ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Ο Νοέμβριος θα σε βγάλει απ’ τα νερά σου καθώς είναι περίοδος περισυλλογής και αυτογνωσίας. Κόντρα στον εξωστρεφή, παρορμητικό εαυτό σου, είναι απαραίτητο να μαζευτείς για λίγο και να αφουγκραστείς την εσωτερική σου φωνή. Η επιθετική Νέα Σελήνη στις 4/11 και η έκλειψη Σελήνης στις 19/11 πραγματοποιούνται στον ζωδιακό άξονα που σχετίζεται με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Πρόλαβε να τις υποστηρίξεις, δείξε αγάπη στον εαυτό σου και κάνε τις κινήσεις σου πριν συμβεί κάτι που θα σε κάνει να μετανιώσεις. Οι εντάσεις, οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές και ο εγωισμός μόνο κακό μπορεί να κάνουν στην προσωπική σου ζωή. Διεκδίκησε αυτό που θέλεις με ήρεμες συζητήσεις και μην μετατρέπεις το παράπονο σε οργή γιατί θα χάσεις το δίκιο σου. Πρόσεξε τη διαχείριση των οικονομικών σου γιατί δεν αποκλείονται τα έκτακτα έξοδα.

TIP: Αποδέξου τον εαυτό σου με τις αδυναμίες του αλλά μην θεωρείς τις ανάγκες σου ως αδυναμίες. Φρόντισε να τις ιεραρχήσεις για να έχεις μια καλύτερη ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στις 4/11, ο Άρης στον Σκορπιό και η έκλειψη της Σελήνης στο ζώδιό σου στις 19/11 δίνουν το στίγμα τους στο Νοέμβριο και επηρεάζουν το μείζον θέμα «εγώ και οι άλλοι». Οι σχέσεις σου μπορεί να μετατραπούν σε πεδίο μαχών αν δεν προσέξεις τις κινήσεις σου. Αρχικά οφείλεις να συνειδητοποιήσεις ότι κάποιες αναθεωρήσεις είναι απαραίτητες. Ο ανατρεπτικός Ουρανός περιοδεύει στο ζώδιό σου και ενεργοποιείται με τον πιο επιθετικό τρόπο που σημαίνει ότι θα τα δεις όλα. Όλα αυτά που απέφευγες να παραδεχθείς, τις αλλοιωμένες στο χρόνο σχέσεις σου, τα τοξικά άτομα που μόνο ενέργεια σου κλέβουν, τις λανθασμένες επιλογές σου. Βρες τη δύναμη να οριοθετηθείς έναντι των άλλων και να απαλλαγείς από αυτούς που υπάρχουν στη ζωή σου μόνο από φόβο ή ανασφάλεια.

TIP: Καθάρισε το τοπίο δράσης σου και πάρε ανάσες για τα καλύτερα που θα έρθουν, αν εσύ έχεις φροντίσει να φυσήξει το αεράκι της ανανέωσης στη ζωή σου.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπερένταση, κούραση, απώλεια ενέργειας και ανατροπές στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Αυτή είναι η συνταγή του Νοέμβρη με τη Νέα Σελήνη και τον Άρη στον Σκορπιό και με την έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο. Ιεράρχησε τις προτεραιότητές σου και μην αφήνεις μισοτελειωμένες δουλειές που μπορεί να γίνουν η αιτία να πελαγώσεις. Οργάνωσε το πρόγραμμά σου έτσι ώστε να χωράει η ανατροπή και μην ξεχνάς να κρατάς κάποιες ώρες για εσένα. Η ψυχολογία σου δεν θα είναι στα καλύτερά της, το άγχος σου θα ξεχειλίσει, οπότε καλό είναι να βρίσκεις διεξόδους επαναφόρτισης των μπαταριών σου. Ευτυχώς ο Δίας και ο Κρόνος από τον Υδροχόο συντελούν στο να είναι κοντά σου αυτοί που μπορούν να σε ξεσηκώσουν να διασκεδάσεις και να εκτονωθείς. Ο Νοέμβριος είναι καλός για να απαλλαγείς από μία κακιά συνήθεια που είναι βλαπτική για την υγεία σου.

TIP: Μην αφήσεις τις φοβίες που μπορεί να βγουν στην επιφάνεια με την έκλειψη να σε καθηλώσουν. Προσηλώσου σε αυτά που θέλεις να πετύχεις αλλά έχε στη φαρέτρα σου ένα εναλλακτικό σχέδιο δράσης στην περίπτωση που το χρειαστείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις 5 Νοεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω, περιβάλλον που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου και θα παραμείνει μέχρι τις 6 Μαρτίου. Σε αυτό το διάστημα έχεις να δεις πολλά και ενδιαφέροντα! Προς το παρόν, κράτησε ότι αναμένονται ευκαιρίες για καινούργιες συνεργασίες ή για εξέλιξη παλαιοτέρων με καλύτερες συνθήκες. Η κοινωνική σου ζωή γίνεται πιο έντονη και πιο ενδιαφέρουσα. Στον ερωτικό τομέα κερδίζεις πόντους και αν έχεις μία σχέση που αξίζει, η περίοδος είναι καλή για να πεις το πολυπόθητο “I do” ή -γιατί όχι;- να κάνεις εσύ την πρότασή σου. Η Νέα Σελήνη στις 4/11 εγκυμονεί κεραυνοβόλους έρωτες, πιθανώς μεγάλης έντασης αλλά μικρής διάρκειας. Η έκλειψη στις 19/11 μπορεί να σου φέρει μοιραίες φιλίες ή ερωτικές γνωριμίες που θα μπουν στη ζωή σου για να την αλλάξουν.

TIP: Ακόμη και στις πιο δύσκολες περιόδους γεννώνται υπέροχα πράγματα. Εστίασε στα θετικά και μην σκέπτεσαι απαισιόδοξα για να αδράξεις τις ευκαιρίες που σου φέρνει αυτή η περίοδος.

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Ο ζωδιακός σου σταυρός βάλλεται από τη Νέα Σελήνη και την έκλειψη Σελήνης που στιγματίζουν τον Νοέμβριο. Θα έχεις πολλά προβλήματα, επαγγελματικά και οικογενειακά, που θα χρειαστούν τη δική σου επιμέλεια για να επιλυθούν. Θα αναγκαστείς να αναλάβεις υποχρεώσεις που θα σου φανούν δυσβάσταχτες και θα αγχώνεσαι πάρα πολύ. Ο φαύλος κύκλος υποχρεώσεων, άγχους, απώλειας ενέργειας που δεν θα σου επιτρέπει να ανταπεξέλθεις σε αυτά που έχεις αναλάβει, μπορεί να σου προκαλέσει ψυχοσωματικά γι’ αυτό να προσέχεις. Ιεράρχησε εδώ και τώρα τις προτεραιότητές σου, σχεδίασε το πρόγραμμά σου, αφήνοντας χώρο για το απρόβλεπτο, επιστράτευσε αυτούς που μπορούν να σε βοηθήσουν. Αν προκύψουν εντάσεις με συνεργάτες ή στην προσωπική σου ζωή, δες τες σαν ευκαιρία να μάθεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις.

TIP: Μην αφήσεις τις δυσκολίες να σε πτοήσουν. Αν βρεθείς προ αδιεξόδου, κάνε τους ελιγμούς σου και μην παρατάς τους στόχους σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις 5 Νοεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω, περιβάλλον που αντιπροσωπεύει τους έρωτες, τη δημιουργικότητα, τα παιδιά και, γενικότερα, οτιδήποτε μπορεί να σου δώσει χαρά. Μέχρι τις 6 Μαρτίου που θα παραμείνει εκεί, υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα, συγκινήσεις, πάθη και λόγους για να χαμογελάς. Ωστόσο, ο μήνας στιγματίζεται από μία σκληρή Νέα Σελήνη και μία έκλειψη Σελήνης που, ναι μεν πραγματοποιούνται σε ευνοϊκά περιβάλλοντα για το ζώδιό σου, αλλά και πάλι χρειάζεται να είσαι σε επιφυλακή. Πρόσεχε όταν οδηγείς ή ταξιδεύεις. Απόφυγε τους κόλακες που μπορεί να σε παρασύρουν σε λάθος επιλογές και μη δεσμεύεσαι, αναλαμβάνοντας υποχρεώσεις που ίσως δεν μπορέσεις να διεκπεραιώσεις για να μην αγχωθείς. Μια μοιραία συνάντηση, πιθανώς από το παρελθόν, μπορεί να σε αναστατώσει συναισθηματικά.

TIP: Έχεις δικαίωμα και στην ανεμελιά! Μην το ξεχνάς και χάρισε στον εαυτό σου την πολυτέλεια να ξεφεύγεις και να αφήνεις το εσωτερικό σου παιδί να εκδηλώνεται.

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Η πολύ επιθετική Νέα Σελήνη στις 4/11 και η έκλειψη Σελήνης στις 19/11 βγάζουν στην επιφάνεια καταπιεσμένες ανάγκες και επιθυμίες που ίσως έχουν μετατραπεί σε οργή. Τα γεγονότα θα σου καταδείξουν πού έχεις κάνει το λάθος και έχεις αφήσει πίσω τον εαυτό σου. Φυσικό είναι να μπεις στη διαδικασία να διεκδικήσεις την ικανοποίηση των «θέλω» σου είτε έχεις θυμό είτε όχι. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι η επιθετικότητα που μπορεί να βγάλεις αν αφήσεις τον θυμό να κρατήσει τα ηνία της συμπεριφοράς σου, μπορεί να στου κοστίσει, προκαλώντας τριγμούς σε σημαντικές σχέσεις σου. Απαιτείται ψυχραιμία, ιεράρχηση των αναγκών σου και μεθοδική προσπάθεια να τις καλύψεις. Προσπάθησε να διαφυλάξεις τα οικονομικά σου συμφέροντα στις συναλλαγές που θα κάνεις και κάνε πιο σφιχτή διαχείριση καθώς αναμένονται έκτακτα έξοδα.

TIP: Να θυμάσαι ότι θα έχεις διεξόδους διασκέδασης, ερωτικών χαρών και απολαύσεων μέσα στο Νοέμβριο, αρκεί να μην αφήσεις τη δυσθυμία να καθορίσει τη δράση σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σκληρή Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στις 4/11 στο ζώδιό σου και η έκλειψη της Σελήνης στις 19/11 στον Ταύρο. Ο άξονας που καθορίζει τις σχέσεις σου και το πώς καθρεπτίζεσαι μέσα από αυτές, μετατρέπεται σε πεδίο μαχών. Απαιτείται ψυχραιμία από πλευράς σου και διάθεση να κάνεις τις αλλαγές που σου επιβάλλουν ο Κρόνος και ο Ουρανός που ενεργοποιούνται με τον πιο έντονο τρόπο από την έκλειψη και τη Νέα Σελήνη. Είναι πιθανό να βρεθείς σε αντιπαράθεση και να απογοητευτείς από συνεργάτες ή αγαπημένα πρόσωπα. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι ο εγωισμός, οι ανταγωνιστικές και οι χειριστικές συμπεριφορές δεν θα βοηθήσουν. Αντίθετα, θα σε απομακρύνουν από τον στόχο που είναι η συνειδητοποίηση των λανθασμένων επιλογών και η προσπάθεια να απαλλαγείς από σχέσεις που είναι θηλιά στον λαιμό σου.

TIP: Μη διστάζεις να αποφασίσεις με ποιους θα συμπορευτείς και ποιους θα αφήσεις οριστικά στο παρελθόν. Η εκκαθάριση θα σου δώσει ανάσες ανακούφισης και χώρο για τα καλύτερα που έρχονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απωθημένα, φοβίες, εικόνες του παρελθόντος βγαίνουν στην επιφάνεια με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό που θα πραγματοποιηθεί στις 4/11. Οι συγκυρίες θα σε πάνε πίσω και θα θυμηθείς άτομα και καταστάσεις που δεν έχεις καταφέρει να ξεπεράσεις. Το Σύμπαν σου διαμηνύει ότι ήρθε η στιγμή να «καθαρίσεις» με το παρελθόν και να γυρίσεις οριστικά σελίδα. Ακόμη και οι γραφειοκρατικές εκκρεμότητες που ίσως έχεις, καλό είναι να διεκπεραιωθούν για να απαλλαγείς από το άγχος που σου προκαλούν. Η έκλειψη της Σελήνης στις 19/11 θα φέρει αναστάτωση στη δουλειά σου καθώς θα υπάρξουν τριβές με συνεργάτες ή θα αναγκαστείς να επωμιστείς κάποιο έργο που δεν σου αρέσει. Όλο το μήνα να προσέχεις ποιους εμπιστεύεσαι, να μείνεις μακριά από πηγαδάκια και να μην προκαλείς γιατί μπορεί να υπάρχει παρασκήνιο σε βάρος σου.

TIP: Μην αφήνεις το φόβο να καθορίσει τη δράση σου. Αν προχωρήσεις θαρρετά χωρίς να κοιτάζεις πίσω σου, θα κερδίσεις χρόνο και ενέργεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη που μπαίνει στο ζώδιό σου στις 5 Νοεμβρίου και μέχρι τις 6 Μαρτίου που θα παραμείνει εκεί, υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις στις σχέσεις σου, κυρίως τις προσωπικές. Οι προτάσεις για αξιόλογες συνεργασίες είναι πολύ πιθανές. Τα σούπερ νέα σχετίζονται και με την ερωτική σου ζωή καθώς τώρα μπορεί να αποφασίσεις και το επόμενο βήμα. Οι καινούριοι έρωτες επίσης είναι στο πρόγραμμα του μήνα. Από την άλλη, όμως, η Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 4/11 μπορεί να σε βάλει σε διαδικασία να αναθεωρήσεις τους στόχους και τις φιλίες σου. Οι όψεις που σχηματίζει, σηματοδοτούν και έναν παθιασμένο έρωτα με έντονα συναισθήματα αλλά μικρή διάρκεια. Η έκλειψη της Σελήνης στις 19/11 εγκυμονεί και μοιραίες συναντήσεις που μπορεί να καθορίσουν τις εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή!

TIP: Σκέψου ποιους ανθρώπους θέλεις συνοδοιπόρους σου στη δουλειά και στην προσωπική σου ζωή. Τώρα θα είναι πιο εύκολο να τους έλξεις στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σκληρή Νέα Σελήνη και η έκλειψη της Σελήνης που στιγματίζουν αυτή την περίοδο, επηρεάζουν το ζώδιό σου και προκαλούν κλυδωνισμούς στην καριέρα και την οικογένεια. Ίσως νιώσεις ότι χάνεις το έδαφος κάτω από τα πόδια σου. Ουσιαστικά, το Σύμπαν σε παροτρύνει να καταλάβεις ότι πρέπει να στηρίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις και όχι στους άλλους, ακόμη κι αν αυτοί είναι πολύ οικεία σου πρόσωπα. Τώρα πρέπει να συνειδητοποιήσεις τί θέλεις να κάνεις, να αποποιηθείς τις περσόνες που φοράς για να ανταποκριθείς σε αυτό που οι άλλοι περιμένουν από εσένα και να υποστηρίξεις τον εαυτό σου και τα «θέλω» σου. Να θυμάσαι ότι η περίοδος είναι ακατάλληλη για επαγγελματικά ανοίγματα. Ίσως προκύψει κάποιο πρόβλημα σχετικό με την ακίνητη περιουσία σου ή στο σπίτι.

TIP: Άνοιξε τα μάτια της ψυχής και ακολούθησε το ένστικτό σου. Αυτή την περίοδο ίσως είναι το μόνο που δεν σε διαψεύδει.

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, από τις 5 Νοεμβρίου, θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασίες, καινούργιες φιλίες και για την ευόδωση των στόχων σου, των επαγγελματικών και των προσωπικών. Με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό και την έκλειψη της Σελήνης στον Ταύρο καλό είναι να προσέχεις όταν οδηγείς, ταξιδεύεις, ή χειρίζεσαι επικίνδυνα εργαλεία. Επίσης, φρόντισε να κλείνεις τα αυτιά σου σε αυτούς που στα χαϊδεύουν γιατί είσαι επιρρεπής στις κολακείες που μπορεί να σε παρασύρουν σε λάθη επιλογών. Οι μοιραίες συναντήσεις με άτομα που μπορεί να τα γνώριζες από παλιά, είναι πιθανές. Συναντήσεις που ίσως αλλάξουν τον ρου των γεγονότων και καθορίσουν τις εξελίξεις. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες δεν αποκλείονται αλλά μπορεί να μην έχουν μεγάλη διάρκεια.

TIP: Υπέροχο είναι το γεγονός ότι θα έχεις πάντα ένα χέρι να κρατάει το δικό σου, στα δύσκολα και στα εύκολα.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet