυμείτε να ανταλλάξετε απόψεις με άτομα που εμπιστεύεστε και μπορούν να σας συμβουλεύσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Άρης θα κινείται ανάδρομος στους Διδύμους την επόμενη περίοδο προκαλώντας καθυστερήσεις και ένταση στον επαγγελματικό χώρο. Οφείλετε να επαναπροσδιορίσετε στις επιθυμίες σας σε σχέση με την καριέρα και τις επιλογές που έχετε πραγματοποιήσει. Φροντίστε μόνο να μη λειτουργήσετε συγκρουσιακά λόγω της αυξημένης έντασης με φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους καθώς θα έχει άμεση επίπτωση στην επαγγελματική σας πορεία. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: ** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή να περνάει στον Σκορπιό επικεντρώνετε το ενδιαφέρον σας σε οικονομικά ζητήματα και εκκρεμότητες που μπορεί να σας απασχολούν έντονα. Παράλληλα νιώθετε πως ήρθε η στιγμή να προχωρήσετε σε οικονομικά σχέδια που σας ενδιαφέρουν εδώ και καιρό. Μείνετε μακριά από πείσμα και αδιαλλαξία που μπορεί να ενοχλήσουν έντονα τα πρόσωπα με τα οποία συνομιλείτε αποφεύγοντας συγκρούσεις. Ο Άρης θα κινείται ανάδρομος στους Διδύμους μπλοκάροντας και καθυστερώντας επαφές και ταξίδια με το εξωτερικό. Μπαίνετε σε μία εσώτερη διεργασία που θα έχει άμεση επιρροή στις ευρύτερες σχέσεις σας αλλά και στον τρόπο που απολαμβάνετε την ζωή. Επιστροφές προσώπων του παρελθόντος βάζουν και πάλι φωτιά στον έρωτα. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: ** 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σας και επιδιώκετε να επικοινωνήσετε και να ανταλλάξετε απόψεις με συνεργάτες και σύντροφο υπερασπιζόμενοι κάθε αντίληψη και σκέψη που σας εκφράζει. Μετριάστε μόνο τον παρορμητισμό και την απερισκεψία που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στους Διδύμους την επόμενη περίοδο σας καλεί να έρθετε σε επαφή με βαθύτερα συναισθήματα που δεν έχετε αγγίξει μέχρι στιγμής. Είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσετε κατάματα εμμονές και φόβους που μπλοκάρουν επιθυμίες και δράσεις. Καθυστερήσεις και εμπόδια σε οικονομικές συμφωνίες και κληρονομικά ζητήματα μπορεί να σας αναστατώσουν ενώ χρέη από το παρελθόν κάνουν την εμφάνισή τους και απαιτούν διευθέτηση. 

ΕΡΩΤΑΣ: ** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: ** 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή να περνάει στον Σκορπιό μπαίνετε σε μία φάση έντονης εσωστρέφειας καθώς δεν είναι εύκολο να εκφράσετε συναισθήματα και σκέψεις. Ζητήματα από το παρελθόν επανέρχονται στο προσκήνιο. Κλείστε γραφειοκρατικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες που μπορεί να σας αγχώνουν. Προσεκτικοί πρέπει να είστε στη δουλειά καθώς μπορεί να υποπέσετε σε λάθη λόγω ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης και αμελείας. Ο Άρης θα κινείται ανάδρομος στους Διδύμους επηρεάζοντας τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες στη ζωή σας. Καταπιεσμένη οργή και θυμός, ανταγωνιστικές συμπεριφορές και κόντρες δεν θα επιτρέπουν να υπάρξει ηρεμία και ισορροπία για αυτό είναι απαραίτητο να συγκρατήσετε τα νεύρα και την ένταση που νιώθετε.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: ** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Ερμή να μετακινείται στον Σκορπιό σχεδιάζετε τα επόμενα βήματα σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχετε. Το φιλικό σας περιβάλλον θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσωπική σας επιδίωξη. Αφήστε στο περιθώριο όμως την αλαζονεία και πιθανή συγκρουσιακή διάθεση που μπορεί να ενοχλήσουν έντονα. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στους Διδύμους θα επηρεάσει έντονα την πορεία σας στη δουλειά. Καθυστερήσεις και αναβολές κάνουν την εμφάνισή τους και δεν σας επιτρέπουν να είστε αποτελεσματικοί σε υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχετε αναλάβει. Σημαντικό είναι μέσα από αυτή την διαδικασία να αντιληφθείτε αν η καθημερινότητα και η δουλειά σάς ικανοποιούν. 

ΕΡΩΤΑΣ: **** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: **  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής περνάει στον Σκορπιό στρέφοντας την προσοχή σας σε επαγγελματικά σχέδια και συζητήσεις που σας ενδιαφέρουν. Σημαντικό είναι βέβαια να μην μπείτε στη διαδικασία αντιπαραθέσεων προσπαθώντας να επιβάλλετε σκέψεις και προτάσεις με απόλυτο και συντηρητικό τρόπο. Ο Άρης θα κινείται ανάδρομα στους Διδύμους επηρεάζοντας τον αισθηματικό τομέα. Επαναπροσδιορίζετε τις επιθυμίες σας σε σχέση με το ταίρι σας και με ότι σας προσφέρει καθώς δεν αποκλείεται να νιώσετε πως δεν σας ικανοποιεί στον απόλυτο βαθμό. Πρόσωπα από το παρελθόν είναι πιθανόν να επιστρέψουν διεκδικώντας και πάλι μία επανασύνδεση που μπορεί να αποτελέσει σταθμό στη ζωή σας. 

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: ** ΧΡΗΜΑ: ***  

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

 Η μετακίνηση του Ερμή στον Σκορπιό σας βοηθά να βγείτε από την εσωστρέφεια και τον αρνητισμό και να δείτε την αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Επαφές και ταξίδια με πρόσωπα από το εξωτερικό μπορεί να ανοίξουν νέους επαγγελματικούς ορίζοντες. Προσοχή πρέπει να δείξετε όμως σε τάσεις αμέλειας και χαλαρότητας που δεν θα σας επιτρέψουν να είστε αξιόπιστοι σε ευθύνες και υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Η ανάδρομη πορεία του Άρη στους Διδύμους επηρεάζει την οικογένεια και υποθέσεις ακίνητης περιουσίας. Ρίξε ακόμα τους τόνους απέναντι στους οικείους σας καθώς είναι εύκολο να μπείτε σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων που θα αφήσουν το στίγμα τους στις σχέσεις σας.

ΕΡΩΤΑΣ: *** ΥΓΕΙΑ: *** ΚΑΡΙΕΡΑ: *** ΧΡΗΜΑ: ***

Διάβασε ακόμη: Αφροδίτη στον Σκορπιό: Το πάθος γίνεται παθολογία και ο αισθησιασμός ζήλια

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet