ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Ο Δεκέμβριος στο μεγαλύτερο του μέρος δίνει τις ευκαιρίες να περάσετε όμορφα απολαμβάνοντας τη διασκέδαση και την ξενοιασιά. Παράλληλα όμως ανοίγει μία περίοδος έντονης επαγγελματικής δράσης που θα σας δώσει την δυνατότητα ναι εξελιχθείτε και να πετύχετε τους στόχους σας. Η Πανσέληνος του μήνα σας καλεί να δείξετε ψυχραιμία και υποθέσεις που αφορούν στο περιβάλλον σας και επανέρχονται στο προσκήνιο. Μετριάστε την ένταση ελέγχοντας συναισθηματικές εξάρσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες. Η ώριμη προσέγγιση των πραγμάτων θα σας βοηθήσει να βρείτε τις απαραίτητες λύσεις προστατεύοντας τις σχέσεις σας. Ο Δίας περνάει στο ζώδιό σας ωθώντας σε καινούργιες επιλογές και ξεκινήματα που σας ταιριάζουν. Πρωτοβουλίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο έχουν τη Συμπαντική εύνοια, αρκεί να περιορίσετε αλαζονεία και απερισκεψία. Η μετακίνηση του Ερμή, της Αφροδίτης και του Ήλιου στον Αιγόκερω στρέφει ολοκληρωτικά το ενδιαφέρον σας στο πεδίο της καριέρας. Αναδεικνύονται ευκαιρίες που μπορείτε να αξιοποιήσετε ιδιαίτερα με τη Νέα Σελήνη του μήνα καθώς ήρθε η στιγμή να λάμψετε στον επαγγελματικό χώρο. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να ξεφύγετε από την  αμετροέπεια και τις υπερβολές που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη. Ο Ερμής στον Αιγόκερω αρχίζει την φαινομενικά ανάδρομη κίνηση του στο τέλος του μήνα προκαλώντας επικοινωνιακές δυσκολίες και κωλύματα σε συζητήσεις και συμφωνίες στον χώρο της δουλειάς. Επανεξετάστε τα δεδομένα στην καριέρα σας καθώς δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε λάθη και παραλείψεις που πρέπει να διορθωθούν.

TIP

Αισιοδοξία και ωριμότητα δίνουν την δυνατότητα να προχωρήσετε στα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα, χωρίς να αφήσετε σε δεύτερη μοίρα την προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθετε πως βγαίνετε με αργούς ρυθμούς από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας και δυσκολιών καθώς οι πλανήτες μέσα στο μήνα μετακινούνται στον Αιγόκερω, ζώδιο που σας ευνοεί. Η Πανσέληνος του μήνα σας καλεί να είστε προσεκτικοί σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές καθώς παρελθούσες καταστάσεις και ξαφνικά έξοδα βάλλουν τον προϋπολογισμό σας. Παράλληλα όμως, σας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε αμοιβές που πιθανώς σας χρωστούν εδώ και καιρό. Ερμής, Αφροδίτη και Ήλιος μετακινούνται στον Αιγόκερω δίνοντάς σας την ευκαιρία να περάσετε μοναδικά και να ασχοληθείτε με αντικείμενα που διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Διασκέδαση, νέα γνωστικά αντικείμενα και επαφές με το εξωτερικό θα σας ενθουσιάσουν και θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σας. Η Νέα Σελήνη του μήνα είναι το εφαλτήριο για να προχωρήσετε στην επίτευξη μελλοντικών στόχων ή σε μία επαγγελματική συμφωνία που μπορεί να σας προσφέρει πολλά. Ταξίδια και συνεργασίες με πρόσωπα από το εξωτερικό ανανεώνουν το κέφι. Η μετακίνηση του Δία στον Κριό σας προστατεύει από δυσκολίες και λάθη και σας δίνει τη δυνατότητα να πατήσετε γερά στα πόδια σας ξεφεύγοντας από καταστάσεις του παρελθόντος που σας έχουν τραυματίσει. Συγχωρώντας πρόσωπα που σας έχουν πληγώσει απελευθερώνεστε από ψυχολογικά βαρίδια και απωθημένα. Καλός προγραμματισμός απαιτείται προς το τέλος του μήνα καθώς ο Ερμής αρχίζει την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στον Αιγόκερω και προκαλεί σύγχυση και καθυστερήσεις σε ταξίδια και επαγγελματικές επιλογές.

TIP

Απολαύστε έντονα ερωτικές στιγμές με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ανανεώνοντας στο μέγιστο την προσωπική σας ζωή. 

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου δημιουργεί την ανάγκη για να ισορροπήσετε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Όμως αμφιβολίες και ανησυχία επηρεάζουν την ψυχολογία σας και κατ’ επέκταση τις σχέσεις σας. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας απαιτεί να μετριάσετε τα νεύρα σας και να δώσετε λύσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας δείχνοντας ωριμότητα και στρέφοντας το βλέμμα σας στο μέλλον. Απωθημένα του παρελθόντος και καταπιεσμένος θυμός που έρχεται στην επιφάνεια δεν θα βοηθήσουν να βρείτε ισορροπίες σε υποθέσεις που αγγίζουν τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Η μετακίνηση του Ερμή, της Αφροδίτης και του Ήλιου στον Αιγόκερω εντείνουν την καχυποψία και την εσωστρέφεια. Δεν είναι εύκολο να εκφράσετε συναισθήματα και σκέψεις ενώ οι αμφιβολίες αυξάνονται. Οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με οργανισμούς, δημόσιο, κληρονομικά θα σας απασχολήσουν. Αφουγκραστείτε το ένστικτο σας που μπορεί να σας κατευθύνει στην καλύτερη δυνατή επιλογή. Προσοχή πρέπει να δείξετε στην προσωπική σας ζωή καθώς η ένταση καραδοκεί και μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις. Η Νέα Σελήνη του μήνα φωτίζει βαθύτερες πτυχές του εαυτού σας που δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσετε. Συναισθηματικές υπερβολές και ένταση δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συνομιλείτε για οικονομικά ζητήματα ή με τον άνθρωπό σας. Κρατήστε χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας να εμπλακείτε σε αντιπαραθέσεις. Με τον Δία να περνάει στον Κριό επαγγελματικοί και προσωπικοί στόχοι ευνοούνται καθώς φίλοι και πρόσωπα κύρους στηρίζουν τα όνειρα και τις επιλογές σας. Στο τέλος του μήνα ο κυβερνήτης σας Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Αιγόκερω εντείνοντας την εσωστρέφεια για τις καθυστερήσεις σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές. 

TIP

Ο ερωτισμός και το πάθος θα βοηθήσουν να εκτονωθεί κάθε ένταση και παραλογισμός στη σχέση σας. Διαμορφώστε το ανάλογο περιβάλλον για να χαρείτε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε ασφάλεια. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποχαιρετάτε το 2022 με πολλές υποχρεώσεις και τρέξιμο για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Όμως η μετακίνηση του Ερμή, της Αφροδίτης και του Ήλιου στον Αιγόκερω θα σας δώσουν την ευκαιρία να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε σχέσεις και συνεργασίες που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. Έχετε τη δυνατότητα να αφοσιωθείτε στον άνθρωπο σας και να βρείτε την χρυσή τομή που θα χαρίσει ισορροπία και αρμονία στη σχέση. Στις επαγγελματικές συνεργασίες σας αντιλαμβάνεστε της ανάγκες των άλλων και μπορείτε να προχωρήσετε σε επιτυχημένες επιλογές. Η Πανσέληνος του μήνα φωτίζει παρασκηνιακές διεργασίες και παρελθούσες καταστάσεις που προκαλούν συναισθηματική αναστάτωση. Εμμονές και νευρικότητα δεν θα βοηθήσουν να λειτουργήσετε αποτελεσματικά και μπορεί να βουλιάξουν την ψυχολογία σας. Μείνετε συντονισμένοι με την εσωτερική σας δύναμη για να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις λειτουργώντας διαισθητικά και αθόρυβα. Η μετακίνηση του Δία στον Κριό μπορεί να δώσει μοναδικές επαγγελματικές ευκαιρίες και αναγνώριση το επόμενο χρονικό διάστημα. Αλαζονικές συμπεριφορές και υπερβολές θα ενοχλήσουν, για αυτό φροντίστε να κρατήσετε το μέτρο. Η Νέα Σελήνη του μήνα είναι πιθανό να φέρει μία νέα σχέση ή συνεργασία. Όμως είναι απαραίτητο να κρατήσετε χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας συμπεριφορές που θα έχουν κόστος. Στο τέλος του μήνα ο Ερμής κινείται ανάδρομος στον Αιγόκερω φέρνοντας πρόσωπα από το παρελθόν που διεκδικούν και πάλι να βρεθούν στο πλευρό σας. Οι επανασυνδέσεις είναι πιθανές αρκεί να είστε βέβαιοι για τις αποφάσεις σας.

TIP

Δώστε χώρο για νέους ανθρώπους ή παλιότερες καταστάσεις στη ζωή σας που θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας και θα οδηγήσουν σε ερωτικές καταστάσεις που θα σας μείνουν αξέχαστες.

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Το 2022 σας αποχαιρετά με θετική διάθεση καθώς ο Δεκέμβριος, στο μεγαλύτερο του μέρος του, σας δίνει την ευκαιρία να περάσετε όμορφα. Η Πανσέληνος του μήνα δεν αποκλείεται να επαναφέρει στο προσκήνιο επιλογές και ευκαιρίες που θα δρομολογήσουν σημαντικές επαγγελματικές και προσωπικές εξελίξεις. Σημαντικό είναι βέβαια να μη μπείτε σε τριβές και αντιδικίες με φιλικά πρόσωπα ή το ταίρι σας, αποφεύγοντας να λειτουργήσετε εμπρηστικά σε σχέσεις που βοηθούν στην εξέλιξη σας. Η μετακίνηση του Ερμή, της Αφροδίτης και του Ήλιου στον Αιγόκερω σας καλούν να αυξήσετε ρυθμούς καθώς οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες στον χώρο της δουλειάς πολλαπλασιάζονται. Απαραίτητο είναι να λειτουργήσετε με καλό προγραμματισμό και ψυχραιμία, αποφεύγοντας να παρασυρθείτε από το άγχος και τη νευρικότητα που θα προκαλέσουν προβλήματα. Επικριτική διάθεση και εμμονές στην προσωπική σας ζωή θα ενοχλήσουν το ταίρι σας. Βρείτε πρακτικές λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν για να διευκολύνετε την καθημερινότητά της σχέσης σας. Η Νέα Σελήνη του μήνα δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε νέες επιλογές στον χώρο της δουλειάς που θα σας ικανοποιήσουν. Καλό είναι όμως να μην έχετε μεγάλες προσδοκίες και υπερβολικές απαιτήσεις από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Η μετακίνηση του Δία στον Κριό σας βοηθά να ξαναβρείτε την αισιοδοξία και την χαρά. Λειτουργεί ευνοϊκά για επαγγελματικές επιλογές που σχετίζονται με το εξωτερικό και για νέα γνωστικά αντικείμενα που σας βοηθούν να εξελιχθείτε. Νέοι έρωτες δεν αποκλείεται να έρθουν στη ζωή σας καθώς μαγνητίζετε πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας και ιδιοσυγκρασίας. Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή από τον Αιγόκερω στο τέλος του μήνα λειτουργεί ευεργετικά για επαγγελματικές και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες. Καθυστερήσεις και ασυνεννοησία με συναδέλφους μπορεί να δυσκολέψει την καθημερινότητά σας.

TIP

Μην επιτρέψετε στις αυξημένες υποχρεώσεις να επηρεάσουν την ψυχολογία σας. Διασκέδαση και έρωτας θα πρωταγωνιστήσουν στη ζωή σας και θα απογειώσουν τη διάθεσή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δεκέμβριος σας δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσετε οικογενειακά ζητήματα και επαγγελματικές υποθέσεις, κλείνοντας κεφάλαια που μπορεί να σας επιβαρύνουν με άγχος και νευρικότητα. Η Πανσέληνος του μήνα απαιτεί ψυχραιμία και μεθοδικότητα καθώς ζητήματα του παρελθόντος επανέρχονται στο επαγγελματικό περιβάλλον και σας προβληματίζουν. Σκληρή δουλειά και προσπάθεια θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βρείτε λύσεις ξεφεύγοντας από δυσκολίες που πιθανά  δημιουργούν προβλήματα στον χώρο της δουλειάς. Η μετακίνηση του Ερμή, της Αφροδίτης και του Ήλιου στον Αιγόκερω μέσα στο μήνα δίνουν ανάσες σε ψυχολογικό επίπεδο. Ο έρωτας έχει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σας καθώς απολαμβάνετε το φλερτ, τη διασκέδαση, την προσέγγιση προσώπων που σας ενθουσιάζουν. Δυναμισμός και αυτοπεποίθηση εντυπωσιάζουν τους πάντες και δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για μία νέα σχέση που μπορεί να σας προσφέρει πολλά. Η Νέα Σελήνη του μήνα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σας ζωή, όμως απαραίτητο είναι να μετριάσετε την καχυποψία και τις αμφιβολίες που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Η μετακίνηση του Δία στον Κριό σας βοηθά να προχωρήσετε σε οικονομικές συμφωνίες και τακτοποίηση εκκρεμοτήτων που αφορούν τράπεζες, ασφάλειες, δημόσιο, κλπ. Κληρονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές δράσεις ευνοούνται και σας βοηθούν να βελτιώσετε τις οικονομικές συνθήκες της ζωής σας. Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είστε προς το τέλος του μήνα καθώς ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Αιγόκερω. Εσωστρέφεια και επικοινωνιακές δυσκολίες μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις. Επανασυνδέσεις με πρόσωπα από το παρελθόν είναι πιθανό να προκύψουν. 

TIP

Εν μέσω εντάσεων και αυξημένων απαιτήσεων μπορείτε να περάσετε μοναδικά και να λάμψετε γοητεύοντας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Ο Δεκέμβριος σας ωθεί να αφιερώσετε χρόνο και διάθεση στο κοντινό περιβάλλον για το μεγαλύτερο του μέρος, ενώ η μετακίνηση πλανητών στον Αιγόκερω μετατοπίζει το ενδιαφέρον στην οικογένεια και σε υποθέσεις που την απασχολούν έντονα. Η Πανσέληνος του μήνα σας καλεί να κλείσετε εκκρεμότητες του παρελθόντος με άτομα που θεωρείτε οικεία σας. Παράλληλα δεν αποκλείεται να ολοκληρωθούν επαγγελματικές συμφωνίες που εκκρεμούν εδώ και καιρό δίνοντάς σας σημαντικές ανάσες. Αξιοποιήστε επίσης στη συγκεκριμένη συγκυρία για να κλείσετε ζητήματα που απασχολούν την σχέση σας θεμελιώνοντας μία υγιή κατάσταση στον έρωτα. Ερμής, Αφροδίτη και Ήλιος μετακινούνται στον Αιγόκερω και σας καλούν να βρεθείτε με την οικογένειά σας καθώς η ανάγκη για θαλπωρή και τρυφερότητα είναι εντονότερη. Οικογενειακά ζητήματα και θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας για να πετύχετε τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Η Νέα Σελήνη του μήνα σας δίνει την δυνατότητα να προχωρήσετε σε επιλογές όπως μία μετακόμιση ή η δημιουργία της δικής σας οικογένειας. Φροντίστε μόνο να μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από το ταίρι σας που δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν. Νέες συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις δεν αποκλείονται. Η μετακίνηση του Δία στον Κριό διευρύνει τον κοινωνικό σας κύκλο και σας φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Νέοι έρωτες και νέες συνεργασίες θα σας ενθουσιάσουν, ενώ στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε σημαντικές αποφάσεις όπως η επισημοποίηση της. Η εσωστρέφεια αυξάνεται προς το τέλος του μήνα καθώς ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος στον Αιγόκερω. Υποθέσεις του παρελθόντος αγγίζουν το οικογενειακό περιβάλλον και δυσκολεύουν την επικοινωνία. Μην επιχειρήσετε σημαντικές συζητήσεις καθώς παρεξηγήσεις και παρερμηνείες θα οδηγήσουν στην ένταση.

TIP

Ερωτικό παιχνίδι και έντονη κοινωνική ζωή προμηνύουν μοναδικές στιγμές πάθους, αρκεί να βγείτε από την εσωστρέφεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο τελευταίος μήνας του χρόνου σας καλεί να επικεντρωθείτε σε οικονομικές υποθέσεις και αισθηματικά ζητήματα. Είναι σημαντικό να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Η Πανσέληνος του μήνα αναδεικνύει ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν από το παρελθόν και να αφορούν οικονομικές συμφωνίες και κληρονομικές υποθέσεις. Καλό είναι να μετριάσετε το άγχος και να λειτουργήσετε με γνώμονα το ένστικτό σας αποφεύγοντας να μπείτε σε τριβές και αντιπαραθέσεις που δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν. Ερμής, Αφροδίτη και Ήλιος μετακινούνται μέσα στο μήνα στον Αιγόκερω ανεβάζοντας την διάθεσή σας. Η ανάγκη για επικοινωνία έρχεται στο προσκήνιο και σας φέρνει πιο κοντά στο κοντινό περιβάλλον καθώς απολαμβάνετε να ανταλλάσσεται απόψεις. Εμπορικές συμφωνίες ευνοούνται, αρκεί να μετριάσετε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και νευρικότητα. Ο Δίας από τον Κριό αυξάνει τις απαιτήσεις στον χώρο της δουλειάς καθώς σας επιβαρύνει με περαιτέρω υποχρεώσεις και αγγαρείες. Παράλληλα όμως λειτουργεί προστατευτικά σε πιθανές εντάσεις που μπορεί να προκύψουν στον χώρο της δουλειάς. Η Νέα Σελήνη του μήνα φέρνει στο προσκήνιο σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες που καλείστε να διαχειριστείτε αποτελεσματικά. Φροντίστε μόνο να αποφύγετε εμμονές και υπερβολές που δεν θα βοηθήσουν να αξιολογήσετε σωστά την κάθε πρόταση. Ο Ερμής στο τέλος του μήνα αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Αιγόκερω προκαλώντας καθυστερήσεις και εμπόδια σε συμφωνίες και συναλλαγές. Δυσκολίες στην επικοινωνία μπορεί να επηρεάσουν τις κοντινές σχέσεις για αυτό αποφύγετε τις σημαντικές συζητήσεις

TIP

Νέα πρόσωπα δεν αποκλείεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας καθώς μαγνητίζεστε από τις γνώσεις και το επικοινωνιακό τους ταπεραμέντο. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δεκέμβριος σας δίνει την ευκαιρία να λάμψετε καθώς ο Ήλιος κινείται στο ζώδιό σας. Η Πανσέληνος στους Δίδυμους μπορεί να προκαλέσει προσωρινά αναταράξεις σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Ανταγωνιστικές συμπεριφορές και θυμός από παρελθούσες καταστάσεις έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις με συνεργάτες και σύντροφο. Δείχνοντας ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση, ορθολογική σκέψη και ωριμότητα θα καταφέρετε να βρείτε τις καλύτερες δυνατές λύσεις κλείνοντας κεφάλαια του παρελθόντος που μπορεί να ταλαιπωρούν σημαντικές σχέσεις για εσάς. Η μετακίνηση του Ερμή, της Αφροδίτης και του Ήλιου στον Αιγόκερω στρέφει την προσοχή σας σε ότι σας βοηθά να νιώσετε ασφάλεια στη ζωή σας, τόσο σε υλικό επίπεδο όσο και σε συναισθηματικό. Φροντίστε μόνο να περιορίσετε το πείσμα και την αδιαλλαξία που θα ενοχλήσουν έντονα τα πρόσωπα με τα οποία συνομιλείτε. Ο Δίας από τον Κριό απογειώνει τον ερωτισμό και σας καθιστά πρωταγωνιστές στο αισθηματικό παιχνίδι. Νέοι έρωτες έρχονται στη ζωή σας για να τονίσουν την ανάγκη ανανέωσης, πάθους και αισθησιασμού. Παράλληλα μπορείτε να ασχοληθείτε με ταλέντα και καλλιτεχνικές δραστηριότητες που σας κεντρίζουν την προσοχή καθώς οι ευκαιρίες θα είναι πολλές για να αναδείξετε τις δυνατότητες σας. Η Νέα Σελήνη του μήνα καθιστά απαραίτητο να κρατήσετε το μέτρο στον τρόπο που διαχειρίζεσαι την ύλη. Περιττές σπατάλες και έξοδα μπορεί να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού καθώς η ανάγκη να απολαύσετε κάθε στιγμή της ζωής δεν έχει μέτρο. Στο τέλος του μήνα ο Ερμής αρχίζει την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στον Αιγόκερω καλώντας να επαναπροσδιορίσετε οικονομικές και αισθηματικές προτεραιότητες. 

TIP

Απολαύστε τη διασκέδαση, τη χαρά και τον έρωτα χωρίς όμως να παρασύρεστε σε υπερβολές που μπορεί να έχουν τόσο ψυχολογικό όσο και οικονομικό κόστος.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αποχαιρετάτε σιγά – σιγά το 2022 με την ψυχολογία σας να εναλλάσσεται μέσα στο Δεκέμβριο καθώς βγαίνετε από την εσωστρέφεια με αργούς ρυθμούς και διεκδικείτε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η Πανσέληνος του μήνα αναδεικνύει συμπεριφορές στον χώρο της δουλειάς που σας ενοχλούν έντονα. Η συναισθηματική φόρτιση είναι μεγάλη για αυτό πρέπει να δείξετε απόλυτη ψυχραιμία στον τρόπο που διαχειρίζεστε κάθε κατάσταση. Έλλειμμα αυτοπεποίθησης και ανασφάλειες μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη. Είναι απαραίτητο να βρείτε εσωτερική ισορροπία για να αντιμετωπίσετε ότι φωτίζει ζητήματα του παρελθόντος που σας προβληματίζουν. Ερμής, Αφροδίτη και Ήλιος μετακινούνται στο ζώδιό σας μέσα στο μήνα δίνοντας ψυχολογικές ανάσες. Αποφασιστικότητα και δυναμισμός οδηγούν σε πρωτοβουλίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσετε σε επιλογές που σας ταιριάζουν και μπορεί να είναι κομβικές για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Όμως οφείλετε να μετριάσετε την απερισκεψία και την αλαζονεία που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη. Η μετακίνηση του Δία στον Κριό σας δίνει την ευκαιρία να ισορροπήσετε με την οικογένεια και να προχωρήσετε σε αλλαγές πού μπορεί να είναι σημαντικές για εσάς. Η δημιουργία της δικής σας οικογένειας, αγοραπωλησίες και μετακομίσεις ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο με άκρως αισιόδοξο τρόπο. Στο τέλος του μήνα ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σας καλώντας σας να επαναπροσδιορίσετε βαθύτερες επιθυμίες και ανάγκες ώστε να κατασταλάξετε σε ότι πραγματικά σας ικανοποιεί.

TIP

Μετριάστε τον εγωισμό και τον υποκειμενισμό που θα ενοχλήσουν τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σας για να υπάρξει ισορροπία στις σχέσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα είστε πολύ κυκλοθυμικοί τον Δεκέμβριο, γεγονός που θα ξενίσει τα άτομα που σας περιβάλλουν. Η Πανσέληνος του μήνα αγγίζει την προσωπική σας ζωή και αναμοχλεύει βαθύτερες επιθυμίες που μπορεί να νιώθετε ότι δεν ικανοποιούνται από το ταίρι σας. Είναι σημαντικό να θέσετε τα όρια σας, παράλληλα όμως μπορείτε να θεμελιώσετε μία ουσιαστική και υγιή σχέση χωρίς να κουβαλάτε απωθημένα που θα την επηρεάζουν. Ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Ήλιος μετακινούνται στον Αιγόκερω κατά τη διάρκεια του μήνα και σας εξωθούν στο να αφουγκραστείτε βαθύτερες πτυχές του εαυτού σας. Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν στη ζωή σας και ζητούν και πάλι να βρουν μία θέση στο πλευρό σας. Η Νέα Σελήνη του μήνα σας καλεί να αποτινάξετε από πάνω σας ψυχολογικά βαρίδια και παρελθούσες καταστάσεις που δεν σας επιτρέπουν να προχωρήσετε όπως εσείς επιθυμείτε. Να θυμάστε μόνο πως συναισθηματικές υπερβολές και ξεσπάσματα δεν θα βοηθήσουν να λειτουργήσετε αποτελεσματικά θολώνοντας το τοπίο. Ο Δίας μετακινείται στον Κριό και σας βοηθά να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον. Εμπόριο, επικοινωνία, αγοραπωλησίες μεταφορικών μέσων ευνοούνται σημαντικά. Στο τέλος του μήνα ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος στον Αιγόκερω εντείνοντας την εσωστρέφεια. Γραφειοκρατικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες έρχονται στο προσκήνιο για να δώσετε τις απαιτούμενες λύσεις.

TIP

Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα κυριαρχούν στην προσωπική σας ζωή. Ωστόσο, καλό είναι να καταστείλετε τις αυταπάτες σας και να φροντίσετε να βρίσκεστε σε επαφή με το ρεαλιστικό κομμάτι του εαυτού σας που θα σας αποτρέψει από το να κάνετε λάθος επιλογές. 

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Οι αυξημένες υποχρεώσεις στον επαγγελματικό χώρο θα σας απασχολήσουν έντονα το Δεκέμβριο. Η Πανσέληνος του μήνα σας δίνει την δυνατότητα να τακτοποιήσετε οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό και προκαλούν υπερένταση. Φροντίστε μόνο να μάθετε από τις παρελθούσες εμπειρίες σας και να αποφύγετε την ένταση και τον καταπιεσμένο θυμό, κυρίως εντός του οικογενειακού περιβάλλοντος. Ερμής, Αφροδίτη και Ήλιος μετακινούνται στον Αιγόκερω και η επίδρασή τους συντελεί στο να περάσετε όμορφα με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον εκφράζοντας σκέψεις, σχέδια και όνειρα. Νέες γνωριμίες μπορεί να σας ενθουσιάσουν και να σας εντυπωσιάσουν με τις πρωτοποριακές αντιλήψεις και απόψεις τους. Η Νέα Σελήνη του μήνα σας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσετε με γοργούς ρυθμούς στην επίτευξη των στόχων και των φιλοδοξιών σας. Όμως είναι απαραίτητο να κρατήσετε το μέτρο ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα οικονομικά σας. Μη σπαταλήσετε χρήματα αν δεν είστε βέβαιοι για τα επόμενα βήματα σας γιατί αργότερα μπορεί να το μετανιώσετε. Η μετακίνηση του Δία στον Κριό δίνει ανάσες στον οικονομικό τομέα ενώ τονίζει την αυτοπεποίθησή σας. Έχετε την ευκαιρία να ισορροπήσετε τον προϋπολογισμό σας. Καλό είναι βέβαια να μην προχωρήσετε σε περιττές σπατάλες και έξοδα λόγω υπεραισιοδοξίας. Στο τέλος του μήνα ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στον Αιγόκερω δυσκολεύοντας την επικοινωνία με τον φιλικό περίγυρο. Καθυστερήσεις και ασυνεννοησία επηρεάζουν την ροή των στόχων σας, παράλληλα όμως σας δίνουν την ευκαιρία να διορθώσετε πιθανά λάθη.

TIP

Η εμπλοκή σας σε ομάδες και συλλόγους θα σας φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που μπορούν να παίξουν κομβικό ρόλο είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σας ζωή.

Διάβασε ακόμη: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 26/11 με 2/12: επαγγελματικά απογειωνόμαστε! Προσωπικά;

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet