Το πορτρέτο της Εβδομάδας:

-Ανασύνταξη των σταθερών ζωδίων: Ταύρος, Σκορπιός, Λέων και Υδροχόος μετά την έκλειψη.

-Δευτέρα 8 η Αφροδίτη αρχίζει να… κολυμπάει στα νερά του Καρκίνου.

-Βοηθητική οικονομικά και αισθηματικά για Καρκίνους, Ιχθύες, Σκορπιούς, Ταύρους και Παρθένους.

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Με αυτήν την εβδομάδα ο Μάης αγγίζει το μέσον του και αυτό το μέσον έχει μια  ιδιαίτερη κομβική σημασία για σας. Αυτό γιατί από αυτήν την εβδομάδα και μετά η Αφροδίτη -συμφέροντα, χρήμα, δημοφιλία, κοινωνικότητα, αγάπη -θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου, θέση όχι και τόσο αβανταδόρικη για σας. Τα έξοδα μπορεί να συσχετιστούν με την διαμονή, το σπίτι και τις ανάγκες του, τόσο αυτού, όσο και των συγγενικών σας προσώπων, όπως και ότι αφορά σε χώρους, ακίνητα, κληρονομικά και περιουσιακά. Την πίεση γύρω από αυτά  αυξάνει και ο Άρης που έως τις  20 θα βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο. Υπάρχει όμως και κάτι θετικό που απαλύνει και  μειώνει κάθε τι αρνητικό. Έως τις 16 του Μάη στο ζώδιό σας θα βρίσκεται ο Δίας που θα ενεργεί ως… ομπρέλα και αλεξικέραυνο εκεί που εμφανίζεται κάποιο πρόβλημα ή μια ατυχία. Συγκριτικά με την ερχόμενη εβδομάδα αυτή εδώ… παλεύετε καλύτερα και στις σχέσεις και στα αισθηματικά, γι’ αυτό και η δράση ας γίνει τώρα.

Tip: Όσοι έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας θα έχετε μια μεγαλύτερη εύνοια παντού. Όλοι σας όμως κλείστε εκκρεμότητες  σε αυτήν την εβδομάδα. Προσεκτικά την Τρίτη και την Τετάρτη.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί τα τελευταία τρία δύσκολα χρόνια που έχετε περάσει να έχουν αφήσει πολλά κενά, άλυτα θέματα και εκκρεμότητες, αλλά αυτός ο Μάης σύντομα θα ξεκινήσει να κάνει την διαφορά προς το καλύτερο. Μια μικρή πρώτη γλυκιά γεύση θα φέρει αυτή η εβδομάδα με το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου. Η πραγματική εκκίνηση όμως για κάτι πιο ουσιαστικό θα ξεκινήσει -τυπικά και  ουσιαστικά- από τις 17 που ο Δίας θα περάσει στο ζώδιό σας. Ο πλανήτης αυτός που σχετίζεται με μια επιτυχία, μια μεγαλύτερη πρόοδο, πνευματική και ψυχικά αλλά και υλική, περνάει από το ζώδιό μας κάθε 12 περίπου χρόνια. Τώρα θα έρθει η δική σας σειρά. Από  αυτήν την εβδομάδα και  έως το τέλος της επόμενης θα μπορέσετε να ρυθμίσετε κάπως πιο εύκολα θέματα, οικονομικά, επαγγελματικά αλλά και αισθηματικά. Με μια πιο καθαρή εικόνα -ιδιαίτερα για σας του Απρίλη- θα ξέρετε που και πως βαδίζετε.

Tip: Ανασύνταξη εκεί που φάνηκαν αδυναμίες στην προηγούμενη εβδομάδα με την έκλειψη. Βοηθητικές ημέρες: Τρίτη, Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή. Προσεκτικά Πέμπτη και Παρασκευή.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το κέρδος -ψυχικό, πνευματικό, υλικό- και η ασφάλεια είναι τα μεγαλύτερα ζητούμενα της δεύτερης εβδομάδας  του Μάη. Είναι αρκετά αυτά που ωθούν στην αναζήτησή τους αλλά και οι βοήθειες μου μπορεί να έχετε σε αυτή την εβδομάδα έως και τις 16 του μήνα. Έως αυτήν την ημερομηνία θα υπάρχει και εύνοια του Δία από το ζώδιο του Κριού. Μετά θα μετακινηθεί στον Ταύρο, θέση κάπως αμφιλεγόμενη. Καλή βεβαίως αν κάνετε πάσης φύσεως έρευνες, ή είσαστε γιατρός, ασθενής και καλλιτέχνης. Για τώρα λοιπόν και ιδιαίτερα εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο και που ευνοείστε περισσότερο έως τις 16, θα κάνετε το πιο αποφασιστικό  σας βήμα. Στην εργασία, τις σπουδές, τον έρωτα. Εξυπακούεται ότι παντού θα πρέπει να ζητάτε αλλά και να προσφέρετε καθαριότητα και σωστές εξηγήσεις, αφού έως τις 14, ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής παραμένει ανάδρομος.

Tip: Πιο ευνοϊκές ημέρες η Πέμπτη και η Παρασκευή. Προσεκτικά την Δευτέρα, το Σάββατο και την Κυριακή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όσο ο Μάης προχωράει, τόσο τα “νέα” θα γίνονται καλύτερα και την αρχή την κάνει έστω και δειλά αυτή η εβδομάδα. Δευτέρα 8 η Αφροδίτη κάνει είσοδο στο ζώδιό σας και όχι για λίγο. Εκεί θα παραμείνει έως τις αρχές Ιουνίου. Την ευνοϊκή της επίδραση όμως στις σχέσεις, τα αισθηματικά, τα οικονομικά και τα επαγγελματικά θα την απολαύσετε από τις 17 και μετά που θα έρθει προς βοήθειά σας ο Δίας και ακόμα περισσότερο από τις 21 που θα αποχωρήσει από το ζώδιό σας ο Άρης. Μέχρι τότε η ρευστότητα, η  πίεση και οι ανατροπές δεν αποφεύγονται ολότελα σε κανέναν τομέα. Ο  Άρης πέρα από την προσπάθεια σημαίνει και έρωτα, σεξ, πάθος, ζήλεια, γκρίνια και ανταγωνισμός. Μην ξεθαρρεύετε λοιπόν μέχρι τότε εντελώς και να προσέχετε πιο σωστά την υγεία σας. Μολύνσεις, καψίματα, μικροατυχήματα εύκολα συμβαίνουν. Πρώτοι που θα επωφεληθείτε περισσότερο σε αυτήν την εβδομάδα θα είσαστε εσείς του Ιουνίου και σταδιακά οι υπόλοιποι.

Tip: Φανείτε περισσότερο πρόθυμοι να ακούσετε και να κατανοήσετε τους άλλους – βεβαίως πρώτα τον/την σύντροφό σας -την Τρίτη και την Τετάρτη που είναι κάπως πιο δύσκολες ημέρες. Πιο ευνοϊκές το Σάββατο και η Κυριακή.

Διάβασε τη συνέχεια στο Faysbook.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet