Έχει συμβεί σε όλους και όλες- εκτός αν είσαι με κάποιον από τα 15 οπότε πάω πάσο. Ναι μπορούμε να το συνοψίσουμε στο «πήρε αυτό που ήθελε και έφυγε». Παρόλα αυτά υπάρχουν πολλοί λόγοι που το έκανε και προφανώς κακώς δεν σου είπε κι εσένα πως δυστυχώς δεν θα τα λέτε πια! Αυτοί οι τύποι που εξαφανίζονται λοιπόν -ναι είναι δειλοί- μα κυρίως σε αφήνουν να αναρωτιέσαι τι συνέβη, αν έκανες κάτι λάθος, αν τον ξενέρωσες… Πρώτο βήμα είναι να σταματήσεις να το ρίχνεις πάνω σου. Δεύτερο είναι να ξέρεις τους πιθανούς λόγους που εξαφανίστηκε ώστε να δώσεις μέσα σου ένα τέλος και να πάμε παρακάτω!

Δεν είναι των δεσμεύσεων

Είναι ο τύπος «Πρέπει μια και καλή να το χωνέψεις πως δεν τα πάω καλά με τις δεσμεύσεις» έγραψε ο εθνικός στιχουργός Φοίβος. Η αλήθεια είναι ότι το να μη θέλει κανείς τη δέσμευση και γενικά να κάνει σχέση είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Όπως επίσης και προσωπική επιλογή του καθενός. Μπορεί μετά την ερωτική σας επαφή να φοβήθηκε ότι το πράγμα σοβαρεύει, κάτι που δεν επιδίωκε τη δεδομένη στιγμή. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ικανοί ή έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα και μόλις δουν ότι αρχίζουν να μπλέκονται συναισθήματα, εξαφανίζονται. Βέβαια, θα μπορούσαν να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους από την αρχή. Όσο δικαίωμα του άλλου είναι να μη θέλει δεσμεύσεις, τόσο δικαίωμα δικό σου είναι να ξέρεις πού βρίσκεσαι.

Πήρε αυτό που ήθελε και μην τον/την είδατε

Είναι η κλασική περίπτωση δειλού. Είναι εκείνος που δεν τον ενδιαφέρουν τα συναισθήματα των άλλων και δεν αισθάνεται καμία υποχρέωση να ξεκαθαρίσει την όποια θέση του. Αντί λοιπόν να σου ξεκαθαρίσει την κατάσταση (ζούμε στην εποχή που κανείς δεν σε κρίνει για το εάν κάνεις one night stand), προτίμησε να παίξει με το μυαλό σου και να σε αφήσει να αναρωτιέσαι τι έκανες λάθος, ενώ σου είπε πράγματα που ήθελες να ακούσεις απλά για να πάρει αυτό που θέλει και αφού τα κατάφερε, έγινε καπνός. Είναι ανώριμο και προφανώς σε εκμεταλλεύτηκε!

τύπος

Είναι αλλού

Αυτός είναι ο ύπουλος! Δεν σου είπε ποτέ ότι έχει σχέση ή ότι παίζει γενικά (που οκ αυτό δεν έχει υποχρέωση να στο πει) και γνώριζε από την αρχή πως θα ήταν one night thing. Είναι ο τύπος που είχε ανοιχτές τις επιλογές του, δοκίμασε απ’ όλες και κατέληξε σε εκείνη που γούσταρε περισσότερο. Ή ακόμα χειρότερα, μπορεί να είχε ήδη σχέση όταν κάνατε κάτι. Το άτομο αυτό δεν έχει τα κότσια να το λήξει- ή δεν θέλει- και προφανώς δεν έχει τα κότσια να το πει ούτε σε εσένα! Πιο red flag πεθαίνεις.

Το σεξ δεν πήγε και πολύ καλά

Αγαπητά μου παιδιά! Δεν ταιριάζουμε όλοι με όλους! Όταν κάνεις με έναν άνθρωπο σεξ πρώτη φορά είναι άβολο! Μπορεί να μην ταιριάζει η χημεία σας ή να μην ήρθε κανείς σε οργασμό ή το οτιδήποτε μικρό ή μεγάλος. It’s ok!

τύπος

Μπορεί να πίεσες

Μπορεί όσο μιλούσατε να άρχισες να μιλάς για δέσμευση, για πράγματα που θες να κάνετε μαζί, να έκανες ζήλιες κλπ… Μπες στη θέση του άλλου και σκέψου πως θα αντιδρούσες εάν κάποιος που δεν ήσουν σίγουρη ότι σου άρεσε άρχιζε να κάνει πλάνα χωρίς καλά καλά να γνωρίζεστε! Δεν είναι κακό να ονειρεύεσαι πράγματα με κάποιον που σου αρέσει όμως δίνε χρόνο κυρίως στον εαυτό σου να γνωρίζει τον άλλο ουσιαστικά κι όχι να έχεις απλά μια εξιδανικευμένη ιδέα στο κεφάλι σου!

Διάβασε επίσης: Πώς θα καταλάβεις εάν ο σύντροφός σου εγκαταλείπει σιωπηλά τη σχέση;

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet