Το πορτρέτο της εβδομάδας για όλα τα ζώδια: Πανσέληνος στις 3 Ιουλίου στον Αιγόκερω. Αφορά σχέσεις, συνεταιρισμούς και συνεργασίες για Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους. Ένας κύκλος κλείνει για ό,τι έχει εξαντλήσει το περιθώριό του. Προσοχή στην υγεία.

Θέλετε να δείτε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα σε όλους της τομείς της ζωής μας; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Περίεργη αν μη τι άλλο η πρώτη βδομάδα του Ιουλίου με αυξημένη ευαισθησία και περίεργα συναισθήματα που εναλλάσσονται από το ζεστό στο κρύο. Η Πανσέληνος στις 3 Ιουλίου στον Αιγόκερω και το τετράγωνο – η πιο δύσκολη πλανητική γωνία είναι αυτό – του Ερμή με το ζώδιό σας, φορτίζουν το ξεκίνημα του μήνα γι’ αυτό και θα χρειαστεί να επιδείξετε ψυχραιμία και προσοχή, ιδιαίτερα έως τις 11. Αυτό το χρονικό διάστημα δοκιμάζει ποικιλοτρόπως συνεταιρισμούς, σχέσεις και συνεργασίες. Αν δεν έχουν τη δύναμη και το περιθώριο να προχωρήσουν παρακάτω εδώ μπορεί κάποιο από αυτά να κλείσει τον κύκλο του. Τώρα, αν πρόκειται για μια εποχιακή εργασία, όλα καλά. Το λέω αυτό γιατί από την δεύτερη βδομάδα του Ιουλίου και μετά έχετε προοπτικές για αναπλήρωση. Αυτή είναι και η πρώτη καλοκαιρινή εβδομάδα που ξεκινάει ένα πιο ευνοϊκό διάστημα για οικονομικά, σχέσεις, αισθηματικά και… ομορφιές. Ο Ερμής από τις 12 και μετά και η Αφροδίτη θα κάνουν το… θαύμα τους.

Tip: Προσοχή σε συμφωνίες, συμβόλαια, σπουδές, ταξίδια, μεταφορικό μέσο, έντυπα και έγγραφα πάσης φύσεως, Διαδίκτυο κτλ., έως τις 11 Ιουλίου. Προσεκτικότερα γενικώς Δευτέρα και Τρίτη.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Περίεργο όντως αυτό το Καλοκαίρι. Ένα βήμα μπροστά, μια δυνατή ανάσα οξυγόνου και εκεί που λες…  Εντάξει, το έχω, έρχεται ένα κάτι και ανατρέπει την θετική ροή των πραγμάτων. Ιδιαίτερη κι αυτή η εβδομάδα με τον Ερμή θετικό έως και τις 11 από τον Καρκίνο, αλλά λίγο δύστροπο μετά. Ευτυχώς όμως αυτή είναι και η τελευταία εβδομάδα που θα υποστείτε το ζόρι του Άρη, που από την 21η Μαΐου δεν σας έχει αφήσει να ησυχάσετε. Για την ακρίβεια με νέα διάθεση, σχέδια και καλύτερες προοπτικές θα είσαστε από τις 11 και μετά. Προς το παρόν φανείτε ψύχραιμοι, επιστρατεύσετε την ανοχή και την διαλλακτικότητά σας και φροντίστε πιο σωστά την υγεία σας. Ιδιαίτερα τη διατροφή και το δέρμα σας, μια και η κόντρα της Αφροδίτης που θα διαρκέσει αρκετά, ωθεί σε παρεκτροπές. Οικονομικές, λαιμαργίας και ερωτικής… παρανομίας και μπερδέματος. Ρυθμίστε έως τις 10 συμφωνίες, συμβόλαια, θέματα σπουδών, παιδιών και ταξιδιών.

Tip: Τετάρτη και Πέμπτη είναι δυο ημέρες πιο ρευστές και φορτωμένες με ευθύνες και υποχρεώσεις. Προσεκτικά ιδιαίτερα με “ανώτερους” στην εργασία και το σπίτι. Πιο… δικές σας η Παρασκευή και το Σάββατο.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φτερά στα πόδια κυριολεκτικά. Αν και η πρώτη βδομάδα του Ιουλίου γίνεται κάπως ρευστή και αβέβαιη για πολλούς –λόγω της Πανσελήνου στις 3 στον Αιγόκερω –για σας φαίνεται κάπως πιο ευνοϊκή. Η παρουσία του Άρη από τον Λέοντα έως τις 10 σας προσφέρει δύναμη, σωστή μαχητικότητα και αποφασιστικότητα. Αυτά θα τα χρησιμοποιήσετε στην εργασία, την προστασία και την διεκδίκηση των οικονομικών και των πάσης φύσεως συμφερόντων σας, ή να κερδίστε κάτι περισσότερο ή να χάσετε -αν είναι να χάσετε, τότε κάτι λιγότερο. Σεκόντο βεβαίως στον ευνοϊκό Άρη κόντρα στον Κρόνο -που ταλαιπωρεί περισσότερο εσάς του Μαΐου –κάνει η Αφροδίτη. Συμφέρει λοιπόν ιδιαίτερα, την Τετάρτη και την Πέμπτη που είναι οι πιο ευνοϊκές για σας να δράσετε γανωμένα σε όλα τα επίπεδα. Από τις 11 και μετά περνάτε σε μια πιο συνθέτη φάση με άλλους ρυθμούς, υποχρεώσεις και ανακατατάξεις.

Tip: Από το βράδυ της Πέμπτης έως και το Σάββατο η πίεση εσωτερικά και εξωτερικά γίνεται πιο φανερή. Προσεκτικότερα όπου κι αν βρίσκεστε, ό,τι κι αν κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χρόνια πολλά, Χρόνια καλά. Ευχές από καρδιάς για τα γενέθλιά σας, αλλά η ευχή έχει και μια μικρή σκοπιμότητα: Είναι για να ξορκίσουμε με το… απήγανο την εκνευριστική Πανσέληνο που γίνεται απέναντί σας στον Αιγόκερω, στις 3. Κάτι τα γενέθλια που όλοι μας κάνουμε… προσομοιώσεις στο παρελθόν και στο παρών με στόχο το μέλλον, κάτι η Πανσέληνος και η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σας έως τις 11, δεν την λες και άνετη την πρώτη βδομάδα του Ιουλίου. Ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζώδιό σας. Αυτό γιατί εσάς σας επιβαρύνει περισσότερο η Πανσέληνος. Εσύ σου τρίτου με τις καλές ιδέες του Ερμή και την διαίσθηση του Ποσειδώνα, την βγάζετε πιο… καθαρή. Βοήθεια από τον Δία έχετε κι εσείς του Ιούνη. Όλοι όμως θα πρέπει να είσαστε περισσότερο ψύχραιμοι, προνοητικοί και προσεκτικοί διότι δοκιμάζεται κατά κάποιον τρόπο η αντοχή του γάμου, της αισθηματικής σας σχέσης και η πορεία ή μη μιας συνεργασίας. Πάντως το τέλος της εβδομάδας είναι περισσότερο… θωπευτικό, ό,τι και να γίνει.

Tip: Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι οι πιο πιεστικές και ρευστές ημέρες σε αυτή την εβδομάδα και λιγότερο η Κυριακή στις 9. Πιο ευνοϊκές η Παρασκευή και το Σάββατο.

Διάβασε τις προβλέψεις για τα υπόλοιπα ζώδια στο Faysbook.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet