ΚΡΙΟΣ

ΚΡΙΟΣ

Οι όψεις του Οκτωβρίου θα σε προκαλέσουν να ασχοληθείς με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου. Με τον Ήλιο, τον Άρη αλλά και τον ανάδρομο Ερμή στο Ζυγό, στον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σου, θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις συγκρουσιακές συμπεριφορές. Αυτό θα λειτουργήσει σαν τροχοπέδη στην δική σου διάθεση προόδου και θα σε κάνει να αναθεωρήσεις κάποιες προσωπικές σου σχέσεις. Ωστόσο, η νέα Σελήνη στις 6 του μήνα θα σου δώσει μια πολύ καλή ευκαιρία για να διαχωρίσεις την ήρα από το σιτάρι και να θέσεις νέους στόχους. Στα μέσα του μήνα, καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς την εσωτερική έκρηξη ενέργειας που θα έχεις για να προωθήσεις τα δημιουργικά σχέδιά σου. Το διάστημα από τις 20 και μετά που πλέον ο Ερμής θα έχει επανέλθει σε ευθεία πορεία, προσφέρεται για να αλλάξεις πορεία, να κλείσεις οριστικά ένα κεφάλαιο που σε αποδιοργανώνει συναισθηματικά και να δημιουργήσεις τον χώρο για τα καλύτερα που έρχονται.

TIP

Δώσε προβάδισμα στην προσωπική σου ζωή και μην κολλάς σε παλιά σχέδια και καταστάσεις που δεν σε εξυπηρετούν πια.

ΤΑΥΡΟΣ

ΤΑΥΡΟΣ

Η πιο σημαντική προτεραιότητα του Οκτώβρη πρέπει να είσαι εσύ και το πώς να φροντίσεις τον εαυτό σου, να θέσεις τα όριά σου, να απαλλαγείς από τοξικά άτομα. Ο Ήλιος, ο Άρης και ο Ερμής στο Ζυγό σε προτρέπουν να κάνεις κάποιες σημαντικές αλλαγές, να υιοθετήσεις συνήθειες που θα ενισχύσουν τη σωματική σου ευεξία και να αποφορτίσεις το καθημερινό σου πρόγραμμα. Από τις 7 Οκτωβρίου η κυβερνήτης του ζωδίου σου Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη και σε εξωθεί να διαμορφώσεις μία πιο ευχάριστη καθημερινότητα με περισσότερες ερωτικές απολαύσεις. Η είσοδος του Ηλίου στο Σκορπιό, από τις 23/10, θα σε βοηθήσει να δεις πιο αντικειμενικά τις επαγγελματικές σου σχέσεις και να καταλάβεις ποιοι αξίζουν την εμπιστοσύνη σου.

TIP

Προχώρα άφοβα με αργά και σταθερά βήματα στις μεγάλες αλλαγές της ζωή σου.

ΔΙΔΙΜΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σου Ερμή, μέχρι και τις 18 Οκτωβρίου, θα φέρει στο παρόν σου ρομαντικές σχέσεις, επαγγελματικές συνεργασίες και δημιουργικές ιδέες που είχες στο παρελθόν. Καλά θα κάνεις να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες και να μην επιτρέψεις σε καθυστερήσεις ή παρεξηγήσεις να σου προκαλέσουν σύγχυση. Μη φοβηθείς τις επιδράσεις της νέας Σελήνης γύρω στις 6/10 που θα σε εξωθήσουν να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα, κυρίως στην ερωτική σου ζωή. Αντιθέτως, τώρα είναι η ευκαιρία σου να συνειδητοποιήσεις τα θέλω σου και να κάνεις ότι χρειάζεται για να τα υποστηρίξεις. Ακόμη κι αν είναι απαραίτητο να αλλάξεις πορεία πλεύσης. Σε αυτή τη διαδικασία θα σε βοηθήσει και η Αφροδίτη που περνάει στον Τοξότη και είναι ευνοϊκή για να κερδίσεις αυτό που θέλεις από τις σχέσεις σου.

TIP

Μην αφήνεις τις αντιξοότητες να σε αποσυντονίζουν. Επικεντρώσου στους στόχους σου και αν κάτι δεν πάει καλά, να έχεις έτοιμο ένα εναλλακτικό σχέδιο δράσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη, τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή στο Ζυγό, στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτώβρη, αφιέρωσε ποιοτικό χρόνο στα οικεία σου πρόσωπα και προσπάθησε, να χαλαρώσεις δίπλα τους, να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να ανταπεξέλθεις στις αντιξοότητες. Η Νέα Σελήνη θα σε ωθήσει να κάνεις κάποιες τολμηρές κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα. Κάνε την προετοιμασία, αλλά προχώρα στην υλοποίησή τους, μετά τις 18 Οκτωβρίου που ο Ερμής θα έχει επανέλθει σε ευθεία πορεία. Με την Πανσέληνο που θα φωτίσει τον τομέα της καριέρας σου στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες καθώς οι επαγγελματικοί σου στόχοι ίσως έρθουν σε σύγκρουση με τις οικογενειακές σου υποχρεώσεις.

TIP

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή ίσως σου φέρει κάποιες καθυστερήσεις σε επαγγελματικά σου σχέδια, συγκυρία που δεν πρέπει να σε σταματήσει. Χρησιμοποίησε τη γνώση και την εμπειρία που σου έχει δώσει το παρελθόν σαν καύσιμο για το μέλλον σου.

ΛΕΩΝ

ΛΕΩΝ

Δεδομένου του ότι ο νους σου θα τρέχει με μεγάλες ταχύτητες τον Οκτώβριο, πρέπει να κάνεις μικρές στάσεις για να βλέπεις τι έχεις καταφέρει, να αναλύεις τις συνθήκες και να οργανώνεις το επόμενο σχέδιό σου προκειμένου να έχεις σταθερά και ικανοποιητικά αποτελέσματα. Στα θετικά του μήνα εντάσσεται η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στον οίκο των σχέσεών σου. Ο γενναιόδωρος Δίας θα σου χαρίσει ευκαιρίες εξέλιξης τόσο στη δουλειά όσο και στην προσωπική σου ζωή. Σημαντική πλανητική μετακίνηση για το ζώδιό σου είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 7 Οκτωβρίου, που θα σου ξυπνήσει τον αυθορμητισμό, την ανάγκη για καλοπέραση και, κυρίως, την επιθυμία να ζήσεις τη μαγεία του Έρωτα.

TIP

Δημιουργικότητα και έρωτας συμβαδίζουν στη ζωή σου! Ερωτεύεσαι επειδή δημιουργείς και δημιουργείς επειδή ερωτεύεσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Οκτώβριος, ιδιαίτερα από τις 18 και μετά που ο κυβερνήτης σου Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία, προσφέρεται για να αυξήσεις το εισόδημά σου καθώς θα προκύψουν ενδιαφέρουσες ευκαιρίες που θα σου χαρίσουν οικονομικά ανάσες ανακούφισης. Οι γνωριμίες που θα κάνεις θα σε εξωθήσουν να αξιοποιήσεις τις δεξιότητες και τα ταλέντα σου για να θεμελιώσεις σε πιο γερές βάσεις την καριέρα σου. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Τοξότη είναι βοηθητική για να τακτοποιήσεις υποθέσεις που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου, να συγκατοικήσεις ή να σκεφτείς τη δημιουργία οικογένειας. Ο Δίας από τον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου και να βρεις τα κατάλληλα άτομα για να στηρίξουν τις αποφάσεις και τα σχέδιά σου.

TIP

Μην αναλώνεσαι στα πρέπει σου. Σκέψου τον εαυτό σου και εστίασε την προσοχή σου στις ανάγκες σου που έχεις την τάση να παραβλέπεις.

ΖΥΓΟΣ

ΖΥΓΟΣ

Η σύμπραξη Ηλίου, Άρη και Ερμή στο ζώδιο σου θα σε εξωθήσει να διεκδικήσεις δυναμικά την ικανοποίηση των αναγκών σου, να υπερασπιστείς σθεναρά τα θέλω σου και να επαναφέρεις στη ζωή σου ξεχασμένα όνειρα που έγιναν απωθημένα ή παλιές αγάπες. Η παγίδα σου μέχρι τις 18/10 είναι ο ανάδρομος Ερμής που μπορεί να σου προκαλέσει σύγχυση. Προσπάθησε να περιορίσεις τις παρορμήσεις σου και τον εγωισμό σου και θα δεις πόσες ευκαιρίες κρύβονται σε συνεργασίες και σχέσεις που επιστρέφουν στην ζωή σου με νέα ατζέντα. Από τις 7 Οκτωβρίου η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σου ικανότητες και θα αυξήσει τις κοινωνικές σου επαφές με γνωριμίες που θα αποδώσουν καρπούς.

TIP

Να θυμάσαι ότι οι ευκαιρίες σου τον Οκτώβριο είναι πολλές και αξιόλογες αλλά αν αφήσεις τον εγωισμό σου να διογκωθεί θα μετατραπεί σε πέπλο που θα τις καλύψει και δεν θα μπορέσεις να τις αναγνωρίσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διανύεις μια περίοδο βαθιάς ενδοσκόπησης και ίσως αισθάνεσαι ότι έχεις ανάγκη να αποτραβηχτείς από την φασαρία του κόσμου και να ζήσεις μια καθημερινότητα περισσότερο συμβατή με τις ανάγκες σου. Ωστόσο, από τις 6 Οκτωβρίου ο Άρης σε σύνοδο με τη Νέα Σελήνη θα δημιουργήσει το σκηνικό που θα σε αναγκάσει να κλείσεις οριστικά τις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Θα ε κάνει επίσης να οργανωθείς κατάλληλα για να πετύχεις τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν αισθητά με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη και αν έχεις κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες σε τράπεζες ή δημόσιους οργανισμούς, θα βρεις τον τρόπο να τις τακτοποιήσεις. H Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 20/10 θα σε βοηθήσει να απελευθερωθείς από μπλοκαρισμένες ενέργειες και επαναλαμβανόμενα μοτίβα που δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις στη ζωή σου.

TIP

Όσο δύσκολο κι αν είναι για εσένα, κάνε την ενδοσκόπησή σου και αποφάσισε να απαλλαγείς από άτομα και καταστάσεις που είναι τοξικά και παραμένουν στη ζωή σου λόγω των ανασφαλειών σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κυβερνήτης σου Δίας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία και θα σε βοηθήσει να λειτουργήσεις με περισσότερο ενθουσιασμό καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες ανάπτυξης μέσα από σπουδές, επαφές με το εξωτερικό, καινούργιες γνωριμίες. Αρωγός σου θα είναι και η Αφροδίτη, η οποία από τις 7 Οκτωβρίου θα βρίσκεται στο ζώδιο σου, ενδυναμώνοντας τις συνεργασίες και τις προσωπικές σου σχέσεις ή αυξάνοντας τις πιθανότητες για νέες αισθηματικές περιπέτειες. Σε κάθε περίπτωση, θα σε ωθήσει να κάνεις το καλύτερο που μπορείς για να καλύψεις τις ανάγκες σου και να εκμεταλλευτείς τη μαγνητική σου ενέργεια για να προσελκύσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους και καταστάσεις στην ζωή σου. Η Πανσέληνος στον Κριό θα φωτίσει τον οίκο των ερωτικών σου και θα σου φέρει τις επιβεβαιώσεις που ποθείς.

TIP

Η θετική σου ενέργεια μπορεί να σε βοηθήσει να κερδίσεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις στην υλοποίηση νέων σχεδίων στο τέλος του μήνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Μέχρι τις 18 Οκτωβρίου που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, θα σε απασχολήσει η καριέρα σου, καθώς, σε συνδυασμό με τον Ήλιο και τον Άρη στο Ζυγό, θα δημιουργήσουν εντάσεις, παρεξηγήσεις και ανατροπές στον τομέα της καριέρας. Αν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, αυτές οι αντιξοότητες θα γίνουν η αφορμή να δουλέψεις σκληρά και με πείσμα, με αποτέλεσμα να προωθήσεις τα σχέδιά σου και τελικά να εμπλουτίσεις με μία ακόμη επαγγελματική νίκη το βιογραφικό σου. Ωστόσο, προσπάθησε να μην παραμελήσεις τις υποχρεώσεις προς την οικογένειά σου, καθώς, η Πανσέληνος μπορεί εξ’ αιτίας μιας ασήμαντης αφορμής να βγάλει στην επιφάνεια προβλήματα και απωθημένα που μπορεί να σου προκαλέσουν στεναχώρια και παράπονο.

TIP

Μην απογοητευτείς από κάποιες καθυστερήσεις αλλά αντιμετώπισέ τις σαν δώρο γιατί θα σε ωθήσουν να βρεις διαφορετικούς και μάλλον πολύ καλύτερους τρόπους για να προωθήσεις τα σχέδιά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα εστιάσεις την προσοχή σου στη συλλογή πολύτιμων πληροφοριών, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να αναπτυχθείς σε αρκετούς τομείς της ζωής σου. Ακόμα και αν τα θέματα που σε απασχολούν, κυρίως λόγω του ανάδρομου Ερμή, δεν δείχνουν να έχουν τις αναμενόμενες προοπτικές, εσύ πρέπει να συνεχίσεις να προσπαθείς και να πειραματίζεσαι με νέα δεδομένα γιατί η λύση θα βρεθεί και σίγουρα δεν θα σχετίζεται με την πεπατημένη. Με λίγα λόγια, βγες από την ζώνη άνεσής σου και αγκάλιασε το καινούργιο που έχει να σου δώσει πολλά. Ο Κρόνος και ο Δίας επανέρχονται σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου. Ο συνδυασμός τους θα σε φέρει πιο κοντά στους στόχους σου και θα σε βοηθήσει να συνδεθείς με τα κατάλληλα άτομα που θα αποτελέσουν το στήριγμά σου για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια.

TIP

Θα νιώθεις σαν την κάμπια που επιτέλους γίνεται πεταλούδα. Φτάνει να θελήσεις να κάνεις κάποιες ουσιαστικές αλλαγές που, αρχικά, θα σε βγάλουν από τη βολή σου.

ΙΧΘΕΙΣ

ΙΧΘΕΙΣ

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον οίκο που σχετίζεται με τα οικονομικά σου και η παρουσία εκεί του Ήλιου και του Άρη, θα σου φέρει κάποια σύγχυση εξ’ αιτίας των εκκρεμοτήτων που πιθανά έχεις με τράπεζες, Δημόσιο, ασφάλειες, κληρονομικά, διατροφές. Με τη Νέα Σελήνη και την Πανσέληνο του Οκτωβρίου, θα νιώσεις επιτακτική την ανάγκη να ιεραρχήσεις τις επιθυμίες σου και να επιδιώξεις την ικανοποίησή τους. Θα αποζητάς την ασφάλεια, υλική και συναισθηματική. Συνεπώς θα διεκδικήσεις κάτι καλύτερο στη δουλειά και θα πιέσεις το ταίρι σου να σε ακούσει και να σεβαστεί τις ανάγκες σου. Επίσης, θα κάνεις την ενδοσκόπησή σου με σκοπό να επανατοποθετηθείς έναντι ατόμων και καταστάσεων για να αποφασίσεις αν θα παραμείνουν στη ζωή σου ή όχι.

TIP

Είναι προτιμότερο να ακολουθείς το ένστικτό σου ανεξάρτητα αν αυτό έρχεται σε κόντρα με τη στείρα λογική. Να θυμάσαι: την εσωτερική σου φωνή, όχι τους ευσεβείς σου πόθους.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet