Το πορτρέτο της εβδομάδας για όλα τα ζώδια: 22 Ιουνίου Θερινό Ηλιοστάσιο. Η μέρα που ο ήλιος μοιάζει να τρέπεται προς τον Ισημερινό.

Αρχίζει τυπικά το Καλοκαίρι που θα διαρκέσει έως τις 23 Σεπτεμβρίου που θα φτάσουμε στην Φθινοπωρινή Ισημερία και θα αρχίσει το Φθινόπωρο.

Χρόνια πολλά στους Καρκίνους και μια μικρή εύνοια εκτός από τους Καρκίνους για Σκορπιούς, Ιχθύες, Ταύρους και Παρθένους.

Νέα εβδομάδα, νέες εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Θέλετε να δείτε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα σε όλους της τομείς της ζωής μας; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Με αρκετά θετικά αλλά και κούραση και αυξημένες υποχρεώσεις ξεκινάει η προτελευταία εβδομάδα του Ιουνίου για εσάς. Όπως φαίνεται η Δευτέρα και η Τρίτη είναι αυτές που θα σας κουράσουν περισσότερο και όπως είναι φυσικό η διάθεσή σας δεν θα είναι στα φόρτε της. Το σπίτι με τις ανάγκες του, κάποιος άλλος χώρος ή ακίνητο όπως και υποχρεώσεις και αμφισβητήσεις από πλευράς του συντρόφου σας και κάποιου συγγενικού προσώπου είναι αυτά που θέλουν μαζί με την υγεία σας, υπομονή και προσοχή. Αυτή εβδομάδα όμως και ιδιαίτερα από την Τετάρτη 21 έως την άλλη Τρίτη 27 έχουν κάτι ευνοϊκό που… στραβώνει κάπως από τις 28 και μετά. Αυτή είναι η εύνοια του Ερμή που σας προσφέρεται γενναιόδωρα. Αγοραπωλησίες, συμφωνίες, συμβόλαια πάσης φύσεως, σπουδές, ταξίδια, μετακομίσεις, Διαδίκτυο και τα σχετικά, εξελίσσονται πιο ικανοποιητικά. Αυτές είναι οι μέρες που ο διάλογος με επιχειρήματα και το… θανατηφόρο σεξαπίλ σας βοηθούν και στα ερωτικά.

Tip: Εξαντλήστε τις δυνατότητες της εβδομάδας σε όλα τα επίπεδα. Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή οι πιο ευνοϊκές ημέρες για σας.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Φημίζεστε για την Ιώβειο υπομονή, την σταθερότητα και την πίστη σας σε αυτά που αγαπάτε. Ομοίως όμως και σε αυτά που αντιπαθείτε, απεχθάνεστε και… σιχαίνεστε. Οι περιστάσεις όμως από την 21η Μαΐου είναι πιο σύνθετες και πονηρές και εδώ θα πρέπει πολλές φορές να συμβιβαστείτε, να κάνετε ότι συμφωνείτε εκεί που μπορεί να διαφωνείτε και γενικώς να κάνετε τα… πικρά γλυκά. Άρης και Αφροδίτη σε κόντρα με το ζώδιό σας θέλουν προσοχή οι ενέργειες και οι αποφάσεις σας για να περιορίσετε όσο το δυνατόν το υλικό αλλά και το ηθικό. Μην ρισκάρετε λοιπόν κάπου χρήματα και μην μπαίνετε σε δουλειές και σε ερωτικές σχέσεις που είναι ναι και όχι, δήθεν ή όχι και τόσο καθαρές. Όσοι βρίσκεστε σε μία σχέση που δεν δίνει υποσχέσεις για μια καλή συνέχεια, μην ματαιοπονείτε προσπαθώντας να γίνει καλύτερη. Ο Δίας που σας βοηθάει – ιδιαίτερα εσάς του Απρίλη – προτρέπει σε έναν πιο ευέλικτο τρόπο σκέψης και καινούργιους στόχους και καταστάσεις. Οι κόποι αμείβονται.

Tip: Υπομονή, προσοχή και καλή προετοιμασία σε ό,τι επιδιώκεται από Τετάρτη ως Παρασκευή απόγευμα. Πιο ευνοϊκές Δευτέρα, Τρίτη και από Παρασκευή βραδάκι έως και Κυριακή.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί πια από τις 9 Μαρτίου και μετά για ό,τι επιτυγχάνεται, ακόμα και για τα πιο μικρά να χρειάζεται να καταβάλετε τη διπλάσια προσπάθεια, αλλά ο Ιούνιος έχει αρκετά θετικά. Η Νέα Σελήνη που έγινε στο ζώδιό σας στις 18, έδειξε με κάποιον τρόπο προς τα που πρέπει να στρίψει το τιμόνι για να έχετε μεγαλύτερο κέρδος ή… μικρότερη χασούρα. Στην εργασία, τα οικονομικά και τα περιουσιακά σας θέματα αλλά και τις διάφορες σχέσεις σας. Αυτή η εβδομάδα συντηρεί τον κυβερνήτη σας, Ερμή – θα είναι ως και τις 27 – στο ζώδιό σας και αυτό θα βοηθήσει στο να υπάρξει μια μεγαλύτερη κινητικότητα στα διάφορα σχέδιά σας. Σπουδές, συμφωνίες, αγοραπωλησίες πάσης φύσεως, Διαδίκτυο και τα σχετικά, συμβιβασμοί όπου είναι απαραίτητοι, ταξίδια και μετακομίσεις, προχωρούν και ικανοποιητικά. Ένας καλός μήνας για τις γνωριμίες, τις συμμαχίες, τις διάφορες σχέσεις αλλά και για τα αισθηματικά σας. Κάντε τα απαραίτητα για να μειωθούν οι διαφορές με τον/την σύντροφό σας και κυνηγήστε παντού το όποιο κέρδος.

Tip: Αρκετά ευνοϊκές Τετάρτη και Πέμπτη. Προσεκτικότερα παντού από Παρασκευή μεσημέρι έως και Κυριακή 25.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προτελευταία εβδομάδα του Ιουνίου και αυτή ξεκινάει με την Σελήνη στο ζώδιό σας. Εκεί θα παραμείνει έως και την Τρίτη. Μία καλή στιγμή για να κάνετε μια επισκόπηση σε βάθος των βασικών τομέων της ζωής σας – εργασία, σπουδές, οικονομικά, περιουσιακά, σχέσεις, υγεία – προκειμένου να επισημάνετε ελλείψεις και αδυναμίες και να ενισχύσετε στρίβοντας αλλιώς το… τιμόνι. Ανάγκη όμως να τιθασεύεσετε λίγο την ανησυχία και την υπερευαισθησία σας που θα είναι έντονες. Όλη αυτή η εβδομάδα δεν βάζει καινούργια σοβαράν εμπόδια κάπου προκειμένου να σημειώσετε πρόοδο και να τα περάσετε και καλά. Η περίοδος αυτή προσφέρεται επίσης για να καθαρίσετε και με μπερδεμένες, ρευστές σχέσεις και δεσμούς που μένουν ζωντανές μόνο από επιθυμίες, αναμνήσεις και τον φόβο της μοναξιάς. Τώρα δεν είναι ώρα για… ονειροπολήσεις και συντήρηση ψευδαισθήσεων αλλά για δράση και εποικοδομητικές αλλαγές παντού.

Tip: Ιδιαίτερα βοηθητικές – με μέτρο όμως – Δευτέρα και Τρίτη, αλλά και από Παρασκευή μεσημέρι έως και την Κυριακή.

Διάβασε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο Faysbook.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet