Αν το 2023 έχεις βάλει ως στόχο σου να βρεις την αγάπη και έχεις αποταθεί στις εφαρμογές γνωριμιών για να σε βοηθήσουν, τότε αυτό το άρθρο είναι για εσένα. Η dating και relationship coach, Clara Artschwager, έχει να σου δώσει τρεις συμβουλές που δεν πρέπει να ξεχάσεις αν θέλεις τα matches να πέφτουν βροχή.

1. Αυθεντικότητα

Στο παιχνίδι γνωριμιών φέτος ας είμαστε ο πιο αυθεντικός εαυτός μας. Δεν υπάρχει τίποτα πιο απελευθερωτικό από το να μένεις πιστός σε εσένα. Αλλά επίσης, θέλεις να κάνουν swipe left τα άτομα που πραγματικά σε ενδιαφέρουν και ο καλύτερος τρόπος για να το κάνεις αυτό, λέει η Artschwager, είναι να είσαι αναπολογητικά ο εαυτός σου.

Είτε πρόκειται για μια φωτογραφία σου που πιστεύεις ότι πραγματικά αιχμαλωτίζει το vibe σου, μια αναφορά των αγαπημένων σου χόμπι ή ενδιαφερόντων, είτε ακόμα το να λες ξεκάθαρα το λόγο που βρίσκεσαι εκεί π.χ. «Ψάχνω για μια μακροχρόνια σχέση», τα άτομα που ευθυγραμμίζονται με αυτό που βγάζεις θα είναι αυτά που ταιριάζουν μαζί σου.

matches

2. Έχεις παράξενα ενδιαφέροντα; Τέλεια!

Ντρέπεσαι για την αγάπη σου για τα animé; Θέλεις να κρατήσεις μυστική την ιδιόμορφη συλλογή κρυστάλλων σου; Λοιπόν, μην το κάνεις! Όπως λέει η Artschwager αυτά τα εξειδικευμένα ενδιαφέροντα είναι μέρος της προσωπικότητας σου. Και όποτε αισθάνεσαι την ανάγκη να κρύψεις κάτι για τον εαυτό σου με κάποιο τρόπο στο προφίλ σου, αυτό είναι μάλλον το ίδιο πράγμα στο οποίο θα έπρεπε να κλίνεις.

«Υπάρχει αυτή η ιδέα της ανάγκης να απεικονίσεις μια συγκεκριμένη περσόνα, οπότε όταν νομίζεις ότι πρέπει να ωραιοποιήσεις κάτι ή δεν θέλεις να μοιραστείς κάτι, τρέξε προς αυτό», εξηγεί, προσθέτοντας ότι όταν δείχνεις ποιος πραγματικά είσαι τότε συμβαίνει η μαγεία.

matches

3. Γίνε συγκεκριμένη

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, μην φοβάσαι να γίνεις συγκεκριμένη για τα πράγματα που σε ενδιαφέρουν. Όπως σημειώνει η Artschwager, οι άνθρωποι ελκύονται από ιστορίες και ιδιαιτερότητες. Όσο περισσότερο μπορείς να καταγράψεις ποια πραγματικά είσαι στο προφίλ σου, τόσο περισσότερη εικόνα ζωγραφίζεις για το άτομο στην άλλη άκρη της οθόνης. Και οι σωστοί άνθρωποι θα λατρέψουν αυτόν τον πίνακα!

«Το κλειδί εδώ», προσθέτει, «δεν είναι ότι ψάχνετε για κάποιον που να έχει τα ίδια ενδιαφέροντα ή ιδέες με εσάς, αλλά μάλλον ανθρώπους που έλκονται από τις μοναδικές σας αποχρώσεις, βάθος και, ναι, ιδιορρυθμία».

Photos: istockphoto.com

Διάβασε επίσης: Οι 5 πιο πιθανοί λόγοι που δεν είσαι αρκετά υγρή στο σεξ- ενώ τον γουστάρεις.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet